18.5.2024 | Svátek má Nataša


Diskuse k článku

POLITIKA: Nezapomínejme na hlavní volební téma

Navzdory všem snahám většiny tzv. sdělovacích prostředků hlavního proudu zůstává nejdůležitějším volebním tématem nelegální muslimská imigrace do Evropy. Vývoj posledníchnejméně tří let ukazuje,že masivní nájezd asijsko-afrických nelegálů postupně zhoršuje bezpečnost občanů v mnoha západoevropských zemích.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
S. Netzer 23.1.2018 17:08

Re: "Jestliže žijete v zemi,

Když byla bába šéfkou Svazu vvhnanců (Bund der Vertriebenen), tak vám vlastenčíkům sloužila jako strašák, a teď, když je v AfD, tak se jí oháníte. :-))))

Jste k smíchu. Jak vy, tak i ona.

V. Pokorný 23.1.2018 10:42

Všechno lze dohledat

to asi těžko. Pan Chrastina to přece popsal dobře. Jasně, pan Zeman má za sebou v politice taky záporné okamžiky. Kdo z vrcholných politiků ne? Ale má jasné postoje k invazním muslimákům a ochranou Česka jako státu před touhle sebrankou a před eurounijní chamradí ve vedení EU. Souhlasím, že by to mělo být jedno z hlavních témat prezidentských voleb. Jednoznačně. Pan Drahoš postupně měnil svůj postoj k invazi muslimské náplavy, když zjistil, že většina občanů státu je proti přijímání migrantů. Podepsal onu výzvu k podpoře migrantů? Podepsal. Vyslovil se pro přijetí migrantů( migrantů, ne uprchlíků)? Vyslovil. Tak co chcete dále v tomto směru řešit? Nebrat pana Drahoše.

S. Martin 23.1.2018 10:45

Re: Všechno lze dohledat

Miloš Zeman má dva jasné názory, které mnohokrát zopakoval:

1 - stop imigraci

2 - jen idiot nemění své názory

I. Širůček 23.1.2018 11:18

Re: Všechno lze dohledat

Co se týká "změny názorů" třeba ohledně požadavku podmínek jmenování premiéra, pak je Miloš Zeman asi cokoliv, jen ne idiot.

J. Tolman 23.1.2018 17:05

Re: Všechno lze dohledat

Zeman slíbil v předvolební debatě 22. ledna 2013 uspořádané deníkem Mladá Fronta Dnes a serverem iDNES.cz. „Na Hradě v případě mého zvolení nebudu mít žádné poradce, protože se domnívám, že v souladu s ústavou by poradci prezidenta měli být ministři, které si zve na tyto porady jako odborníky v dané oblasti“.

Ani tady nelze říci, že by byl idiot. Ale svině prolhaná, to ano.

S. Ševeček 23.1.2018 10:06

Babiš vs Zeman

http://www.novarepublika.cz/2018/01/kratke-srovnani-drahose-se-zemanem.html

M. Prokop 23.1.2018 9:49

:-P

"Četl či slyšel jsem už slušné množství jeho výroků, ale zajímavé je, že se nikdy nedotkl otázky penězovodů a korupce."

Tak to by měl být Zeman rád, že nerozmazává věci jako Bamberk, Falkon čí Zemanovy kamarády typu Bašta, Mynář, Nejedlý(!), Veleba, ..., záhadné financování volební kampaně ...

IMHO tím Drahoš dělá chybu.

Ś. Svobodová 23.1.2018 9:44

Zeman ani Drahoš nezmůžou nic.

Drahoš ani Zeman s kvótami nesouhlasí a to je jediné, co mohou dělat. Jediný rozdíl je, že Zeman nechce přijmout žádného muslima (ale máme jich tady cca 30tis) a Drahoš tvrdí, že by se jich 2600 přijmout mohlo (ne podle kvót), že by se mezi 30ti tisíci rozpustili. Ani jeden ale nemá pravomoc o tom rozhodnout.

Možnosti jak dočasně ochránit naši zem před migranty je buď vyhraný soudní spor s EU, placení výpalného EU za nepřijaté migranty, hluboká reforma EU nebo opuštění EU. Na nic z toho nebude mít jeden jako druhý žádný vliv.

M. Prokop 23.1.2018 9:50

Re: Zeman ani Drahoš nezmůžou nic.

Souhlas.

J. Kavalír 23.1.2018 10:18

Re: Zeman ani Drahoš nezmůžou nic.

Drahoš tvrdí, že by se jich 2600 přijmout mohlo a v tom se zásadně plete. Pravděpodobně by s těmito lidmi opravdu nebyl problém, stejně jako v Německu nebo Francii s první genetací přistěhovalců. Na problém bychom tím zadělali našim dětem a vnukům. Teroristi se na Západě rekrutují většinou z generací v Evropě narozených.

P. Zinga 23.1.2018 17:07

Re: Zeman ani Drahoš nezmůžou nic.

Ale má, paní Svobodová, má, je-li autoritou: přesvědčí lidi-voliče a ti přesvědčí politiky, co chtějí vládnout.

M. Klas 23.1.2018 9:25

Parlamentní volby

Pane Chrastino, opravdu si myslíte, že toto téma "výrazně ovlivnilo poslední parlamentní volbu"? Pak by asi výsledek byl jiný, ANO těžko ovlivní imigraci.

S. Martin 23.1.2018 9:10

Souhlas

Naprosto souhlasím s autorem, pokud jde o migraci, rozhodně se jedná o jedno z nejdůležitějších témat.

Pokud jde o názory Drahoše, jsou veřejně známé.

Pokud jde o názory Zemana, znám dva nejdůležitější:

1 - Stop imigrantům

2 - Jen idiot nemění svoje názory.

I. Širůček 23.1.2018 11:21

Re: Souhlas

Bod 2 se zajisté týká i těch "nejdůležitějších" názorů...

S. Martin 23.1.2018 11:40

Re: Souhlas

To musí posoudit každý sám, co považuje za důležité. Jedná se např. o udělování milostí, vztah k EU a EURu, k referendu a mnoho jiných...

M. Valenta 23.1.2018 9:07

Tohle šlo pane Chrastino

sepsat ve 2 holých větách. Já Vám to předvedu z mého pohledu. Nehoráznost versus solidnost. A vsadím se, že i volič Zemana pozná, komu který z těch výrazů náleží. Hezký den.

O. Uživatel 23.1.2018 9:20

Uživatel požádal o vymazání
S. Ševeček 23.1.2018 10:08

Re: Tohle šlo pane Chrastino

Zvonka to vyzerá tak, že u voličů a podporovatelů obou candátů je to přesně naopak - za tím solidním Nehoráznost, za tím nehorázným Slušnost.

M. Těhanová 23.1.2018 9:07

Tedy pane Chrastino,

vykreslil jste nám oba kandidáty hezky. Jste pro Zemana, je to vaše právo.

Ale na rozdíl od vás, já v této zemi žiji a politiku od 89 roku velmi pozorně sleduji a hlavně si sama pro sebe zkoumám lidi, kteří ji provozují. Mnoho z nic mi bylo zpočátku sympatických, ale pak mě svým jednáním zklamali.

Je ale fakt, že Zemana jsem od začátku viděla jako člověka křivého, egoistického, kterému šlo jen o sebe a byl vidět.Napravo bylo obsazeno a na Klause by neměl( Klaus patří mezi ty, kteří mne zklamali), postavil se do čela levice.

Ani do té Strakovky hlavním vchodem by se nedostal, nebýt jeho nehorázných lží a Havlovy zášti vůči Klausovi.

Všechno lze dohledat, jen chtít.

I. Schlägel 23.1.2018 8:50

Ano.

Problematika radikálního islámu je evropský problém č. 1. Je podstatné, jak se k tomu postaví vláda a parlament. Vláda a parlament budou čelit tlaku Bruselu v první linii. Prezident může působit pouze verbálně, což má jistě rovněž nějakou váhu. V zájmu uchování demokracie v ČR je ovšem rovněž důležité rozvržení moci v domácí politice. Pan Drahoš bude hrát důstojnější roli než pan Zeman. Zeman s Babišem je příliš silná koalice, která bude mít tendenci chovat se jako neřízená střela. Případné škody mohou být pro naší politickou kulturu závažné. Pan Drahoš jasně prohlásil, že je proti kvótám i proti masivní migraci, zejména té ekonomické a je jasně pro pomoc problémovým zemím na jejich území. Existuje relevantní důvod myslet si, že nám lže? Tím relevantním důvodem myslím zejména zkušenost s panem Drahošem jako notorickým lhářem.

P. Rudolf 23.1.2018 8:44

Jiří Drahoš

"Je oddaným a poslušným kandidátem internacionály levicových liberálů."

To je přímo intelektuální bomba. Jak to ten Pes dělá, že mu zde dovolí zveřejňovat své, takovýmito třeskutými myšlenkami narvané články, takoví giganti až géniové světové politologie a publicistiky?!

T. Hraj 23.1.2018 8:50

Re: Jiří Drahoš

Jestli jím pan Drahoš je nebo není ukáže čas (zejména, pokud bude zvolen).

Mám ovšem pocit, že se svým sarkazmem především pokoušíte zpochybnit samotnou existenci něčeho, co autor nazval "internacionála levicových liberálů". Ta je ale, obávám se, očividná.

P. Zinga 23.1.2018 8:52

Re: Jiří Drahoš

No, když zde můžete psát Vy, tak už je dovoleno všechno-

P. Chládek 23.1.2018 9:04

Re: Jiří Drahoš

Chrastina je stejně senilní geront jako prolhaný Milouš. Milouš za celou svou prezidentskou kariéru dospěl do situace, kdy ho většina evropských vůdců ignoruje a záměrně se mu vyhýbá nebo je jim k smíchu. To platí i pro Trumpa. Proto jediný dvě destinace, který může navštívit jsou Rusko a Čina. Tam mu to pan Kellner vždycky nějak dojedná. I kdyby Zeman k tomu nějakou pravomoc měl, tak z hajzlíku lánského zámku nic neprosadí....

P. Rudolf 23.1.2018 9:14

Re: Jiří Drahoš

Bezesporu máte pane Chládku pravdu. A s těmi Lány jste to trefil přesně, už teď tam Zeman tráví většinu týdne, neb je každodenního výkonu funkce neschopen. Ale na ty dvě debaty ho ještě nadopují.

J. Vlček 23.1.2018 9:54

Re: Jiří Drahoš

Ubohost vás dvou, pánové Rudolfe a Chládku, nezná mezí. To vy se musíte zřejmě denně dopovat, abyste byli schopni ze sebe vymačkat vaše ubohosti hraničící s debilitou. Když je ten pan Drahoš, podle vás, tak slušný a zásadový, proč se vyhýbá diskusím se současným prezidentem? Že by se snad bál konfrontovat a obhájit ty své pravdy s názory prezidentovými?

A vy dva blbečci, vy kdybyste měli rozhled a vědomosti co má současný prezident, tak nebudete denně slintat své debilnosti zde na Psu, ale zaplňovali byste svými články noviny a časopisy. Bohužel na to nemáte, tak vám nezbývá než plkat své bláboly a nenávistné cancy zde.

S. Netzer 23.1.2018 10:02

Re: Jiří Drahoš

Taky si, Vlčku, myslíte, že Zemanova "moudrost je nad vaše chápání"?

J. Vlček 23.1.2018 10:35

Re: Jiří Drahoš

Nad mé chápání, paní Netzerová, je to, proč vy, taková znalkyně všeho možného i nemožného, neuplatňujete své znalosti ve vašem německém ráji, a proč lezete otravovat sem. Že by o vaše hodnotné názory nebyl mezi Němci zájem?

S. Netzer 23.1.2018 9:45

Re: Jiří Drahoš

Když může být Zeman "národní konzervativec" (c) Podracký, tak proč ne. :-))))

R. Houška 23.1.2018 7:56

Ptejme se pana Chrastiny, jaký vliv má český prezident na azilovou politiku země. Odpoví-li cokoli jiného, než ŽÁDNOU, tak je to lhář, se kterým je diskuse ztrátou času. A ono to tak, dle obsahu článku, vypadá i bez jeho odpovědi.