29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

POLITIKA: Neuvěřitelné vyjádření ministra vnitra

Předseda ČSSD a ministr vnitra Jan Hamáček pro Českou televizi uvedl, že zvolení kandidáta hnutí Svoboda a přímá demokracie Michala Semína do Rady ČTK by byl obrovský koaliční problém.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Svoboda 21.6.2019 10:20

Re: Pan Semín

Kolik z dešmonstrantů někdy slyšelo o Semínovi nevíte, ale prý to o nich hodně vypovídá :o) Houbeles, to vypovídá o vašem překrucování reality.

Pěkný den.

E. Pawlica 21.6.2019 10:28

Re: Pan Semín

Pen president Zeman toho vůbec hodně napovídá.

Před dvěma týdny tenhle presidentský "stréček Melhoba" řekl o čerstvě zesnulém Jiřím Stránském, že o něm neslyšel. Pan president Zeman tradičně a jako vždy lhal. Pan Jiří Stránský jej totiž v kauze neexistujícího článku Ferdinanda Peroutky usvědčil ze lži, protože prokázal, že inkriminovaný výrok patří jeho dědečkovi Stránskému.

A takové věci pan president Zeman ve své patologicky mstivé povaze nezapomíná. Proto už zbývá jen otázka, čímpak asi pan Semín toho starého chřestýše z Hradu nasral ...

S. Ševeček 21.6.2019 8:58

co všechno budou ještě

politické strany schvalovat?

/aby nakonec neschvalovaly každé lejničko před jeho vpuštěním do veřejné kanalizace!

M. Malovec 21.6.2019 8:55

Těch magorů je mnoho

téměř plný parlament. Hamáček je třešnička na dortu.

M. Mikulec 21.6.2019 8:41

Skvěle napsáno.

Vidím, ze Vás rozcilují stejné věci jako mě. Havloidně- šorošovská nepoliticka politika zpovykané ulice patří mezi ně také. O probruselskych věrných kyvalech nemluvě .

A. Alda 21.6.2019 10:04

Re: Skvěle napsáno.

Připojuji se.

V. Patkoš 21.6.2019 10:06

Re: Skvěle napsáno.

Havloidne-sorosovska politika? Proboha, to vazne muze mit nekdo v hlave az tak nasrano?

P. Grigar 21.6.2019 11:09

Re: Skvěle napsáno.

.. vy máte obavy, že by zrovna vás mohl někdo v tomto směru překonat? Buďte klidný...

V. Patkoš 21.6.2019 18:58

Re: Skvěle napsáno.

Nebojte, nechtěl jsem se vás dotknout, že na prvenství v téhle kategorii aspirujete.

P. Grigar 22.6.2019 15:28

Re: Skvěle napsáno.

.. pane Patkoši, jak bych mohl aspirovat na palmu vítězství v kategorii, ve které tak vytrvale osvědčujete svou superioritu. Pokorně se skláním před bezkonkurenční exkrementální kapacitou vaší lbi.

M. Mikulec 21.6.2019 11:24

Re: Skvěle napsáno.

Patkosi, vzdělejte se, otevrete YouTube a najdete si Šorošovo pohrdavé povídání o Havlovi, který mu zobal z ruky. Za druhé- kdo ma prachy, určuje pravidla, to ještě nevíte, Patkosi? Soros jich ma, ze se i chlubí, jak financuje cestu Afričanů do Evropy.

Dal už mi nestojíte ani za slůvko.

S. Netzer 21.6.2019 15:14

Re: Skvěle napsáno.

Nepřekvapí, že vaše "vzdělání" pochází z primitivních videí, v kterých je řeč o "Schwanzenbergovi", nebo o tom, jak si George Soros "vodil Václava Havla na vodítku jako cvičeného psíka".

Taková videa, dehonestující Václava Havla lidský odpad vašeho druhu přímo hltá.

P. Grigar 21.6.2019 16:14

Re: Skvěle napsáno.

.. ta vámi vzpomínaná(a mě neznámá) videa jsou zbytečná. Ke své dehonestaci si jmenovaný vystačil sám už za svého života. Jako mnozí jiní.. a jak u vás doma, drahá Sybilluše?

V. Patkoš 21.6.2019 19:00

Re: Skvěle napsáno.

Vzdělání z videí na youtube, tak to je gól. Tak ještě jednou Mikulče, jak přesně souvisí havloidně(?)-sorosovská(?) politika, nějaké videa na youtube a údajné financování cesty Afričanů se Semínem a Hamáčkem?

V. Církva 21.6.2019 13:53

Re: Skvěle napsáno.

Představte si že ano. A ještě dnes hodně lidí netuší co všechno ten Soros sponzoruje. Jasně, Havel snad neměl vše od Soroše. Ale i tak dost.

J. Qmiksik 21.6.2019 8:36

Neco jo

jineho je mit jine nazory a neco jineho byt magor co propaguje konspirace typu 11.zari.

P. Jirkovský 21.6.2019 7:52

Petr Štěpánek se pomát!

Tím, že Hamáček (nebo ČSSD, nevím) nechce Semína v radě ČTK, tak ho vylučuje z národa? To už je na hospitalizaci.

J. Schwarz 21.6.2019 8:12

Re: Petr Štěpánek se pomát!

Nejspíš jste se pomátl vy sám, když považujete za přijatelné aby stávající ministr vnitra!!! někoho označil za naprosto nepřijatelného, aniž by uvedl jediný důvod té nepřijatelnosti. Podle Hamáčka je největší zárukou nezávislosti a objektivity médií, pokud v kontrolních radách a lépe i přímo v redakcích budou sedět jen a pouze lidé stejného progresivistického názoru, cokoli jiného snad "narušuje naši evropskou jednotu, klid na práci" nebo ještě bůhvíco jiného...

M. Mikulec 21.6.2019 8:38

Re: Petr Štěpánek se pomát!

Přesně, pane Schwarzi. Za komunistu jsme těm lidem s jediným správným názorem říkali “věrni kývalové”. Hamáček je typickým příkladem věrného kývala.

J. Svoboda 21.6.2019 10:22

Re: Petr Štěpánek se pomát!

Nic z toho, co jste vložil Hamačkovi do úst ale neřekl, je to čistě váš výmysl :o)

Pěkný den.

P. Jirkovský 21.6.2019 14:04

Re: Petr Štěpánek se pomát!

Tak to bych musel mít něco v hlavě "hozený na Budějice" jako vy. Kdybyste nebyl tupej, tak by vám neušlo, že jsem psal o "vylučování z národa", který se děje ve stejně chorý tykvi páně Štěpánkově. Že jue Hamáček ministr vnitra s tím má společnýho pramálo, ale pro snovatele konců světa holt už trouběj trouby posledního soudu.

J. Anděl 21.6.2019 12:08

Re: Petr Štěpánek se pomát!

Jak čtu diskuzi, tak nejen on. Zajímal by mě překryv těch, co se Štěpánkem bouřlivé souhlasí, s registrovanými i neregistrovanými podporovateli Trikolóry. Obávám se, že do těchto končin to míří.

Mrzí mě to, protože s některými jejich kritickými výhradami k progresivním trendům souhlasím. Ale tady to naprosto popírají. Je to poučný článek i diskuze.

A. Hrbek 21.6.2019 7:08

Pan Štěpánek

popírá základní právo právo poslanců zvolit člena Rady. Je zcela na nich, koho zvolí a z jakých důvodů. Zodpovídají svým voličům a ne panu Štěpánkovi. A podobných rozhodovacích problémů mají poslanci neustále celou řadu. Předposledním byl Václav Klaus jr. kde se pan Štěpánek také, samozřejmě bez jakéhokoliv úspěchu, horlivě angažoval.

Pan Hamáček to udělal celkem šikovně - neřekl "nevolte", ale upozornil na následek toho, když bude zvolen.

Obecná rada podle pana Zemana: Pane Štěpánku - založte politickou stranu a zvítězte při volbách do parlamentu!

J. Kopis 21.6.2019 7:22

Re: Pan Štěpánek

Máte to totálně popletené a překrucujete realitu. Hamáček naprosto flagrantně předvedl vydírání se snahou reálně ovlivnit hlasování koaličních poslanců! Pokud v tom spatřujete šikovnost, máte problém aniž o něm tušíte! U Hamáčka totiž, na rozdíl od Štěpánka, reálně existuje vydírací potenciál!

A. Hrbek 21.6.2019 9:06

Re: Pan Štěpánek

Pokud o tom nevíte, tak o členech Rady se hlasuje tajně. Takže je to na každém poslanci osobně a ne na politické straně.

Vydírací potenciál existuje při každém hlasování v parlamentu - u každého jednotlivce i u každé politické strany nebo pohnutí.

J. Kopis 21.6.2019 9:22

Re: Pan Štěpánek

"Pokud o tom nevíte, tak o členech Rady se hlasuje tajně. Takže je to na každém poslanci osobně a ne na politické straně." Takže Hamáček do toho nemá co kecat, notabene vyhrožovat reálným následkem pokud by poslanci ve skryté volbě nevolili podle jeho představy! Vy to však považujete za šikovnost! Ani si neuvědomujete, že si protiřečíte. :o))))

"Vydírací potenciál existuje při každém hlasování v parlamentu - u každého jednotlivce i u každé politické strany nebo pohnutí." Jaký vydírací potenciál má tedy Štěpánek? Co konkrétně hrozí poslancům ze strany Štěpánka, když nebudou hlasovat dle jeho představ?

Děkuji za odpověď. :o)

R. Tichý 21.6.2019 7:48

Bydlite na jine planete. Poslanci, prestoze maji byt odpovedni pouze svym volicum, jsou bezne nuceni poslouchat rozhodnuti strany. V takovem pripade ale mame plnou snemovnu drahych cvicenych opic.

Cela kauza je standardni ukazkou nenavisti PaL vuci neEUrofilnim nazorum.

A. Reček 21.6.2019 6:51

Hamáček a jeho společníci zklamali voliče ČSSD

Už jen tím, že byli ochotni jít do vládního spolku s Babišem! To si voliči socdemáků nepředstavovali, že tak poruší předvolební sliby.

P. Götze 21.6.2019 8:27

socani naopak vytriskavaj maximum ze sveho programu. naopak takova ods ze sveho programu neprosadila vubec nic. pochybuju, ze vubec jste volic cssd, ze za ne mluvite.

J. Anděl 21.6.2019 6:44

Velbloud z komára

Politika je z velké části personální záležitost. Autor cituje Hamáčka, že by zvolení Semína byl velký koaliční problém. To určitě není za posledních 30 let v ČR první takový příklad, kdy mají nějaké strany vzájemný konflikt v nějakém personálním obsazení.

Podle mě neexistuje právo na funkci.

Z textu na webu: "Členové Rady ČTK jsou voleni Poslaneckou sněmovnou na dobu pěti let, a to maximálně na dvě po sobě jdoucí období. Jsou sněmovně odpovědni ze své činnosti a sněmovna rovněž rozhoduje o výši odměny... ..."

Poslaneckou sněmovnou, zdůrazňuji. Politici ve sněmovně tedy rozhodují o tom, kdo tam bude. Kdo bude zvolen. Nechápu, co je nepřístojného na tom, když tam tito politici někoho nechtějí, nebo naopak někoho jiného chtějí. Pana Semína nikdo nediskriminuje.

Trochu mi to připomíná kauzu s tím, jak ombudsmanka (nepletu-li se) zosnovala past na realitky a chytala rasisty, co nechtějí pronajmout či prodat byt romům. Z mého pohledu je to podobný pokus uplést z hovena bič. Možná to i chápu, jestliže jde o postoj: "když vy na nás takhle, my na vás stejnou medicínou". Ale to se z toho nikdy nevyhrabem.