29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
franta 5.2.2008 8:19

Už i Vám tečou nervy, pane Nečasi ?

Borek@exil 5.2.2008 8:13

Re: Re: Švejnar jeví charakterové rysy nomáda. Jako takový by mohl stát tak nanejvýš šejkem.

Bohužel, vedle. Nejsem pitcha ani modrá ani jiná. Jsem nezávislý americký volič. Jenže na rozdíl od Kocourkovských mám právo zúčastnit se svým hlasem volby svého presidenta. Otevřená zústává otázka: Kdo je tady pitcha?

Tino 5.2.2008 8:12

Módní vlna světoobčanství.

 Je to módní trend - světoobčanství. Kdekdo se dnes chlubí dvěma - třemi pasy jako ukázkou blahobytu a netušených možností. Tyto netušené možnosti jistě existují. Například neplacení daní žádnému státu. Divili by se mnozí, kolik takových "politických" utečenců se navrátilo, aby u nás užívalo získané jmění, jezdilo volně na několik pasů za prací bez majetkového a daňového přiznání kdekoliv. Také je známo, že množství pasů umožňuje útěk před ramenem spravedlnosti. Množství pasů umožňuje i množství řidičáků. To pak policie může klidně zabavit řidičák opilci na dva roky a ten vesele jezdí dál. Vždyť má ještě dva - tři řidičáky mezinárodně uznávané. Takovýchhle výhod světoobčanství by se našlo hodně.

 Pan Švejnar je jeden z těch světoobčanů, pro které státní příslušnost nic neznamená. Nechápe, proč běžný občan Českého státu nechápe bezvýznamnost státního občanství. Vždyť je přece moderní nepatřit nikam a být všude doma. Nebýt vázaný odpovědností k spoluobčanům a užívat si výhod, které se tam či onde ve světě vyskytnou.

 Celkem by mně zajímalo, komu vlastně platí daně pan Švejnar?!

Franta Tyčka 5.2.2008 8:10

Re: čeho se bojí Nečas

Nevím,čeho se bojí Nečas ale asi o koryto. Všichni naši vládcové počínaje Jagelonskými přes Karla IV a konče Masarykem nebyli českými občany.A najednou všem vadí a to zvláště těm proamerikanistům jeho jiná státní příslušnost.Asi proto,že by tunelování nebylo tak výnosné.A ještě jinak.Tak mě napadá,že kdybychom neměli STB museli bychom si ji vytvořit jak řekl jeden klasik o Rakousku.To je taková schovávačka. Když už to jinak nejde použijeme STB.Já nejsem žádný počítačový expert ale takových kopií co se tady ukazuje dovedu za den udělat.Píšu to z toho důvodu,že i já jsem podle jména a okresu zaevidován jako spolupracovník v archivech STB ačkoli jsem se narodil 1951 a evidován jsem od roku 1960. Takže si myslím, že tyto věci se používají k disreditaci.Všichni kteří jsou ve vrcholné politice mají tyto materiály dávno a dávno skartované.A když se něco najde tak je to jen podvrh který expert na počítači dovede vytvořit líp nežli já. A to razítko k tomu při dnešní korupci není žádný problém.

baltahsar 5.2.2008 8:08

Re: Re: Další antiamerikanista v ODS

Jo, kdo prej má jejich občanství, je automaticky podezřelej, tvrdí národovec Nečas co se radši podělá než oddělá ;-D

kapitán 5.2.2008 8:06

Re: Další antiamerikanista v ODS

Bylo řečno něco ANTI amerického ???

baltahsar 5.2.2008 8:00

Další antiamerikanista v ODS

to jsem teda fakt netušil že je tim ta partaj prolezlá, snad víc než komundíři .. podle keců to vypadalo ještě do vánoc jinak ;-D

ne dr.Poklop 5.2.2008 7:48

Re: Tak tohle neštěstí je místopředsedou ODS?

Také zdůvodnoval,že nemůže dělat ministra,protože mu to manželka zakázala.

ne dr.Poklop 5.2.2008 7:45

Re: Otec o synovi

Proč sem taháte rodiče Švejnara?O rodičích Klause víte všechno?Ubohost a zase ubohost.A abych nezapomněl,tak jeho prabába znásilnila pošťáka.

ne dr.Poklop 5.2.2008 7:43

Re: Re: Zčistajasna se stal z Nečase vlastenec

buBu,proč  každý den ukazuješ,že jsi idiot.To určitě většina lidí už ví.

BuBu 5.2.2008 7:33

Re: Zčistajasna se stal z Nečase vlastenec

Zato Ty jsi zůstal - bolševickým volem dál !

Petr B. 5.2.2008 7:31

Kdyby tak měl Švejnar jako druhé občanství

severokorejské. To bych se Švejnarovi nedivil. Proč se ti odeesáci tak ztrapňují, když má Klaus údajně vítězství jisté kvůli koupeným Lidovcům?

Petr B. 5.2.2008 7:27

Re: čeho se bojí Nečas

Nečas se bojí, že by se Švejnar mohl spolčovat s USA proti Česku.

Petr B. 5.2.2008 7:25

Zčistajasna se stal z Nečase vlastenec

který brojí proti cizákům a chce pouze jakéhosi čistého Čecha. Pro mně a snad pro většinu duševně normálních lidí je dvojí občanství to poslední, co nás zajímá a to i vzhledem k situaci v dnešním západním světě. Hlavně aby se stal presidentem konečně slušný a inteligentní člověk a nikoliv šejdíř, demagog s obrovským máslem na hlavě, hlavně z 90. let, jako v případě Klause.

noel 5.2.2008 7:10

Re: Konecne priznana koalice

A tomu se divíte? Komu vadí Švejnar? Rudým, modrým a primitivním náckům. Nečas káže o morálce, to je skutečně groteska. V rámci pudu sebezáchovy by tom měl jít popovídat na Hrad, až se tam zas objeví jejich kamarád Šlouf.

soudce 5.2.2008 6:48

čeho se bojí Nečas

že by Švejnar mohl co by český prezident sloužit USA ... těm imperialistů, těm ďáblům, to skutečnému nepříteli všeho... ;-D

malstoka 5.2.2008 6:41

Otec o synovi

Myslím tím otce Švejnara. Pro idnes poskytl rozhovor a mimo jiné prohlásil: Bavila by vašeho syna politika? Určitě o tom sní. Chtěl by se jí v Česku věnovat, i kdyby se nestal prezidentem? Na jinou funkci se nehlásí. Ale určitě ho to sem táhne. Kdyby ho zvolili, už by tu asi zůstal. A když ne?  Tak by se asi vrátil do Ameriky. Domnívám se, že jen potvrzuje Nečasova slova!

Domnívám se, že jen potvrzuje Nečasova slova!

Sarka 5.2.2008 5:06

To bych se divila

kdyby mu to nikdo " v tom Misiganu" (vyslovuje se prosim jako s s hackem) nerekl. To je vec dost znama, prinejmensim Americanum nturalizovanym. Je to vubec podivne, ale stejne podivne ci jeste podivnejsi jsou cachry a lzi Klausovy garnitury ohledne "neplatnosti" jeho Ceskeho obcanstvi. Je to vubec svinstvo na kvadrat, tfujtajbl kolem dokola;-€

Ladislav N. 5.2.2008 4:46

Re: čeští zap*dění "vlastenci"

No jo, on asi netušil, že čeští zap*dění "vlastenci" mu budou americké občanství vyčítat... ;-P

Mančáro 5.2.2008 4:43

Tenhle Švejnar

 asi nebude takový chytrák, jak se snaží balíkům namluvit, když ani neví, že zřeknutí se amerického občanství  je aktem nenavratitelým. To se na tom Mičiganu na to  nemohl někoho zeptat pan profesor?

Sutera 5.2.2008 3:58

Re: Re: ...Proč by měla ODS kecat Paroukovi s Bursíkem do jejich nominace?...

Hrad vyjednava se Sloufem,  podpora od ODS asi nebude tou stoprocentni.

Ladislav N. 5.2.2008 3:09

Re: Nečas vs. Škromaňonec

Na "Škromaňonce" si nepamatuju, ale že jsem ho nazval idiotem za jeho kecy, že svobodní bezdětní žijí na něčí úkor (nejspíš "lidu"), to si pamatuju dobře.

Martin 5.2.2008 2:28

Re: Re: Re: "Zřeknutí se občanství USA sotva ohlásil

na mu je od 96, jestli studovali u nej a jeho si nevsimli tak jsou to blbci, pokud studovali na tetez univerzite ale jiny obor, tak je dost normalni ze o nem nevedi, co ale tobe jako cloveku co o studiich asi nema poneti nevysvetlim :-D

Sowfiw 5.2.2008 2:18

Re: Re: "Zřeknutí se občanství USA sotva ohlásil

Psal jsem studenti , abych byl presnejsi PhDs z UM, ty makovce.

Herakleitos 5.2.2008 2:18

Re: Švejnar jeví charakterové rysy nomáda. Jako takový by mohl stát tak nanejvýš šejkem.

Velmi vtipné ty modrá pitcho!

Borek@exil 5.2.2008 2:14

Švejnar jeví charakterové rysy nomáda. Jako takový by mohl stát tak nanejvýš šejkem.

Martin 5.2.2008 1:55

Re: "Zřeknutí se občanství USA sotva ohlásil

Za to v Biskeku pana profesora Klause zna kazdej :-D Vzdy mne tesej burani, ktery o vysoky skole pravdepodobne nemaj ani poneti jak vedej kdo koho zna nebo nezna. Pro blby byl Svejnar osobou neznamou i v Cechach, normalni prinejmensim prumerne vzdelani a secteli lide o Svejnarovi vedeli minimalne jiz deset - patnact let, stacilo jim jen sledovat okoli a obcas cist denni tisk.

J.G. Pašek 5.2.2008 1:55

Mám za to, že cizáci v EU Parlamentu už rozhodují o ČR více . . .

než prezidedent ČR . . . . a Švejnar tam bude mít přímou linku.

Sowfiw 5.2.2008 1:38

"Zřeknutí se občanství USA sotva ohlásil

, ale už se pouští do zdůvodňování, jak po skončení politické dráhy mu pomůže jeho americká manželka a americké občanství dětí urychlit jeho znovuzískání. " tak jestli si tohle Schweinar opravdu mysli, tak je kardinalni pitomec. To mysli, ze muze s americkym obcanstvim handlovat jako s knedlikama? Ostatne, on ho tu nikdo ani nezna, dokonce ani byvali studenti z UM o tomto  mysliteli ani neslyseli.

Martin 5.2.2008 1:12

zajimava souhra ods s komanci

ti take nejvic protestuji proti vrahovi z vooolstrytu, dali by prednost nejaky maly domu