26.6.2024 | Svátek má Adriana


Diskuse k článku

POLITIKA: Nevýhra, nepodpis a nerozum

Kvůli senátní ústavní žalobě za velezradu Václavu Klausovi jeho již tak jistě hořké odcházení z funkce ještě více zhořkne. Možná právě to ve skutečnosti motivovalo senátory: touha projevit svou moc a uštědřit "panu profesorovi" při odchodu ze školy pořádný pohlavek.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Trhlík 8.3.2013 6:27

Re: Nepochopení skutečné, nebo jen předstírané

Pane Koláři,ale každý nový prezident je srovnáván s tím předcházejícím.Myslím si, že ten odcházející má složit účty, co se mu povedlo a co nepovedlo.Ale ne ve stylu,ne vše se mi povedlo.To už můžeme srovnávat Klause s Havlem a také by se našla celá řada rozdílů.Je otázka v jakém stavu se země nachází a čím k tomu přispěl Klaus.Pokud zase bude někdo opakovat, že z titulu své funkce nemůže nic ovlivnit, jen kritizovat, analyzovat,či psát knihy o vládnutí, není důvod jeho činost hodnotit i za pár let. Nakonec přijdeme k tomu, že mimo to, co tady každý den  prezentuje řada diskutujících a nikdo to neakceptuje, jsou prezidenti dobří opravdu jen na kladení věnců.K čermu nám bude,když za několik let budeme vzpomínat, že Klaus to říkal a předvídal? Stejně tak to můžeme říci opravdu o tisících dalších, kteří tvrdili totéž a stejně jako jeho, nenajdou pochopení.

P. Kolář 8.3.2013 6:46

Re: Nepochopení skutečné, nebo jen předstírané

Nevím,jestli se dožiji,ale velmi rád bych si naše názory porovnal tak za pět let,ale tak trochu tipuji,že by to mohlo být i dříve.Václav Klaus opravdu nebyl jen kladečem věnců.

S. Ševeček 8.3.2013 10:36

Re: Nepochopení skutečné, nebo jen předstírané

To má taky po tatovi.