30.5.2024 | Svátek má Ferdinand


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
AeroKarel 14.3.2009 21:03

Re: To snad ne

Politika 21 je jen výtah Bobo ke korytu, nic víc.

Mgr. Milda 14.3.2009 10:48

Jediný z těch nových projektů má také závažnější zázemí

Je to EDS, kde se angažují i opravdu významné osobnosti, třeba pan Wilhelm. Podporu vyjádřil i Václav Havel, takže lze vycházet z toho, že V. Havel s cíli a metodami této strany souhlasí. I když to na žádnou masovou organizaci nevypadá, měla by tato strana mít šanci na vstup do parlamentu. Paní Hybášková je z těch všech zakladatelů zatím nejmladší, v Bruselu se však již profilovala jako velmi aktivní politička, která nechodí do parlamentu EU dospávat, co v noci zameškala, jako mnozí naši poslanci. Z těch by rozhodně v novém funkčním období měla řada vypadnout, třeba Železný, Bobošíková, Remek, abych jmenoval ty levičáky, z těch ostatních pak zejména ti málo aktivní, kteří si tam jenom užívají prebend. Potřebujeme aktivní poslance, kteří náš podíl na Europarlamentu také učiní viditelným. Proč se vlastně ti euroskeptikové do toho Bruselu tak cpou?

Dušan Streit 14.3.2009 12:43

Re: Jediný z těch nových projektů má také závažnější zázemí

Rv

>-

Tatana 15.3.2009 6:09

Dusan Streit : wlastenec, xenofob, ... extremista

Rv

Jenda 14.3.2009 17:03

Re: Jediný z těch nových projektů má také závažnější zázemí

Strany ve kterych se angazoval ó-velký dramatik, prezily vzdycky maximalne jedny volby.

Tak tak, proc se ti euroskeptici do te brusele tak cpou? Narusuji nam klid na praci a ten krasny pocit budovani noveho svetoveho radu. Jen co se podari prosadit pozadavek prokazani proevropskeho smysleni pro kandidaty. Pak uz to pujde hladce.

hafusak2 14.3.2009 9:51

zbytečnost nových stran

Prakticky všechny ty vyjmenované strany patří do kategorie  tzv. stran intelektuálních elit, jak samy sebe nazývají. Málokterá však přežije 5 let existence, prakticky žádná nemá šanci získat alespoň tolik voličů, aby se dostala do parlamentu. Základem politické stability státu je malé množství velkých stran, ne různé slepence různorodých stran v koalicích, kde každý instrikuje proti každému a voliči na jejich politikářské hrátky jen doplácejí.

jasan 14.3.2009 9:21

proc tomu tak je?

pro Lisabonsky premet Topolanka...

CHCETE VEDET VIC?

www.nelisabonu.cz

PROKOP BUBEN 14.3.2009 7:45

NO VIDA

Proč bychom se NESTRANILI, když je zřejmé, že kdejaký NÝMAND může v politice nadělat majland a ještě mu kde kdo leze do pozadí.....

jirka.s. 14.3.2009 9:02

Re: NO VIDA

No to je ale smůla, viď, prasečí zube? Tobě tu šamotku pořád nikdo natrhnout nechce! ;-P

karel-smichov 14.3.2009 10:55

Re: NO VIDA

Jirko.s : Uděláš lépe ,když nebudeš nic psát !!

jirka.s. 14.3.2009 15:54

Re: NO VIDA

Copak, máš snad zvýšený tlak? Upři si jednu plzeň a zajdi k lékaři! Obojí bude mít na ten TK blahodárný účinek! ;-P

Benderovec 15.3.2009 9:43

Re: NO VIDA

No jak by to vysvětlil... jestliže je více než 50% občanů proti Ls , a nikdo je nezastupuje, tak to je špatně. LS je Alfa a Omega, to je na dobz neurčitou, jednotka je jeden furt. To není zákon, který lze novelizovat,. Politici občana podvedli, nestojí na straně slušnost ,  nezastupuji jeho práva, ani nerealizuji co slíbili. Důvěru znovu nedostanou, ani od skalních voličů, nakonec ani od jejich členů. Za tento stav je zodpovědna ODS, nikoliv Paroubek. Jestliže se pravice nedomluví, lidé nebudou mát koho volit. DS je ta strana, která na tom vydělá.  Uvědomuje si to naše pravice?. Vovko, dej ty hochy dokupy, jnak jsme v ř i  ti.   

kladivo 15.3.2009 9:48

Re: NO VIDA

No jestli se hoši nedomluvite, tak nejen my jsme v pozadí. Především vy sami, nedáme Vám hlas, který probadne, to raději zůstaneme doma. Raději to celé zabalte.

Bianca 14.3.2009 1:38

Hmmm,

tak Ti, Motylkari,  dekuji za ten soupis nove vzniklych politickych subjektu. priznavam, ze ja bych si na to cas nenasel. Ba ani prils chuti - jeden za osmnact, druhy....

Presto mne docela zaujala Tvoje otazka: "Co je příčinou této politické erupce?" Odpovedel jsi, co pricinami neni a pak naznacil, ze jde pouze o ukajeni osobnich ambic protagonistu tech partaji, pripadne o projev blahovosti prosty. No, dobra, muze byt. Pak ovsem nejde o nic noveho neb stejne priciny spatruji u vsech ostatnich stran, v ruzne mire zastoupeni v te ci one.

Jo a muj nazor na tu pricinu te "politicke erupce"?   No, soudim, ze nejspise s nastupem financni krize, usoudilo  vice jedincu, ze je lepsi zivit se politikou, nez pracovat. Nebo to alespon zkusit.... 

Dick 14.3.2009 1:24

Perlín?

Perlín? Nebyla to hlásná troba ODA?

Já ne 14.3.2009 3:30

Re: Perlín?

Pouze neoficiálně, hlásným troubou býval vždy z vlastní iniciativy.

mamina 14.3.2009 0:04

bez

Nikdy se nesázím. /