18.5.2024 | Svátek má Nataša


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Havelka 11.7.2011 22:38

špatná vláda

Kdybych si dělal názor jak se u nás žije, podle toho co slyším v televizi, tak bych se musel oběsit.  Stejné je to i s vládou. Možná dělá víc než mnohé vlády před ní, chce to klid a čas. Myslím, že kafemlejnek Sobotka a podobní řvou ze strachu, že čas ukáže, že to co vláda dělá, není zdaleka tak špatné.

V. Doležal 11.7.2011 18:21

špatná vláda ??

Neustálým omíláním stále téhož "vláda je špatná, rozhádaná, nekompetentní atd.atd" se díky určité části novinářské masy za podpory odborů a všelijakých svazů podařilo vyrobit obraz politické tragedie. Zcela určitě jsou kroky vlády klopotné, špatně komunikované a nepopulární, Nabízí se ale otázka . která z předchozích vlád byla lepší? Topolánkova, Paroubkova, Grossova, Zemanova, Klausova či Špidlova? Prakticky každá byla stejně (ne)kvalitní jako ta současná. Každá z nich vyrobila nějaký zmetek a současně občas nějaká udělala i něco dobrého. Nechte být Nečase Načasem, za 5 let si pak povíme jaký vlastně byl.

B. Pauk 11.7.2011 13:27

Kdy už je konečně zatratíme ?

Přečtěte si prosím následující článek včetně plodných diskuzních příspěvků:

 http://www.seaplanet.eu/index.php/cs/souvislosti/18-souvislosti/324-pravni-stat-je-spoluvlastnictvi-oban-nikoliv-koist-politik

E. Heusinger 11.7.2011 11:54

Pane Janyško,

máte zpětnou vazbu? Víte co je to zpětná vazba?

K. Janyška 11.7.2011 8:32

Bilance kabinetu Petra Nečase je skvělá a dále se vylepšuje. Škoda blbosti VV... Dzp.

A. Reček 11.7.2011 8:20

Je na tom dost pravdy.

Navíc každá z koaličních stran si představovala společné koaliční vládnutí jen podle svých vlastních záměrů.  Nechme je pracovat a nakonec lidi je budou hodnotit podle kvality plodů jejich práce.  Ano, po ovoci poznáme je.