24.5.2024 | Svátek má Jana


Diskuse k článku

POLITIKA: Nervozita je namístě

Že je soudruh Petříček ještě horší ministr zahraničního nevměšování než Jeho Jasnost kníže Karel, to je nepopiratelný fakt. Je to svým vzděláním a profesní kariérou typický eurosvazák, který vůči dalším členům V4 jen těžko potlačuje svůj odpor k disentu v EU, odpor k pokusu o hájení určité normality, a to nejen v odporném pokusu o zamoření Evropy agresivními imigranty.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
A. Renjascu 9.7.2020 9:00

R^, Není co dodat.

P. Moravčík 9.7.2020 8:44

Zásek EÚ zrejme považujete za príhodný a niečo úplne, ale úplne iné ako ten agroferťácky, podobne ako Uršulu za špičkovú predsedníčku, o akej sme sa báli čo len snívať. Nič, čím by ste prekvapil.

I. Pávek 9.7.2020 8:42

R^ [>-]

I. Pávek 9.7.2020 8:40

De Winter, Herink - souhlas

P. Kmoníček 9.7.2020 7:58

Astone, geniální ! Zařadit Bartoně a Holáska za sebou je velice dobré.

V. Mokrý 9.7.2020 7:51

Tvrdá poctivá práce ztratila úctu, prestiž a odměňování.

To vše dnes má nezaslouženě většina společnosti, kecálky všeho druhu počínaje.

J. Herink 9.7.2020 7:47

Naprostý souhlas ! Vždy jsem říkal, že přebujelé úřednictvo je horší než armáda. Armáda se totiž zaměstná sama a ostatním dá víceméně pokoj, úředník především vymýšlí, jak ještě víc a víc otravovat všechny ostatní. A k samotnému článku: i když z p. Babiše nejsem tak úplně "na větvi", tak uvedená přehlídka většiny jmen mě utvrdila v přesvědčení, že po p. Babišovi by to mohlo být ještě daleko horší!

F. De Winter 9.7.2020 7:13

Zato každý koňský koblížek si myslí, že to soudruh Kalousek dělal dobře. ;-D

F. De Winter 9.7.2020 7:05

Inu, přestalo věřit v tvrdou práci a vlastní iniciativu, kterou člověk překonává životní překážky. Osudová nespravedlnost daná rasou, pohlavím nebo i talentem nesmí existovat. Všichni musí být šťastni. A zodpovědný je za to stát. Nejdřív bylo tématem vykořisťování prostého člověka kapitalismem. Existují skupiny opravdu potřebných, postižení od narození a také blázni, asociálové, alkoholici, padlé dívky, kteří trpí osudem nevyvolených. Postupně se tyto skupiny začaly považovat za oběti systému. V pozadí vznikaly kolosální byrokratické aparáty požírající sociální rozpočty států. Armáda dobře placených úředníků a činovníků neziskovek vyhledávající utlačované. A tak přišla na svět legenda o ženách, které jejich manželé permanentně týrají, v zaměstnání jsou znevýhodněny, domácí práce a děti je přivádí do depresí, navíc jsou neustále znásilňovány. Kulturní proměna ženy, kvóty v politice a ideologie mé lůno mi patří a vrstva funkcionářek, činovníků, institutů, organizací, kteří za gigantické sumy státních peněz odkrývají diskriminaci žen. Posledním hitem tunelářů veřejných rozpočtů jsou migranti a rasismus. Ale vždy je to stejné. Nejde o peníze pro migranty, ale pro ty, kteří jim "pomáhají". Je nutno mít na paměti, že každý byrokrat a každé oddělení má svůj zájem. Tím zájmem je navyšování rozpočtu. Vliv, moc a také výplata každého byrokrata jsou závislé na velikosti jeho oddělení a rozpočtu. Je to takové podnikání uvnitř byrokratického aparátu. Co na tom, že každé nové opatření situaci jenom zhorší, z toho se výplaty nepočítají. :-P

V. Mokrý 9.7.2020 7:04

R^ !!

M. Mařák 9.7.2020 6:49

On vlastně žádný zásek vůbec neexistuje a vymyslel si to ten somárKalůsik. To přece ví každá uvědomělá kobliha.

F. De Winter 9.7.2020 6:45

On ten zásek není o nic větší, než jaký udělal soudruh Kalousek. Podíváme-li se na to optikou toho, že tehdy stálo meníčko v restauraci 65-85 Kč a dnes stojí 105-130 Kč (HK), tak je ten zásek možná i menší. :-P

V. Němec 9.7.2020 6:41

Tolik pokroku, velké techniky a všichni jsme zadlužení až po uši!

Jak to je možné, páni ekonomové? Jak to vedete s kopce?

F. De Winter 9.7.2020 6:37

Souhlasím pane Holásku.

Jen dovětek. Úplně nejhorším premiérem po roce 89 je naprosto jasně a s velkým náskokem vlastizrádce Mirek Topolánek. Vyhrál volby s heslem "už žádné další pravomoci do Bruselu" a pak podepsal a prosadil Lisabonskou smlouvu. Smlouvu, která je pro nás tak nevýhodná, že se to dá srovnat jen se zvacím dopisem. Do politiky vstoupil jako chlap s gulama a holým zadkem a odešel bez gulí ale s pytlem peněz. Nechť se mu ten jidášský groš vzpříčí v krku. ODS už nikdy!

Proto volím SPD ! [>-]

M. Mařák 9.7.2020 6:29

Submisivní propaganda ČRfertu nepovažuje Babiše za nejhoršího premiéra v dějinách naší země a údiv nad jeho rekordním a v historii naší státnosti nevídaným zásekem do státního rozpočtu nazývá eufeministicky tanečkem jakýmsi.

Nic, co by mne překvapilo.