18.5.2024 | Svátek má Nataša


Diskuse k článku

POLITIKA: ODS se změnila

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Gabriel st. 24.6.2010 23:02

Text článku popírántvrzení v nadpisu

Jak vyplývá z textu, který jenom popisuje obecně známé skutečnosti vnitřních poměrů ODS jako politické platformy pro dojení veřejných finančních zdrojů cestou klientelistických manipulací. Platformy pro osobní hmotné zabezpečení v politických funkcích pro lidi již dávno neschopné živit se poctivou prací. Taková je a zřejmě i zůstane ODS, jako takovou ji Klaus založil a jeho nástupci ji tímto směrem vedli.

Malý příklad ze žhavé současnosti ODS. Odchod několika odeesáků z orgánu regionální samosprávy vyvolal potřebu je hmotně zabezpečit. A tak vyšupajdí z čela kandidátkydosavadní strostku, která byla tak loajální k ODS, že se podílela na vyštvání úspěšného ředitele městské nemocnice, aby bylo místo pro přítelkyni výšepostaveného představitele ODS. Atle posloužila a tak hajdy do důchodu aby zbylo na vlvnější pantáty, kteří sijiž brousí zuby na starostenský post. 

Z. Novák 24.6.2010 9:45

Praha

ODS pozvolna ztrácí a bude ztrácet hlavně v její baště- v Praze. Důvod: Top 09 , +Vyšší zájmy ( ztráta důvěry a velké množství průšvihů). Promění se v 15ctiprocentní stranu skalních fandů viz KSĆM a projeví se to částečně již při podzimních volbách.

M. Franková 24.6.2010 8:34

Re: Kajan

Nemáš pocit,že obé zároveň je jaksi nemožné??K současným změnám dotlačili ODS voliči.Prostě od ní utekli!Nevšimla jsem si,že by snaha cokoli měnit,vzešla před tímto morálním volebním kopancem jaksi zevnitř.A pokud budeš oponovat sesazením Topola,tak oba víme,že to byla zprvu jen kosmetická úprava.A ostatní si mnuli ruce,že to bude stačit.

A. Vyhlídka 24.6.2010 8:20

Jádro pudla je v regionech.

Ano hlavní problém spočívá na výsledku komunálních voleb. Připomínám chování volených představitelů samosprávy za ODS a ČSSD, kdy prakticky ve všech regionech za jejich dokonalé spolupráce probíhaly podezřelé machinace s pozemky a nemovitostmi, bujel klientelismus a hospodaření se svěřeným majetkem jako by byl jejich vlastnictvím. Tohle by měli mít na mysli všichni potencionální voliči. Změny by měly proběhnout ve všech regionech.

K. Janyška 24.6.2010 6:58

Kajan

Já doufám, ře se ODS nezmění nikdy, jen vždy obmění personální obsazení ! Dzp.