19.5.2024 | Svátek má Ivo


Diskuse k článku

POLITIKA: ODS ztratila poslední schopnost sebereflexe

ODS ztratila poslední schopnost sebereflexe a sama sebe marginalizuje. Naposled to zase předvedla na 1. máje, kdy její lídři ve volební kampani do Evropského parlamentu zahájili podpisovou akci za nepřijetí eura ve všech krajských městech.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Lenc 8.5.2014 8:28

Re: To Vás nemusí "dojímat", pane Vyhnalíku,

Ne vždy s vámi pane Vyhnalíku souhlasím, ale tentokrát máte naprostou pravdu.

P. Khail 8.5.2014 9:07

Re: To Vás nemusí "dojímat", pane Vyhnalíku,

Nesmysl, komentátor se věnuje různým věcem a událostem, je to jeho profese. Proč by se měl věnovat jen straně kterou volil? Vy jste též nevolil Putina ani ukrajinské vedení a také se jim věnujete. Krom toho nezaslepený člověk ví, že absolutní majorita jedné strany vede ke špatným koncům. Proto má zájem aby politická scéna byla pluraritní a konkurenční.

J. Vyhnalík 8.5.2014 15:25

Re: To Vás nemusí "dojímat", pane Vyhnalíku,

Samozřejmě, že je věcí pana Hvížďaly, o čem píše. Jenom mi přijde nápadné, že věnuje tolik prostoru ODS, která zjevně nepatří k jeho favoritům.

Pokud jde o Ukrajinu, tak je to v současnosti téma číslo jedna v zahraniční politice. Ovšem můj zájem se nesoustřeďuje ani tak na Ukrajinu a Rusko, jako na politiku EU a masivní informační válku, ve které žijeme každý den. Ta se netýká zdaleka jenom Ukrajiny, pouze je to v této oblasti nejvíce viditelné.

M. Stuchlik 8.5.2014 20:42

Re: To Vás nemusí "dojímat", pane Vyhnalíku,

Pan Hvížďala se málokdy mýlí, a hlavně nebaští proruskou propagandu.

J. Vyhnalík 8.5.2014 21:01

Re: To Vás nemusí "dojímat", pane Vyhnalíku,

No vidíte, já si naopak myslím, že se málokdy nemýlí a kopíruje europropagandu. Podstatná není propaganda, ale pravda.

J. Kanioková 8.5.2014 2:28

Švédsko se také "zavázalo",

ale lidi si vymohli referendum a šlus s eurem !

Evropské unii nyní důvěřuje 34 procent Čechů, uvedla agentura STEM před měsícem. Je více než jisté, že Euru je to ještě méně.

P. Sulc 8.5.2014 7:22

Re: Švédsko se také "zavázalo",

A myslite, ze Cesi jsou vubec schopni si neco vymoci?  Cokoliv !  Myslite, ze se utrhnou od piva a pujdou demonstrovat pred parlament ci vladu? Zvlaste kdyz to mozna neni dovoleno? Takove nerealisticke predstavy nemate ani v nejakem krasnem snu, vsadil bych se. Euro se proste zavede, zvoleni politici uz vedi jak to zaridit a Cesi pak jen budou lametovat a tvrdit, co oni by mohli, kdyby ........Jen se podivejte, co si narod vymohl a vymaha, a to mel na to 25 let.

P. Sulc 8.5.2014 1:37

Ano ano, CR se zavazala ku prijeti Eura,

jenze nikdo v te dobe neznal budoucnost. Za deset let se hodne zmenilo a nedovedu si predstavit, jak Cesko plati desitky miliard E na jihoevropske staty. I tak je statni dluh obrovsky. Prijeti E by byl pad do propasti.

J. Šináklová 8.5.2014 1:37

Bohužel

je to smutné, ale je to přesně tak