6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: ODS musí vytlačit sociální demokracii z opozice

Napadlo mě, co si pomyslíte po přečtení nadpisu, ale nespletla jsem se, použitá předložka je správná, což se vám pokusím objasnit v následujících řádcích.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
KARTÁČ 16.11.2005 19:17

DOCELA NERAD

 TO JAKO PRAVICOVĚ SMÝŠLEJÍCÍ ŘÍKÁM,ALE TZV.PRAVICE NECHALA ZA SEBOU ROZVRÁCENÉ BANKOVNICTVÍ A HOSPODÁŘSTVÍ V CHAOSU.Kdo tvrdí,že je to minulost,podvádí sám sebe,jelikož důsledky TOHOTO jsou zákonitě patrny do dneška  !!!!!!
KATO 16.11.2005 17:14

JEN ABY SE -

  PŘI TOM TLAČENÍ  O D  S   NEPOTENTOČKOVALA........Ani já nikdy nebyl voličem ČSSD .
Jimmi 15.11.2005 22:32

Myslím....

...že hned v prvním odstavci autorka článku zaměnila příčinu a následek.... čímž bohužel ten zbytek už jenom posunula do říše bájí a pohádek
P.S. Nikdy jsem nevolil ČSSD.........
Mimozemstan 15.11.2005 23:35

Re: Myslím....

Mam podobny nazor, tesil jsem se az do konce clanku na slib vysvetleni jejiho tvrzeni, nedockal jsem se a nebo jsem asi nepochopil.
 
I kdyz ta posledni vyzva k tomu, aby se ODS konecne stala opozicni stranou zni absurdne, tak je pravdiva. Je skutecne potreba, ze ODS upusti tmarstvi a na misto toho prijde s konkretnim programem a zacne ho prosazovat. Zatim se za poslednich 7 let mohou pochlubit jedinnym, protestovali jsme proti vsemu, co navrhla CSSD, nic vic. Ubohe nemyslite?
 
Nesdilim ten nazor, ze CSSD nic nedelala. Naopak, stat a veci byli v tak zoufalem stavu, ze to trvalo dlohou dobu nez se CSSD podarilo spolecnost dovest do relativne stabilniho stavu. Evolucne! Naopak obrovska chyba ODS byla, ze udelala revolucni zmeny s naslednym krachem Pri revoluci vzdy vyplave nedriv spina a potom to trva dlouhou dobu, nez se stav opet stabilizuje. Proto si take myslim, ze je znacne odvazne od ODS prezentovat rovnou dan, jenom to samotne by mnoho investoru donutilo uvazovat o odstehovani penez z CR.
pes fik 15.11.2005 20:41

ano souhlasim, ale...

ano souhlasim s clankem, ale meli by si jej prostudovat predevsim Ti z ODS, kteri jsou z velke casti sami puvodci Vami popisovaneho pohledu na ODS. Ja vim, je to velmi tezke uschovat nekam do skrine lidi jako je Langer, Tlusty atd. Oni treba v jadru nejsou spatni a urcite nebudou hloupi, ale velka skupina lidi si prave to vsechno, o cem pisete, vybavuje ve spojitosti se jmeny, ktere jsem uvedl. A pritom ma ODS tolik schopnych a vseobecne oblibenych lidi at jiz na urovni kraju nebo mest. Pokud se par vyvolenych z ODS, kteri se dlouhodobe zabarikadovali v poslanecke snemovne alespon do voleb nestahne do pozadi a nebudou do prvni linie poslany nove, cerstve a s minulosti nespojovane osobnosti, zustane vase (myslim ze dobra)myslenka pouze pranim.
AeroKarel 15.11.2005 18:21

Inu krtku,

s těmi křesťanskými demokraty bychom si pomohli do (cenzurováno).
Ať je ODS jakkoliv hrozná, pořád je nejliberálnější z dostupného.
A prosperují vždy státy ve své době nejliberálnější.
A já raději žiji v prosperujícím státě.
Krtek 15.11.2005 17:59

Jsem nespokojen, ale děsím se možnosti, že by ODS mohla převzít vládu v této zemi

ODS je politickou silou a stranou, kterou tvoří lidé zvláštního ražení, tak jako KSČ před rokem 1989 a její pokračovatelkou KSČM. Lidé bez morálky, lidé hamižnější nad jiné, intrikáni, lháři v místech nejvyšších, kteří by rádi rozkradli, co ještě nerozkradli v letech, kdy byli u moci. Jejich sprostá demagogie jako by byla tvořena v bývalém ÚV KSČ, není to podivné ? A tato strana by měla vyhrát v parlamentních volbách ? Jak dlouho ještě bude trvat tomuto národu, než konečně prokoukne ? Asi dost dlouho ? Proč je Praha oporou tzv. pravice ? Proč není oporou křesťanských demokratů ??? Protože i zde žijí pitomci. Myslel jsem si, že snad tak moc ne v Lidových novinách, ale jak je potom možné, že se tam jako pijavice drží profláknutý expert na vše možné Macek. Ale nešť, je to taky člověk. Proč se většina volícího národa nechá vždy utáhnout na vařené nudli a další kašlou na vše, ale vše by chtěli ? No, jsme takoví, národ nepředěláme, ale snad by pomohlo, kdyby právo se stalo právem bez rozdílu kdo tahá za provázky !  
J. Š. 15.11.2005 18:17

Re: Jsem nespokojen, ale děsím se možnosti, že by ODS mohla převzít vládu v této zemi

Hergot, Krtek, voni sou chytrej!  Voni fakt maj hlavu, to se musí nechat.
Pavel Kořenský 15.11.2005 18:26

Re: Jsem nespokojen, ale děsím se možnosti, že by ODS mohla převzít vládu v této zemi

Krtku, to myslíte ty křesťanské demokraty co léta šéfovali Ministerstvo obrany a měnili trysková letadla za vrtulníky, nakupovali nefunkční padáky a protiletadlové střely, modernizovali tanky atd. ? Tak ti jsou tedy skutečně vzor poctivosti a zásadovosti. :-)) Jinak souhlasím, že většina národa se nechá utáhnout na vařené nudli a další kašlou na vše a vše by chtěli. Naposledy se to projevilo ve volbách 1998 a 2002, kdy tito lidé volili ČSSD či KSČM. Mimochodem, Macek už není politik snad už 10 let, tak co ho sem plete ?
huhu 15.11.2005 18:28

Re: Re: Jsem nespokojen, ale děsím se možnosti, že by ODS mohla převzít vládu v této zemi

škoda, že zlikvidovali Macka, to byl a je jeden z nejchytřejších politiků u nás
jonáš 15.11.2005 21:08

Re: Re: Re: Jsem nespokojen, ale děsím se možnosti, že by ODS mohla převzít vládu v této zemi

Skoro jak rádio.
velvet 15.11.2005 19:24

Krtku,

jako zakládající a doživotní člen ODS Tě vyzývám na souboj a šermuji pro ozvláštnění děje dnešním svým měsíčním výpisem z účtu, kde se mi podařilo dostat tři kila pod kontokorent, a to dokáže málokdo (první varování).
Budeš si muset za mnou přijet nebo počkat, až budu mít na vlak (druhé varování).
A pak Tě jednoduše uvraždím a tím Ti zdokladuju onu morálku zvláštního ražení (třetí).
Dnes jsem se dočetl, že je nás 26 161. Počítej tedy s dlouhou a nelaskavou smrtí. Zdravím nory!
Jenda 15.11.2005 19:33

Re: Jsem nespokojen, ale děsím se možnosti, že by ODS mohla převzít vládu v této zemi

Proc neni Praha oporou krestanskych demokratu? Sorry, mladiku, ale lidovci meli vzdycky vetsinu elektoratu na venkove a/nebo na Morave. V praze je vericich malo a tech kteri by chteli aby krestanska strana urcovala vladni politiku jeste min. A s tou moralkou to u KDU-CSL neni o nic lepsi, spis naopak. Jedine na co se u lidovcu da spolehnout je, ze udelaji vsechno pro to aby zustali u kor... ve vlade.
zrusksc 15.11.2005 21:01

Re: Jsem nespokojen, ale děsím se možnosti, že by ODS mohla převzít vládu v této zemi

Já jsem podle krtka člověk zvláštního ražení,jsem v ODS, otec byl v 50roce poslán do dolů,já 70roce vyhozen ze zaměstnání a putoval též do dolů!Co dělal KRTEK? Určitě donášel a dělal KRTKA!! Starý bolševik.
AeroKarel 15.11.2005 17:54

Ad Němcová,

pochopitelně udělala blbost, pokud noviny nelžou.
Jenže jednak není sama, druhak je závada v zákonech toto umožňujících. A tam je v parlamentě dojemná jednohlasnost.
Ale ve vládě by možná i helikoptérou létala. Nebo jenom jako předsedkyně parlamentu
velvet 15.11.2005 19:26

Re: Ad Němcová,

Jsem neřidič a tak trochu vím, jaký to je, ale souhlasím. Mirko, to's posrala.
Béda 15.11.2005 17:21

Xavere,

dovoluji si rovněž pozdravovat. Je vidět, že jste byl i v tom minulém životě normálně přemýšlející. Odcházím "do prostoru" a proto snad i předávám štafetu.
Čumil 15.11.2005 17:12

Xavere, jen pozdrav, a příjemnou zábavu přeji!

Xaver X.X. 15.11.2005 17:17

Čumile, taky zdravím, ale tohle je spíš SMko...:-)

Nicméně nepropadám hysterii, tenhle vývoj jsem bohužel předpokládal a nerad říkám, že nás nejspíš nemine. Nebude to Únor 48 (naštěstí jsme v EU a NATO), ale ukazuje se, že politická slepota některých partajních lídrů na obou stranách politického spektra je jako podle receptáře.
pf 15.11.2005 17:06

drahy korensky

clovek, ktery se nerozpakuje krast benzin za par tisic do auta, se nebude rozpakovat krast  miliony+. to je zkusenost z civilizovanych zemi. A proto taky tahnul podruhe a snad jiz finalne do hajzlu Blairuv ministr David Blunkett: protoze si vydelal par svestek mesicem prace jako reditel firmy, ktera uslovala o vladni kontrakty.
A nebo bychom snad meli zavrit oci protoze ODS je jedina spasa ceske kotliny? To mozna fungovalo pred deseti lety.
 
 
Xaver X.X. 15.11.2005 17:11

Ale ale, pf, proč tak zhurta?

Zatím novinářské tlachy. Nikdo nebyl odsouzen!...takhle se argumentuje, ne?....
Pavel Kořenský 15.11.2005 18:17

Re: drahy korensky

Já taky počínání poslankyně Němcové neschvaluju ani neobhajuju. Ale když si vedle toho představím Zgarbu, Unipetrol, Srbu, miliony v Kavanově trezoru, IPB, Diag Human, INDOŠ, Zaorálkovy vrtulníkové výlety, mnoho set miliard dluhů a další lahůdky z dílny ČSSD, tak je to skutečně prkotina. Mně osobně ODS nijak nenaplňuje nadšením, ale pravdou je, že je to jediná strana, která má jakés takés šance zarazit to příšerné socialisticko-komunistické běsnění jaké předvádí ČSSD v čele s Paroubkem a vrátit ČR do jakžtakž normálních nesocialistických kolejí. Pokud snad víte o nějaké jiné straně, která by to mohla udělat, rád se nechám poučit.
velvet 16.11.2005 19:23

Pavle Kořenský,

to by mne v životě nenapadlo, že Vám  jednou poděkuju za příspěvek. :-))
Čumil 15.11.2005 16:52

Ale jinak souhlas, drazí přátelé, doporučuji dodržet navrhovanou volební strategii:

Myslím, že je to s tou odvolávkou na 98. rok vynikající nápad. Neměl by v řadách strany zapadnout! Určitě to pomůže!
Čumil 15.11.2005 16:53

Re: Ale jinak souhlas, drazí přátelé, doporučuji dodržet navrhovanou volební strategii:

Sorry, Pes se vzepřel, takže je to tady dvakrát. :-))
Čumil 15.11.2005 16:51

Ale jinak souhlas, drazí přátelé, doporučuji dodržet navrhovanou volební strategii:

Myslím, že je to s tou odvolávkou na ten 98. rok výborný nápad...  Neměl by v řadách strany zapadnout!
Pavel Kořenský 15.11.2005 16:51

Je hezké

jak článek, který je výstižný a pravdivý dokáže příznivce levice rozběsnit natolik, že se uchylují k vulgaritám, naprostým nesmyslům (ten Béďa a jeho zákon o konkursu) nebo se chytají stébel (auto poslankyně Němcové). :)
Béda 15.11.2005 17:05

Zajímavé, pane Kořenský

Já, který na jiném místě píši, že někteří politikové ČSSD kradou a jiní ne, kdežto u ODS je tomu právě naopak, jsem označen jako příznivec levice. Rovněž zajímavé je, že Vy, jako příznivec pravice (sám jste se tak nepřímo označil) namísto toho, abyste diskutoval k věci a napsal sám něco smysluplného, jednoduše označíte za nesmysly nebo stébla příspěvky, které chování pravice (nebo spíše výpotky autorky) odsuzují. Dost příznačné pro modrásky, musím s lítostí konstatovat.
Kikina 16.11.2005 6:19

Re: Zajímavé, pane Kořenský

Ať to obracím jak chci, stále mi to vychází jeden za 18; druhý za 20 - 2. V neděli v TV v poledne stále  stejné (nevábné) ksichty politiků s vychováním řeznických psů....
Jako 15.11.2005 16:28

Souhlas

Drzost a arogance dnešních představitelů snad nemá hranice. Jen rudí tupci to snad nevidí.