3.5.2024 | Svátek má Alexej


Diskuse k článku

POLITIKA: Nezapomínejme na hlavní volební téma

Navzdory všem snahám většiny tzv. sdělovacích prostředků hlavního proudu zůstává nejdůležitějším volebním tématem nelegální muslimská imigrace do Evropy. Vývoj posledníchnejméně tří let ukazuje,že masivní nájezd asijsko-afrických nelegálů postupně zhoršuje bezpečnost občanů v mnoha západoevropských zemích.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Krátký 23.1.2018 9:30

Re: Nejedná se o muslimský nájezd.

vážená 396ko, máte nějaké informace o procentech skutečně v Evropě pracujících muslimů, kteří sem jezdí už tři roky v gumových člunech bez žen a dětí a uspopřená eura posílají domů, kde se tak zvaně "válčí"??? nějak jste to pomotal, nebo blbnete.

I. Širůček 23.1.2018 11:57

Re: Nejedná se o muslimský nájezd.

Z toho si nic nedělejte, až budete trochu starší, tak pochopíte, kdo z "východních emigrantů" tady racuje a posílá peníze domů. Já jednoho takového znám, doma byl učitelem na střední škole, ale tady si jako nádeník vydělá víc.

D. Polanský 23.1.2018 6:57

Střední Evropa kdysi zastavila atak

pohanských psů, jenomže to byl přímý, útočný atak. Dnes je to ale zcela jiný atak. Nenápadný, mírový a o to více rafinovaný. Když nás sem vpustíte, my vás převálcujeme porodností a pak vás bez boje vykopeme z vašich domovů, přesně jako v Kosovu. A kdybyste se bránili, oni vám již vojáci NATO ukážou, zač je toho loket, opět viz Kosovo.

P. Zinga 23.1.2018 9:01

Re: Střední Evropa kdysi zastavila atak

Tenkrát to ti "pohanští psi" vzali od východu, poučili se a změnili taktiku: zjistili, že slabinou je Západ. A daří se jim.

P. Jášek 23.1.2018 6:19

Vy jste se

už také zbláznil?

dáváte nám totiž možnost výběru mezi bruselofašismem a putinofašismem. O Čínské, otrokářské společnosti nemluvě. Existuje ještě možnost aby se Střední Evropa opět stala baštou Západní civilizace. Jenomže to musí takoví Zemani, Bureši a Klausové pryč!

A. Pakosta 23.1.2018 7:03

Re: Vy jste se

- jde ovšem ještě o to, milý pane, co nám ta vámi adorovaná "Západní civilizace" přinese dobrého! Prozatím to vypadá nejspíš na plíživou islamizaci, která k nám ze západu směřuje.

J. David 23.1.2018 7:57

Re: Vy jste se

Pane Jášeku, dejte si mokrý klůcek na čelíčko a vlažný na ohambí. To prý pomáhá od chmur na mysli a duševního pohnutí. Víte, střední Evropa byla kdysi tou baštou ochrany západní civilizace, tedy když vypráskala musulmany Sulejmana Nádherného, a posléze Kary Mustafy, od bran západní civilizace. Tehdá ještě byli lidé při smyslech a věděli, co by je čekalo, kdyby.... Dnes si západní civilizace sama "reže konár pod rycí".

A ta Čína? Opět dialektika hodná dementů. Když tam jede Zeman (prodat technologie), to je ryku v maisteamu, ale když tam jede Macron (prodat Airbusy), toť záslužný čin. A přitom jde hlavně o kšefty. Tak vo co vlastně "go"? Holt, když blahé paměti Havel zrušil humanitně zbrojní výrobu a její export, všici západní zbrojaři mu provolávali "Vivat", protože uvolněné trhy mohli zaplňit oni sami. Zase, kšeft je kšeft. Co Vy na to?

B. Michal 23.1.2018 6:00

Zeman se někomu postaví na odpor?

Vážně? Vzpomeňte si na Prohlášení čtyř - jen strýček Si pozvednul obočí a už psal (s dalšími kumpány) omluvný dopis hodný protektorátní vlády, že u nás je ještě povoleno demonstrovat bez souhlasu vlády. Ale jel do Číny se učit stabilizovat společnost, tak to nebude dlouho trvat a nabyté poznatky uplatní v praxi.

Tenhle člověk má tu drzost vyčítat Dubčekovi, že se, unesen do Moskvy, "podělal strachy"?

No, má. Ale že vy od něj čekáte, že za nějakým názorem bude stát, je dost naivní.

A mimochodem, jak asi bude čínská strana respektovat jakékoliv dohody, když partner ztratil tvář už předem.

M. Košťál 23.1.2018 4:02

Muslimové kdesi v mlhách, Rusové na hradě

Zvolme si Vepřuse, který nás ochrání před machometánem s pomocí svých ruských kámošů, které vpouští zadními vrátky na Hrad. To je doporučení za všechny prachy. Jestli je tenhle pan Chrastina totožný s tím, kterej kdysi před ruským vpádem zdrhnul do zámoří, lze jenom konstatovat, že to byl skvělej basák, ale myslitel z něj už asi nebude.

J. David 23.1.2018 8:02

Re: Muslimové kdesi v mlhách, Rusové na hradě

To je opravdu z Vaší hlavy? Vasa vacua maxime sonant.

M. Košťál 23.1.2018 8:23

Re: Muslimové kdesi v mlhách, Rusové na hradě

Hm,... si tacuisses philosophus mansisses.

J. David 23.1.2018 10:16

Re: Muslimové kdesi v mlhách, Rusové na hradě

Filosofem nejsem, proto nemlčím...

R. Morava 23.1.2018 8:58

Re: Muslimové kdesi v mlhách, Rusové na hradě

Rusové mají svoje zájmy, kterym je třeba se bránit. Rusové už jsou ale komunisté míň než Francouzi a jsou víc křesťané než Francouzi. Francouzi mají stejně Muslimů jako Rusové ale víc mešit a víc jim ustupují. Před kým se máme bránit víc?

Pod nekomunistickým Ruskem byli v 19 století třeba Poláci. Nebylo to nic moc, ale lepší než v Turecku.

R. Morava 23.1.2018 9:00

Re: Muslimové kdesi v mlhách, Rusové na hradě

Hlavně si Poláci uchovali svoji víru i přes leta pod Rus. To se třeba Albáncům nepodařilo, přijali Islám a stali se nejzaostalejším narodem Evropy.

M. Krátký 23.1.2018 2:41

Naprostý souhlas - dokonalý a stručný rozbor

děkuji - také vidím největší nebezpečí v přílivu muslimských nájezdníků do Evropy. Nechápu jakto, že se Anglie, Francie a západní Evropa vůbec nebrání tomuto šílenému útoku. Snad ztráta pudu sebezáchovy. Také si dobře pamatuji jak se Německo v padesátých letech staralo o zachování svého rodu tím, že samovolně dalo přednost samozřejmosti mít daleko víc než dvě děti v každé nové rodině - až na přelomu šedesátých a sedmdesátých let zavádělo import cizích dělníků - převážně Turků - ano, ale tato první vlna zde skutečně pracovala na rozdíl od jejich současných potomků a absolutnímu odporu k asimilaci s evropskou kulturou - dobré ráno.

V. Kotas 23.1.2018 2:44

Re: Naprostý souhlas - dokonalý a stručný rozbor

V současné době, je radost vůbec něco takového číst.

J. Fridrich 23.1.2018 6:19

Re: Naprostý souhlas - dokonalý a stručný rozbor

Souhlas s rozborem pana Chrastiny. U nás to bude v pátek těžká volba.. Ještě nedávno jsem byl celkem zřetelně pro Drahoše, ale dnes už to tak jasné není. Patřím mezi racionálně uvažující lidi - a ti jednají u důležitých rozhodování dle HIERARCHIE HODNOT.. Tedy oddělit to PODSTATNÉ od NEPODSTATNÉHO.. Musíme vyhodnotit, zda bezpečnost naší země a jejich občanů - a zachování našeho způsobu života není tou hodnotou NEJVYŠŠÍ a Zemana s jeho chybami " překousnout ". Rakouský premiér Kurz je i naše naděje, makrele Merkel dal jasně najevo názor těch normálních lidí znajících vývoj vztahu Evropy a muslimských Arabů v posledních stoletích.. Vyšehrad by se měl k němu okamžitě připojit a společně zvrátit ten neblahÝ vývoj nynějších Evropských VÍTAČŮ..

Že to " zvládneme " říkala i svazačka Merkel a mají tam v Německu TIKAJÍCÍ BOMBU..

I. Širůček 23.1.2018 11:52

Re: Naprostý souhlas - dokonalý a stručný rozbor

Svazačka Merkelová - ano, je to vliv výchovy, která jí hustila do hlavy, že "zlí zápaďáci bijí černochy". Ale je snad správné volit tak, abychom se znovu "přiklonili k dubisku", které nám bude hustit do hlavy totéž? Já myslím, že homeopatie není ten správný způsob léčby - ani v politice!

J. Kanioková 23.1.2018 2:00

Souhlas s autorem,

od Bruselu se nedá očekávat nic líbivého, realistického, proto je potřebné, abychom měli politiky, kteří nebudou srabi.

Drahoš nevnímá to, že zavedení eura je pro Českou republiku v současné době i v časovém horizontu sedmi, osmi let nevýhodné, a že náklady spojené s jeho zavedením převyšují značnou měrou případné výnosy. Opomíjí například fakt, že by došlo ke znehodnocení úspor domácností, protože tyto by byly přepočítány kurzem, který je v současné době zatím nevýhodný.

Temná vize země za „Drahoše prezidenta“ podle děkana Ševčíka: Znehodnocené úspory lidí, orientace na západní přeregulované trhy, mocenský diktát Bruselu, vítání a kývání - http://jdem.cz/dsptf2

Jiří Drahoš - dotaz z publika: referendum o EU - https://www.youtube.com/watch?v=_UM7ydiSWJ0

Postoj k migraci - bude silně podporovat odmítavý postoj k bruselskému diktátu ? ... "Dokonce i uprchlíci s vysokoškolským vzděláním mají IQ pouze 93" - https://voiceofeurope.com/2018/01/even-refugees-with-a-university-degree-have-an-iq-of-only-93/#.WmSlHJRUhoo.twitter

K. Krejčů 23.1.2018 0:40

Pane Chrastino,

nesouhlasím s Vámi. Volím Drahoše. Doufám, že se nemýlím.

V. Kotas 23.1.2018 2:46

Re: Pane Chrastino,

Já nesouhlasím s tebou a volím M. Zemana.

E. Vašátko 23.1.2018 3:36

Re: Pane Chrastino,

Budu volit Drahoše, ale volil bych i pana Horáčka, Hilšera a možná i Topolánka, prostě každého jiného, jenom ne Zemana. A vůbec mě nezajímá, kdo co říká, speciálně Zeman je schopen říci cokoliv a zítra zase něco úplně jiného, ten člověk a jeho kamarádi prostě nemají charakter a jde jim výhradně o moc. Volil bych i cvičenou opici, kdyby kandidovala proti Zemanovi.

A. Pakosta 23.1.2018 7:15

Re: Pane Chrastino,

A má to smysl, volit za každou cenu PROTI někomu? Nejde přece o referendum s otázkou "chcete Zemana nebo ne?", jde o výběr nejvhodnějšího kandidáta. Z těchto dvou si nevyberu, tož hodím prázdný lístek - alespoň jako soudný občan. Volit negativně, a ještě v afektu, to nic dobrého nepřinese.

Nebylo by pro vás pohodlnější a pro zemi lepší, kdybyste prostě zůstal doma? Představe si to, jak by se musel cítit kterýkoliv z obou mizerných kandidátů, kdyby jej zvolilo, řekněme, patnáct procent obyvatel! Nebyl by to signál o omezeném mandátu?

P. Selinger 23.1.2018 8:43

Re: Pane Chrastino,

I když Drahoše nepovažuji za ideální výběr z navržených kandidátů, volit ho budu, protože setrvání Zemana považuji za větší zlo. Prázdný lístek není řešení - je to neplatný hlas a nepočítá se.

A. Pakosta 23.1.2018 11:23

Re: Pane Chrastino,

Volíte tedy PROTI - je to Vaše právo.

Pro mne, a každého soudného voliče, je ovšem věcí velmi pečlivé úvahy, zda nechuť k jednomu kandidátovi je dost veliká, aby ospravedlnila volbu druhého, kterého ovšem taky nechci.

Nechci Zemana, nechci Drahouše. Koho z nich tedy mám volit, heh?

I. Širůček 23.1.2018 12:04

Re: Pane Chrastino,

Před lety jsem prostě nešel k volbám - nechtěl jsem žádného. Dnes soudím, že to byla chyba, měl jsem hodit neplatný hlas. Čím více neplatných hlasů, menší důvod k chvástání se pro vítěze. Tak zní moje rada.

A. Pakosta 23.1.2018 13:45

Re: Pane Chrastino,

Nic proti tomu. Existuje ale povinnost sčítat i neplatné hlasy a zveřejnit jejich počet?

Máte asi pravdu v tom, že vhození neplatného hlasu (nejlepší by byla červená karta) by byl výraznější signál, než jen neúčast. Udělám to taky tak. Díky za inspiraci!

D. Polanský 23.1.2018 6:52

Re: Pane Chrastino,

Mýlit se je lidské.

I. Širůček 23.1.2018 12:06

Re: Pane Chrastino,

A úplně nejlidštější je mýlit se za peníze.