3.5.2024 | Svátek má Alexej


Diskuse k článku

POLITIKA: Občan Makrlík má rád občana Babiše

A to nijak tajně, takovou tou láskou s fotkou v deníčku či nad postýlkou. Občan Makrlík chce svůj coming out dotáhnout až k připíchnutí metálu na hruď své ikony od presidenta.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
K. Donat 27.8.2018 15:13

V. Čermák 376

Co je to zde na diskuzi ten 376 za vemeno sprosty Presne jeho nazory a prispevky co jsem si precetl ukazuji ze to je bud mlady cucak a nebo uz deda nad hrobem hlavne kovany komous

J. Kočí 27.8.2018 13:50

Další útok na schopného

U nás v Čechách máme takový zvyk, že když je někdo schopný a tím pádem aktivní a jiný než ostatní, tak ho začneme ničit. Začalo to Masarykem, který si užil za Hilsnera.

Z nedávné minulosti např. odstavení Klause, útoky na Zemana, nebo třeba nechutné odstavení Čunka, Nečase či Bárty.

Teď se všichni spojují proti Babišovi. Ale jak je vidět, tak se nedá. A tyhle Vodvářkovi plky, už jsou jen křeč prohrávají strany.

J. Schwarz 26.8.2018 8:43

Občane Vodvářko,

ostatní politici pohybující se v našem prostoru si nemají s občanem Babišem co vyčítat, jedni za 18 a druzí za dvacet bez dvou. Česko je ostatně ideální země, kde by stálo zato vyzkoušet model minimálního státu, neboť tu nikdo nikomu nevěří a kdo se dostane do funkce, snaží si co nejvíc nakrást. V takovém prostředí je záhodno mít toho "společného" co nejmíň, protože pak není z čeho krást, svoje si každý ohlídá.

I. Novák 26.8.2018 13:53

Re: Občane Vodvářko,

Nejsem samozřejmě odborník, ale takto nějak si představuji když se občan definitivně zblázní.

P. Čech 25.8.2018 19:28

Pane Vodvářko,

necítím se být občanem Makrlíkem, jak jste jej zde popsal. Musím ale konstatovat, že tento článek by se spíše hodil do Echo 24 , Novinek či jiných socanských médií. Pokud máte důkazy o údajném postupu občana Babiše ve věci pesticidového postříkání pozemků cizím lidem, proč na občana Babiše nepodáte neanonymní trestní oznámení? Opakuji, nejsem občan Makrlík, ale soudím stejně, jako členové ANO 2011(osobně jeho členem nejsem) že v uměle vytvořené kauze Čapí hnízdo policie žádné důkazy nemá. Pokud by je totiž měla, již dávno by občana Babiše státní zástupce obžaloval a celou kauzu předal moci soudní. Místo toho ale média a jejich novináři neustále papouškují nesmysly páně Kalouska a jemu podobných o porušení § 212 a 260 trestního zákoníku. Trestního zákona, který v době žádosti o dotace na Čapí hnízdo neexistoval a platný zákon tyto paragrafy neobsahoval. O tom už ovšem občan Vodvářka neinformuje. Hlavně že může plivat jedovaté sliny na lidi, kteří se mu nehodí do krámu. Nepatřím k těm lidem, kteří by se jakkoliv "shlíželi" v "bývalých" komunistech, ale razím jednu zásadu. Každému, tady i "bývalému" komunistovi je nutno dát příležitost k odčinění svého členství v té odsouzeníhodné a zavrženíhodné organizaci. Každému, i občanu Babišovi a nejen občanu Pithartovi, Štěchovi, občance Šiklové či dalším, jim podobným "bývalým" komunistům. Občan Babiš své ideje veřejně představil a na základě toho také občanské hnutí ANO 2011 vyhrálo volby. Občan Babiš také ve volbách získal nejvíce preferenčních hlasů. Teď je potřeba jediné. Dát občanu Babišovi příležitost dokázat činy, že to myslel vážně a dát mu klid k práci pro stát. Zde není na místě jakákoliv volná soutěž, ani bezdůkazové uměle vyrobebé kampaně proti občanu Babišovi

K. Janyška 25.8.2018 20:11

Re: Pane Vodvářko,

Ano ? Dát pro mne a podle mne hrdelnímu zločinci Ducko-mrázko-kejlo-kovarčíko-atd-babišovi dobrovolně šanci ? Vy jste asi na hlavu padlý... Dzp.

Z. Lapil 26.8.2018 10:09

Re: Pane Vodvářko,

Máte-li solidní informace, že Babiš spáchal hrdelní zločin, tak je zveřejněte nebo ho raději rovnou zažalujte. Pokud možno v Číně nebo v USA, v EU už nějaký čas hrdelní tresty nejsou součástí zákona.

Ale předtím mám pro vás ještě jeden úkol, jednodušší. Zamyslete se, je-li na hlavu padlý ten, kdo Babiše volil, nebo ten, kdo respektuje svobodnou volbu svých spoluobčanů.

K. Janyška 26.8.2018 11:24

Re: Pane Vodvářko,

Informace přinesl Mirek Topolánek, coby předseda vlády a Ladislav Jakl, coby velmi informovaný člověk. Mám je z veřejných zdrojů, ale moje intuice, až zvířeví, a moje zkušenosti z vysoké politiky, mně skoro nikdy nezradí. Takže moje podezření jsou pro mne na hranici jistoty... Dzp.

Z. Lapil 26.8.2018 12:30

Re: Pane Vodvářko,

Děkuji.

Ve skutečnosti jste mě uklidnil, protože od Topolánka opravdu nelze čekat, že by Babiše nějak šetřil, takže jeho sdělení bylo spíš mediální než podstatné.

K. Janyška 26.8.2018 20:57

Re: Pane Vodvářko,

No, byla a je to od Topolánka velká odvaha. Může skončit, jak ti 4. A kdo má více imformací, než Jakl, kamarád a známý Kejly a Kovarčíka a prezidenta republiky ? Dzp.

V. Čermák 26.8.2018 16:33

Re: Pane Vodvářko,

Hovno tvrdí, že růže smrdí...

J. Richter 25.8.2018 22:01

Re: Pane Vodvářko,

Tak vy jste regulérní trouba.

J. Urban 26.8.2018 6:44

Re: Pane Vodvářko,

Bože! Nejste vy snad ten pitoma makrelík?

M. Těhanová 26.8.2018 7:58

Re: Pane Vodvářko,

Po přečtení vašich reakcí vždy přemýšlím, jestli to máte v hlavě v pořádku, nebo si děláte legraci.

Případně jste slepý a hluchý, nebo nežijete v této zemi.

J. Schwarz 26.8.2018 8:47

Re: Pane Vodvářko,

Souhlas s panem Čechem. Výše uvedení soudruzi Pithart, Štěch či Šiklová dokázali napáchat víc škody než Babiš kdy dokáže.

J. Kulheim 26.8.2018 9:24

Pane Petře Čechu.

U nás k zatčení žádné důkazy policie nepotřebuje. Občan Nečas a občanka Nagyová byli zatčeni na základě vymyšlených obvinění. Když jedna sudkyně nesoudí podle jejich přání, tak s ní udělají blázna a nahradí ji povolnějnější.

Věřím tomu, že pan Babiš herbicidy nestříkal.

V kauze Čapí hnízdo lhal. Kdyby to bylo čisté, tak by říkal od začátku pravdu.

Pokud by komunista Babiš byl solidní, tak by se po roce 1989 odešel z politika a živil by se jinak. Jeho otec se účastnil likvidace sedláků a on jejich majetek privatizuje. To chce skutečně silný žaludek.

Občan Štěch, pithart a jim podobní jsou ze stejného těsta a platí pro ně to co jsem napsal o panu Babišovi. Těm komunistům, kteří se se živili poctivou prací se nic nestalo.

M. Šejna 26.8.2018 15:33

pane Kulheime

pochlubte se nám s tou Vaší senzační novinkou, že byl občan Nečas zatčen. Stačilo by napsat kdy to bylo a za co to bylo.

Dále nám poskytněte prosím informaci, jak se v roce 1989 "kumunista Babiš" angažoval v politice. Já jsem si dodnes myslel, že po roce 1989 se Babiš živil podnikáním a nikoli politikou. Do politiky vstoupil až někdy kolem roku 2012. Ale Vy jistě máte přesnější informace.

J. Kulheim 26.8.2018 16:41

Re: pane Kulheime

Občane Šejno máte pravdu, že jsou to nepřesnosti. Zatím si myslím, že jste dost inteligentní a víte, že nepřesnosti, které jsem napsal nejsou pro můj diskusní příspěvek rozhodující.Je to z vaší strany pouze odklánění diskuse k jiným směrem.

To, že občana Nečase nedali do kriminálu nic nemění na tom, že nic z toho co bylo řečeno po zásahu ozbrojeného komanda, se po x letech neukázalo jako pravda.

Jestli občan Babiš začal podnikat o rok dřív nebo později nic nemění na tom, že jeho otec byl v komunistické straně v době, když lidem kradli majetek, svobodu a některým i život. Občan Babiš ml. vstoupil do KSČ i když věděl co se v 50-tých letech stalo. Komunisté majetek lidem sebrali a pár letech ten samý majetek chtějí vlastnit. I když je to zákoné, tak je to memorální. Je nemorální na jedné straně lidem majetek brát a ten samý majetek chtít vlastnit. On se chtěl mít dobře za komunistů a chce se mít dobře i potom, když komunisté přestali vládnout.

P. Papež 26.8.2018 11:43

Dokonce zapálení vzrostlé úrody šlo k soudu, který po dlouhé době, jak je u nás zvykem, vše zametl pod koberec, protože zalovanym byl Babis. Sledujte vše okolo, nejen Mf dnes. Tam se pravdu na Babise nedozvíte.

M. Šejna 26.8.2018 15:38

No jistě, Papeži

Babiš běhá po polích a zapaluje vzrostlou úrodu. Na ta pole jsezdí služebním autem premiéra ČR, nebo létá helikoptérou.

:-D

Babiš byl také viděn na koštětí jako čarodějnice, aby rozséval po lesích kůrovce, a občas je vídán jako vlkodlak nebo upír, který napadá děti svých politických a podnikatelských konkurentů.

Začátkem roku měl prý Babiš poradu se Svatým Petrem a dohodli se, že nad Českem nebude skoro vůbec pršet.

J. Kulheim 26.8.2018 16:44

Re: No jistě, Papeži

Občane Šejno, vaše fantazie je velká.

J. Anděl 25.8.2018 18:33

Už není třeba

Já myslím, že pan Babiš už se vyznamenal.

P. Klíma 25.8.2018 15:41

Autor je momentálně zavostalej 🐵🦍

Tohle je výplod objektivně hloupého člověka.

J. Svoboda 25.8.2018 23:49

Re: Autor je momentálně zavostalej 🐵🦍

Vy určitě nejste momentálně zavostalej. Vy jste zavostalej totálně a navždy

J. Urban 26.8.2018 6:45

Re: Autor je momentálně zavostalej 🐵🦍

A tohle je koment od objektivně hloupého člověka.

L. Písařík 26.8.2018 6:48

Re: Autor je momentálně zavostalej 🐵🦍

Výplod uplaceného trotla.

V. Čermák 25.8.2018 11:26

Občan Babiš maká a občan Vodvářka tlachá.

Zlobu, závist, zášť, nám velice často občan Vodvářka prezentuje. Měl by si občas pustit Modlitbu pro Martu....

J. Richter 25.8.2018 11:31

Re: Občan Babiš maká a občan Vodvářka tlachá.

hej, jaký to je pocit, hájit slovenského komunistického udavače STB, dotačního podvodníka a mega zloděje?

V. Čermák 25.8.2018 11:58

Re: Občan Babiš maká a občan Vodvářka tlachá.

Hloupé pomluvy mě nezajímají. Já zde hájím velice schopného premiéra úspěšné vlády ČR a pocit mám z toho dobrý....

P. Papež 25.8.2018 14:16

Bohužel z vas nemám dobrý pocit. Schopnost premiéra založená na pochybné získání firem mafianskym způsobem, dosud nevyjasněné podvody s dotacemi a nevyjasněné účast v StB. Komu tohle připadá "v normě " je buď hlupák, nebo grazlik se stejnou minulosti.