16.6.2024 | Svátek má Zbyněk


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
marek 17.9.2009 9:39

Odpovědně jinak jednat nešlo??????????

Odpovědně jinak jednat nešlo??????????

Ty troubo, je zajímavý, že při sestřelování vlády si hubu plnou odpovědnosti neměl, viď?

Ašek 17.9.2009 9:16

jojo

ČSSD se stala moralnim odpadem České společnosti.Dost smutná skutečnost.

renda 17.9.2009 8:54

slušnost

U těchto individuí snad je povoleno zapomínat na vrozenou slušnost. Když něco vypadá jako blbeček, mluví jako blbeček, musí to nutně být blbeček.

killer_bee 17.9.2009 9:23

Re: slušnost

Jeste to taky muze byt debil

Kiri 17.9.2009 10:26

Re: slušnost

Medicína zná tři stádia.  

1.) DEBIL     2.) IMBECIL    3.) KRETÉN

Blbečka rozpozná každý.

JE TU NĚKDE DOKTOR?   DOKTORE, TAK CO JE TEN SYSEL?   Zaprvé, zadruhé nebo zatřetí??? 

silvatax 17.9.2009 8:47

Ale pan Paroubek

přece hovořil o komplotu amerických poradců a nejmenované politické strany, která by v případě vítězství ČSSD v předčasných volbách dodatečným zrušením jejich výsledků spustila politickou krizi. Ta páteční změna ústavního zákona byla plýtváním časem. Pan Parobek je zcela nedůvěryhodným politikem bez jasného programu a bez smysluplné politické vize. Pod jeho vedením směřuje ČSSD nezadržitelně k volebnímu kolapsu. To je výzva pávě pro Vás - poslance ČSSD; pokud Paroubka nevykážete do patřičných mezí, se zlou se vaše strana potáže.

Zcela ostudná je role, kterou v tomto politickém divadle hraje prezident Klaus.

Juhový 17.9.2009 8:46

Kecy kecy kecy.

Křečku, nikdo seriozní už socanským žvástům nevěří! Ty baští jenom lidé, kteří nemyslí a jdou za Paroubkem a jeho komandou, jako ovce! Vy, socani, máte všichni plné huby starostí o balho státu a národa, ale největší vaši starostí je, abyste vy a vaši blízcí, urvali pro sebe co nejvíce! Jste banda prolhaných a prohnaných zmetků! Týt z cizího, to je vaše krédo. Vy sám, za celý život, jste nebyl schopen pořídíit si vlastní bydlení, rozvalujete se v cizím, a nejraději, zadarmo! Styďte se, komunisto jeden!(Y);-€

Oskar 17.9.2009 8:38

Tenhleten Křeček

je jedním z těch, kteří do NP nepatří. Jako Jičínský, Zaorálek, atd.

lojza 17.9.2009 8:33

AGONIE KŘEČKA AŽ DO ČERVNA

KŘEČEK BYL NA NEVOLITELNÉM MÍSTĚ A TAK MU PREBENDY A PLAT ZŮSTANE JEŠTĚ NĚKOLIK MĚSÍCŮ

hloupý Honza 17.9.2009 8:32

Marnost....

Je to marné snažení ,stejně nebudete na nové kandidátce do voleb.Jinak platí co jsem psal včera.Držte se svých nájemníků a nemluvte do toho co neznáte.

Hasan 17.9.2009 8:17

Na co takové křeče a

manipulace s pravdou.Bílé zůstane bílé a černé zůstane černé i kdyby Křeček tisíckrát tvrdil opak.Půl roku jste tvrdili něco jiného a dnes najednou obrat čelem vzad.ČSSD ztratila důvěru mnoha lidí.On to ostatně ukáže hned nejbližší průzkum volebních preferencí.

yt 17.9.2009 8:14

vyžírka

Nejdůležitější je ODPOVĚDNĚ  bydlet v domě s regulovaným nájemným. Odpvědným jsem, když se mi to hodí.

Náčelník Skvrnitý ocas 17.9.2009 8:08

Společně s KSČ

Rád bych se pana Křečka optal, pokud čte diskusní příspěvky ke svému článku, co říká na to, že svůj postoj k volbám změnila ČSSD a KSČ současně. Kde se vzala taková synchronizace?

Hurvinek 17.9.2009 8:08

Parazit Krecek

Ma poslanecky plat a desetitisice nezdanenych nahrad a zije si v regulovanem najmu, tento odporny nechutny parazit! Rv;-€(Y)

Pavel 17.9.2009 7:56

Veletoč nad veletoč

Páteční schválení a následné nerozpuštění na rozdíl od tvrzení Křečka je jedna věc a ne dvě. Ta změna ústavy se schvalovala tak rychle právě proto, aby se mohli hned rozpustit a ne aby ta změna byla "v budoucnu k dispozici". Odkazování na "nové právní rozbory" je zcestné. Pokud měli pochybnosti, měli počkat s tou změnou ústavy.

Lže jak když tiskne, Křeček.

Milan 17.9.2009 7:52

Vlastní názor?

Co řekne šéf, tak se pak píše, smutné:-(

Herold 17.9.2009 7:50

Držte alespoň zobák

Když už se chováte jak hovada, tak alespoň zalezte a držte zobák, než vám přes něj někdo dá.

Já být váma, tak se začnu bát. Situace se radikalizuje a nemusí to dopadnout jen fackama.

K 17.9.2009 10:51

Re: Držte alespoň zobák

Také si myslím, že příště už se klíči zvonit nebude.

Filias 17.9.2009 7:40

Odpovědně?

To nemáte vlastní hlavu a musíte neustále papouškovat to, co si zrovna paranoidní Paroubek usmyslí???

Astonova Vila 17.9.2009 7:37

Ještě větší sranda bude číst co na tohle téma vyplodí jelínek!

Jura Jurax 17.9.2009 9:31

Re: Ještě větší sranda bude číst co na tohle téma vyplodí jelínek!

R^R^R^;-D;-D;-D

bb 17.9.2009 7:37

Styďte se

Já, než abych papouškoval nesmysly šéfa, tak raději budu mlčet...Ale vám je vše dobré.

arlon 17.9.2009 7:33

Již to zde padlo,

pane Křečku, Vás a Vaše výstupy nelze opravdu chápat jinak než jako projev vysoce užitečného IDIOTA.

Píšete - měla riskovat? - Samozřejmě že ano a bez diskusí.(Y)(Y)Rv

Pamětník 2 17.9.2009 11:33

Re: Již to zde padlo,

Arlone souhlasím s Vámi,stejně tak jako s řadou příspěvků na adresu p. Křečka.Nenašel jsem však žádné jméno,či návrh na lidi,kteří Křečka utlučou argumenty,či navrhnou řešení. Ono nestačí na jeho výstupy reagovat nadávkami.Proč ho moudřejší část národa nedokáže umlčet?Podívejme se jen na bezduché nadávání na ČSSD v čele s Paroubkem.Dělá si stejně co chce.Politici ostatních stran jen kroutí hlavami a myslím si,že se ho bojí.Někdy mám dojem,že Paroubek si dělá z národa legraci a je si dobře vědom,že neuspěje.Nějak  nám nedochází,že jsme jen hříčkou všech politiků bez rozdílu stran.Nebo si myslíte,že tomu tak není?Jen si všimněte jak obratně ze všeho vyklouznou,včetně Václava Klause.A nám nezbývá jen sledovat s jakou obludností je naše země zadlužována a dávána světu na pospas.Jen pořádně čtěte i jiné zprávy než bezduché komentáře Křečka i jiných.Nebo si snad myslíme,že nekonečné svádění problémů na zdevastované myšlení ,které nás postihlo v době vlády komunistů stačí?Diskutovat s p.Křečkem problémy nevyřeší,obracejme se na námi volené poslance,kteří by měli mimo snahy udržet se ve funkcích tyto lidi eliminovat.Není to však možné jen nadávkami a vyčítáním,že bydlí v domě s regulovaným nájmem.Je sice krásné že  chápete Křečkův projev jako vysoce užitečného idiota,ale přemýšlel jste jak to ovlivní jeho myšlení?Za pár dnů bude psát ve stejném duchu.Prostě politik poplatný době a své straně,ničím se nelišící od těch ostatních.

Petr Kohout 17.9.2009 7:27

Pokud by zákon o rozpuštění sněmovny obsahoval i přechodné ustanovení,

že ústavní soudce, který se POKUSÍ zmařit připravované volby, je okamžitě zbaven funkce ústavního soudce, jeho majetek propadá a příslušný soudce samotný bude uvězněn na 10 let na Mírově bez možnosti předčasného propuštění, pak by nebezpečí, že by Ústavní soud opět zmařil volby (čili spáchal velezradu) nehrozilo.

Veselý 17.9.2009 7:44

Re: Pokud by zákon o rozpuštění sněmovny obsahoval i přechodné ustanovení,

Nestrašte, Únor jsme tu už měli a US je tu od toho, aby se neopakoval. Samozřejmě jde US i zrušit, ale pak bychom na tom byli podobně jako Kuba.

Juhový 17.9.2009 8:53

Re: Pokud by zákon o rozpuštění sněmovny obsahoval i přechodné ustanovení,

Soudruhu, ty víš jak na to, že? No jo, praxe je praxe! A co bys navrhoval,, aby bylo provedeno se šíbrem, který nectí žádné úmluvy, žene se za mocí manim nemanim a je mu srdečně jedno, zda to národu nebo zemi prospěje? Tomu bys dal určitě Leninův řád, že ano? Vy levičáci jste banda lumpů, to je hrůza!;-€(Y)

zk 17.9.2009 7:21

Jistě soudruhu,

ten canc jste vyplodil na příkaz vašeho Nejvyššího, co?:-/

Marek 17.9.2009 7:21

Křečku, Křečku

Křečku, lžete lidem. To jste prý právník. Jak jste mohl pro ten zákon hlasovat, když mohl být úspěšně napaden. To, že může být zákon napaden chápal každý amatérský právník, který vaše počínání sledoval. A pokud už jste došli k těmto nározům na poslední chvíli, bylo by po všech těch společných jednáních a společných rozhodnutí správné svolat zástupce všech parlamentních stran a informovat je dopředu o této skutečnosti. To ČSSD a Paroubek neudělali. Společné rozhodnutí by společnost přijala zcela jinak, než vaše soukromé kroky. Cílem tedy byla ještě větší destabilizace a rozhození společnosti, ale s jakým cílem?

Veselý 17.9.2009 7:14

Co je ústava?

Je to soubor základních pravidel pro fungování státu. Představte si zákon, který by měl platit několik desítek let a najednom v něm je uvedeno, že v roce 2009 tento zákon neplatí. Každý se bude logicky ptát, proč ten zákon v uvedeném roce neplatí. Protože to schválili poslanci. Takto se samozřejmě zákony nedělají, proto jej logicky ústavní soud zrušil. Logika platnosti zákona říká, že by měl platit ode dne vyhlášení, do jeho případného zrušení. Ale dávat do něj výjimky pro určité roky, navíc zpětně, to je hrubá neslušnost, ne zákon.