16.6.2024 | Svátek má Zbyněk


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Petra 4.12.2005 17:40

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...velké strany nemají uvnitř nastaveny samočistící mechanismy

A kolikrát jsi to už zkusil? Furt ti to nestačí,trumbero_
Mrchožrout 4.12.2005 17:29

Re: Re: Chi chi, ODS a KDU, to jde k sobě

Ta chybějící desetinka jsou emigranti?To si málo věříte, když už předem víte, že ODS bude opět v Národní frontě.
Jestli jste si náhodou nevšim, tak popularita ČSSD roste na úkor komunistů, takže Vámi vyzdvihované spojování komunistů se socialisty nějak blbě zabírá.
zoch 4.12.2005 16:35

Re: Re: Komunisti "nejslušnější" stranou?

Gauneři to jsou,o tom se nemusíme bavit. Jenže jejich zdrženlivost v útočných výrazech při styku s médii může vytvářet v lidech dojem slušnosti a uměřenosti.
Trága je v tom,že hulváti typu Bendla,Kalouska,Langera a dalších odpuzovačů srážejí výsledky snahy mnoha solidních do bažin. 
Greg 4.12.2005 16:19

Hamerský je hlupák

"...nezbude Zielencovy", jo
Vrať se do školy, hlupáku
Žulový Aston 4.12.2005 14:03

Re: Re: Děkuju za tento příspěvek,

Milý  Huhu, děkuji Vám, a budu-li mít nějký problém, určitě se na Váš obrátím. Jste zřejmě geniální.Udělejte si volno příští prosinec, to se tuším dávají  Nobelovy ceny.
Ladislav 4.12.2005 12:01

Re: Komunisti "nejslušnější" stranou?

Hehe, slušný komunista neexistuje, jsou to gauneři už z podstaty ideologie, kterou používají!
Alrfons 4.12.2005 11:36

Dnešní politické strany

fungují jako rozmetadla hnoje.A  komunisti z toho mají legraci a jsou jak se zdá v současné době u nás relativně nejslušněji se chovající stranou.
huhu 4.12.2005 10:51

Re: Chi chi, ODS a KDU, to jde k sobě

lepší jít za 2 roky volit znovu, nežli po vítězném červnu 2006 ksččsd pak uže jen pravidelně jednou za 4 roky s výsledkem 99,9% pro společnou kandidátku.
huhu 4.12.2005 10:49

Re: Re: Inu, milý autore,

zochu, vy jste myšlením v totáči, kdy se vynucovala "společenská angažovanost". Lidé mají demokratický výběr z existující nabídky. Pokud se jim nelíbí, mohou sami do politiky vstoupit. Nenuťte někoho jiného, aby se "angažoval", když sámotnému se vám nechce. A je realitou, že jiná síla nežli ODS/KDU zorganizována proti ksčssd není a zorganizovat se nedaří.
zoch 4.12.2005 10:24

Re: Inu, milý autore,

Zdravím,
ale je třeba říci,že u nás se do politiky mnoho lidí nežene.Tedy těch schopnějších.Dokonce mezi některými lidmi,kteří se setkávají po letech je dehonestující přiznat se k činnosti v politice. Myslím si,že je to tím,jak je nastaven systém. Ve chvíli,kdy je nejdůležitější účel a prostředky,kterými toho bude dosaženo jsou vedlejší je paradoxní,že opticky ( viděno z pozice tel. diváka ) vypadají bolševici jako ti nejslušnější. Pravda,ne vždy,ale dost často v poslední době házení hnoje.
Nemalý vliv má i podnikatelský sektor i mezinárodní společnosti,které si mohou dovolit dobře zaplatit a člověk se tam může cítit celkem příjemně pokud stačí intelektuálně. A o takové lidi přece jde.
Vidím to proto tak,že pro první krok by stačilo spokojit se např. s Outratou,Zielenecem atd. do chvíle střídání stráží. Pokud ve své budoucí straně nastaví výchozí parametry pro všechny příchozí výrazně lépe,než je nastavil Klausův tým,může to být produktivní.  Jenže kde pro takovou anomálii našeho naprosto jinak fungujícího arganismu najít potřebnou horu peněz ?  S troškou úsměvu mě napadá,že snad z EU fondů na životní prostředí.
Že i Vy byste přišel už na to,že ODS není to pravé ořechové v této podobě ?
Hruboš 4.12.2005 9:49

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...velké strany nemají uvnitř nastaveny samočistící mechanismy

to je ovšem jen váš nezájem se o něco takého zajímat. Tím nejjednodušším, jak si udělat představu o vol. programu ED, je si  ho přečíst. Je volně přístupný na jejich webu. Nebo čekáte, až u vás někdo zazvoní a v předklonu vám ho předá na křídovém papíře. Trochu mne překvapujete, s většinou vašich zdejších příspěvků se s vámi shoduji, a pak taková ignorantská reakce. Tady ho máte: http://www.edemokrate.cz/soubory/o0000000828.pdf
Ladislav N. 4.12.2005 0:32

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...velké strany nemají uvnitř nastaveny samočistící mechanismy

Ovšem dosavadní výstupy a prezentace ED jsou poněkud žalostné. Žádné velké naděje pro úspěch v parlamentní politice. Ještě jsem od nich nečetl/neslyšel nic, podle čeho by se dal posoudit jejich "volební program"...
Ladislav N. 4.12.2005 0:17

Re: Re: Ladislave N, co je to samočisticí mechanismus? Dzp.

Díky za záskok, podepisuji s radostí! ;-)
Ladislav N. 4.12.2005 0:14

Re: ale virtuále, ty jsi neslyšel o sjezdu ODS,

Nespletl jste si ODS s ČSSD?
AeroKarel 3.12.2005 23:07

Inu, milý autore,

obecně souhlasit lze.
Ovšem, račte nabídnou něco lepšího než Zieleniece, Kasla, ???????? ..........
Ani nevíte, jak toužím najít liberální stranu překročivší 5% a volit ji.
Nevida nic takového, nezbývá než ODS.
Mrchožrout 3.12.2005 22:01

Chi chi, ODS a KDU, to jde k sobě

dohromady jako to tolik neustále připomínané KSČSSD.Prý pravice se spojí..Jestli se po volbách dostane k moci Kalousek s Topolánkem, tak do dvou let půjdeme volit znova.Modrokabátníci se svým socanským programem spíše potřebují komunisty, s nima by se jim vládlo líp.  
Bene 3.12.2005 21:09

Re: Poslyšte Kefalím

Klausismus je podle mne napoleonská slavománie, zlodějská anarchie hlásající pravicové zaměření. Ono je to konečně jedno jakého vyznání jsou zloději. Po sametové revoluci přišel Klaus s kuponovou privatizací a pomocí Koženého se privatizovalo= kradlo co se dalo. Vše státní se "privatizovalo" vznikly nové banky které brzy krachly ( více než 100 bank) ale viník se nikdy nenašel.Nepomohly ani balíčky a toto hospodaření  a ekonomika nás stála  půl  biliónů korun. Spasil nás od větší pohromy "sarajevský atentát" a dnes  se zas zachtělo stejným  "hospodářům"  dostat se k moci  a znovu srazit stát na kolena. Důkaz - stačí si přečíst Modrý program. Rovná daň´zdražení o 10% potravin, léků některých služeb. Zavedení školného a placení ve zdravotnictví, příjem všem lidem min.6 tis.měsíčně, odchod do důchodu v 75 letech atd. Již se na to všichni těšíme - tak to je podle mne KLAUSISMUS  
janoryna 3.12.2005 20:58

ale virtuále, ty jsi neslyšel o sjezdu ODS,

ty jsou takovou stranou pro nižší IQ. Podnikatelům slibují vyšší zisky a možnost okamžitě vyhodit nepohodlného zaměstance a snížení daní a příspěvků na sociální, důchodové a zdravtoní pojištění, důchodcům vyšší důchody, všem ostatním státní podporu bez nutnosti pracovat financovanou z nižších daní. Chudým více peněz a méně práce, levnější potraviny zaížené vyšší DPH, bohatým vyšší zisk,všemvíce práce, to je naše agitace.
zoch 3.12.2005 19:23

Re: Ladislave N, co je to samočisticí mechanismus? Dzp.

To vypovídá nade vše,že se člověk vašich zkušeností a skalní člen ODS ptá. Nebyl jsem sice tázán a vím,že je to nevychovanost,ale pokusím se Vám to naznačit.Asi dost neuměle.
Berme prosím učebnicový příklad Kateřiny Dostálové přistižené na kameru z fatální lži. V demokracii rozvojové ( běkdy snad i u nás ) to funguje tak,že jakýsi celostátní střešní výbor strany schvaluje anonymně vhodnost kandidátů právě z pohledu profláknutosti,morálky,etiky,kladného vlivu na veřejnost. Pokud by něco takového měla ODS,nemohla by být Dostálová v PS toto volební období. Potom existuje zaběhlá varianta v demokraciích  typu VB ,kde se vůbec nedostane takový typ člověka do užšího výběru,protože členové sami mají již v sobě zafixované kodexy chování. 
Cesilko 3.12.2005 18:28

Uspesny politik, poradce, podnikatel....Zieleniec

vzazuje dnes z Bruselu, ze "slusna politika:" uz je u nas
za rohem... Nasvedcuje pry tomu
"POSTUPNE ZRANI NASI DEMOKRCIE..."
:-) :-) :-) :-) Jo, jo, tak si pekne zrjeme...
az dozrajeme.. v te "petiletce pate"????
Hodne stesti vsem, kdo opet vsadi na tohoto kone.
3. prosince 2005
 
Virtuál 3.12.2005 17:15

Pravice potřebuje více voličů s vyšším IQ.

Statisticky je dokázáno, že jednodušší volič zvolí tu nejjednodušší a pro něj nejsrozumitelnější alternativu.Tou v případě politických  a ekonomických návrhů a slibů je strana slibující a o voliče "pečujíc"í .A takovou je pochopitelně KSČSSD, která nabízí téměř vše, aniž by říkala, co za to bude chtít.Schopnost rozhodovat se dobře a přemýšlet, je právě závislá na výši IQ a tím je předem dán i voličský potenciál té které strany.Je-li 60% lidí s průměrným a podprůměrným IQ, pak strany populistické, tedy levicové, mají předem výhodu před stranami konzervativními.Nemyslím si, že by mělo být vítězstvím pro zemi, když vyhrají volby strany všeslibující.Jejich Pyrrhovo vítězství se všem vrátí jako smrtící bumerang a postihne jak ty, kteří je nevolili, tak ty, kteří jim dali hlas.Přestaňte, prosím strašit odeeskou, je to normální strana napravo od středu, které jsou v každé civilizované evropské zemi a které celé západní Evropě přinesly právě tu ekonomickou úroveň, kterou má.Východní Evropa, tradičně levicová (komunistická), má rovněž svoje specifiká.Nechci říct zrovna chudobu, ale ve srovnání s vyspělou Evropou,Amerikou či Australií, se jiný výraz nenabízí.Tady máš zadarmo Acylpyrin a na endoprotézu nám už nezbylo.Vem si Acylpyrin.
KARTÁČ 3.12.2005 17:09

Re: A proč reformovat?

 Snažím se být realista...S tímto vedením ODS nemůže vyhrát volby...Pochopitelně neříkám,že nesmí....
KARTÁČ 3.12.2005 17:05

Re: A proč reformovat?

  Snažím se být realista.....S tímto vedením  ODS nemůže a neříkám ,že nesmí vyhrát volby......
Virtuál 3.12.2005 16:40

Jirko,

ty žvaníš, viď? Vlastní fantasmagorie přisuzuješ někomu jinému, v tomto případě ODS.
Virtuál 3.12.2005 16:36

A proč reformovat?

V jakém smyslu reformovat? To jsou řeči!  Chceš napsat VYPAŘIT a píšeš reformovat, viď?  Stejně ji volit nebudeš, tak to nech na ní. A čím míň hlasů bude mít, tím budeš raději, ne? A nechoď k volbám!
Kajan 3.12.2005 16:10

Ladislave N, co je to samočisticí mechanismus? Dzp.

Kajan 3.12.2005 16:08

Hamerský, když Vy si to vybudování nové a relevantní politické strany představujete jako pěstování brambor. Vykopu díru, pohnojím, zasadím a ono už to roste samo. Tak to není a proto také namáte žádnou šanci s těmi Vašimi trucpodniky!!! Dzp.

Hruboš 3.12.2005 15:38

Re: Re: Re: Re: Re: ...velké strany nemají uvnitř nastaveny samočistící mechanismy

to raději budu experimentovat s ED, než volit pesudopravicové, ukejhané a arogantní ODS. Když se ED nepodaří dostat do parlamentu, řeknu si, zkusit se to muselo.
Jiří Novák 3.12.2005 14:59

Re: Zielenec

Mohl byste vysvětlit, kteří jsou ti neschopní, a proč je takový strach tyto neschopné lidi pustit do jakékoli odborné diskuse?
Jirka 3.12.2005 14:29

Re: volby

Plně s Vámi souhlasím.  A to co tady chce ODS zavádět po volbách, "kdo nejde s námi, jde proti nám", případně " my s vám zatočíme. Po modrobolševicku!" Tak se chová vítěz po válce, ne po volbách.