20.4.2024 | Svátek má Marcela


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
nup 11.4.2008 23:58

Re: byly

V roce 1938 americké firmy s nacisty vesele obchodovaly a pro americkou administrativu byl Hitler "váženým panem kancléřem" - to jen tak pro upřesnění těch bláhových nadějí...

Jana 11.4.2008 0:11

Re: Článek je bohužel pravdivý

Mám zcela stejný názor. Topolánek dokázal, že to dokáže a vládu sestavil. Musel vědět jako politik, že neprosadí téměř nic a pouze připraví ODS na dalších 8 let do opozice. To bylo jasné i laikům - skalním voličům ODS. S p. Tlustým, který mu volby vyhrál, zametl. Nahradil ho Tluchoř. Pro mě nepřijatelný jako Topolánek a ostatní. Poměr křesel ve vládě mluví za vše. Moc chtěl ODS dokázat kdože to vlastně je. A oni ho na celorep.sjezdu zvolili. Pokud se nezmění předsednictvo strany nemohu je volit. Mohla bych psát o třech ministrech za ODS velmi pochvalně, ale nebudu obtěžovat a pouze si mohu říkat ještě, že tam jsou alespoň tito, pro mě zlatíčka světýlka v tunelu.

Jana 10.4.2008 23:46

Re: Re: Re: Pane

Pane Cyrile, já s Vámi souhlasím. ČSSD jsem nikdy nevolila a volit nikdy nebudu. Nezmění to ani někdo jiný jako předseda. Rodiče mě vychovali v duchu tkzv. pravicovém a mám větší sociální cítění, než -li ti, kteří se k socialistům hlásí. Mám osobní zkušenosti, že ti co v mém okolí volí ČSSD myslí ponejvíce na svůj blahobyt a to pokud možno momentální. Nějaké vize do budoucna pro naše děti je pranic nezajímají, takže slyší na to pastelkovné. Já jsem tak otrávená současným vedením ODS, že kdyby nyní byly volby asi bych nemohla jít volit. Muselo by se změnit vedení. Ke každému jednotlivci ve vedení ODS bych mohla zdůvodnit svojí nedůvěru. Sám uvádíte z mála reforem. Topolánek  a všichni to věděli když sestavovali vládu.Topolánek musel dokázat, že to dokáže. To pro mě je p.Julínek bojovník a chlap s gulami a i když neprosadí co měl v úmyslu, tak mu jeho snahu věřím a to samé p.Říman a p.Pospíšil. Zato u např. Gandaloviče se stydím, že je ministrem za ODS. On je pro mě naprosto nepřijatelný jako kdyby to byl komunista.Hnus! Nikdy neodpustím jak Toplánek zametl s p.Tlustým, který mu vyhrál volby.Myslím si,že kdybychom spolu mluvili určitě bychom si rozuměli. Tady v těchto málo řádkách to neumím uspokojivě popsat. Zdravím. Jana.

Buvol 10.4.2008 23:10

Re: Re: Proboha, ..vole!

Odpověd máš výše. Patřila sem ...

KSČM 10.4.2008 23:06

NEVZDĚLANÁ NEINFORMOVANÁ A ZAOSTALÁ MLADÁ GENERACE

NEŽILI JSTE V KOMUNISMU, NESTÁLI JSTE FRONTY NA COKOLIV NEPROSTITUOVALI JSTE ABYSTE SE DOSTALI KE LEPŠÍMU KORYTU A ABY SE VAŠE DĚTI DOSTALY NA ŠKOLU TAK KONEČNĚ DRŽTE SVÉ ZAPŠKLÉ TLAMY A VAŽTE SI TOHO ŽE ŽIJETE VESPOLEČNOSTI, KTERÁ SE SNAŽÍ BÝT DEMOKRATICKÁ

KSČM 10.4.2008 22:59

Re: Čecháčkovská lůza proti antidiskriminačnímu zákonu

CHCÍPNI VOLE A ZADUS SE DIALEKTICKÝM MATERIALISMEM TI NA KTERÉ JSI PLIVNUL JSOU PROTI TOBĚ SVĚTCI

KSČM 10.4.2008 22:56

Re: Re: Potkali se tři, darmožrout, darmošlap a ten třetí byl také člen ODS.

NESCHOPNÍ ZMETCI NEVZDĚLANÍ A VŠEHO SCHOPNÍ

KSČM 10.4.2008 22:54

NEPOUČITELNÍ

PRYČ S KOMUNISMEM>-

KSČM 10.4.2008 22:53

NEPOUČITELNÍ

normalizační póvl a jeho parchanti

kdyby tady 10.4.2008 22:50

Re: Bilak Topolánek a jeho hraboši

Komunistický vejmrdek

kdyby tady 10.4.2008 22:46

byly

amerixcké základny před rokem 1938 a před rokem 1948 tak tak by tady nebyli nacisti ani komunisti ani jejich parchanti;-O

Buvol 10.4.2008 22:44

Re: Re: Re: Ohledně ODS mě v poslední době nejvíc pobavily její výmluvy z toho, proč nedodržuje tzv. "smlouvu s voliči", uzavřenou před volbami ...,

Dík za reakci.. Dnes jsem měl ale moc práce, takže nebyl čas na nějakou smyslu plnou odpověd ... ale piš dál, Tvé reakce mě zajímají.. ..

Juristicus 10.4.2008 22:08

Bilak Topolánek a jeho hraboši

Bilak Topolánek a jeho modří hraboši pokutují děti za návštěvu lékaře a za léky, kryjí svého domácího Čunka, vydírají důchodce, že modrý kapitalismus na rozdíl od bolševika jim nevydělá na důchody, a podporují svého vraždícího a mučícího přítele Bushe.

Tomáš Holek 10.4.2008 21:59

uplně přesný titulek

ODS je opravdu zbabělá strana s těžkým srdcem.  Uznání Lisabonské smlouvy a uznání srbské provincie Kosovo a Metohija za samostatný stát je neomluvitelné svinstvo, které se nedá omluvit těžkým srdcem. Při posledním volbách jsem s těžkým srdcem volil ODS a v další volbách je s lehkým srdcem volit nebudu.

ježek 10.4.2008 21:38

Re: Re: nooo ono nam nic jineho nezbiva, nez pri dalsich volbych volit ne ODS,CSSD,krestany zeleny konumisty!!!

Buďte klidní - žádný strom neroste do nebe.  Žijeme v modré totalitě-pokud jste si ještě nevšimli. A oni se bojí čím dál více! musí přijít nějaká změna. Češi se musí konečně naštvat. A nezapomeňte,že je rok 2008. !!!

Juan 10.4.2008 21:32

Re: Re: Pokud Národní strana bude ochotna zůstat v NATO,

k o k o t e ;-)

ježek 10.4.2008 21:32

Re: Potkali se tři, darmožrout, darmošlap a ten třetí byl také člen ODS.

V článku jsem se dočetl o hypotetickém založení nové strany pravicovými členy ODS. To by ale musel schválit geniální ekonom, všemi milovaný vrchní ještěr VK. Dnešní ODS je dokonalý obraz svého zakladatele VK.

Jedna taková pravicová strana tady už vznikla-byla to DEU. A prototože VK nevyhovovala, tak na ní poštval svoje poradce a řitní horolezce. Jen si vzpomeňte na předvolební preference 4koalice  asi v květnu 2002 = přes 30%. A 4koalice byla lepší slepenec než dnešní vládní koalice.

Snad se Češi jednou probudí a vymetou darmožrouty,darmošlapy a členy ODS. Protože žijete v modré totalitě milí občané, pokud to nevíte.

Přeju všem čtenářům pevné nervy.

Juan 10.4.2008 21:25

Re: Re: Pokud Národní strana bude ochotna zůstat v NATO,

k o k o t e ;-)

Pedro 10.4.2008 21:22

Re: Re: Pokud Národní strana bude ochotna zůstat v NATO,

k o k o t e ;-)

anton 10.4.2008 21:13

Re: Modří a kluzčí

Clinton tam strčil jen doutník a byl odvolán. Zato náš neúplatný klasik strávil celou noc s letuškou.............Zdražení nájmů je pro ty kdo nakoupili levně byty, krabičky místo známek jen pro ty kdo vlastní více aut doma, škody nad 100.000bez policie - další podpplacení svědci asi tak, jak to bylo při volbě prezidenta.

niky 10.4.2008 20:52

Re: nooo ono nam nic jineho nezbiva, nez pri dalsich volbych volit ne ODS,CSSD,krestany zeleny konumisty!!!

Když političtí a a ekonomičtí diletanti volí,Sociální demokraty,komunisty,lidovce,zelené,tak co má ODS dělat.Jedině odejít do opozice,což podle mého názoru měla udělat hned po volbách a otevřeně říci lidem,když vetšina z vás je politicky a ekonomicky dementní,tak si vládu levice a ultralevice užijte.

Václav 10.4.2008 20:47

Potkali se tři, darmožrout, darmošlap a ten třetí byl také člen ODS.

Eva 10.4.2008 20:44

Re: no, tentokrát jsem ods nevolil

už začali oblbovat znova.Včera jsem se na předvolebním pladátu dočetla, že snížili a zjednodušili daně.

Akorát zapomněli říci, ve kterém státě.

V Česku rozhodně ne. mají lidi za úplné neframotné blbc* ?

Eva 10.4.2008 20:41

Těžké srdce

Třeba se těm všem modrým ptákům jejich těžká srdce utrhnou, nejlépe všem najednou a přestanou škodit. Ale to je asi lichá naděje

strejda 10.4.2008 20:14

Re: Re: Re: Re: A co tihle, soudruhu?

Co provedla Ludmila Schwarzová?

zm 10.4.2008 20:04

Re: Čecháčkovská lůza proti antidiskriminačnímu zákonu

vidím, že jste šlechtic nejen ducha, ale i slova.

ubu 10.4.2008 19:31

Re: Re: Ohledně ODS mě v poslední době nejvíc pobavily její výmluvy z toho, proč nedodržuje tzv. "smlouvu s voliči", uzavřenou před volbami ...,

z těžkým srdcem musím říct, že jsi blb. Budu volit ODS a ne špinavce, jako jsi ty.

ubu 10.4.2008 19:26

Re: Já zlodějíčky a trouby vašeho formátu ani neoslovuji.....Re: Re: Jistě pane budu jenom rád.....

v mých očích si rudý bolševik

zm 10.4.2008 19:22

jo s těžkým

srdcem mi za každou kačku "ušetřenou " na daních 3 kačky sebrali,  jednoduchost daní znamená, že mi jednoduše zdaní i to , co už mi jednou sebrali, pak mi s těžkým srdcem dovolí koupit krabičku od Kapsche a nejspíš to nazvou menší buzerací občana ze strany státu. Stát stále s těžkým srdcem platí 4 koruny tam, kde by soukromníkovi stačila koruna a jedinej, kterýho se ta slavná reforma nedotkla ,jsou permanetní netáhla, ale alespoň buzerujou s lejstrama těžký invalidy, aby stát ušetřil na sociálních výdajích, když už si na netáhla netroufne.

Já se zase s těžkým srdcem vybodnu na stále omílanou teorii volby menšího zla a tahle svoloč už ode mě nikdy hlas nedostane.

Abych Vám ušetřil práci, jo určitě jsem starej komouš a socan, když si troufám kritizovat ODS a jistě, abych nezapomněl,  za vše výše uvedené mohou socani a jejich dluh.

Jarmil 10.4.2008 18:35

Dnešní systém je pokrevním bratrem toho minulého

ODS společně s ČSSD (i s ostatními) dělají sice zoufalou politiku, ale jedno se jim daří. Vtahují lidi do této své hry, aby si mysleli, že v naší „demokracii“ mají na něco vliv.

Oba „znepřátelené“ tábory se vždy velmi dobře shodnou na zvyšování svých požitků, které daňoví poplatníci zaplatí. Ti si toho nevšímají, protože přijali hru na „demokracii“. Třeba zrovna diskuse na internetu. Lidé na sebe poštěkávají, hájí „svoji pravdu“, a vrchnosti se smějí, že jim na to voliči skočili. Kdo kolik hlasů v příštích volbách dostane, není vůbec důležité. Kdyby totiž mohly volby něco změnit, dávno by je zakázali.

Co kdybychom ty jejich aféry nevnímali? Bude jich stále přibývat. Protože bude méně chleba, musí být více her. Už nestačí, že jsou souboje mezi ODS a ČSSD, v posledních týdnech narůstá počet rytířských klání i uvnitř jednotlivých stran. Vše je dobré, jen když občan nevidí to podstatné.

V normálních poměrech by současná vláda padla do 24 hodin. Jenže je otázkou, jak se k normálním poměrům dopracovat ve společnosti, kterou ovládají mafie. Dlouho jsem nemohl pochopit fungování mafie na Sicílii. Dnes to chápu díky ODS.