17.5.2024 | Svátek má Aneta


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
DDD 19.10.2007 8:54

Re: Re: S párou back

   Já jen kritizuju Paroubkův  nekonstruktivní obstruční projev v parlamentu.  Jinak máte samozřejmě pravdu, takovou nelogickou konstrukci  by si Paroubek jako hodně dobrý řečník neměl dovolit vyslovit.  ;-P

  Myslím, že bídu politiky, kterou zde popisujete, neodstraní ani jeden z lidí které zmiňujete.  Abych předešel dotazu, tak já osobnosti, které by dokázali  kultivovat politickou kulturu u nás neznám.

Šnek 19.10.2007 8:54

Pán Bůch zaplať.

Co by nás to bývalo stálo, kdyby nás vybrali?

Standa 19.10.2007 8:35

Hlavní

myšlenka je až na konci: "To všechno jasně ukazuje, že hrát si na domácím písečku už v dnešním světě nestačí. Proto Česko potřebuje kvalitní reprezentanty se znalostmi nejen řečí, ale i tématu a prostředí k tomu, aby bylo v zahraničně politických otázkách úspěšnější. " Hloupou politiku dělají hlupáci a také hloupě dopadnou - to nám předvedli jak perfektně to zvládají - Topolánek předvedl, že neumí počítat více než do dvou a porážku vykládá jako úspěch. Protože je premiérem, padá stín neumění a hlouposti na celou vládu a koalici. Paradoxně pouze ministr zahraničí věděl jak reagovat a vzal to tedy na sebe. Prezident a premier to, bohužel v OSN prohráli - měli by si uvědomit, že ostatní státy sledují chování představitelů a vyvozují z toho důsledky. Výsledek hovoří za vše - hlupáci vždy hloupě dopadnou.

kritik 19.10.2007 8:00

Nemáme diplomatické vztahy?

To si myslím, že není pravda. Ale nemáme je na úrovni velvyslanců.

Jan 19.10.2007 7:45

Re: S párou back

Takze za vsechno vlastne muze Paroubek??;-D;-D

Poslouchejte, clovece, ja vim, ze volici ODS (a KSCM) nejsou rozhodne zadnymi intelektualy - takovi by si ani nemohli zvolit do cela totalniho kre.tena Topolanka - ale zase to tak s podobnymi nelogickymi konstrukcemi neprehanejte. Paroubek vskutku nemuze za neschopnost teto trapovlady, ze ktere jeste Bursik s Topolankem jeli do New Yorku za Cesko "lobovat". Paroubek nemuze ani za to, ze automechanik Cunek nebyl schopen pripravit cerpani z evropskych fondu.

DDD 19.10.2007 7:22

Re: asi je to tím

V Bruseli hm...

Brusel podle vzoru p r d e l ?

DDD 19.10.2007 7:05

S párou back

  Včera ráno jsem viděl záznam z parlamentu, kde pan Paroubek mluvil. V jedné větě tvrdí, že navštívil přes třicet  zemí a ty mu přislíbily podporu při hlasování o nestálém členství v RB. A v druhé prohlašuje,  že ani neví co je ve smlouvě o nestálém členství v RB napsáno. že mu to zatím nikdo neřekl.   S čím teda po těch třiceti zemích proboha jezdil? S Neználkem na měsíci?

 

Halama 19.10.2007 6:41

Re: Totální fiasko zasloužilých chartistů v OSN ukazuje

Jaká škoda,že tam nejste Vy...Nebo jste tam byl a oni Vás v 90-letech vyhodili,že ????

Halama 19.10.2007 6:39

Re: Predevsim by se mel Vaclav Klaus venovat tomu,

R^R^

lucina 19.10.2007 3:58

jestli nám to v Číně nepolepil spíš Paroubek?

Jan 19.10.2007 1:58

Predevsim by se mel Vaclav Klaus venovat tomu,

v cem je opravdu dobrej. Mam na mysli jeho hluboke znalosti zivota a dila komunistickych klasiku, zejmena Klausovo stezejni dilo "Marxova politicka ekonomie a ekonomicka teorie" (Praha : Ekonomický ústav ČSAV, 1969).

V marxismu-leninismu je Klaus opravdu dobrej, ale pokud se pusti se svymi velmi omezenymi znalostmi a schopnostmi treba do klimatologie, ekonomie nebo evropskych otazek, tak pusobi smesne. Myslim, ze se v tom OSN museli valet smichy, kdyz ho slyseli mluvit. Ackoliv, pred nejakymi 45 lety tam Chruscov busil botou do recnickeho pultu, takze diplomate jsou na podobne exoty asi uz zvykli.

mmf - 19.10.2007 1:42

Totální fiasko zasloužilých chartistů v OSN ukazuje

jaká personální bída provází všechny naše zahraniční mise , samozřejmě včetně fungování diplomatických úřadů po celém světě .

Když v čele stálé delgace ČR  v OSN může být takový hlupák , jakým je M.Palouš , není se co divit , že jsme outsideři i vedle takových státníků , jako je Mugabe . Kdyby se personálně diplomatické mise PŘESELY PŘES LUSTRAČNÍ ZÁKON , ASI BY ČR MEZINÁRODNĚ PŘESTALA EXISTOVAT ZE DNE NA DEN .

DOKUD BUDOU REPUBLIKU REPREZENTOVAT SERV ILNÍ  PEPEK VYSKOČOVÉ MÁME ZADĚLÁNO NA DALŠÍ OBROVSKÉ ÚSPĚCHY S ŠANCÍ DOSTAT TRVALÝ MANDÁT NA VÝKON LICENCOVANÝCH ŘEDITELŮ VŠECH WC V BUDOVĚ OSN . NA BUFET UŽ TO STAČIT NEBUDE .

patrně 19.10.2007 0:38

asi je to tím

že tu naší zlodějskou s.r.o ČR už dávno všichni prokoukli :-/ stejně Česko dopadne i s předsednictvím EU, po výkonu posledního přemyslovce Čunka v Bruseli se není čemu divit, leda že by za to vzal Paroubek ......................... a EU rozpustí ČR jako protektorát B und M!

Bubik 19.10.2007 0:23

no s tím poškozením - ono lze spíše souhlasit s panem Doležalem o pár článků výše.

že některým státům vadilo spíše naše členství v NATO a že tyhle státy rozhodně Klaus nenaštval; že dokonce o něm nikdy ani neslyšely.....