7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Slava 2.1.2009 1:15

Re: Další blbec vyrábí aféru

Nejsem primárně příznivec socdem, což ovšem blb jako vy není s to pochopit, a o tom co já vidím, víte houby. Nemusíte svou hloupost, ta už je notorická.

klid 2.1.2009 1:04

Re: DRYML

Dryml je psychopatický gauner...ani netušíte jaký.

vasekpav 2.1.2009 1:01

DRYML

Dryml ,několikrát jsem ho vyděl v televizi , a vždy tam působil silně hystericky !?Ten chlap je psychopat!8-o:-(;-O>-

Frank 2.1.2009 0:49

Procházkovi kauza "Dryml" připomíná kauzu "Morava".

Mně zase Procházka připomíná debila. A to pana Drymla skutečně nemusím. Přání je otcem myšlenky. Je hospodářská krize a je nejvyšší čas uvažovat o rušení zbytečných intitucí. Včetně institutů. Musí se šetřit a darmožrouty je třeba eliminovat na všech úrovních. Přece není možné pořád naplňovat heslo o pitomci a stolu.

Jirka 2.1.2009 0:49

Re: Další blbec vyrábí aféru

Ale to přece zarytý fanda ČSSD Slava nemůže vidět.

B52 2.1.2009 0:42

Re: Další blbec vyrábí aféru

á volič ksčssd no pan Dryml opravdu nic neprovedl,jenom potřeboval materialy na svou stranickou přítelkyni ,která není nadšena z odkoupení zadlužené nemocnice za peníze daňových poplatníků,kterou nota bene mistr Dryml vede a o jeho provizi za prodej můžeme jenom spekulovat.

Etana 2.1.2009 0:36

Re: Pane Procházko,

Zemanův superkufřík, jak vlastně dopadl? Poslední zprávu podal pan Zeman, když prohlásil, že novinářskému povlu nic říkat nebude a o Bamberku se s nikým bavit nebude, načež odkráčel na skleničku.

Tak si také nalejte a tady máte něco ke čtení

http://www.respekt.cz/clanek.php?fIDCLANKU=113&fIDROCNIKU=2006

Slava 2.1.2009 0:33

Další blbec vyrábí aféru

Copak tak strašného ten Dryml provedl? Nemám Drymla nijak rád, ale nevidím nic, co by se dalo srovnávat s kauzou Morava. Když ostatně i JAG v úvodníku napíše, že je to nafouknutá bublina, tak to tak si bude. JAG jistě není z těch, kdo levici velebí, ale tohle je taková b lbost, že to neprojde. Pan Procházka jen jako obvykle dokazuje, že není komentátor, ale propagandista. A to hodně hloupý.

IS 2.1.2009 0:20

Pane Procházko,

o jaké nactiutrhačné informace vůbec jde ? Výše  povyku  nezaručuje kvalitu zprávy novináře, nejvýše snahu zamáznout malér ODSs Moravou.  Takových zpráv už jme zažili množství, ještě si pamatuji na Zemanův superkufřík.