30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Heidlerová 23.12.2010 20:28

Michálek=Meresjev?

Nevidím souvislost s Příběhem opravdového člověka. To byl snad Meresjev, co neměl nohy a bez nich se plazil zimní krajinou ke své jednotce. A potom zase lítal, aj bez nožisek. To byl skutečný příběh - né pohádka. Na obranu vlády bych podotkla, že ti korupčníci na naše poměry vyletěli taky, a to nezvykle rychle na naše poměry. Jen nějak pan John dělá hluchého slepého. Vláda ČSSD byla u moci 8 let a korupci měla na čelném místě svého programu, tedy boj proti ní, ale neudělala nic, ba ještě situaci zhoršila a kradli všichni. Teď se přece jen začíná něco dít - a zas se vám to nelíbí. Pěkné vánoce - a nezvyšujte si zbytečně krevní tlak.

J. Kulheim 23.12.2010 12:51

Stát je největší korupčník.

 Krádeže a korupce tady jsou od počátku světa a budou do konce světa. Má jen jiné formy a cíle. Korupce, která se děje „podle zákona“ je podstatně nebezpečnější a stojí víc peněz a víc životů,  než ta, která je zákonem postižitelná. Já jsem proti jakékoliv korupci, ale vím, že ten kdo říká, že odstraní korupci tak záměrně lže.  Uvádí spoluobčany v omyl, aby ho např. volili. Tedy korumpuje. Nebo je momentálně postižený. Korupce je všude tam, kde někdo rozděluje cizí majetek. To i v soukromých firmách. Solární energie bude stát občany ČR 850 miliard Kč za 15 let. Některé strany to v parlamentě odhlasovaly a jedna poslankyně ještě přitvrdila podmínky.  Strany před volbami rozdávají různé pastelkovné , atd. Státní úředníci rozdávají soukromé peníze, jiným soukromým osobám a při této příležitosti si něco přesunou na své účty. Tam je jim nejlépe.

 

Zneužití informací, nákup pozemků od státu u kterých se den po zápisu do katastru zjistí, že se tam budou stavět dopravní cesty nebo letiště. Zdá se, že to nikoho nezajímá.

Z. Novák 23.12.2010 12:08

Ševečku

a tím kryl všechny další lumpárny ODS voni moudro s vymytým mozkem modrou tinkturou. Měl je varovat aby se domluvili a pokračovali dál? Navrhuji zřídit vysokou školu Tunelig aus BÖHMEN pro celý svět. Vsaďte kecky, že by ji navštěvovali i AMÍCI.

P. Manda 23.12.2010 12:25

Re: Ševečku

že vy jste s vyznamenáním absolvoval něktrou s alternativních škol? Na co to reaguete?

V. Heidlerová 23.12.2010 20:30

Re: Ševečku

Jeďte se školit do Moskvy, tam je míra korupce mnohem vyšší než kdekoli jinde. Jen tam budete muset sázet láptě, ne kecky. Čest.

Z. Novák 23.12.2010 11:46

Míčková

Jsou oni Míčková ta největší provokatérka z Novinek? Jestli se mýlím tak sory.

Z. Novák 23.12.2010 11:43

Dědku

teď si to ale zavařili. Jsou největší mafián od r.1989 a kryjou za celých 20 let všechny lumpárny, které se tady provedly. Jejich volba pod vedením Íčka, byl dalekosáhlý podvod na základě použitých materiálů STB k zastrašování poslanců. Jediný váš státnický čin, byl odstranění Slováků, kteří v každé kritické době 20 století zradili a nikdo si nedovolil jim to vyčíst, že to byl taky penězovod. Když to dám na lékárnické váhy, tak je to fifty-fifty. Svoji úlohu splnili, tak už zalezou na Hrad a kladou jen věnce. Děkuji.

P. Vaníček 23.12.2010 15:36

Re: Dědku

Novák,Voni jsou přitroublý jak ten Šídlo z HN! A včerejší Hyde park s tím detektývem-safra teď mu nemůžu přijít na jméno-s tou blonckou,kterou jsem mu už viděl naklíně,jak mu lezla do zadku! A těch vybraných otázek jak z Rudého práva! HNUS!!!

Z. Novák 23.12.2010 11:19

Jsem zvědavý

Kdo se odváží dát podnět ke stíhání neznámého pachatele za tunelování Lesy České republiky, dříve nežli se stačí zničit důkazy a zloději z ODS se stačí domluvit, nebo utéci.Íčko je největší gauner, kterého tato země nosila HOWG.

V. Heidlerová 23.12.2010 20:32

Re: Jsem zvědavý

Podle razance a údernosti Vašich příspěvků a také "dobré" informovanosti s příměsí vzteku a zloby byste měl ten podnět na pachatele podat VY OSOBNĚ. Vy pachatele přece znáte, ne?

H. Míčková 23.12.2010 10:44

dobrý článek

potvrzující mé pocity  ,Michálek ze své pozice ,mohl případné podvodné transakce,jednoduše neprovádět ..

R. Houška 23.12.2010 11:01

Re: dobrý článek

Zajisté Vážená paní/slečno, ale to by musel být ředitelem květinářství nebo by musel svou funkci vykonávat poněkud západněji od Aše. Myslím, že pan Drobil mu v nahraném rozhovoru jasně naznačil, jak si jeho práci představuje. Možná potřebujete tu podivnou řeč přeložit z Drobilovštiny do češtiny, tak tedy: Synku, já za tebe politicky ručím. Jako ministr to po tobě nemůžu chtít přímo, takže tě bude úkolovat nějaký pan Knetig, kterému naprosto důvěřuji, že bude plnit mou vůli. Dej si ale pozor, parta, se kterou jsem domluvený, a z jejíž vůle jsem tím, čím jsem, tam nastrčila svého kontrolora, pana Fibingra, který má hlídat, abych se neutrhl z řetězu a hrál podle dohod. Toho musíte respektovat. Jo, a abych nezapomněl, pan premiér má několik známých, kterým voliči ve volbách vystavili červenou, ale to víte, z něčeho žít musí, tak je budeme rozhazovat na instituce, které máme pod palcem. Na váš fond jich připadá tak 5, s důrazem na jednoho starostu, který kamarádí s panem Nečasem. Tak aby tě náhodou nenapadlo stavět se na zadní.

J. Schwarz 23.12.2010 21:28

Re: dobrý článek

Není mi jasné, proč pan Drobil, eventuelně lidé z "party, z jejíž vůle je tam kde je" neustanovili ředitelem fondu ŽP přímo pány Knetiga , potažmo Fibingera. Nikdo by pak nemusel pana Michálka "hlídat" a vůbec všechno by bylo jednodušší... Tedy, pokud je mediální příběh pravdivý. Je-li, pak jsou pánové korupčníci diletanti na ntou...

K. Tejkal 23.12.2010 12:25

Re: dobrý článek

Paní Míčková, na Novinkách s vašimi názory většinou souhlasím, ale ohledně hodnocení tohoto článku jste vedle jak ta jedle. Samozřejmě, že pan Michálek mohl podvodné transakce jednoduše neprovádět, pak by ale byl záhy odejit a na jeho místo by byl dosazen jiný týpek, kterému by se zlodějna tolik neeklovala. Boj s korupcí se opravdu nedá financovat z předražených státních zakázek.

P. Hofman 23.12.2010 10:29

KOHO CHLEBA JÍŠ...

Pochybuje snad ještě někdo, kým je pan Bartoň placen?

P. Krešňák 23.12.2010 10:05

pane Bartoň to snad ne

Vážený pane Bartoň je vidět, že jste v takové funkci nikdy nebyl. Jak to tak z Vašeho textu usuzuji, řídil jste tak maximálně sebe. To co jste dnes napsal je fakt blábol. Krešňák

R. Bébr 23.12.2010 8:47

Můžete to okecávat

jak chcete, ale všichni jsme četli (a slyšeli) co říkal Drobil, Knetig a ti druzí. A to se okecat nedá (třeba "zničte ty důkazy a já z vás udělám náměstka").

A nejde okecat ani to, jak ODS krade prachy kde se dá. Už jste zapomněli na Rádživa Sinha, Lájoše Bácze a Pepu z Hongkongu? A na Íčko Langera?

R. Houška 23.12.2010 9:40

Re: Můžete to okecávat

Akorát, že v případě mrtvého maďara a neexistujícího Inda šlo o 7 mega, a dnes to fičí v miliardách. Halt pokrok nezastavíš. Na konci 90-tých let taky nákupčím supermarketů stačily klíčky od nové Audiny, aby "zalistovali" vaše zboží, později, když už si každý z nich mohl otevřít taxislužbu nebo autopůjčovnu, se přeorientovali na nemovitosti a exotické dovolené.

R. Houška 23.12.2010 8:18

Shrnuto, podtrženo, členům ODS, v tomto případě reprezentovaným

panem Bartoněm, nevadí to, že jsou ve straně spolu s někým, kdo s velkou pravděpodobností vykrádá veřejné peníze, jim vadí ten, který na to upozornil. Dokonce na takového člověka vytáhnou, že neprošel na vysoké úřednické místo konkurzem, ale byl nominován, jak řekl pan Drobil, sám tomu poskytl politické krytí. Pane Bartoni, to ale není problém pana Michálka, že si tam chtěl pan Drobil narvat bez konkurzů "své" lidi, a že další lidi tahal panu Michálkovi z klobouku pan Nečas, jako kouzelník Pokustón. To je problém panů Drobila, Nečase a ODS, že to tak je, že po minulých volbách zůstalo spousta "věrných" bez funkce, kterým je třeba pomoci zabezpečit rodinu. U pana Michálka se pouze spletli v míře jeho ochoty, zapojit se "do procesu". Pan Michálek odmítl krást na "politickou" objednávku, jak říká pan Knetig, odmítl krádeže za bílýho dne, a všichni, pro které jsou politické nominace ve státní správě normální, včetně oné "morální" autority, která je toho času nájemníkem Pražského hradu, jsou z toho paf. V jejich očích se zrodil největší možný zrádce.

Pane Bartoni, kdyby měli státní správu a komunál opustit všichni, kdo byli politicky nominováni "nadrobilováni", a na rozdíl od pana Michálka, jsou i odborně mimo mísu, došlo by k potřebnému snížení počtu neschopných úředníků tzv. přirozenou cestou. Na úřadech by totiž zbyla necelá polovina lidí, především těch, kterým se "reformačně" má sebrat 10% z platu.

A kdyby se ODS konečně začala starat o tu hubou proklamovanou vnitřní očistu, kdyby se distancovala od výše uvedených praktik, nebo kdyby, nedej Bože, pochopila, že k penězům se dá přijít i poctivou prací, nejen vysáváním veřejných rozpočtů, seznali by možná voliči, že je to opravdu pravicová, solidní strana, kterou má cenu volit. Svým postupem v kauze Čistička, Drobil a spol., ale pouze dokazuje, že i 8% v příštích volbách bude nucena považovat za úspěch.

I. Schlägel 23.12.2010 8:25

Re: Shrnuto, podtrženo, členům ODS, v tomto případě reprezentovaným

Bingo!  A termín "byli do funkcí nadrobilováni" je prostě geniální, doufám že nezapadne  :-)

P. Kalina 23.12.2010 8:39

Re: Shrnuto, podtrženo, členům ODS, v tomto případě reprezentovaným

Hlavně, že vy v tom máte jasno. Pan Bartoň věcně shrnul Michálkovu úlohu v celé aféře. To je celé.

I. Schlägel 23.12.2010 8:49

Re: Shrnuto, podtrženo, členům ODS, v tomto případě reprezentovaným

Pan Bartoň věcně shrnul Michálkovu úlohu v celé aféře. Za účelem obhajoby pana Drobila. To je celé.

R. Houška 23.12.2010 9:35

Re: Shrnuto, podtrženo, členům ODS, v tomto případě reprezentovaným

Pan Bartoň a celá ODS používají jednoduchou metodu Dr. Goebelse. 1000x opakovaná lež se stává pravdou, a když už ani to nezabírá, zahltíme média něčím, co sice s problémem souvisí jen okrajově, ale když toho bude hodně, spolehlivě to odvede pozornost od podstaty. Jinými slovy, napadáním kde koho a uveřejňováním i těch nejpitomnějších spekulací a konstrukcí pro koho pan Michálek pracuje, umlátíme veřejnost, aby se dál neptala, jestli proběhly audity panem Knetigen zmíněných zakázek SFŽP, jak dopadl výslech pana Knetiga policií, za případné asistence detektoru lži, jestli tendr na pražskou čističku jede vesele dál, jestli proběhl audit hospodaření Lesů České republiky, kdo je ta mocná skupina uvnitř ODS, díky níž je, podle vlastních slov, pan Drobil místopřesedou strany, zda policie prověřuje Ivana Langra, označeného panem Knetigem za pokladníka černé pokladny ODS, atd. 

I. Schlägel 23.12.2010 8:10

Uf

Slabé, pane Bartoni. V podstatě za všechno může pan Michálek, protože není dokonalý. Opravdu čest Vaší práci a snaze ten průšvih pana Drobila a dalších "logicky vysvětlit". Pro mé pobavení u ranní kávy jste udělal maximum.

S. Ševeček 23.12.2010 10:07

Re: Uf

Č,TJ,T: Pane Michálku,absolvoval jste výběrové řízení na svoji funkci? - Tedy, já, tedy oni, já jsem byl osloven, a tedy, já si, já to, jako krizový manažer ... já mám , já, kvalifikaci, ...

Nikdo není dokonalý ... tři z deseti Na Ulici pro pana Michálka.

I. Schlägel 23.12.2010 14:48

Re: Uf

Už to spolu asi pane Ševečeku nedodiskutujeme, nicméně vtip je ten, že megaprůšvih pana Drobila je omlouván nějakými nedokonalostmi pana Michálka, vy argumentujete nevýběrovým řízením pana Michálka na jeho funkci. Kdo to nevýběrové řízení organizoval? Pan Michálek? On dostala nabídku a přijal ji. Toť vše. Ale vraťme se k hlavnímu tématu, co říkáte na ty odposlechy, to je síla, co? Jak to ten pan Drobil asi myslel? Vlastně pardon, to není podstatné, podstatné je, jakým způsobem se oznamovatel korupce pan Michálek dostal k funkci. A až tohle vyřešíme, bude po kmotrech, šibalech a všechny další funkce už se budou obsazovat v souladu s civilizovanými pravidly. Vrtěti psem, že?

S. Ševeček 23.12.2010 18:32

Re: Uf

Nikoliv, pane Schlägele. Ale všechno někde začíná. A pak se to vyvíjí. To "nevýběrové" řízení dostatečně charakterizuje všechny aktéry. A Opravdový Člověk Michálek ... Drobil je samosebou pytomec. A co takový John? atd ... Celá causa je zajisté na zblití.

Otázkou je, o co v posledních měsících té kloakolici vlastně jde. Celé jsou to podivné posiční manévry před bitvou Tří předsedů.

K. Filek 23.12.2010 8:09

Příběh........

Mám dojem,že z p.Michálka se vyklube takový hrdina jako byl svého času Lžičař.Nakonec z hrdiny zbyl jen podvodník.Ještě nebyl nikdo obviněn a všichni co tady píši už ví rozsudek.A to jen proto,že Drobil je z ODS.Kdyby byl od socanu tak to bude jenom šibal.

J. Urban 23.12.2010 8:06

Postoj Klause,

Nečase a i pisálků typu p. Bartoně je asi v tomto duchu: bude-li někdo někde prznit dítě a někdo jiný to odhalí a prokáže, nebude za zločince považován ten, kdo ten čin páchal, ale ten, kdo na pedofila upozornil. Chce se mi zvracet.

S. Ševeček 23.12.2010 10:02

Re: Postoj Klause,

Pisálek je neokojzarovský výraz par excellence. K označení toho, jehož názor se mi nelíbí - ano, na hranici s ním! Ať žije Ten Správný a Jediný Názor TVhovna a Lidu !

Aha, takže Nový Opravdový Člověk Michálek se ve stylu Maresjeva po spatření kórrupce odplazil se svojí idiosnětí vysokého státního úředníka přímo do mediovíze a prznění dítěte nahrál v přímém přenosu pomocí vyspělé techniky. Místo toho, aby prznění okamžitě ("v létě") zabránil a pedofila vydal kompetentním orgánům. Třeba s kamerou za zády ...

Chce se mi z Vás zvracet, Urbane.