9.6.2024 | Svátek má Stanislava


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Karel H. 4.8.2006 11:08

Re: Levice chce totálně zničit pravici!

Bohužel musim říct, že konec pravice v Čechách by to nebyl.

Ale jinak: kéž byste měl pravdu a pro pravici hlasovalo 200 000 lidí. Já bych si hvízdal.;-D

Freimos 4.8.2006 11:07

Re: Opoziční smlouva 2006 = Úspěšné rozbití pravice. PROČ?

Za stávající patové situace je přece jasné, že mandát jakékoliv vzniklé vlády bude buď slabý (Trojkoalice jen 100 hlasů) nebo omezený programově (Velká koalice či úřednická vláda nebude schopna splnit předvolební sliby žádné strany). Není proto jednodužší se rovnou dohodnout na vládě s omezeným časovým a programovým mandátem? Chápe, že stát v čele takové vlády se vítězné ODS moc nechce. Nicméně matematika je neúprosná a mimořádné volby nevyhnutelné. Topolánek s Paroubkem mohou stát mimo tuto vládu, aby si ponechali volné ruce a v mimořádných volbách si to mohli zase "nandat".

Jope 4.8.2006 10:49

Re: ODS prostě není dostatečně populistická

Hovězí kastráte!

Freimos 4.8.2006 10:43

Re: Opoziční smlouva 2006 = Úspěšné rozbití pravice

Vy považujete zelené za pravici? :-D

Balnka 4.8.2006 10:42

Levice chce totálně zničit pravici!

Pokud ODS nepůjde cestou předčasných voleb a nechá se vydírat růžovými a rudými komunisty, tak to bude konec pravice v Čechách!

Jedinou možností slušné cesty je dohoda o novém volebním zákoně a nové volby. 200 000 lidí, kteří hlasovali pro pravici není vzduch, to by měli pochopit právě ti, kteří vnímají pouhou masu lidu a na jednotlivce kašlou!

I-Worm 4.8.2006 10:39

Re: ODS nema problemy pouze s komunikaci, ale ted napr. hejtman Sulc predvadi,

řekl bych spíše, že má daleko největší zásluhy na té investici tím, jak rozeštval občany proti sobě.

Yfča 4.8.2006 10:38

Re: Re: Není nad zdravé sebevědomí !

Tyhle radikální výlevy už tady tak před sedmdesáti lety říkal nějakej Hitler. Pak mu pomáhal Mengele a spol.  Ne to doopravdy nemusím!

Balnka 4.8.2006 10:35

Re: Modré mičurinské experimenty

Vy asi máte problémy s logikou. Ne za Klause, ale za ČSSD se zadlužovala republika takovými idiocemi ( porodné, pastelkovné, rozkradené banky IPB, prohrané arbitráže, špatné smlouvy s cizími firmami, profláknutá organizace na odkup pohledávek, kdy stát platí, jedinci kradou) . To všechno vymyslela grupa socialistů!

Rovná daň není o tom, že bohatému zbyde víc, ale ŽE VÍC ODEVZDÁ! 15% z mil. je jiná suma než 15% z 10 000! Vám ale vadí, že těm bohatším zbyde VÍC.

A ke zdravotnictví: Proč mám platit vaše řízečky a pobyt v nemocnici? Nebo jste pojištěný i na stravu a ubytování? Zkuste vyžádat paníze za pojištění domácnosti na pobyt v hotelu v případě karambolu!!

I-Worm 4.8.2006 10:34

Re: Re: V ODS chybí Hayek ! Předseda Topolánek mně svého času s ním poslal "do prdele" Dzp

Daleko??? No, to snad ne?-

banah 4.8.2006 10:13

Re: Re: Není nad zdravé sebevědomí !

oprava: Za genetickým materiálem , slovo "sračkami" je zařazeno omylem. Zde má omluva.,

banah 4.8.2006 10:06

Re: Není nad zdravé sebevědomí !

Ano zo je přesné. Sebevědomí je veskrze zdravá a důstojná záležitost. Naopak obhroublost, na kterou řeský proletářská lůza stělesnována typy politiků jako je Paroubek, Zeman, Grossík, Filip, Kováčik ap. oslovuje větší polovinu českého lumpenproletariátu.

Na smetiště dejin s českou sviní. Projevuje se pochechtáváním, špiclováním, bonzováním, nepřejícností, závistí, ožralectvím. Co s takovým šuntem, lidskou spodinou.

Přestěhovat, převychovat, debolševizovat. Pracovní tábory. Učit etiku a společenské konvence.Stanné právo na 1 rok. Vypumpovat politický hnůj z myšlení českých umožáčků. Oplodnit 30% žen jinýn než českým genetickým materiálem, sračkami.

České školství zakázat, převzít systém zahraniční. Zpřetrhat ve všech sférách staré vazby na komunismus. To samé s právním a soudním systémem. Je před zhroucením. Vyrovnat se radikálně s minulostí. Smrdí to tu smrdí a hajzlu se bydlet nedá.Zkrátka přeorat a znovu pěstovat. V tomto stavu je to utrpení existence v českém schweinehundelandu.

M. Zima 4.8.2006 10:05

Pane Jemelka, příčiny selhání ODS

jsou hlubší. Jistě, účelově mizerné personální obsazení muselo mít za následek eklatantní chyby v programu a jeho presentaci, ale to jsou pouze vnější jevy. Skutečnou příčinou je  "české pojetí demokracie se vším, co k tomu patří", tedy obohacení zde již popsaných historických deficitů o prognostické, kLausovsko-zemanovské svinstvo, které má kořeny v "komunistickém pragmatismu".

ODS se proto jeví, jako spravedlivě rozhořčená parta, volající po  "české  prozřetelností" sloganem :"Socani kradli již dost dlouho, teď jsme zase na řadě my". Tento dojem je posílen primitivním egoismem partajních bossů a účelovým potíráním demokratických principů stylem, který se od fint tak profláknutých figur, jako Bublan, nebo Sobotka v podstatě neliší.

Jan Krejčí 4.8.2006 10:05

Opoziční smlouva 2006 = Úspěšné rozbití pravice

8-o

jedd 4.8.2006 10:00

blabol

co to je za blabolici clanek o komunikaci s verejnosti? ste zapomel na komunikaci (nejspis vaseho oblibence) paroubka...vase nahodne vybrane vyroky mu nesahaji ani po kotniky... pokud hledate hul, tak si najdete jine pole...na tyhlencty blaboly vam snad nemuze nikdo skocit ;)

Jára 4.8.2006 9:49

Re: Není nad zdravé sebevědomí !

Není nad zdraví selský rozum.

Dělám - mám, nedělám nemám a ne nedělám mám.

Semiramis 4.8.2006 9:45

Re: Není nad zdravé sebevědomí !

Dobré zboží se chválí samo - nikdo to za ně neudělá! ;-)

Freimos 4.8.2006 9:37

Opoziční smlouva 1998 není opoziční smlouva 2006

Chápu, že Opoziční smlouva 1998 ležela spoustě lidí v žaludku. Důvod je jednoduchý. Tehdy i přes vítěství socdem měla pravice křesťanská a nekřesťanská pohodlnou většinu. Nicméně osobní antipatie mezi Luxem a Klausem  a odštěpenou US (Sarajevský syndrom) byl tak silný, že navzdory předvolební Mobilizaci ODS proti nebezpečí ČSSD jí ODS umožnila vládnout. Takže Opoziční smlouva 1998 = podvod na voličích

Situace v roce 2002 je ovšem výrazně jiná. Po polarizující volební kampani tu máme přesnou plichtu mezi levicí a pravicí+zelení (levice). Funkční vláda může vzniknout pouze nějakou dohodou mezi ODS a ČSSD nebo ODS a KSČM. Předpokládám, že druhá možnost je čistě hypotetická. První možnost po vyhraněné volební kampani neumožňuji spolupráci na vládní úrovni. Takže Opoziční smlouva 2006 = logická nouzová varianta vedoucí k předčasným volbám

Jan Krejčí 4.8.2006 9:37

Řešení

I my můžeme začít věci řešit a to hned! Dnes totiž už nejde o to, jak vládu sestavit, ale postupně začíná jít více o to, že je potřeba vládu svrhnout. Bude nás k tomu nutit stále víc důvodů. Kromě jiného i to, že potřebujeme čím dál tím více vládu novou. Pro ty, kdo ještě váhají a chtějí snad být vstřícní vůči Pinďourkovi, je tu motivační foto jeho koaličního potenciálu:

http://www.ksm.cz/templates/akoblu eportal/images/logo_bar_logo.jpg

;-€:-)

Vlali 4.8.2006 9:35

Re: ODS prostě není dostatečně populistická

Je Vás skutečně málo. Teď vážně. Dosáhnout porozumnění s voliči (o ty tu jde až v první řadě) je umění. Příměr kulhá ale platí učit se, učit se  a ještě jednou učit se. V politice platí to samé ale vysvětlovat a vysvětlovat. Hranice mezi populismem a vysvětlovací kampaní je tenká. Když se podaří lidi přesvědčit hned se najde někdo kdo oznámkuje "populista". Přesto, chce-li někdo měnit svět (stačí ČR) musí podstoupit torturu pochybností a protivenství. Cíl snad za to stojí.

baci 4.8.2006 9:32

vždyt se nic nedeje -trocha historie,která byla zcela stejná

Dopis min.Rašína ze 4 ledna 1919.  kde se ministr zahraničá Beneš se táže :"Co se to proboha dějě vrepublice?  Jak to,že padlo tolik bankovní domů,tolik průmyslových podniků rozkradeno,mezi lidem narůstá nespokojenost, mezi  poslanci bují korupce,pokračují hádky v parlamentu,stranickost vítězí nad zájmem státu.   Rašín si sedl a napsal dopis:/kráceno/"obyvatelstvo,stůně třemi těžkými  chorobami.První z těchto choroba jest zlenivěni a zlenošení obyvatelstva a  to, že tento národ odvykl pracovati, a vojáci ,kteří se vrací z fronty,  odvykli práci úplně..Druhou velkou chorobou jest to, ze se věří ve všemoc

  státu....Každá činnost má být státem nejen řízena ale i placena....a tak

se  přichází s návrhy,ze se výrobcům se státní pokladny má připlatit, aby se

to  v prodeji mohlo dáti laciněji.... každý raději očekává pomoc od státu,

 místo  aby vlastní pílí svůj majetek rozmnožiti ráčil.  Třetí chorobou jest,ze lid si mysli, ŽE SVOBODA PŘEDPOKLÁDÁ NEPOSLUŠNOST A  ŽE SVOBODA ZNAMENÁ ZÁKAZ POROUČENÍ".  Tolik Rašín.

Buvol 4.8.2006 9:28

Kdyby jen to!

Ale oni přímo volili neférový předvolební boj, viz tu Kubiceho zprávu a jednání Langra aspol.!

clay 4.8.2006 9:18

Re: Re: ŠÍlené experimenty ODS a "svoboda"

koaliční projekt je spásný už jen z toho důvodu, že drží pohromadě potřebnou stovku, která je schopná udržet na uzdě Paroubka. Jak je orientován se ukázalo po volbách, kdy si myslel, že má 101. Kdo tohle nevidí, tak je prostě debil nebo levicový politruk

clay 4.8.2006 9:15

Re: ŠÍlené experimenty ODS a "svoboda"

ještě ti soudruhu zbývá forum na novinkách:-/

clay 4.8.2006 9:13

Re: ODS nema problemy pouze s komunikaci, ale ted napr. hejtman Sulc predvadi,

hned se pozná znalec;-D;-D;-D;-D

clay 4.8.2006 9:11

Re: Re: O čem to píšete?

tak mu poraď, chytrej

Pepíček 4.8.2006 9:09

Re: V ODS chybí Hayek ! Předseda Topolánek mně svého času s ním poslal "do prdele" Dzp

!!Kajane, vždyť Topolánek je Váš kamarád, se kterým si tykáte a on Vás pošle s Haykem tak daleko. Musíte Mirka donutit nastudovat klasika a uvidíte ten obrat k lepšímu. Ale honem.!!

Karel H. 4.8.2006 9:08

Re: V ODS chybí Hayek ! Předseda Topolánek mně svého času s ním poslal "do prdele" Dzp

Tak to asi udělal poprvé a naposled správnou věc;-D;-D;-D

Švrk 4.8.2006 9:08

Re: ODS nema problemy pouze s komunikaci, ale ted napr. hejtman Sulc predvadi,

Evžen je primátor Ostravy - to slyším poprvé. Že by se jmenoval Evžen Zedník?? Nebo Aleš Tošenovský?  Jak málem zazdil Hyundai proboha?? Nezavřeli  málem toho jejich šéfa proto, že ho Evžen prásknul??

clay 4.8.2006 9:07

Re: Modré mičurinské experimenty

hele nechte si ty politrucké tlachy v tom Lidovém domě na další kampaň

clay 4.8.2006 9:05

autor má v mnohém pravdu ale řešení ani on nenabízí

nabízí pravdy, k nimž lze mít spoustu uštěpačných poznámek. Známku, kterou dal ODS si zaslouží i on a to zaslouženě