8.5.2024 | Den vítězství


Diskuse k článku

POLITIKA: ODS hledá spojence

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Rad 12.7.2009 22:34

zločin za bílého dne

vím o několika - standa gros kupuje a prodává akcie - jyrka nechává umravnit mládež na czechteku - podrždeštník šéfuje dosazen do čsa - platby pro čr, čt, osa apod. - také je tu jedna vlastizrada alias položení vlády při šéfování unii - a co se týče peněz pak vůbec nejhorší zločin: zadlužení státu v době konjunktury. dneska mě jelen moc nepobavil.

Mephisto 12.7.2009 22:36

Re: zločin za bílého dne

R^R^R^

Mephisto 12.7.2009 22:31

Jelínkova otázka

"...Pak by totiž mohla padnout otázka, jak moc se Topolánkova ODS snažila o

zachování či naopak rozvrat právního státu v minulých letech, jak

uplatňovala morálku v politice nebo jak předcházela či naopak

zpochybňovala narůstající ekonomickou krizi..."

Jelínku, no nejsi ty trouba? Vždyť jen ať ta otázka padne! Já fakt nevím jak se ODS zasloužila o rozvrat právního státu, řekneš nám to? Máš snad na mysli kauzu Čunek, kde ani česká policie, ani české soudy, ani americká detektivní agentura nepřišli na nic špatného? Dál, co je to ta tvoje "morálka v politice"? Nevím o tom, že by se ODS chovala nemorálně, jako strana (nemluvím o excesech jednotlivců, jako např. Řebíček, ovšem to samé bylo i v socdem a ještě v daleko horší míře)... A to zpochybňování ekonomické krize, cha cha chá, to je tak obehraná písnička až je mi z tebe trapně. Kalousek i Topolánek loni na podzim řekli, že nám nehrozí FINANČNÍ krize. A ta se nám taky opravdu vyhla, na rozdíl od mnoha jiných Evropských zemí. A může snad někdo dohledat výrok, kdy ODS zpochybňovala příchod EKONOMICKÉ krize??? Sem s ním! Všechno jsou to jenom oranžové kecy z dělnického institutu :-(... 

Lájoš B. 12.7.2009 21:41

ODS se prý mění a už neohrnuje nos nad baťůžkáři a jim podobnými

To Paroubek nad nimi nos nikdy neohrnoval, ten je nechal rovnou seřezat viz CzechTek a souhlasím s autorem článku, že ten se v přístupu k nim nemění.

Dušan Polanský 12.7.2009 15:26

Opravdu jsem se pobavil

Prý ODS se mění. Mění se podmínky, již není tak lehké krást, ignorovat zákon a morálku jako v 90 tých letech.  V každém případě díky za zábavu.

Vilda 12.7.2009 11:43

Zato socani ho našly u komoušů

Článek jsem nečetl, proč taky.  Jelen stejně chrlí stále to samé, je za to beztak placen :-(!!

Vlali 12.7.2009 10:06

proč jenom?

vždy rozebírá partajní politiku jen protistrana? Což není možno najít odvážlivce co podrobí svou partaj vnítřní sebereflexí? k článku je jistě zajímavé, že socani spolupracují jak s komouši tak modroptáčníky. Jen žel za tím vidím jen fotbalové zájmy (malá domů) obou soupeřů.

-F 12.7.2009 12:20

Re: proč jenom?

Ale on vůbec nerozebírá politiku a už vůbec není odvážlivec co podrobí svou partaj vnitřní sebereflexy, on jeno kritizuje ODS, aby odváděl pozornost od skándů, které Paroubek s Rathem a jejich šibaly stále dělají.  On je jen sralbotka, který nemá vlastní názor, natož aby ho veřejně prezentoval. Je to jen strach, že nesplnit ;-P stranický úkol, jinak by přišel o prabendy. Už se neprezentuje jako politolog, ale jako člen představenstva Dělnické Masarykovy univesersity. masaryk se obrací v hrobě, že zneužívají jeho jméno.

:-) 12.7.2009 12:40

Re: proč jenom?

Masarykova dělnická akademie je socanský VUML a Jejínek je politruk-žvanil této instituce.:-P

Žabák 12.7.2009 9:52

Členství v NATO ano, ale... !!!

... ale bez účasti na imperialiastických okupačních akcích USA!!! Kolik CO2 emituje jeden tank?!! JInak ženské spolky ano, žen je v politice málo, jsou mírovější a více ekologické než muži!!!

jirka.s. 12.7.2009 10:24

Re: Členství v NATO ano, ale... !!!

Bufo bufo bez bradavice??? ;-P

-F 12.7.2009 12:23

Re: Členství v NATO ano, ale... !!!

Když jsi takový znalec, kolik CO2 emituje jedno letadlo nebo auto??A Paroubek se tak snaší dotáhnou ženy do politiky a oni mu je neschválí. To je drzost!!

:-) 12.7.2009 12:35

Re: Členství v NATO ano, ale... !!!

Že by ženy méně bzděly a proto jsou ekologičtěšjší než muži?;-D

zoch 12.7.2009 8:58

Podle peří poznáš ptáka

"Hlavně však doceňují smysl občanské společnosti, pestrých struktur mimo

partaje. V tom ODS dohání náskok ostatních demokratických stran."

To je to téma,na které jsem poukazoval za VK. Pokud se ODS nepřizpůsobí náhledům občanské společnosti,nemůže z principu volby vyhrát. Politika typu " My proti všem " jen proto,že to ideový vůdce narýsoval - to je holá pitomost. Ani sebelépe vyargumentovaný přístup,který bude postrádat  sociální sítění tam,kde je to nezbytné v těchto končinách nebude mít žádaný úspěch.Malý vzorek poskytují sami lidovci. Kalousek prostě tu klausovskou pozici neustál ve svobodné politické soutěži. A to používal skutečně všech prostředků,to jsem si jist.

Obdobně je to ve společnosti. Základní postuláty Klausova přístupu jsou pro většinu naší společnosti nepřijatelné z velké části.

Pokud ODS pod Topolánkovým vedením nenajde cestu k občanské společnosti,nebude se mít o koho opřít v politické soutěži.  To je naprostý základ. A to je také mj. to,proč stále považuji VK za hlupáka,který ani po dvaceti letech ve vrcholné politice nenašel cestu k vítězství v parlamentních volbách.  Samozřejmě nepočítám ty nadšenecké roky,kdy nikdo nevěděl,co z něj a ODS vypadne.  Podle peří ale poznáš ptáka......  Kecy nemají cenu....

historik 12.7.2009 9:07

Re: Podle peří poznáš ptáka

Základní Klausův postulát je získat majetek prací. A to je pro část naší společnosti nepřijatelné. Základní postulát této části naší společnosti je do práce buď nechodit vůbec a když už chodit, tak tam odpočívat. A majetek získat sociálníma dávkama.

zoch 12.7.2009 9:16

Re: Podle peří poznáš ptáka

toto já nekomentuji. Ale přiznáváte,že mám pravdu ?

Pokud to přiznáte,potom je jen krůček k tomu,že nemusí ODS vyhovět veškeré obč. společnosti......  Ale třeba jen části.

-F 12.7.2009 12:26

Re: Podle peří poznáš ptáka

Přesně. Lidé se za komunistů odnaučili pracovat,chodili do práce a 2x za měsíc pro stále stejnou výplatu, jestli dělali moc nebo málo. proto nemají Klause rádi ani jeho spolupracovníci, protože po nich vyžadolal výsledky, ne kecání proč to nejde.:-D

Pamětník 2 12.7.2009 17:22

Re: Podle peří poznáš ptáka

Pane F.,nevím,kde jste nepracoval,mne to štěstí nepotkalo.Takové názory předložte některým lidem,kteří rádi o práci mluví,ale moc toho neodvádí a za nehorázné peníze.Jak si mají lidé vysvětlovat práci těch,kteří dovedli řadu podniků ke krachu a odešli s nesmyslnými odměnami na odstupném.Proč se odvoláváte na Klause?Podívejte se na svoje blízké v okolí.Svůj názor píši,protože jsem měl možnost pracovat jako řemeslník i technik a neměl jsem opravdu "komunistické štěstí" nepracovat.Tak zvažujte slova,než něco vypustíte.;-)

www.Jiří 12.7.2009 20:21

Re: Podle peří poznáš ptáka

Pane historik, já bych spíše řekl, že Klausův postulát je krást,lhát a zapírat. To nám tady předvádí už 20 let a proto je pro civilizovaný svět nepřijatelný. On se může kamarádit tak jenom s Putinem a jemu podobnými, což vy modří fanatici asi těžko snášíte.

cgim 12.7.2009 23:21

Re: Podle peří poznáš ptáka

Podle vyjadřování i magora!!!!!!

Minutus 12.7.2009 7:51

Úroveň přízpěvků příznivců pravice

Tady ten Neffův plátek je takovým pravicovým klubem, kde si elitní výběr hulvátů z příznivců modrého ptáka vzajemně notuje v sebelítostném breku smíšeném se zuřivou nenávistí. Připomínají malé děti, kterým tatínek sebral oblíbenou hračku. Obviňují z toho celý svět, agresívním pláčem reagují na okolí. V krajských volbách dostali za své neslušné jednání na zadek a v těch parlamentních se to bude opakovat, průzkumy neprůzkumy. Češi nejsou Američani, aby se nechali ve volbách ovlivnit hulvátskou kampaní. Jen do toho. Příjde více lidí k volbám. A je jasné, koho volit nebudou. Vědí jasně, kdo se tu chová jako buran a křupan.

Libor 12.7.2009 8:19

Re: Úroveň přízpěvků příznivců pravice

Oni si opravdu myslí, že když budou strašit, že komouši znárodní Kaufland, tak, že tím vyhrají volby. Tomu nevěřís nad ani oni samy. I když. A to si na pomoc přitáhli nějakou židli z USA. Goldschtaina nebo jak se jmenuje. To si rovnou mohli vzít Vovku Železného. Možná, že jim pomůže TV a dá tam oblíbený seriál zdivočelázemě, ten vždy před volbami běží. VVVV

zoch 12.7.2009 9:06

Re: Úroveň přízpěvků příznivců pravice

Byl bych v očekávání výsledku voleb velmi opatrný. Podle mého názoru není cesty k vítězství pro ČSSD . Jiná věc je,co udělá ten šašek,když volby vyhraje ODS,ale nezíská většinu v parlamentě. To vidím jako velmi reálný výsledek. Potom teprve budou problémy..... A budou festovní.,s mezinárodním dopadem.  Skoro bych si na to už dnes koupil lístek do první řady !!!

Jara London 12.7.2009 4:03

Možná je to trochu obráceně

Paroubek se bojí volební prohry v podzimních volbách. Proto hledá spojence kde to jde - i mezi členy ODS. A korumpuje, a korumpuje. Typickým příkladem politické korupce je nabídka členu ODS, současnému ministru obrany Bartákovi. Ten si je dobře vědom skutečnosti, že pokud dojde v případě jeho odchodu z MO a vyšetřování kauz nákupu letadel CASA či transportérů Pandur nebo Dingo, mohl by se vynořit odkaz na skutečnost, že ho zástupci zahraničních firem nazývají "one percent man". Proto se dohodl s Paroubkem (prostřednictvím Jardy Tvrdíka), že pokud odsouhlasí sloučení zdravotní pojišťovny MO ČR s pojišťovnou MV ČR, má garantováno křeslo MO i v případě VÍTĚZSTVÍ

Jara London 12.7.2009 4:05

Dokončení

ČSSD. Nápad pochází od pana Ratha, takže to muisí být lumpárna non plus ultra.

Minutus 12.7.2009 7:53

Jako ta s tím

"one percent?" A takových lidí má ODS na vrcholných postech víc?

dedek 12.7.2009 0:47

POŘÁD u Vás něco hledám, ale NENACHÁZÍM

komunisticko socanské BLA bla BLA ;-€

Pamětník 2 14.7.2009 18:19

Re: POŘÁD u Vás něco hledám, ale NENACHÁZÍM

Jenom komunisticko-socanské?To je snad trochu málo ne?

VL 11.7.2009 23:54

Jak se stát funkcionářem

Doporučuji, přečíst si v páteční MF článek věnovaný bývalému místopředsedovi OV ČSSD Praha-Východ Bušinovi. To je ten, co má podle policie na triku daňový únik 300 milionů. Parkrát soudně trestán, spolupracoval se skořápkáři, původním povoláním boxer.

Zvlášť hezké je, jak přišel na schůzi OV, doprovázen třemi gorilami, prohlásil, že Čurdová zklamala členstvo a nechal se zvolit místopředsedou - po půl roce členstvím. Jeho výrok "prostě jsem pro ČSSD pracoval, tak jsem do ní vstoupil" je také nádherný.

Ale boxeři obvykle nebývají velké "myslivny", ony ty údery do hlavy udělají svoje.