1.6.2024 | Svátek má Laura


Diskuse k článku

POLITIKA: Nový člen gangu - Pan Medvěd

Paroubkův gang, známý též pod jménem vláda České republiky, bude mít nového člena. Petra Zgarbu na postu ministra zemědělství, alias vrchního pozemkového loupežníka, nahradí Jan Mládek.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
loula 15.11.2005 8:55

Pane Štěpánku, zmiňujete se o Nově. Pokaždé jsem se Vás na to ptal,

ale nikdy jste neodpověděl Tedy znovu. Stát uzavřel nějakou mezinárodní dohodu o ochraně investic. Podle vašeho názoru, byla tato dohoda se strany  státu dodržena nebo nebyla? Stačí jedno slovo, Ano nebo Ne.
loula 15.11.2005 8:51

Je jenom v pořádku, že Zgarba odešel, když se provalil malér na Pozemkovém fondu

Připoměňme jen, že tam podvody dělali "napříč pol. spektrem", tedy členové ČSSD i ODS. Zgarbovi nikdo nedokázal, že se na tom aktivně podílel, ale jako šéf musí odejít také To je v pořádku.
Pouze mě mrzí, že stejně neodešel Kočárník a Klak, když se pod jejich šéfováním děli podvody s LTO, řádově větší
jeff 15.11.2005 8:46

Re: Dost mystifikace

zdá se že Vaše tak fundovaná ekonomická analyza překonává i toho Mládka. Víme všichni?
jeff 15.11.2005 8:40

Re: Štěpánek je nezničitelný plevel,omílá stále své nesmysly

Vlali, Karle, jste žvanílkové, slyšeli jste někdy slovo argument?
Mikis 15.11.2005 8:28

Nejsem příznivcem ČSSD ...

... ale na toto snad nemá ani cenu reagovat.
eva 15.11.2005 8:26

Re: Re: Re: Štěpánek je nezničitelný plevel,omílá stále své nesmysly

P.Stepanek,to jste si dovolil trochu moc,kritizovat nekoho z CSSD se nevyplaci.Jeji volici uz se ozyvaji a hlavne ne argumentaci,ale honem rychle za teploucka najit protiutok(treba i 8 let stary,za jine vlady,hlavne ze se nasel).Tim padem mizi dnasni problemy a zacnou se nipat a chrochtat vtom co bylo.To je preci ona,to je ta spravna taktika a uz jsme nasli vinika,hura.
vlali 15.11.2005 7:47

Re: Re: Štěpánek je nezničitelný plevel,omílá stále své nesmysly

Je vědomou ODSáckou lží, že vina leží na ministru. "Malou" domů si zde zahráli úředníci (za něž ovšem ministr nese zodpovědnost a tudíž musel jít) ruku v ruce s poslancem ODS Kocourkem jenž hlasoval na rozdíl od ministra pro zhasnutí. Mimochodem projděte si sponzory ODS a to se budete divit kdopak nám to vydělal. Holt zloděj křičí chyťte zloděje. K věčně omílanému tématu pouze jedno Štěpánek Petr okradl občany svou (řízenou ODS) čínností v radě o 10 miliard ať si křičí jak chce.
Dušan Polanský 15.11.2005 7:42

Dost mystifikace

Pokud se jedná o IPB, všichni víme, kdy to vše začalo. Právě za vlády ODS padaly banky jako hnilé hrušky. IPB již byla při nástupu ČSSD k moci z 80 % vytunelovaná.  Pokud se jedná o pozemky, tam nás teprve veliké  spekulace čekají. Státní podniky byly rozkradeny v 90tých letech, teď přijdou na řadu pozemky. Já Vám to připomenu, jestli se dostane k moci ODS. Pánové Málek a Zgarba ať se mají dobře, přece nemůžete chtít, aby vše vyžrali jenom lidé kolem ODS. Hodně lidí chce být za vodou, určitě i Vy, tak právě proč ne oni. Přece kvůli tomu lidé vstupují do poliky, aby se napakovali. Znáte i jiný důvod? Stále 2 miliardy spekulací v pozemcích se nevyrovná 10 miliardím spekulací za Novu.
Stanislav 15.11.2005 7:02

Chybí zde podstatné

 Poslanec Mládek (ČSSD) je společně s poslancem Doležalem (ODS) odpovědný za zcela neústavní zíákon, kterým bÿl desitisicům malých akcionřům letos vyvlastněn majetek majoritními vlastníky za ceny, které si majoritní vlastníci de facto sami stanovili. Děkuji, takového " odborníka" mít nemusím, mrzí mne jen, že je chráněn imunitou a nelze na něj podat žalobu!
velvet 15.11.2005 6:18

Re: A což teprve, kdyby si autor odpustil ty "vtipné" přezdívky a držel se jenom fakt.

Tak ono je od Petra opravdu nepěkné žertovat na účet tak asertivní a křehké bytosti, jakou je pan premiér, ale toho medvěda si Mládek na sebe vymyslel sám, třípísmenkovej... ;-)
 
HOSPODÁŘSKÉ NOVINY, 11.11.2005) Jana Mládka, kterého si premiér Jiří Paroubek nečekaně vybral za nového ministra zemědělství, s resortem zatím hlavně spojuje asi to, že má rád zvířata. Alespoň to lze soudit z jeho webové stránky, na níž lze najít téměř všechna domácí zvířata. Snad i proto - a ještě kvůli své mohutné postavě - sám o sobě hovoří jako o Velkém medvědovi....
Albert 15.11.2005 5:44

Re: Štěpánek je nezničitelný plevel,omílá stále své nesmysly

Karle, když to formulujete takhle, tak píšete nesmysly vy. Já bych se například rád dozvěděl, proč je to nesmysl. Já Štěpánka nijak rád nemám, ale docela rád bych tento odpor podložil fakty. tak sem s nimi...
ABC 15.11.2005 5:17

A což teprve, kdyby si autor odpustil ty "vtipné" přezdívky a držel se jenom fakt.

Karel 15.11.2005 2:28

Štěpánek je nezničitelný plevel,omílá stále své nesmysly

mol 15.11.2005 0:33

Server Česká média se Janu Mládkovi v minulosti věnoval již několikrát

buďte přesnější: Štěpánek se na serveru Česká média Janu Mládkovi v minulosti věnoval již několikrát