27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
rtep 10.4.2008 12:41

Re: Re: Re: V této zemi

Problém je, že zmíněná pozitiva nebyla zásluhou vlády ČSSD, ale díky tržním mechanizmům a vývoji v okolním prostředí. S ČSSD sice bojovala, ale naštěstí nebyla dost úspěšná.

andy 10.4.2008 12:37

Re: Re: a nejhorší na tom je

já je volit nebudu at tam zase vleze Paroubek s Rathem ,horší to být nemůže pro nás,ale jen pro ty rychlozbohatlíky a to bude sranda:-D;-D

andy 10.4.2008 12:32

Re: Modří a kluzčí

máta pravdu Josefe ,ještě postrádám modré gulaky a pendreky na neposlušné voliče!!R^

Michael 10.4.2008 12:32

Re: Článek je bohužel pravdivý

Draku,strana kterou by lidé volily bez pochyb a s nadšením nikde neexistuje ( s vyjimkou krátkých porevolučních euforií).Bohužel každý myslící volič má některé priority odlišné a proto se volí subjekt od kterého se očekává že výhledově pokazí co nejméně!

hlaska 10.4.2008 12:29

Re: a nejhorší na tom je

nebudeme!

Hafus 10.4.2008 12:28

Re: Re: Clanek neni proti ODS a konzervatismu

Ani lyncovat, ani kamenovat, ZASTŘELIT, řekl Langer! Není nad "pořádkumilovného" ministra vnitra!

pahejl 10.4.2008 12:26

Re: Re: V této zemi

dusledky radeni cssd (nevim jak jsi prisel na kscm velky demente) jsou rekordni rust hdp, nejnizsi nezamestnanost, stabilni rust realnych mezd. tedy vysledky jez se rozbehly od zemanovy vlady, od te doby do nich zadnej dalsi socan radeji nesahal. behem vlady cssd (spidlovy) poklesla taktez danova zatez. jedina vec ktera by se dala (krom tunelu ktere jsou vsak domenou vsech stran napric pol. spektrem) socanum vytknout bylo rostouci zadluzeni.  co zde zbylo po vlade ods vime, inflace, ekonomicka recese, propady realnych mezd, stamiliardy dluhu. dalsi zdanovani, zavadeni poplatku, tunely ve zdravotnictvi znamenajici dalsi nevyhnutelne arbitraze, stejne jako propad hdp nas zavede presne tam kde jsme byli po jejich vlade pred deseti lety.

Michael 10.4.2008 12:26

Re: Re: Vyhrane volby?

Bubne,voni jsou hlava,kam se na Vás hrabe Dalík s Dimunem!Jistě jste své zaručené informace získal jako renomovaný sběrač míčků.Jste náš nový A 54 a tak pozor,ten jeho konec nebyl zrovna na román!

pahejl 10.4.2008 12:14

Re: Re: Re: Fakt

je tu hlavne mohutny potencial stredovych volicu, ktere ovsem ods po volbach dost nechutne podrazila. jak tu nekdo spravne postrehl, ods jsou v podstate namodro nalakovani cinsti komuniste.

Haf 10.4.2008 12:14

Re: Re: Fakt

Proč bych já, jako zakládající člen ODS měl hlasovat stejně, jako debil Langerrojt, Šulínek  a ji  podobný prospěcháři ? Zakládali sme ODS pro jiný ideály, než k jakejm ji zvrátil Klaus !

pahejl 10.4.2008 12:10

Re: Clanek neni proti ODS a konzervatismu

to je zbytecne modrym primitivum vysvetlovat. oni preci vi ze jejich strana a predstavitele se nikdy nemyli a co cini, dobre cini. vic jim vedeti netreba. proto je treba kazdeho kritika vlastnich rad nejlepe lyncovat, co kdyby mel nahodou pravdu ;-D

pahejl 10.4.2008 12:07

Re: Re: Re: lepší mít těžké srdce, než

paroubek je ze stejneho testa a co ma byt. u mistnich modrych fanatiku kdokoliv se otre o jejich bozstvo je ihned komunista, socan atd. takto primitivni mysleni lze pozorovat pouze u malych deti nebo u existenci s totalne vymytym mozkem. dostavali jste snad pod langerovou taktovkou elektricke soky nebo jak si mam vysvetlit tu kazdodeni erupci demence a primitivismu pod jakymkoliv politicky zamerenym clankem? 

Frank 10.4.2008 12:05

Re: Re: Modří a kluzčí

Je zajímavé, že článek o voze a vy o koze. Autor ve svém článku píše o ODS. Reagujte na jeho tvrzení a vyvraťte mu jeho argumenty. Připadáte mi jako ti, co reagovali " a vy zase bijete černochy".

Lucina pes 10.4.2008 12:03

Re: Re: Modří a kluzčí

Ona ta narůžovělá je oranžová. A ani jedněm (rudým), ani druhým (oranžovým), těžké srdce starost o prospěch vlastní země, ze které se jim tak dobře žije, nedělá. Takže jediná strana, která se snaží být státotvorná i ve věcech, které její program neobsahuje a dokonce ani nepodporuje, je nakonec kašparům, kteří jen koukají, "co z toho budu mít JÁ?" ještě pro smích, protože jim je jedno, jestli po nich zbude vylágrovaný rozpočet a celkový rozvrat, protože "spálenou zemi" podle nich má na triku Klaus a ODS.

Štváč 10.4.2008 12:03

Re: Re: Fakt

Jsou tu ještě zoufalí voliči lidovců a zelených, aniž by s nimi měli něco společného, pane Umanutý.

Starý J. 10.4.2008 11:46

Re: Modří a kluzčí

A druhá strana Vám snad dopřeje něco navíc? Dokonce ani barvu nemusí měnit (snad jen tvrdit, že ta rudá není tak rudá, že je taková narůžovělá). A ty hranice by Vám rychle zadrátovala.

No a kohopak jste tam objevil se sebereflexí a humorem? To humor teprve nastane, až nám je tady vyjmenujete!

jirka.s. 10.4.2008 11:44

Re: Re: Re: ODS-zbabělá strana...

A to je právě ten průs/er! ;-(

Starý J. 10.4.2008 11:41

Re: Fakt

Vy jste snad placný Paroubkem! Docílíte jen rozdělení ODS na dvě strany (protože více pravicových voličů v tomto státě nenajdete), navíc strany, které nikdy nedokáží navzájem spolupracovat a mít jednotný unifikovaný hlas, tak jak má dnešní spojená a sjednocená KSČSSD, hlasující vždy jednotně za stejnou ideologii, navíc držená Paroubkovými totalitními praktikami na uzdě, pod vyhrůžkou vyhození a znemožnění.

Malý Aston 10.4.2008 11:35

Re: V této zemi

Mám dojem,že ODS byla 8 let v opozici a řádila tady ČSSD+KSČM.A pokud má někdo touhu vládnout napořád,tak je to Paroubek s Rathem. Filipovi se do vládnutí moc nechce,neboť své má zajištěné a je lépe pokřikovat než vládnout a nésti nějakou zodpovědnost.:-D

Josef Horázný 10.4.2008 11:31

Modří a kluzčí

ODS v čele s vůdcem si politiku představuje takto: změníme barvu z rudé na tmavomodrou, otevřeme lidem hranice, necháme je 1x za 4 roky volit a mezitím si budeme dělat co chceme.  Kdyby nám v tom někdo chtěl bránit, tak se s ním spojíme.Jsou to prostě modří komunisti, bez špetky sebereflexe a humoru (kromě jízlivostí). Když vidím takového na př. Nečase, připadá mně jako nudný farář.

Starý J. 10.4.2008 11:31

Re: Re: lepší mít těžké srdce, než

No když přisuzujete Topolánkovi....aroganci, hloupost, agresivitu, nafoukanost, polovzdělanost a hamižnost...., pak co Vám zbylo na Paroubka? Asi skromnost, vlídnost, toleranci a inteligenci? A to vše doprovázné výroky o "poslání od vyšší moci", o "tom, že je jediný schopný vést tuto zemi", o "tom, že inteligentní Bush jistě poznal, že on je jediný, kdo  na naší politické scéně něco znamená", o "fyzické stránce vacetiletého jinocha (nebo hrocha?), (všechno autentické výroky tohoto velikána)doprovázané čtyřkilovou sebe  oslavující knihou na křidovém papíře, atd. "Kdo z Vás to pánové má?", "Jsem nejméně placený poslnec" atd.

Jste legrační se svým hodnocením Topolánka!

Štváč 10.4.2008 11:27

Fakt

je, že když nevolit ODS, tak ty ostatní už vůbec ne. To by ovšem nahrávalo rudé lůze, která volí jednotně. Pokud se tady ale objeví nějaká demokratická strana, která si dá do stanov, že nesmí přijmout žádného "bývalého" komunistu, okamžitě se ódeeska naježí a bude se snažit ji zlikvidovat  / mistr v takových intrikách je Klaus/, tak jako to bylo u DEU s předsedkyní Hromádkovou, které se  někteří dnešní modří hlupáci dodnes posmívají . Myslím, že by jen prospěla další liberální strana, která by spolupracovala s ODS. To by ale v ní nesměli její straníci vidět ohrožení svých parlamentních lavic a výdělků. Prostě by se vybíralo z těch nejlepších a proti tomu ti slabí, nevýrazní a s bolševickou minulostí, budou brojit. Chce to dvě podobné strany, které se domluví a zbavit se vředa na Hradě. Statečnost netřeba, jen říct nahlas, že hradní král je nahý, neposlouchat jeho rady, které jsou dobré jen a pouze pro něj, protože ODS v budoucnu na rozvášněné bolševiky nemusí sama stačit.

Miloš Zfrantišku 10.4.2008 11:23

V této zemi

všechny pokusy založit pravicovou stranu dosud selhaly. ODS se pravicově pouze tváří a její hlavní cíl byl vždy a za každou cenu zůstat u moci. Chybí ji zoufale osobnosti a mám dojem, že o ně v ODS ani není zájem.

PROKOP BUBEN 10.4.2008 11:22

Re: Re: Re: lepší mít těžké srdce, než

No jo, když kLausostrana tak zarputile a hloupě mobilisuje proti levici, až vymýtila téměř veškerou pravici......

Malý Aston 10.4.2008 11:13

Re: Re: Re: Růžovky a rudoši neplačte,však se dočkáte.

Naprosto zbytečně,nikdo ty naše slátaniny nečte a našimi geniálními návrhy se nikdo neřídí.Ale co mají dělat úředníci když nemají do čeho píchnout nebo placení agenti různých politických stran nebo kavárenští povaleči?Je lépe jim dát prostor zde,než aby chodili s rudými prapory po ulicích.:-D

Martin II 10.4.2008 11:06

Re: Re: ODS-zbabělá strana...

 - aljav - proč píšeš všechno 2x ??

Malý Aston 10.4.2008 11:05

Re: a nejhorší na tom je

Naprostá pravda.Než pustit Paroubka,Ratha,Filipa a Grebeníčka k vládnutí,raději budu volit zase ODS i s tím těžkým srdcem.Dovede si vůbec někdo představit mít ve vládě 50% kovaných komoušů nebo dokonce 100% kovaných i přikovaných?:-D

Malý Aston 10.4.2008 11:02

Re: Clanek neni proti ODS a konzervatismu

Bude lépe.Ještě pár poslanců ČSSD pochopí kam je vede jejich vůdce Paroubek,vystoupí a ohlásí přestup a těch pár zelenáčů nebude v tříkoalici potřeba. KDU se bude držet koryt,bude sice okopávat kotníky ODS ale to je vše na co se zmohou.Jak Zelení tak i KDU chápe,že předčasné parlamentní volby by byly již bez jejich účasti.:-D

zdeněk 10.4.2008 11:00

a nejhorší na tom je

že tu odsku zase budem všichni ve volbách volit, jen aby se k moci nedostal jirka s davidem:-(

Tomáš Fuk 10.4.2008 10:56

Re: Re: Růžovky a rudoši neplačte,však se dočkáte.

A zcela zbytečně ;-)