29.4.2024 | Svátek má Robert


Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jarda

5. 12. 2008 12:58
Nechcete udělat sjezd své strany v nějaké telefonní budce?

0 0
možnosti

baranka

5. 12. 2008 13:23
Re: Nechcete udělat sjezd své strany v nějaké telefonní budce?

tu nezaplněj;-)

0 0
možnosti

doowahdeedee

5. 12. 2008 12:54
jak zpiva bob dylan:

"  ..and it's all over now

baby blue.." :-D:-D:-D

0 0
možnosti

Tomas B.

5. 12. 2008 12:52
Hloupá analýza, závěry žádné

Bláboly o velké koalici a opoziční smlouvě - při současném volebním systému budou vždycky ti, kteří si jako Klaus svého času nevidí ani na špičku nosu, pošilhávat po bezpečné a pohodlné velké koalici, nebo českém vynálezu  - opoziční smlouvě. To, že takové uspořádání posledně poslalo ODS na dvě volební období do opozice evidentně architekty politického "rozbředlizmu" netrápí. Současnost se navíc od dob opoziční smlouvy zásadně liší v tom, že Paroubek na rozdíl od Zemana otevřeně spolupracuje s komunisty a jakékoli dohody s ním postrádají smysl. ODS musí Paroubka porazit, nebo proti němu bojovat z opozičních lavic. S Paroubkem nelze "nějak vyjít". Kdo tohle nechápe, je podle mého na hlavu padlý.

Pak tam pan Hamerský něco mele o mnohamilionových vládních kampaních, které prý "urážejí podnikatele a intelektuály". Tedy vyčítat zrovna tohle vládě, která má jinak asi milion důležitějších problémů, no nevím...

Jinak ztráta kreditu ministrů, arogance, nekompetentnost, ble, ble, ble... To citujete Ratha?

Kritizovat vládu, dokonce vládou pohrdat, je dneska IN zleva, zprava. Tenhle negativismus je mi z duše protivný. Topolánkova vláda dokázala hrozně moc. Při dané konstelaci prosadit i to málo bylo neuvěřitelně těžké. Topolánek je velký bojovník. Ten chlap dokázal jako politik přežít v podmínkách, které jsou normálně neslučitelné se životem. A i z kongresu vyjde jako vítěz. Klobouk dolů!

0 0
možnosti

Starý J.

5. 12. 2008 17:34
Re: Hloupá analýza, závěry žádné

Analýzou se to nazvat  nedá ani omylem, jde jen o vypuštění jedovaté sliny! !Od "vysokého činovníka" jedné z mnoha naprosto zkrachovalých pidistraniček se ani nedá čekat nějaká analýza. Vždyť si neporadil ani s tou jejich srandovní straničkou, takže jak by mohl radit někomu jinému. Teď šel od válu i jeho komplic, nejkontraverznější postava na brněnské politické scéně - Zlatuška, takže doufám, že bude od nich pokoj od obou.

 Pokud znáte příspěvky jakéhosi Heraklaitose, či jak si říká, pak vězte, že je to autor tohoto blábolu. Ony i ty příspěvky pod nickem zde na Psu o něm říkají mnoho. Je v nich jen nekonečně sprostý.

Podle tohoto cancu jsou prý součaní ministři nekomptentní, takže kompetentní asi byl ministr Sobotka na financích, nebo elektrikář Škromach na sociálních věcech, nebo DRath na zdravotnictví, co zařídil jen nalití peněz z rozpočtu, nic víc nedokázal, nebo snad Zgarba, Palas, Emerová, Součková, Bublan a další? To snad byli odborníci? Vládli jen s obrovským dluhem, nedokázali ani přemýšlet o nějaké reformě zdravotnictví, penzí, financí. Do republiky natáhli montovny aut a teď budeme sklízet ovoce jejich práce. Automobilový průmysl je ve světě nejvíce postižen krizí a oni přes varování udělají z republiky průmyslový monolit - největší montovnu aut. Lidi na to musí tahat ze zahraničí, protože pro naše nefachčenky je lepší ležet a brát dávky za to, že ve volbách hodí do urny Paroubkovi hlas!

0 0
možnosti

Ivan Nový

5. 12. 2008 11:00
No pokud bude Toplánek chytrý,

tak ODS nepůjde do voleb do EP a svým voličům doporučí volit Libertas.

0 0
možnosti

Ivan Nový

5. 12. 2008 11:01
No a Libertas

bude kandidovat i členy ODS, třeba pana Zahradila.

0 0
možnosti

BAZA

5. 12. 2008 10:09
koalice s ČSSD je v současné situaci úplná blbost

je možné, že si autor nevšiml, že Paroubek hned po volbách ukázal, jak jednotný 100 blok ČSSD + KSČM jsou? Kdyby s nimi ODS utvořila koalici, nikdy by neměl Paroubek problém je přehlasovat za zády s KSČM. To by nemohlo fungovat. Dělala by se totiž jen výhradně levicová politika. Situace pro ODS by byla dnes ještě horší, než je. Protože by si Paroubek schválil vše, co by chtěl. Pravicoví voliči mají nyní alespoň něco, ale při koalici s ČSSD by neměli ani náznak pravicové politiky.

0 0
možnosti

Starý J.

5. 12. 2008 17:16
Re: koalice s ČSSD je v současné situaci úplná blbost

Naprosto přesné!

0 0
možnosti

gerontusinza

5. 12. 2008 9:46
Inu ,nelze než souhlasit,,

zejména "...K vnějším (ztrátám) patří ztráta kreditu u pravicových a pravostředových voličů díky aroganci premiéra a nekompetenci a slabosti většiny ministrů. Mnohamiliónové reklamní vládní kampaně uráží tradiční podporovatele z řad podnikatelů i intelektuálních elit. "

K tomu přispěla zejména ztráta kreditu  za vytváření umělýchi oprávněných sviňá.... niček,( kubice, využívání a zneužívání bezskrupulózních šíbrů i proti vlastním voličům,  a hlavně zneužívání chvilkových výhod tak, že´jsou schopni a hlavně všehoschopni vystoupit   i proti vůli a zájmům občanů této země), neschopnost obhájit svá rozhodnutí a nastolovat silová řešení kde je evidentní neschopnost najít správná kompromisní řešení.......   Co byste chtěl u zcela podprůměrného vedení pane.......;-)

0 0
možnosti

VL

5. 12. 2008 10:48
Re: Inu ,nelze než souhlasit,,

A jak vysvětlíte, že zrovna tohle promíjejí velkoryse voliči ČSSD?

0 0
možnosti

Honza II

5. 12. 2008 9:21
Co je platné.....

nové vedení,když se nezmění myšlení.Ods se orientuje pouze na několik desítek tisíc podobně myslících lidí,ale drtivá většina obyvatel tohoto státu má úplně jiné představy o životě,o politice,o demokracii.Strana,která se zhlíží jen v Praze,nemá šanci uspět s tak jednookým programem.

0 0
možnosti

Dušan Streit

5. 12. 2008 9:09
Je to blábol, smysl článku mi uniká

S Topolánkem ODS skončí v marginalitě:

http://streit.blog.idnes.cz/c/60399/Proc-Topolanek-zakryva-vylozene-karty.html" target="_blank">http://streit.blog.idnes.cz/c/60399/Proc-Topolanek-zakryva-vylozene-karty.html

Ale strana vašeho kolegy Procházky to teda nezachrání. Rv

0 0
možnosti

Veselý

5. 12. 2008 8:08
Zcela chybná úvaha

vytvoření velké koalice vede k růstu stran, které mají v programu změnu dosavadních poměrů. "Národní fronta" v novém balení by znamenala raketový nárůst hlasů komunistů a extrémní pravice. Proto rozhodnutí o vytvoření "pravicové" koalice považuji za logičtější.

Co zcela nechápu, je naprostá nečinnost ODS po prohraných volbách. Voliči řekli "absolutní" NE této politice. V takovém případě se vždy šéf strany okamžitě poroučí. Další volby se stejnými lidmi by znamenaly další debakl.

0 0
možnosti

Vidlák

5. 12. 2008 8:33
Re: Zcela chybná úvaha

Voliči řekli absolutní NE i sebemenšímu náznaku reforem financí. Voliči řekli dychtivé ano na "zrušíme poplatky u lékaře, vrátíme dětské přídavky, zabráníme školnému, zastavíme zdražování".

0 0
možnosti

Frank

5. 12. 2008 7:47
Chápu, že v institutu je lautrhowno co na práci,

ale to neznamená, že tady zkrachovalá politická kreatura Hamerský bude psát svoje pindy. A zítra to bude další další zbytečný člověk na této planetě-Procházka. Jeden chytřejší, než druhý.

0 0
možnosti