15.5.2024 | Svátek má Žofie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
pavel 99 28.7.2006 9:09

Re: Re: Re: Není co dodat

třeba Bursíkovi teče z vodovodu grafit! Nebo že by to v Praze bylo od sebe k nerozeznání?

pavel 99 28.7.2006 9:07

Re: Euroamerická renesance jaderné energetiky a její rasantní celosvětový nástup

jenom poznámka - v tomto směru si Zelení a KDU-ČSL nemají moc co vyčítat. Schválně se podívejte na tyto pasáže v jejich stranickém programu. Ostatně stačí chvíli poslouchat Ambrozka.

I.L. 28.7.2006 8:57

Re: P. Janouch mi mluví z duše

Presne tak...

Jakákoliv forma velké koalice je lepší než jakýkoliv vliv Zelených Matek na (jadernou) politiku státu.

Slovo "jadernou" v teto vete lze vynechat, zeleni osvedcuji iracionalitu a nebezpecnost i v mnohych jinych oblastech ;-)

Ladislav 28.7.2006 8:49

Re: Re: Není co dodat

Milý tony a další,Hitler byl také nicotný lepič plakátů,jako Gotwald byl nevzdělaný manuál,proti nim je Bursík osobnostně hvězda. Pouze všichni personifikují teoreticky krásnou a vznešenou ideologii,která v praktickém provedení extrémistů a davů znamená katastrofu.Takže Bursík je zatím ve fázi Hitler v mnichovské pivnici a Gotwald v pražské knajpě.Zatím.Mrkni do Německa a vyhodnoť si účinkování zelených,tam se už dostali dál.

zlý kukuč 28.7.2006 8:45

P. Janouch mi mluví z duše

Experimenty ODS v ekonomické sféře jsou sranda - ale ústupky politice Zelených zejména v oblasti jaderné energetiky nás pošlou do pekel. Nejhorší je fakt, že v touze po moci jsou ochotni je udělat jak Patolánek, tak Toporoubek. Jakákoliv forma velké koalice je lepší než jakýkoliv vliv Zelených Matek na jadernou politiku státu.

Tlak Zelených ať je využit pro snižováníspotřeby, nikoliv pro výstavbu nových, nepotřebných a nebezpečně  nestabilních zdrojů.Ať tlačí na daňové úlevy při stravbě malých zdrojů pro potřeby obcí a místních komunit, zejména tepelných. Tam jejich politika má smysl a je pro celek přínosem. Ve velké energetice škodí

Saša 28.7.2006 8:42

Euroamerická renesance jaderné energetiky a její rasantní celosvětový nástup

dávají šanci naší inteligentní mládeži, která směle může studovat u nás zavedené obory a těžit z dříve nahromaděných zkušeností. Mladí experti budou mít kam odejít. Nejblíže je Polsko, kde dosud o atomových elektrárnách mnoho nevědí a přitom je chtějí začít stavět - a Češi se tam snadno a bez problémů domluví a životní styl je až neuvěřitelně podobný.

Až inteligentní a vzdělaná část mládeže odejde, tak si tu budou moci zelení se socialistickými důchodci dělat svůj ráj na zemi ZA VLASTNÍ PENÍZE.

tony 28.7.2006 8:41

ceny

Mám za to, že za současné vysoké ceny el. opravdu nemohou zelení, ale ČEZ 

tony 28.7.2006 8:39

Re: Není co dodat

Zajímavé k jakým hovadinám může vést nenávist k Bursíkovi. Srovnání s Hitlerem a Gottwaldem? V čem? Já se spíš ošklíbám před Falmerem a Padoubkem.

sp 28.7.2006 8:14

Pan Janouch je dobry popleta

Rovna dan neni socialni experiment, nybrz zpusob zdaneni obcanu. Pan Janouch je dost vedle. Socialni experiment je socialisticky zpusob vyberu dani a pak rozdavani z ciziho.

h 28.7.2006 8:14

Re: Re: Není co dodat

Dobre to sice neni, no ale nastesti se to trochu stavi na nohy. Kuprikladu dodavky komponent do Belene nas posunou zas o kousek.

Stejne je legrace, ze zeleni jeste neprisli na to, ze ceske konsorcium firem (tusim ujv Rez a skoda JS ) dodava dily do JE Belene :-) s "nebezpecnym" "dle mistra bursika grafitovym" reaktorem VVER-1000.

sp 28.7.2006 8:13

Re: Re: Není co dodat

Co konkretne provedlo s ceskym prumyslem par ekonomu a v jakem stavu byl cesky rpumysl pane rozumbrado?

Lájoš B. 28.7.2006 8:03

Re: Není co dodat

co vyvažuje u Bursíka (se 6ti mandáty v parlamentu) sílu Hitlera a Gottwalda opírajících se o své ozbrojených složek, tajné policie, koncentračních táborů pro své odpůrce a ovládnutý parlament ? Kecy si nechte na schůzi.

henry 28.7.2006 8:02

Re: Není co dodat

Opravdu není co dodat.To co v CR provedlo s českým průmyslem pár veksláků a rádoby ekonomů(včetně toho na Hradě)nemá obdoby.Bouhužel jsme tomuto jevu přihlíželi všichni,opojení volnomyšlénkáři i ti ,co tomu trochu rozumí!

Lájoš B. 28.7.2006 7:59

Autor je vedle jak ta jedle v hodnocení

toho, kdo způsobuje potíže ve fungování parlamentu. To 26 mandátů nereformovaných komunistů  v čele s agentem STB způsobuje problémy v povolebních počtech. Aby zdánlivě nebylo vidět, že demokratická levice má jen 74 mandátů, musí se jich Paroubek držet jako klíště kolem krku a vykřikovat, že má půlku hlasů v poslanecké sněmovně.

Ladislav 28.7.2006 7:50

Není co dodat

A pokud někdo pochybuje o tom, kam nás vlečou zelení pomatenci,nechť si pozorně prostuduje knihu Bjorna Lomborga SKEPTICKÝ EKOLOG ( nakl.Dokořán,Liberální institut). Copak jsme opravdu místo sebevědomého a inteligentního národa jen uzlík poserů,které kažný magor a je jedno jestli Hitler, Gottwald nebo Bursík zažene do kouta ?