29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
vobčan 5.2.2008 1:09

Nečas vs. Škromaňonec

Když jsem nedávno na diskuzi psal, že Nečas úspěšně kandiduje na úroveň Škromaňonce, tak jste mírně protestoval. ;-P Ještě protestujete? ;-D

jv 5.2.2008 0:54

Také občanství svého druhu

Pan Klaus má také ještě jedno občanství. Na jeho potvrzení dostal od Putina medaili. Dostatečně se o něj zasloužil, mimo jiné podporou Miloševiče a snahou o co největší izolaci Česka od Evropské unie.

Sutera 5.2.2008 0:48

Re: ...Proč by měla ODS kecat Paroukovi s Bursíkem do jejich nominace?...

Nemela by do niceho KECAT ale rychle JEDNAT.Je idealni prilezitost pro vymenu strazi. LIde ocekavaji moznost tolik kyzene zmeny politiky od vlady polorudeho bratrstva k obcanskemu principu a SKUTECNE  demokracii, a REHABILITACI LIB. PRAVICE. S virou a nadejemi naroda si nemuzete zahravat. Pokud se Klaus udrzi na Hrade, vypije si to ODS v BLIZKYCH volbach.

gogol 5.2.2008 0:36

Takze jsme se opet dozvedeli, ze Necas Svejnarovi nefandi. Me je osobnemilejsi president, ktery treba neumi text ceske hymny - ale nekrade a nelže

Co treba osobni pratelstvi Klause s Alexandrem Rebjonkem ? Aneb majitele hotelu Imperial, kde VK travi sve dovolene a je zde ubytovan vzdy pri MMF v KV ?

Alexander Rebjonok, dříve občan Sovětského svazu, působil před rokem 1989 v karlovarském okrese jako pracovník vývojového střediska uranového průmyslu. Jeví se jako nereálné, aby pracovníci tohoto typu, řízeni v ČSSR Sovětským svazem, nebyli zpravodajci vyslaní sovětskou zpravodajskou službou, neboť uranový průmysl byl strategickým cílem zvláštního významu a Sovětský svaz si činil nároky mít výhradní vliv nad jeho kontrolou.

MB. 5.2.2008 0:33

Re: Dost pochybuji ze mu jde o sluzbu vlasti

Hmmm, a ja si doted naivne myslel, ze jen davat prachy za spravny pozmenovak se vyplati jen poslancum. A ejhle, ona je to sluzba vlasti, zadne korytarstvi.

Ladislav N. 5.2.2008 0:32

Tak tohle neštěstí je místopředsedou ODS?

Není to tak dávno, co náš "ministr sociálna" za ODS Nečas odmítl funkci ministra obrany se slovy, že by se "mohl na ministerstvu udělat, ale taky podělat", a teď bude Švejnarovi vyčítat, že se v necelých osmnácti vydal do cizího světa a postavil se sám na vlastní nohy vlastním úsilím ve zcela neznámém prostředí?

Proboha, to už ODS opravdu nemá nějakého menšího idiota pro předvádění na veřejnosti? 8-o

derik 5.2.2008 0:29

Dost pochybuji ze mu jde o sluzbu vlasti

Pokud by to byla pravda tak by vstoupil do politiky, kandidoval do senatu, nebo zalozil vlastni stranu. Ale to on ne. Chce byt jen prezidentem. A kdyz ne, tak sam prohlasil ze do politiky nevstoupi. V tom vidim vic korytarstvi nez sluzbu vlasti.

šakal 5.2.2008 0:21

...Proč by měla ODS kecat Paroukovi s Bursíkem do jejich nominace?...

...;-P  

Michael František 5.2.2008 0:21

SPROSTEJ, HULVÁT /nebo jak to říkal/

A já dodávám - a možná také XENOFOBNÍ NACIONALISTA!

Sutera 5.2.2008 0:12

ODS BY MELA VYMENIT OSOUPANEHO MEZKA ZA DOBREHO KONE

MB. 5.2.2008 0:08

Konecne priznana koalice

Ministr ODS pise do komunistickych rudych novin. Halelujah!