3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Haui1 18.5.2009 8:23

Re: diskuse

A můžete mi říci, proč se hříchy Řápkové řeší teprve poté, co byla zviditelněna v médiích, nikoliv hned poté, co se jich dopustila?

Haui1 18.5.2009 8:18

Re: A začal další hon

Tak přesně tohle mne napadlo po přečtení prvních dvou odstavců. Čunek je zlikvidován, je na řadě další, kdo se snaží něco dělat.

ladik53 18.5.2009 8:14

Re: "...uměle vytvořenou mediální kampaní „ochrany slušných lidí“ s vědomě gradovaným rasistickým a protipražským důrazem..."

Dovolím si jeden skromný dotaz. Co dělala celé roky ta paní , proč nevymáhala dluhy od začátku? Jestli se nemýlím, tak už po třetím nezaplacení nájemného máte možnost dát neplatiče k soudu a soud zcela bezpečně vyhrajete! Byl jsem přesvědčen, že přijde kandidatura paní Řápkové do parlamentu, a jak je vidět, přišla. Tak se potřebuje zviditelnit, aby dostala to vysněné koryto!

huhu 18.5.2009 8:12

špína Urban

z tohohle Urbna je jen na blití (Y)

Aleš 18.5.2009 8:12

diskuse

naznačuje, že resentimenty  socialismu jsou stále živé.

1. Z 90% se nediskutuje o tom, zda je pravda , co pan Urban napsal, ale kritizuje se integrita jeho osobnosti, přisadil si i virtuální Havránek.

2. Paní Řápková se má zdá se zelenou a už se můžeme těšit na další ministryni čelící vyšetřování ve věci zneužívání pravomocí  starosty!!

 Zdá se, že si opravdu zasloužíme cestu směrem Rumunsku, Ukrajina, Albánie a ta EU , našim myšlenkám a touhám opravdu rozumět nemůže.

Starosta 18.5.2009 8:00

Re: Evidentně se vyšinutý Urban snaží najít na Řápkovou špínu

Nemohl by jste tu špínu prosím, rozvést trochu blíž ? Všichni o ní mluvíte, ale já jedinej asi nevím, o co jde.

Starosta 18.5.2009 7:52

Re: Zástupný problém

R^

J.S. 18.5.2009 7:52

Re: b

Je mi jako občanu jedno jak dluhy neopodstatněné se vyberou. Já mám svůj byt o který se řádně starám veškeré náklady s tím spojené platím ale odmítám platit dluhy na nájmu, které si nadělal můj soused a je mi jedno zda má barvu pleti černou, žlutou nebo bílou. Konečně někdo do toho šlápl a začalo se něco dít. Ono je hezké bydlet, devastovat byt a pak žádat opakovaně zdarma opravy. No on to někdo zaplatí, toto já odmítám. I když nejsem příznivcem ODS v tomto pani primátorce fandím.

magi 18.5.2009 7:52

pomatenec

já si Urbana vždy vážil,pro jeho postoje před r.89 ! Myslím si,že ten člověk se dočista pomátl. Žije ve čtvrti,kde cikána nepotká ani náhodou,ale má přesnej recept jak s nima žít. Když jsem ho viděl v televizi,při diskuzi o cikánech,tak jsem nevěřil,že ten člověk nespadl z Marsu. V dětských útulcích je spousta cikánských dětí. Může si jich vzít na výchovu kolik chce a Havel s Kocábem taky. Určitě z nich vychovaji slušný a pracovitý občany. Zatím,ale hájí lidi,kteří páchaji trestnou činnost a napadá lidi,kteří mají povinnost řešit otázky soužití !

JardaB 18.5.2009 7:50

Re: Zástupný problém

Ono opravdu bez znalosti věcí,nelze si udělat správný názor.Uvedu příklad.Jedno družstvo vlastní objekt ,který je ve špatném stavu a prázdný.Našel se zájemce,který byl ochoten opravit objekt a využít ho pro své potřeby na 10let.Tehdy jsem navrhoval,dejte mu nájem třeba symbolický za 1 korunu.Vždyť on zhodnotí objekt.Jenže to neprošlo.Představenstvo chtělo vydělat.Zájemce odstoupil a objekt chátrá několik let dále.Může jít o podobnost.Mohu ujistit,že u mne nešlo o osobní zájem.

Mistr Jan Hus 18.5.2009 7:45

Re: HNUS

Debil asi budeš ty, podle tvého slovního projevu. ;-D;-D;-D;-D;-D A možná budeš i demokrad.

#13 18.5.2009 7:36

b

Už jsem si myslela, že Urban dostal rozum a přestal psát. Alen ne, on je jak pryskyřice, kde se přilepí, nelze ji odstranit bez poškození základh.

:-) 18.5.2009 7:34

Nejspíš by stačilo, kdyby primátorka Řápková srazila kufry

a začala před problémem nepřizpůsobivých strkat hlavu do písku tak, jak je v kraji zvykem. Dvakrát třikrát se prošla Chomutovem s panem Kocábem a tenhle Urban ji bude dělat volebního manažera. Tak mi napadá, není on ten Urban rasista?

Jara London 18.5.2009 7:28

Re: Zástupný problém

R^

jo jo 18.5.2009 7:20

Re: A začal další hon

třeba to, že když dlužíš tak musíš zaplatit ;-)

ll 18.5.2009 7:19

Urban pilným čtenářem komunistického tisku

A Taky žákem. Jeho rétorika je identická s tou poúnorovou.

Ladislav N 18.5.2009 6:57

Re: Zástupný problém

Pokud neznám podrobné souvislosti a skutečné možnosti komerčního využití vašeho "kamencového jezera" a investiční náklady s tím spojené, neumím se k problému seriózně vyjádřit. Vy zřejmě ano.

sidekick 18.5.2009 6:52

Re: Zástupný problém

Vážený pane,

nespolehlivým zdrojem informací může být kdeco, a zcela jistě i pořad Reporéři ČT. Sám mám na novinářskou práci pohled velmi negativní, takže si v tomto směru nedělám iluze.

Není mi ovšem známo, že by kdykoli kdokoliv zpochybnil onen údaj o 250K ročně za pronájem areálu Kamencového jezera. Stačilo by odtajnit smlouvu a celý pořad Reportérů ČT by šel do kytek. Nestalo se. A tak se ptám, pane N, zda byste to Vy osobně jako vlastník za 250K ročně pronajal? BTW, na kterémkoliv realitním serveru si najděte ceny za pronájmy rekreačních objektů u Chomutova.

Ladislav N 18.5.2009 6:36

Re: Zástupný problém

Pořad Reportéři (ČT) v minulosti proslul svými spekulacemi a nepodloženými obviněními. Nemůže být pro mě spolehlivým zdrojem informací. Tím samozřejmě netvrdím, že v konkrétním případě nemusí mít pravdu. Ale věřte někomu, kdo v minulosti zklamal a proslul snahou místo seriózně informovat naopak neseriózně dělat politiku...

honzak 18.5.2009 6:35

Re: Díky takovým, jako je ta Řápková,

to je úžasně inteligentní řešení! Tos vymyslel sám?

sidekick 18.5.2009 6:30

Zástupný problém

U Čunka se provalilo ex post, na Řápkovou už bylo známo dávno předem. Přesto se tupější část obyvatelstva opět snadno nachytá, jakmile se někdo "statečný" pustí do boje s Cigošema a "multikulti parazity". No, já bych OSOBNĚ klidně zacáloval nedoplatky všech chomutovských "sociálně nepřizpůsobivých", pokud mi za to Řápková pronajme na 50 let celý areál Kamencového jezera za obrovských 250K ročně (20K měsíčně) a refundaci toho, co tam "zhodnotím". Pro občany Chomutova to bude určitě výhodnější, než dosavadní pronájem. Více zde:

http://www.ct24.cz/domaci/16473-reporteri-ct-se-zamerili-na-kontroverzni-pronajem-kamencoveho-jezera/

BTW, povšimněte si data vydání, dávno před tím, než se hrdinka primátorka pustila do neplatičů.

Ladislav N 18.5.2009 6:25

Re: HNUS

Že jsi komunistický debil, to už víme dávno. Netreba opakovať... (Y)

Ladislav N 18.5.2009 6:24

"...uměle vytvořenou mediální kampaní „ochrany slušných lidí“ s vědomě gradovaným rasistickým a protipražským důrazem..."

Viděl jsem TV pořad, v němž zmíněná starostka (byla to ona?) hájila svůj postup při vymáhání téměř nevymahatelného (dluhy romských rodin vůči městu za nájemné a služby), zatímco vy, pane autore, jste hrál roli typického pražského  "humanisty - užitečného idiota" neschopného v praxi řešit konkrétní problém (neochotu nájemníků platit), zato s plným pytlem "užitečných rad", jak černým nájemníkkům pomoci neplatit.

Kvůli takovým jako vy vznikají spolky jako "Demokratická strana", protože z neschopnosti lidí jako vy řešit problémy už s postiženými občany cloumá beznaděj a zoufalství.!!

Mistr Jan Hus 18.5.2009 6:20

No jo, no, je to ODSSáčka, tak co od ní čekat? Jediné plus, že ještě nebyla chátristka!

;-D;-D;-D;-D

wawroh 18.5.2009 6:10

Re: Viděl jsem nedávno pořad Jílkové, kde se probíraly exekuce v Chomutově.

Na vystoupení toho pána jste zvolil příliš jemná slova. Je to bl..., který mluví o problémů o nichž nic neví. Nařídil bych mu nucený pobyt mezi jím obhajovanou komunitou. Vsadím se že by změnil řeč. Pokud ne tak už je totálně vygumovanej.

PROKOP BUBEN 18.5.2009 6:03

NO ANO

Taktika Klausova přítele Železného přináší stále úspěch, takže proč ji - NENÁSLEDOVAT........

jirka 18.5.2009 3:12

Díky

Konečně jste mně to vysvětlil. Za dluhy v žádném případě nemohou dlužníci, alébrž Marťani. Jste génius. Gratuluji! A že bejval Neviditelný pes druhdy i onačejší čtení. Škoda toho úpadku.

Frank 18.5.2009 2:50

Viděl jsem nedávno pořad Jílkové, kde se probíraly exekuce v Chomutově.

Disident Urban tam vystupoval, jako libový nafoukaný frajer s rukama v kapsách. Kocáb byl proti němu čajíček pro nemluvňata. A takoví kreténi učí na školách.

paštun višnu 18.5.2009 1:54

Záminkou kampaně mělo být neplacení dluhů „nepřizpůsobivými“,

Právě ona je odpovědná za obrovský dluh vůči městu...  právě ona je odpovědná za "rasisitickou" kampaň proti neplatičům...       Tak si to, Urbane srovnejte, co je vlastně špatně - vymáhat dluhy nebo nevymáhat?  ...A pokud nazýváte rasismem nějaké společenské normy nebo jejich vymáhání jen proto, že vadí nejvíc cikánům, pak jsou naše společenské normy rasistické skoro všechny.

mol 18.5.2009 1:53

Re: A začal další hon

A jakou nepopulární pravdu Řápková říká?