27.6.2024 | Svátek má Ladislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
vlasta 4.8.2008 8:07

Re: Re: Je to tak, kvůli jednomu nezatraťme všechny !

Podle mého názoru takhle soudný volič vybírá stranu, kterou bude volit - jejíž program nejvíce odpovídá jeho představám. Kdybychom každý čekali na tu ideální, to by nikdy nešel k volbám nikdo. To je postoj Táni Fischerové.

doxtan 4.8.2008 7:40

řeší to preferenční hlasy

čtyřem kandidátům za naším oblbencem. Dělám to tak dlouho a doufám, že nejsem sám.

(ten překlep je opravdu překlep, ale neměl jsem to srdce ho opravit)

Pišta 4.8.2008 7:30

Re: Re: Re: Re: Odříkaného největší krajíc, že

A vám patrně ušlo o čem je řeč. Teď jsou v opozici socani, tak proč by se propříroda měli chovat jinak. Nebo myslíte , že ti komouši se kterými tehdy hlasovala ODS, byli úplně , ale úplně jiní? Nejde o o to vyslovovat přece důvěru, ale o to, že s komunistickými hlasy automaticky počítali jedni i druzí. tak proč by to mělo vadit jen u socanů.

drak 4.8.2008 6:49

Re: Re: Re: Odříkaného největší krajíc, že

:-D A kdyby nebylo Dalíka, tak by je asi měl!!!;-O

Ben 4.8.2008 6:45

Tento úryvek mně zaujal a souhlasím.

........populistická sebranka naší ČSSD, složená z mnoha bývalých komunistů, podprůměrných čekatelů na funkce a kariéristů bez zábran, kteří si spočítali, že v zoufalé a trvalé personální krizi sociální demokracie mají nejsnazší a nejkratší cestu k moci zajištěnu...........

takyodbornik 4.8.2008 6:30

Re: Re: Re: Odříkaného největší krajíc, že

Co tim chce basnik (tim minim Vas, Pisto) rici? Snad to, ze maje pouhych 80 hlasu mela ODS vlade vyslovovat toliko duveru? V opozici je zvykem oponovat (v pripade, ze Vam to uslo).

Bořek 4.8.2008 6:02

Re: Je to tak, kvůli jednomu nezatraťme všechny !

Souhlas.ODS je nejlepší ze špatných.

Pišta 4.8.2008 5:56

Re: Re: Odříkaného největší krajíc, že

Celou dobu co byli socani ve vládě se ODS se svými asi osmdesáti hlasy, několikrát pokoušela vyslovit vládě nedůvěru. To neuměli počítat nebo počítali i s komunisty? Když si vzpomenu na ten tyátr kolem jediného Kořistky!!

Pišta 4.8.2008 5:52

Zlatá slova!

Ona ta KSČ bez Gottwalda, také celkem ušla. Pan Bém není  v ODS sám jako kůl v plotě. Ten  za Prahu 5 by ho mohl pohodlně nahradit.Je to čestný a slušný člověk. A takových by se tam jistě našlo dost a dost. A i kdyby padli všici, vstanou, (jak známo) noví bojovníci!!! Strana nepodlehne tlaku zaprodanců a samozvanců, kteří mrzký atd....

Abonent 4.8.2008 4:09

Co řekl Paroubek po volbách : Levice má 101 mandátů

"...Chtěl bych ještě připomenout panu prezidentovi, že v tuto chvíli podle propočtů, které jsou, má levice 101 mandátů z 200, to je většina.

Já jsem připraven v tuto chvíli jednat také se Stranou zelených a předpokládám, že tato jednání nějakým způsobem proběhnou, ale v tuto chvíli nepředpokládám, že by pan Topolánek byl schopen sestavit vládu, která by měla v Poslanecké sněmovně 101 mandátů, které potřebuje.

Prostě on tu vládu nesestaví s potřebnou parlamentní podporou, to je fakt. A myslím si, že pánové Klaus a Topolánek to musí vzít na vědomí. ..."

http://volby.ihned.cz/index.php?p=g00000_d&article%5Bid%5D=22957815

Abonent 4.8.2008 4:04

Nežvaň, Hrade

Bezdomovci volí chlast a levné drogy.

Kdyby chodili k volbám, volili by partaje levicové. Jako všichni s nižším až úplně nízkým IQ.

Odkud máš "přístup na NET", prachmizerný lháři "Hrade" ?

Z Lidového domu nebo ul.Politických vězňů 9 ?

Abonent 4.8.2008 3:57

Je to tak, kvůli jednomu nezatraťme všechny !

Roky jsem zarputile odmítal volit ODS. Zklamala mne - nerad odpouštím.

Hledal jsem pečlivě pravicovou stranu, hodnou mé důvěry i mého volebního hlasu. Četl jsem volební programy i životopisy funkcionářů. Vybral jsem, vložil důvěru i volební lístek do obálky.

Jak se dalo očekávat, mnou zvolené partaje se nejenže nedostaly do parlamentu, ale občas ani do tabulek volebních výsledků (jednou ona pečlivě vybraná strana dostala celkem asi 950 hlasů).  :-(

Před posledními volbami jsem si uvědomil : Není čas na hrdinství. Paroubek už zcela zdivočel, hrozba byla (a je) reálná. Ten člověk je pro moc a prachy schopen všeho. Dal jsem s tichým kvílením svůj hlas ODS.

Mám na ODS často vztek (Béma bych kopnul do řitě s chutí). Ale jestli chceme jít dál, a ne zpět do Asie, není jiné volby. Zatím. Bohužel.

emersonskej 4.8.2008 3:09

Re: Re: Re: Odříkaného největší krajíc, že

Jo jo - Jirka má pravdu - Puchejř to nějak tak opravdu řekl - těsně po volbách před celým národem.... taky jsem to viděl !!!!!!!;-€

Hasan 4.8.2008 2:34

Vidím to opačně.

Blbnout by neměli především politici.

Martin 4.8.2008 1:55

Re: Re: Odříkaného největší krajíc, že

paroubek rekl ze ma 101 mandatu ? prectete si co rekl doopravdy. je videt ze nekterym lidem prekroucene formulace se ustalily v hlave

Hrad 4.8.2008 1:40

????

Nu což. Jsem bezdomovec. Zatím mám přístup na NET. Mezi obyvateli pražského Schervoodu je,  jak jsem zjistil tendence volit ODS. Zatím mám možnost se mezi těmito skvělými lidmi pohybovat. Když nás bude víc, tak ODS se nemusí bát o volební vítězství. Naše heslo bude "Bezdomovci volí budoucnost"!!  "Bezdomovci  kašlou na Evropu".

Jirka 4.8.2008 1:29

Re: Re: Odříkaného největší krajíc, že

Dotaz:Paroubek je pseudopravicové medium?

Jirka 4.8.2008 1:28

Re: Odříkaného největší krajíc, že

Nejspíš je to pravda proto,protože při posledních volbách vykřikoval Paroubek,že má 101 mandátů v PS a zcela samozřejmě do toho započítal i poslance KSČM.;-D

slava 4.8.2008 1:14

Odříkaného největší krajíc, že

Socdem. se prý chce spojit s komunisty. Nejspíš to má být pravda proto, že to podobně jako autor pseudopravicová média opakují do oblbení. Je krásné, že autor sám dělá to, proti čemu brojí.

Cedr 4.8.2008 0:50

To je typický ODSácký demagog