2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Diskuse k článku

POLITIKA: Nespokojenost voličů roste

Námětem k diskusím se v minulých dnech staly volební preference sociální demokracie. Podle společnosti STEM s nimi výrazně zamávala kauza poslance Davida Ratha. Sociologové, seznámení se sběrem dat, dokonce hovoří o tom, že nebýt aféry, mohl průzkum věstit až stovku oranžových mandátů v Poslanecké sněmovně. Tato vidina se však sesypala jako domeček z karet.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Procházka 3.6.2012 21:28

Nespokojenost roste,ale

s podobnými kecy,jako jsou právě tyto.Jenom vytváříte clonu,ohlupujete již tak hloupé voliče a uměle vytváříte volební reklamu levici,přestože,ta je zrovna tak zkorumpovaná nebo i více než pravice.Tím podporujete všechny velkohubé  odborářskokomunistické bossy v jejich rozkladné činnosti.Bohužel ta Nečasova vláda úředníků přes své snahy se hýbe tak pomalu,jak lenochodi a to co udělá,neumí ani lidem vysvětlit a podat. 

J. Klepal 3.6.2012 22:00

Re: Nespokojenost roste,ale

Ono totiž nejde vysvětlovat protirůstová opatření Nečasovy vlády, soustavný růst cen při poklesech platů (kromě růstu platů těch rovnějších mezi rovnými), "odkloňování" peněz z posledních dvou dosud ještě nezdevastovaných zdrojů - zdravotnictví a penzijního systému -  a zvyšování nezaměstnanosti, protože si nepochybně koleduje o urychlení růstu nespokojenosti voličů. A v takovém případě již sotva k lepšímu volebnímu výsledku pomůže Kubiceho zpráva nebo zavření málo oblíbeného Dr. Ratha s ubohou sedmičkou v krabici od vína.