2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Diskuse k článku

POLITIKA: Odposlechnuto

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Poslanec 2.10.2006 22:15

Ze Sněmovny uhodni kdo

Po celá léta soudy, státní zastupitelství a policie jako by fatálně selhávaly, když měly nalézt, šetřit a postihnout skutečné pachatele skutečných kriminálních činů. Právem si v té souvislosti musíme klást otázku, jaká vlastně byla politika vlád vedených ODS a ČSSD, které se zaklínaly bojem proti korupci a velké hospodářské kriminalitě, a přitom zarytě odmítaly vypracovat účinné zákony k postihu organizovaného zločinu a rozsáhlé trestné činnosti spojené s daňovými úniky, tunelování podniků a kolosálními podvody v bankách, záložnách i fondech.

Jaká vlastně byla politika ODS a ČSSD ve sféře vnitřní i vnější bezpečnosti státu, když Národní bezpečnostní úřad se stal nedůvěryhodnou institucí a veškeré lustrační kampaně a ohromná administrativa bezpečnostních prověrek se změnila v masovou šikanu úředníků, státních zaměstnanců, občanů i mnoha podnikatelů? Výsledky podobné šikany jsou v konečném efektu nulové. Znovu a znovu se ukazuje, že kriminalita a organizovaný zločin si jdou svou cestou, zatímco média a lustrátoři kádrují živé i mrtvé, ale ty, kdo nesou konkrétní odpovědnost za poškozování zájmů státu a občanů, nalézají až ex post.

kamil 2.10.2006 20:46

pane bartoni-podle vašich mouder je soudce,který nařidil odposlechy na návrh prokurátora tajný člen čssd???-nelžete lidem,mluvte pravdu-celá věc je v souladu se zákonem-to je jedinná pravda-ostatní je snůžka lží,pomluv-je to odporné

fafni 2.10.2006 21:37

Re: pane bartoni-podle vašich mouder je soudce,který nařidil odposlechy na návrh prokurátora tajný člen čssd???-nelžete lidem,mluvte pravdu-celá věc je v souladu se zákonem-to je jedinná pravda-ostatní je snůžka lží,pomluv-je to odporné

jak jste se to kamile dozvedel,vzdyt je to tajne:-D

chytryhorak 2.10.2006 23:45

Re: pane bartoni-podle vašich mouder je soudce,který nařidil odposlechy na návrh prokurátora tajný člen čssd???-nelžete lidem,mluvte pravdu-celá věc je v souladu se zákonem-to je jedinná pravda-ostatní je snůžka lží,pomluv-je to odporné

 Někteří lidé říkají, že tupý negramot neovládající elementární pravopis, by neměl nikomu psát, ale vyjadřovat se raději kreslenými obrázky. Já říkám, že důležitější než gramatika je myšlenka.     Někteří lidé zase říkají že pokud jsou domnělé myšlenky jen slovním průjmem imbecila, neměl by je zveřejňovat.  Já na to říkám, že každý má právo na svůj názor.    A proto, Kamile, klidně piš dál!

clay 2.10.2006 16:04

Paroubek sice nezná všechny policisty

ale Přibil jich zná dostatek.

penzista 2.10.2006 13:31

Je zajímavé,

že záznam z pátečního zasedání sněmovny není na webu ČT k nalezení, že by zásah cenzury? Také jste si všimli toho, že se ve sněmovně objevily dva klony zdivočelého sociálního demokrata (republikána) Miroslava Sládka - Jandák a Rath?

Fany 2.10.2006 18:33

Re: Je zajímavé,

penzisto, to je odkaz na jednání PS, tedy jen část, víc jsme nenašli

http://www.ct24.cz/vysilani/?rychlost=normal&typ=asx&id=113986&datum=2006-09-29&porad=

jirka.s. 2.10.2006 11:01

Spíše bachaře!

Jestli náš trojjediný zná všechny policajty, to nevím. Ale je, myslím, na čase, aby poznal nějaké bachaře.

maruš 2.10.2006 9:02

tisková konference ČSSD

v neděli jak vidím nebyla v zorném úhlu.Předseda sněmovny na ní prohlásil, že  členy ČSSD policie neodposlouchávala protože nebyl důvod.Řekněte mi někdo, jak to ta policie věděla, nebo jí to někdo řekl?

KROKODYL 2.10.2006 10:56

Re: tisková konference ČSSD

nikdo ji to nerekl, ale prikazal :) sam velky s poslanim :)

clay 2.10.2006 16:10

Re: tisková konference ČSSD

jistě jste si všimla, že odposlechy byly povoleny z toho důvodu, že Paroubek podal trestní oznámení. On byl zadavatel. Policie tedy věděla, kam vést úder.

Kertag 2.10.2006 6:46

IMV odposlouchává civilní osoby !!!

Jak je možné,že nikoho nezaráží fakt,že inspekce MV odposlouchává civilní osoby ? Řeči o tom,že byly povoleny soudem se pak jeví jen jako zastírací manévr,podobně jako dřívější prohlášení pí Vesecké !

Vážný 2.10.2006 11:04

Re: IMV odposlouchává civilní osoby !!!

Není chyba že odposlouchává, ale že zřejmě vyšetřuje civilisty, a tak halt je namístě, že šéfové inspekce šli od válu ...

Mard 2.10.2006 11:08

Re: IMV odposlouchává civilní osoby !!!

Souhlas, však se to již vyšetřuje. Jde možná o napl. sk.podst. tr.č. zneužití prav. veř. činitele. Rovněž odsouhlasení odposlechu může být v rozporu s ustanoveními přísluš. zák. neboť byly nasazeny na šetření tr.č. I stupně. Odsouhlasení 19-ti čísel na 1 osobu též vede k podezř. na porušení povinností soudce na řádné dokladování.

conqueror 2.10.2006 1:05

-

Jestli není problém v tom, že všichni policisté znají Paroubka...

Arab 2.10.2006 11:10

Re: -

To je dobrý.