27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Malý Aston 10.4.2008 8:28

Lépe mít těžké srce než rudé srdce!

Poměr sil v poslanecké sněmovně zvolili občané.50% pro rudochy a 50% pro jiné politické strany.Rudoši jsou tvořeni KSČM a stranou pana Paroubka nebo jak se říká Paroubek a jeho s.r.o.Tříkoalice,která uplácala vládu je tvořena minipidistranou Zelených,věčnými kolaboranty se všemi KDU a stranou ODS která volby vyhrála.Autor článku pláče dobře ale na špatném hrobě.Lépe mít ve vládě politiky,kteří s těžkým srdcem musí podpořit to,na co se tříkolaice dohodne než politiky s rudým srdcem,kteří jsou připraveni podporovat kdejakého diktátora nebo teroristu.:-D

toogood 10.4.2008 9:28

Re: Lépe mít těžké srce než rudé srdce!

ABSOLUTELY!!!

karel-smíchov 10.4.2008 18:09

Re: Lépe mít těžké srce než rudé srdce!

Volby 100 :100  kdyby bývalí  komouši ,kteří volili ODS ,volili podle svého přesvědčení,tak jsme

 tady měli vládu levice , takže soudruzi  DÍKY  ;-€;-€

Ašek 10.4.2008 8:11

H............

ODS nic moc,ale je to to nejlepší co tady máme.Chtělo by si to tady zopáknout  Chile.;-)

Vocílka 10.4.2008 8:53

Re: H............

Myslím,že Topolánek se Pinochetovi nevyrovná.

jirka.s. 10.4.2008 8:56

Re: Re: H............

Bohužel!!! ;-(

janoryna 10.4.2008 9:37

Re: Re: H............

ani v komunistický armádě to na generála nedotáhl. ale základy vzdělání má... a taky, pinochet chile hospodářsky pozvedl a nemusel osekávat sociální programy....

Magor 10.4.2008 8:00

Já jsem Magor ty jsi Magor

U nás není jak známo většinový volební systém a většina obyvatel je levicového smýšlení.Žádná strana nemůže pak svůj program splnit,protože jí nic neprojde sněmovnou.Kdyby většinový systém existoval tak by je strana s tímto programem nikdy nevyhrála.Koalice může prosadit jen to na čem se shodnou všechny strany koalice a nic víc.

 

Honza42 10.4.2008 8:09

Re: Já jsem Magor ty jsi Magor

K pochopení problému se stačí podívat na radnice větších měst kde vládne ODS většinově. Tak masovou korupci všeho a kálení na občany hned tak někde nenajdete. S Prahou v čele, s Hradcem Králové a nestoudným parkováním v těsném závěsu.

Kolombo 10.4.2008 8:59

Re: Já jsem Magor ty jsi Magor

V zemi, kde většina obyvatel je levicového smýšlení jest nejlepší životní strategií nepracovat a starat se jen o sebe. Práv spousty,  povinnosti žádné, dávky se jen hrnou. Jen je třeba ohlídat, aby nám vydržel kapitalismus. Jakmile by padl, pak sbohem radovánky, rázem by se nám vrátily zavřené hranice, nucené práce a ponurá vážnost! . Všichni ti "ochránci práv" by se v minutě změnili v zavilé pronásledovatele "příživníků" a "lidí poctivé práce se štítících".

janoryna 10.4.2008 9:40

Re: Re: Já jsem Magor ty jsi Magor

a jak to, že při levicové většině v obyvatelstvu všechny volby jasně vyhrává ODS ! Té už jen chybí absoultní většina v poslanecké sněmovně k tomu, aby si mohla ústavou deklarovat vedoucí úlohu.... nebo chcete vyměnit voliče ?

RomanL 10.4.2008 12:50

Re: Re: Re: Já jsem Magor ty jsi Magor

Zřejmě proto, že ODS je jediná levicová strana kolem středu s trochou rozumu, která chápe, že se přece jenom nějaké ty dluhy platit musí...

Horatius 10.4.2008 7:56

S těžkým srdcem

S těžkýmsrdcem musím konstatovat, že autor článku je hospodský kecal a reagující v tomto vláknu odborníci na všechno se znalostí počítání max. do 2.

sam 10.4.2008 8:14

s lehkým srdce

s pravděpodobností, rovnající se jistotě, musím konstatovat, že jste neřekl jediný argument a jste tedy na úrovni vola ze 4 cenové

andy 10.4.2008 13:02

Re: S těžkým srdcem

S ÚSMĚVEM se přidávám,že Horacius je se znalostmi 6cenové skupiny;-D;-D;-D

Realista 10.4.2008 7:41

Z těžkám srdcem také nemohli dodržet Topolánkovu předvolební smlouvu s občany..

1/Práce: Všem spravedlivě snížíme daně a usnadníme podnikání. Krásné, že? Jo daně jste zvýšili z 12,5 % na 15%  včetně odstranění zdanění manželů, které se svými odečitatelnými položkami má samozřejmě smyls i při rovné dani.  Podnikání jste zlepšili tak, ze letos a loni skoncilo nejvíce podnikatelů z té euforie jak držíte slovo. 

2/ Omezíme prostor pro korupci snížením moci byrokracie, všudypřítomné státní regulace a obrovského přerozdělování. Zkrátíme soudní řízení na půl roku. - Já myslím, že na ústavním soudu jste jasně jako na vzorku ukázali, jak dovedete jako strana přes své lidi u soudu soudní řízení natahovat a ovlivňovat rozsudky přes čestné předsedy. Viz. skandální rozsudek po třech letech ve věci squeeze out. Prostor pro korupci a jak si představujete její omezování jste nám také jasně ukázali na případu Čunek.  http://www.ceskatelevize.cz/vysilani/07.01.2008/208452801240001-21:30-1-reporteri-ct.html   byrokracii snižujete tak, že pro své přítelíčky vytváříte umělá místa ve státní správě a oněch proklamovaných 3% ročně snížení už za Sobotky zůstalo jen na papíře.

3/Protibyrokratický boj: Radikálně omezíme objem vládních pravomocí, které dávají prostor pro svévolné zásahy státu vůči občanům.- Ano to jste dokázali  hlavně na radnicích, špehovat občany radary a kamerami jako v Hradci a ještě na nich vydělávat přes miliardu, s nesmysslnými zónami parkování v Praze, kde odtahujete auta, korupčnií radnice ve Varech a Třebíči snad už není třeba ani jmenovat. Opravdu děláte vše pro občany včetně porcování medvěda a participace poslanců na miliardových porcích. 

Realista 10.4.2008 7:45

Re: Z těžkám srdcem také nemohli dodržet Topolánkovu předvolební smlouvu s občany..

Co garantujeme: 1/ Daně klesnou 100 % daňových poplatníků, tedy nejen bohatým. Všem lidem stoupnou čisté příjmy a firmám zisky. - Daně klesly vzhůru z 12,5% na 15%. Kalousek jde nyní ještě dále a všem akcionářům a občanům mající  úspory ve fondech v bankách a akciích servíruje od příštího roku další 15% zdanění tam, kde byl příjem osvobozen. Naopak podnikům odpouští daň z dividend, aby si více mohly převést do zahraničí, občanům 15% z dividend zůstává. TZV. Kalouskova pověstná daňová  rovnost, za kterou nese odpovědnost ODS!

2/ Daňové přiznání bude možno podávat na jednom listu. - velmi špatný žert s občany!

3/ Úpravy DPH nepoškodí žádnou skupinu obyvatel. U 70 % zboží a služeb daňová sazba klesne (mj. u tepla a energií). Případné zvýšení cen malé části zboží a služeb o několik procent bude kompenzováno vyššími čistými příjmy a důchodcům valorizací penzí ve výši 1000 Kč měsíčně.- Valoritzace důchodů byla 50%  až po dvou letech, DPH jste zvýšili tak, že potraviny už jsou drahé až běda. U tepla a energií naopak daně vzrostly nejen o ekologické daně zelených.

4/Nezavedeme školné, ale změnou financování studia zvýšíme počet vysokoškoláků na průměr EU. Především zvýšíme podíl studentů z nízkopříjmových skupin, který je u nás až čtyřnásobně nižší než ve vyspělých zemích.-  Tak to jsme asi v jiném světě, zavádíte školné a zadlužujete mladé lidi do budoucnosti, kdy na nich bude stát ještě dlouhodobá důchodová daň s pozdějšími odchody do důchodů. Kdy si založí ti chudáci rodiny?

Realista 10.4.2008 7:50

Re: Re: Z těžkám srdcem také nemohli dodržet Topolánkovu předvolební smlouvu s občany..

5/ Zastavíme současné snižování životní úrovně důchodců ve srovnání s těmi, kteří pracují. Změny penzijního systému se dnešních seniorů nedotknou.- Životní úrověň důchodců klesla za posledních 5 let o 30 a více % nekoncepčními reformami a nesmyslnými poplatky ve zdravotnictví, včetně zvýšení doplatků na léky. Důchodci pracující musí odvádět paradoxně důchodovou  daň v podobě sociálního pojištění. 

6/. Finanční spoluúčast ve zdravotnictví se nebude povinně zvyšovat. Zachováme ústavní právo na bezplatnou zdravotní péči na základě veřejného zdravotního pojištění. - Ano tak proč jste zavedli, vy lháři, poplatky a soudíte se o ně nyní u ústavního soudu? Podvedli jste všechny  ty, kdož vás volili. Paradoxem toho je, že zdravotní poplatky založili daňový únik v lékařských ordinacích, kde se nevydávají účty. Tam měla být registrační pokladna a poplatky měly plynout zpět do zdravotních pojišťoven na osobní účty pacientů.

7/Výrazně snížíme celkové doplatky za léky proti současnému stavu, poškozujícímu hlavně chronicky nemocné a starší spoluobčany.- jistě snížili jste je ohromně, zavedli jste 30Kč za položku na receptu, zvedli doplatky za léky.

8/ Peníze ve zdravotnictví soustředíme především na co nejkvalitnější léčbu vážnějších onemocnění. Vláda konce zbytečné byrokracie.-  No jistě, proto se Chrenek žene do zdravotnictví a další miliardáři aby koupili zprivatizované nemocnice a založili zdravotní pojišťovny, když budou akciovka. Lépe se tunelují.

9/Zjednodušíme zbytečně byrokratické zákony (mj. živnostenský zákon, školský zákon). - Ano uvažované dvojí maturity jsou toho důkazem.

Realista 10.4.2008 7:53

Re: Re: Re: Z těžkám srdcem také nemohli dodržet Topolánkovu předvolební smlouvu s občany..

1/Zabráníme současné snaze vládnoucí ČSSD zametat všechny vlastní kriminální kauzy pod koberec a brzdit jejich vyšetřování. Zasadíme se o co nejrychlejší došetření těchto afér do konce. Vůči korupci ve vlastních řadách povedeme nulovou toleranci a budeme ji řešit nekompromisně. - Na kauze Čunek jste jasně ukázali jak to myslíte s korupcí zvláště ve vládních řadách, kde se na jejím politickém zastavení podíleli poradci premiéra, předsedové nejvyšších soudů, státní zástupci. A vlastní řady? Jen se podívejte s kým se paktujete ve vlastních řadách: http://www.ceskatelevize.cz/vysilani/13.08.2007/207452801240030-21:30-1-reporteri-ct.html

2/Zabráníme návratu normalizačních praktik a omezování prostoru svobody. - Tak nechápu proč chtěl Topolánek nový tiskový zákon na omezení svobody slova stejně jako šílený Fico na Slovensku? A normalizační praktiky? Proboha co praktikují členové ODS ve vládě a na radnicích jiného? K.Vary a Třebíč??? Jaké praktiky mají vládní představitelé, když jezdí na soukromou lyžovačku s poradci a syny vládními speciály?

3/Zabráníme politicky motivovanému zneužívání policie. Občané České republiky mají právo na pravidelnou kontrolu plnění závazků Občanské demokratické strany a na neprodloužení mandátu v případě jejich neplnění.- Tak jak dovedete zneužívat policii a soudy jste jasně ukázali na případu Čunek. Právo na kontrolu občanům upíráte úporně, jak na radnicích,tak na ministerstvech neposkytováním informací či obrovským zpoplatněním. V poslanecké sněmovně na interpelacích jasně dokazujete jak si představujete kontrolu na parlamentní půdě. Že vám občané mandát neprodlouží poznáte již u komunálních voleb. 

jirka.s. 10.4.2008 9:21

Re: Re: Re: Re: Z těžkám srdcem také nemohli dodržet Topolánkovu předvolební smlouvu s občany..

Co ty tak asi víš, pitomečku, o situaci na třebíčské radnici! ODS tam sice vyhrála volby a tak jako starostu jim tam "dovolili" sosáčtí gangstři Mastný s Maškem instalovat kašpárka Uhra! Ale jinak vládnou městem oni jako ruská mafie  v Karlových Varech! ;-(

Veselý 10.4.2008 7:38

Taky si myslím

a to už dávno, že ODS je levicová strana s pravicovou rétorikou. Bůh chraň republiku, která nemá pravicovou stranu.

Honza42 10.4.2008 8:05

Re: Taky si myslím

Ona má ODS spíš vzor v Čínských komunistech. Kapitalismus volné soutěže provázaný se státní správou masovou korupcí. Pro prostý lid pak šmírování a všudepřítomné poplatky za to že ještě žijí. Nevymahatelnost práva. Několikanásobné vybírání daní. (dálniční poplatky za užití dálnic silnic vybudovaných za naše peníze, parkovací zóny, zpoplatněná policie, ...............)  

andy 10.4.2008 13:05

Re: Re: Taky si myslím

Výborně!!R^R^R^

ll 10.4.2008 7:27

Mnichovanství vládne ve vedení ODS

Nechají se vydírat marginálními Zelenými a nedůstojně ustupují lidovcům To je ta strana, jejíž program jsem před dvěma roky volil? To nechápou, že se před příštími volbami stejně zelení a lidovci  budou od ODS distancovat a s chutí přeběhnou k Paroubkovi?

3směsi 10.4.2008 9:21

Re: Mnichovanství vládne ve vedení ODS

Já myslím, že to samozřejmě chápou, ale to je tak všechno co s tím mohou udělat. A jak už tady bylo shora řečeno, ODS je z toho, co zde máme na skladě, nejlepší.

 A já zase nechápu, proč nechávají vést města svými nejhoršími lidmi, kteří pověsti a volitelnosti ODS zasazují těžké rány. 

šefelín 10.4.2008 9:54

Re: Re: Mnichovanství vládne ve vedení ODS

3směsi!?!,, !?, !?l, !?,  tento  Váš  výborný disk.  příspěvek  připomíná , díky jeho  filozofickému  podtexu, dobrou  aneknotu.   Podobné  s  oblibou  vyprávěl,  svého  času,   manažer  firmy  pana  Načeradce,  obchod  konfekcí  a  nepromokavými  plášti, nějaký  Ignác.   

3

jirka.s. 10.4.2008 16:55

Re: Re: Re: Mnichovanství vládne ve vedení ODS

A ty aneknoty se vykládaly u tebe v oficíně, viď , Lojzo? ;-(

Pete 10.4.2008 7:24

Asi platí obecně pouze jediné - český státní úředník

je vždy loajálnější ke státu než k jeho obyvatelům. Ať pravice nebo levice, vždy je to typický lokajský služebník, klanící se silnějšímu a šlapající po slabším.

Honza42 10.4.2008 7:01

ODS není ani pravicová ani liberální

Pouze těmito proklamacemi diskredituje pravicovou myšlenku a vhání voliče do náruče ČSSD. ODS je stejná svoloč jako KSČ či ČSSD. V této zemi není opravdu koho volit a jak to vidím, tak se skutečné pravice asi už nedočkám.

fox 10.4.2008 7:36

Re: ODS není ani pravicová ani liberální

To nedočkáš.I když někdo vystoupí s pravicovou politikou,dostane tak 6-8%,protože MY CHCEME VŠECHNO JEN TAK OČURAT.Ať se máme dobře a někdo ,ne my to za nás vyřeší.(Paroubek-budu pro vás upřímně pracovat)Ne my budeme na sebe pracovat.Ach jo.