29.5.2024 | Svátek má Maxmilián, Maxim


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Švrk 4.8.2006 9:02

Re: vrána k vráně

Kurňa, netušil jsem jak málo je vás, kteří jste vidoucími. Odpusťte nám nevidícím, že se svojí holí tápeme a osviťte náš temný dnešek svojí vizí zářivé budoucnosti pod vládou Pepy žielence, Koukala, Železného, Bursíka a dalších hvězd české a evropské politické scény (Že Vás huba nebolí, voni šilhavej)

Švrk 4.8.2006 8:58

Re: Modré mičurinské experimenty

Vy jste s prominutím asi taky jeden z těch šedivých, dlouhouchých pokrytých srstí, kteří věří svým stranickým vůdcům, aniž by si přečetli cokoliv z  programu ODS a konfrontovali to se skutečností zavedenou ČSSD že...?

Elia 4.8.2006 8:46

Re: Modré mičurinské experimenty

Naopak. Levice ve službách velkokapitálu je smrtelným nebezpečím.

Jak dlouho bude ještě trvat nežli dostatek lidí prohledne ten ďábelský podvod levicových stran, které jsou už dávno pouhými loutkami velkokapitálu?

Zatímco předstírají za pomoci řady naivků péči o lepší život řadových občanů, kterým selektivně ve vhodné chvíli ukápnou drobty z nakradeného, pracují pilně na tom, aby měli velkokapitalisté jak své jisté, tak dostatek lidského materiálu do svých velkoprovozoven a ti jim za to pomohli udržet se u moci a tak si vzájemně sloužit.

Střední třídu (lidi, kteří se dovedou a chtějí postarat o sebe i ostatní v oblasti svého vlivu) kterou komunisti zredukovali téměř k úplnému vyhlazení a která by tomu měla zabránit je u nás bohužel stále ještě velice slabá.

Kudy cesta ven?

Vladimír 4.8.2006 8:23

Modré mičurinské experimenty

Pro zemi a její občany by vláda ODS s premiérem Topolánkem a ministry Tlustým,Langerem,Římanem,Julínkem a spol byla katastrofou.Malá skupina zbohatlíků by byla ještě bohatší, 90% obyvatelstva by v případě zavedení rovné daně doplatilo na modré mičurinské ekonomické experimenty a Tlustého kolečko.Více než 200 miliardový schodek rozpočtu ročně by lidé uhradili ze svých kapes.Radost z nižších daní by u lidí rychle pominula,až by si spočítali, kolik musí zaplatit za vyšší ceny potravin,léky,návštěvy lékaře,pobyt v nemocnicích,vstupenky do divadel a kin atd.ODS se už jednou předvedla,jak umí vládnout,následky poškozují zemi dodnes.

tom 4.8.2006 8:20

Jednou větou

Jednou větou to lze vyjádřit,že jsme stádon tupých hlav,které potřebuje vůdce/Paroubka/,který se o nás postará.Asi polovině národa včetně novinářů tento stav vyhovuje-soudím podle toho co píší

občan 4.8.2006 8:11

vrána k vráně

Pane Jemelko,  občan na rozdíl od Vás vidí, jak osm let za vlády socialistů tuneluje ODS v krajích a na nižšich úrovních, kde obsadila radnice. Proto volby dopadli 100 na 100. Někteří vidí do dálky - viděli na vládu, volili ODS, ti kteří vidí na blízko viděli tunely budované ODS a volili ČSSD. A představte si tu legraci, kdo vidí dobře na blízko i do dálky, ale nevidí zpět volik KSČM a KDU-ČSL. Ostatni dobřevidící volili ten zbytek.     

Veselý 4.8.2006 8:05

Re: O čem to píšete?

Ale Topolánek mi připomíná Pitharta, který jednal s Mečiarem. V tom je problém.

Pája 4.8.2006 8:04

Re: ODS nema problemy pouze s komunikaci, ale ted napr. hejtman Sulc predvadi,

No ty fole, ty seš ale manták, to se hned tak nevidí;-D

Kajan 4.8.2006 8:00

Re: V ODS chybí Hayek ! Předseda Topolánek mně svého času s ním poslal "do prdele" Dzp

Čímž výrazně vystupuji na obranu ODS, nikoliv Topolánka, levicoví kverulanti  a popletové ! Dzp.

Kajan 4.8.2006 7:57

V ODS chybí Hayek ! Předseda Topolánek mně svého času s ním poslal "do prdele" Dzp

franta 4.8.2006 7:50

Není nad zdravé sebevědomí !

ICH 4.8.2006 7:43

Ne nadarmo se nazývá ODS stranou Modrých bolševiků. Stejné metody, arogance

neodbornost a tupost, jako ti barvy jiné. Populismus, Kubice, demonstrace, k tomu demagogové typu Langer, Tlustý. Shit Tupohlávek a je to téměř dokonalé.

Banjo 4.8.2006 7:30

O čem to píšete?

ODS bohužel před těmito volbami populismem předstihla i ČSSD, což pro mě bylo nepříjemné překvapení. Tím chci říci, že autor nemluví pravdu. ODS totiž mluvila v konkrétních číslech a slibovala všem přidat peníze. Příjemným překvapením naopak je, že se zatím pan Topolánek snaží držet toho, co před volbami slíbil.

Nepříjemným překvapením je patová situace. A myslím si, že předčasné volby by byly nejrozumnějším řešením.

Paroubek se chová sice hnusně, ale ze svého pohledu účelně.

Semiramis 4.8.2006 7:27

ODS prostě není dostatečně populistická

Je to strana pro chytré - ale je nás málo! ;-)

Jan 4.8.2006 7:02

ODS nema problemy pouze s komunikaci, ale ted napr. hejtman Sulc predvadi,

ze ma obrovske problemy zvladat rizeni kraje, za ktery je zodpovedny. Koneckoncu, i ten, z nejakych duvodu adorovany Evzen Tosenovsky udelal jako primator po dve volebni obdobi svou neschopnosti z Ostravy mrtve mesto bez perspektivy a loni jako hejtman malem zazdil investici Hyundai, kterou pripravil Czechinvest a socdem (od r. 2002) ostravska radnice. Za ostatnimi hejtmany z ODS take nejsou videt zadne vysledky. Pokud nekdo nejake mate, tak sem s nima.

Honza 4.8.2006 5:58

Re: Re: ŠÍlené experimenty ODS a "svoboda"

Jednoznačně - prázdný Topolánek.Klaus měl pro tentokrát pravdu.

Martin 4.8.2006 1:25

Re: ŠÍlené experimenty ODS a "svoboda"

slava logika u nekterych komentaru vitezi, ac i zde je ods stavena do statotvorne pozice jako by vsichni zapomenuli jeji chovani jeste pred par mesici http://modra-sance.blogspot.com/2006/07/kdo-seje-vitr.html /at ma spaldings znova problemy se svoji erotickou orientaci ;)/

celou dobu nikdo nevysvetlil proc topolankuv trojkoalicni projekt je necim tak spasnym, ze ho neni mozno menit a je nutno jen rvat paroubku musis podporit

Vilém 4.8.2006 1:03

ŠÍlené experimenty ODS a "svoboda"

o svobodě mluvili pol-potovci, když rozháněli městské obyvatelstvo Kambodži a ukončili tak civilizační epreiment. V přirozeném stavu kupodivu třetina obyvatel zahynula. Nemálo pravičáků také spekuluje o nesamostatných lidech, kteří by zemřeli bez pomoci sociálního státu. Nechci naznačovat, že ODS má stejné záměry, ale EXPERIMENTY typu návratů k přirozeným stavům lidstva si v Evropě 21. století nelze dovolit.

Komunikace ODS s veřejností skončila zrušením diskusního fóra několik dní po volbách, a nastala doba komuniké, které se vyznačují normalizačně komunistickou logikou, jazykem i invencí.