27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Nevalné výsledky

I když dlouho tvrdil, že není politik, naučil se Andrej Babiš v nejvyšších politických funkcích chovat především na efekt.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Kaniokova 7.11.2019 7:44

Mluvte s respektem o Andreji je to náše budoucí hlava státu!!Mimochodem umíte si představit, Čecha jako Primátora Bratslavy, MP nebo Prezidenta SR? Jak je možné, že v Česku je to normální?8-o

P. Moravčík 7.11.2019 10:52

No, asi preto, že idiotov tvojho typu je v Čechách pomenej. A prestaň sa skrývat pod menom paní Kaniokovej, prasa!

V. Církva 7.11.2019 6:55

Co je toto za agitku? Jen naprostý magor může mít jiný metr pro turisty, kteří musí mít pas a kontrolu na letišti, pro skutečné inženýry, kteří musí mít milion povolení k práci (sami jsme před vstupem do EU nemohli pracovat v Německu či Rakousku) a teroristy (tedy rádoby inženýry a doktory), kteří si bez dovolení přijdou

A debilů, kteří toto pokrytectví podporují jsou plné parlamenty EU. Jelínek se rovněž zbláznil. Nula je nula. Děti kterým je nejmíň 14 ve skutečnosti o 10 míň si prostě sbalí kufry a případně zkusí oficiální cestu studia v Evropa a legální zaměstnání. Takže soud ať se soudí a pokud se jim nelíbí, že prostě nechceme občanské války a zákaz vepřového ve školách tak z tou Eurosojuzu klidně vypadnem. Zatím snad je ještě čas.

Z. Koutecký 7.11.2019 1:51

Jo, ten Babiš je naivka. Stavět něco v Sýrii, když EU prohlásila, že Sýrii nedá na rekonstrukci ani korunu dokud tam bude Asad. Spíše ještě přitvrdí sankce, ať ti Syřané vidí, co znamená nezlikvidovat Asada. A taky je Babiš neumětel. To taková Merkelová je jiný borec, když vyjednala s Erdoganem miliardy euro výpalného za zadržení migrantů v Turecku, místo toho si je vozí přes neziskovky z Libye a Erdogan nás k tomu hezky vydírá. Ovšem borci z EU mu zase naopak nedodají zbraně. On si je sice teď kupuje levněji od Rusů a mnozí dodavatelé z EU přišli o pěkný kšeft, ale bylo to rozhodně správné gesto. A jakpak si libují ti chytří Němci, Švédové, Francouzi a další, kolik tam teď mají imigrantů, jak se jim vyplácejí a jak se hezky chovají ke svým křesťanským hostitelům a hostitelkám. O to my přicházíme a chybí nám navíc kvalifikovaní pracovníci. S těmi kvótami to už Babiš vůbec nezvládl. To je fakt. Ti šikovní sice kvóty taky nesplnili, ale stačilo projevit dobrou vůli a vzít si jich třeba jen pár jako Slováci a měli jsme vystaráno. Stejně už by tu žádný dávno nebyl. Víme přeci jak to dopadlo s těmi padesáti, co jsme si je dovezli z Iráku nebo s těmi z Bělé. Inu za každou chybu se platí, tak holt teď zaplatíme co nám Evropský soud naloží. Zase je tu ale relativně bezpečno. Miliony chvilek můžou v klidu s hudbou a zpěvem demonstrovat.

J. Novak 7.11.2019 6:33

Pane Vydro .. Vy se tak snažíte .. ale. Jukněte kdo ten článek napsal. To je Jelínek, člověk z jiného světa. Na toho je zbytečné jakkoliv reagovat :-)

V. Církva 7.11.2019 6:58

No máte pravdu, to je demage to speak. Ale proč tomuJelínkovi dávají takový prostor?

J. Schwarz 7.11.2019 13:22

Jsem rád že ČR kvóty odmítla. Za "projev dobré vůle" a la Slováci bych se styděl. To není projev dobré vůle, to je projev vazalství vůči Bruselu podobný chození do průvodů a členství v SČSP za socíku.