2.6.2024 | Svátek má Jarmil


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ivan 1.6.2009 10:28

Re: mladí jsou free a jsou in

Mladí konzervativci a mladí politruci v CEVRO naštěstí nepředstavují typ mladého člověka v ČR. A akce byla organizována právě mladými konzervativci a z CEVRO.

Ivan 1.6.2009 10:25

Re: Hlásný trouba ODS

Myslíte si opravdu, že kroužkované ů je hrubkou způsobenou neznalostí pravopisu? Není to jen překlepem na klávesnici počítače? Co myslíte?

Co se týče "státního vzdělávání", úroveň středních státních škol je výrazně vyšší, než těch soukromých. To je v testech jasně patrné.

Ivan 1.6.2009 10:22

Mladá svoloč ODS

ODS si v CEVRO pěstuje svou oddanou hitlerjugend. Je příznačné, že vajíčkové akce byly organizovány mladými konzervativci a CEVRO. Četné fotografie to dokazují. Nejlepší jsou ti dvanáctiletí kluci pokřikující, že "Topolánek byl nejlepší premiér". Ještě chybí zřizování lidových milicí ODS.

ODS zapomněla, co se stalo po Topolánkově výzvě "na levý hák odpovíme pravým hákem". Slušných lidí je v této společnosti stále většina a nedají se zastrašit bojůvkami ODSsáků.

Pepek 1.6.2009 10:22

Re: mladí jsou free a jsou in

Všeobecné volební právo je nesmysl. Podprůměrně inteligentních lidí je 50%. Průměr/medián je zhruba uprostřed, ne? Vítězí kvantita nad kvalitou.

:-) 1.6.2009 10:14

Re: Revolta byla spontánní a skončila civilizovaně

Ty nejsi malý blb, když ti vadí nějaké to kliknutí navíc! Jo, a není to povinné! Myšleno to kliknutí, kdybys nechápal.

Lerak 1.6.2009 10:13

Re: mladí jsou free a jsou in

Povrchní pohled TŘETÍ. Demokratický způsob voleb postupně dává lůze větší váhu, než by si intelektuálně zasloužila. Doplácí na to všichni a... obvykle nejvíc právě ta lůza.

Lerak 1.6.2009 10:10

Pehe?

To je ten s ustupující bradou? Má blíž k opici než ostatní. I jeho výroky to potvrzují.

ladik53 1.6.2009 10:08

Re: K článku

A co takhle - pamatuj -.

:-) 1.6.2009 10:05

Re: Ta vajíčkáda ...

Tam taky házeli vajíčka?

Vodička-sapér 1.6.2009 9:59

Re: Ta vajíčkáda ...

-ferry-, máte recht. Stop mítinkům. když už se má něco prospěšného konat  pro všeobecný rozvoj naší kultury a zastavení jejího úpadku, tak to jsou, bezesporu,  takové  hodnotné  akce, jako byl slavnostní koncert našich předních umělců, konaný na oslavu a podporu M. Topolánka.

třetí 1.6.2009 9:56

Re: mladí jsou free a jsou in

Souhlas. Dovolil bych si malou poznámečku. Klasik kdysi v 19 století předpověděl, že socialistická revoluce vypukne v zemi s nejvyšší úrovní zespolečenštění práce. Lenin to zvojtil a Obama do napravil. Ano, přátelé, znárodněním GM právě začala socialistická revoluce v USA. Smějte se či nikoli, je to tak. Kapitalismus si svojí chamtivostí sám nasadil oprátku a zadusil se deriváty. Jako ekonomický systém je mrtvý. Nastává nová, ne zcela známá a předpověditelná doba.

Janula 1.6.2009 9:40

Re: Zase studenti, zase problémy. Štěpán měl pravdu!

Zcela úžasný je článek pana Klímy v pátečním MAGAZÍNU.Stát se u nás zabydlel v pozici dojné krávy pro zvolené a jími uvedené "hosty".

Vodička-sapér 1.6.2009 9:39

Re: Revolta byla spontánní a skončila civilizovaně

Pardon: Streit. Chce to lepší brýle!

Janula 1.6.2009 9:36

Re: K článku

Zapomněl je s -mně-,viz POMNI,ČLOVĚČE

Vodička-sapér 1.6.2009 9:33

Re: Revolta byla spontánní a skončila civilizovaně

Pane StreIt ,pokud nám tady něco napíšete, prosím , moc  rád si to přečtu,  ale přestaňte zde vylepovat plagáty Vaší reklamní agentury , já nemám čas stále odtud , z Nev.psa stále odbíhat a hledat co Vy jste tam na tabuli  "aktuálního"přišpendlil., nějakým Tak-kua-ci, odvádíte  mojí pozornost nežádoucím směrem. Dovoluji si, proti tomu prorestovat!

Janula 1.6.2009 9:32

Re: Hlásný trouba ODS

Zúčastnit se píše s čárkovaným úúúúúúú.ÚČAST-ÚČASTNIT-ZÚČASTNITMělo by se to tu pojímat též jako jazykové okénko pro druhdy pozor nedávající účastníky státního vzdělávání.

Vlastimil 1.6.2009 9:28

A tenhle znáte?

Přijde Paroubek domů z míntinku ČSSD a říká manželce: "No jen se na mně podívej! Vypadám jako prase!" A manželka odpoví: "Máš pravdu, a ještě si celý od vajec!"

-ferry- 1.6.2009 9:28

Ta vajíčkáda ...

... je jen dalším dokladem úpadku kultury u nás.Prvním dokladem je (podle mne) to chození na takovéto mítinky.Jsem přesvědčen,že jde-li tam člověk starší třiceti let,měl by se nechat duševně vyšetřit ...

Janula 1.6.2009 9:28

Re: Zase studenti, zase problémy. Štěpán měl pravdu!

Kéž by k těm volbám na podzim opravdu šli!!!!:-D

ity 1.6.2009 9:26

Re: Zase studenti, zase problémy. Štěpán měl pravdu!

My jsme se svou připosraností s poválečnou situací nevypořádali,když jsme dovolili komunistům likvidovat naše rodiče,příbuzné,přátele a děti a tahle zbabělost nás neposílila ale zničila, a to tak že ještě dnes jsme schopní zničit budoucnost našich dětí kvůli podělaným třiceti korunám. Omlouvám se, že nedovedu slušně reagovat na takovej sajrajt. Moje osmnáctiletá dcera reagovala na předvolební šot,kde se s úsměvem slibovalo zajišťování jistot lakonickým: A nás pak budou ždímat. Vajíčka jsou to nejmenší, co si tahle parta nenasytnejch grázlů zaslouží. Pokud podzimní volby vyhrajou ČSSDKSČM,tak jako národ stojíme za prd a nezáleží nám na našich dětech a vnoučatech

Malý Aston 1.6.2009 9:22

Re: Zase studenti, zase problémy. Štěpán měl pravdu!

Taky máte pravdu.

ladik53 1.6.2009 9:18

Re: Zase studenti, zase problémy. Štěpán měl pravdu!

Uveďte vládu, která nedělala dluhy!

ladik53 1.6.2009 9:16

Re: To jsem zvědav, co ti oslavovaní mladí (některými) udělají teď!?!

Já si jenom vzpomínám na Kubiceho zprávu a Paroubkovy nezletilé.

Palivec 1.6.2009 9:15

Re: mladí jsou free a jsou in

Topol ronil slzy, jakáže je to ostuda, když skončilo jeho skotačení v EU. Domnívám se,že tohle je ve světě ostuda daleko větší.

Palivec 1.6.2009 9:06

Hlásný trouba ODS

Bartoň si zaslouží politování. Ten chudáček se lidem snaží vsugerovat, že vajíčkiáda byla masovým vystoupením mládeže proti ČSSD. Chci připomenout, že předchozí akce "Stop státním maturitám" se zůčastnilo stejné množství študáků. Jinak vajíčkiádě fandím , protože pro ODS se projevila kontraproduktivně, jak se jeví z posleního předvolebního průzkumu, který se novinářská obec bojí zveřejnit.

PPP 1.6.2009 9:00

mladí jsou free a jsou in

Hop hop kdo neháže není Čech. Kdo neháže není in. Mladí lidé vysoupili ze své anonimity a uspořádali technoparty, mladí lidé vystoupili a posprejovali ulici, mladí lidé vystopupili a zřezali příznivce Baníku. Mladí lidé prostě takto vystupují, je to free, je to cool. Kdo takto nevysroupí je out. Nechci moralizovat, mladí už jsou takoví, je to součást mládí a vždycky byla. Nehledejme v tom ideologii.

Ludva 1.6.2009 8:57

Re: Zase studenti, zase problémy. Štěpán měl pravdu!

Že Vám ty budoucí dluhy tak leží v hlavě. Copak my jsme se nemuseli vypořádat s poválečnou situací, s měnovou reformou, se změnami režimu. Přece, co tě nezabije, to tě posílí. Jen ať se mladí otužují, škodit jim to nebude.

miro 1.6.2009 8:57

Re: Na facebooku

A co tak gauneři z ODS.??  Jen se podívejte jak se topolánek rozkřikuje a vy jeho nohsledi tady v diskusi jste ještě horší!!!!  Vy byste všichni měli jít dělat k pásu jak už to tady bylo řečeno!! Jedině volit levici!

čtenář zdrojů 1.6.2009 8:54

legrační

člen ODS Bartoš nám vysvětluje, že spontánní reakce mladých byla jejími organizátory ukončena. Ano, nejlepší je, když "spontánní" je "organizováno". 

A aby to bylo dokonalé, tak toto "spontánní hnutí mladých" prý organizovala samotná ČSSD, jak nám zas sdělil jiný člen ODS Kubera.

Udělejte si v tom výkladu pořádek, milí modří politrukové. ;-)

Ludva 1.6.2009 8:53

Re: možná se mladým nelíbí

Klídek, než skončí krize prožereme mnohem více. I bez Paroubka.