1.6.2024 | Svátek má Laura


Diskuse k článku

POLITIKA: Nepovedená kampaň

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jan 27.8.2009 8:53

Dnes to je bída

 Dnes to není ke čtení. Nevidím Bartoně, Štěpánka, Doležala. To má dnes trochu srandy obstarávat Jelínek?

. 27.8.2009 8:49

Re: Jak to vlastně je?

radši se ptej, proč jsou útočníci kámoši Kočky

. 27.8.2009 8:46

Re: žvásty

ty jsi snad čekala něco jiného?

. 27.8.2009 8:45

Re: Jelínku ,zaseli jsme pšenici a sklidili vejce,

ta nejsi real, Real má číslo 89 a je s ním sranda

katka 27.8.2009 8:22

žvásty

hezkej oranžovo-červenej žvást...Rv

Real 27.8.2009 8:06

Jelínku ,zaseli jsme pšenici a sklidili vejce,

neudělali jsme někde chybu ?

http://www.tyden.cz/obrazek/4a269bdaba53f/paroubek-sanda-4a26a32a0478e.jpg

Otakar 27.8.2009 8:03

Re: Pozdrav z Burgasu ,srdečné pozdravy všem na Psa od Petry ,Toničky a Johna Lenona Jyrky :-)

Vy jste se nějak moc rozdováděli!

Otakar 27.8.2009 8:01

Nechápu

jak může nějaká strana vést předvolební kampaň bez programu. O čem tedy mluví?

Petra Yoko Ono 27.8.2009 7:51

Pozdrav z Burgasu ,srdečné pozdravy všem na Psa od Petry ,Toničky a Johna Lenona Jyrky :-)

http://img.blesk.cz/img/1/gallery/385460_jiri-paroubek-reflex-petra-paroubkova.jpg

R^;-DR^

Make Love Not War  VVVV

Jekaterina 27.8.2009 7:34

Re: Jelínek organizuje letní brigádu a platí cash :-)

Jelínek, ale i všichni socbolševici, ať se schovají kamkoli, všude z nich čouhá bolševismus!

Jekaterina 27.8.2009 7:31

Výzva

ke slušnosti od člověka, který slušnost z politiky vymetl a zavedl prostředí nesmiřitelné nenávisti a podezřívavosti, je pokryteckým plivnutím do tváře! A to, že se v útoku na Topolánka  angažovala banda típků z prostředí kolotočáčů, mimochodem, přátel autora výzvy, je jen další důkaz jeho mrzkého charakteru!:-(

koudyko 27.8.2009 7:25

Paroubek a "slušná kampaň"

Že se Jyrka nestydí mluvit o slušné kampani. ČSSD pomocí najaté agentury spamuje e-mailové schránky, viz : ČSSD spamuje - vrána k vráně sedá a socan spamera si hledá

nakop 27.8.2009 7:17

Re: Spontánní demonstranti v akci

R^;-DR^

AB 27.8.2009 7:17

Re: Koho volit?

Toto není prijev obyčejné člověka, ale výplod oranžových mozků v Lihovém domě, kteří se bojí o své krýtka, která se jím sice nenápadně a pomalu vzdalují. Ze strachu osvé bezpracné prebendy napíší cokoliv,:-/:-/(Y)(Y)

John 27.8.2009 7:15

Je soudruhu

Očitá svědkyně

V okamžiku, kdy expremiér opouštěl hřiště plážového volejbalu čtveřice

zaútočila. Jeden prý měl v ruce vejce, dva kamení a poslední se

spokojil s nadávkami.

Útok kamenem viděla i další žena.

Astonova Vila 27.8.2009 7:14

Propagační článek ĆSSD

od placeného propagátora ČSSD. Fuj.

nakop 27.8.2009 7:12

Re: Koho volit?

Jste tak blbej od přírody, nebo to jsou jen blížící se volby ?Rv(Y)

arch.JJ 27.8.2009 7:02

Re: Koho volit?

"Naopak pro obyčejné lidi, živící se poctivou prací nebo pro důchodce je vítězství levice mnohem lepší.

 Nenechte si vymýt mozek mediálními slouhy mocných ani dětičkami zbohatlíků - spratky, píšícími jak o závod do těchto diskuzí, neboť mají strach, že by i jim musel tatíček přiškrtit tučné kapesné, které je obvykle větší, než běžný starobní důchod."

....tedy s Vámi musí lomcovat obrovská závist a zloba. Toto je projev obyčejného poctivého občana. CHACHA. Zatímco tady píšete tuto nesmyslnou agitku, máte už předem řešení - obrat všechny bohaté a to bez rozdílu. Tato myšlenka Vás dovádí  do stavu totální nepříčetnosti. No jestli je Vám let, kolik si myslím, hanba s Vámi musí lomcovat. Rozumu jste nepobral a k němu vám nepůžou žádné peníze.

V šest.

j 27.8.2009 6:56

Re: Ehm, ehm ....

ale nenapsali, že nepřipustí návrat komunistů:-/ a to už je na pováženou

J.B.Marconi 27.8.2009 6:43

To se nám to žije

když nás veřejnoprávnost živí.  ;-€ Rv  Ukažte mi jednoho občana který by si toto dobrovolně koupil a zaplatil. Rv

Občan Česka 27.8.2009 6:16

Koho volit?

Lidi, obyčejný lidi, nenechte se zblbnout nějakým tričkem a  hezkým dědečkem, který kouří fajfku. To je jen maskot této, prý nové strany (se starými a dost profláknutými harcovníky). ......

Uvědomte si, že rozhodujete o své budoucnosti. Uvědomte si, že tato strana by pro váš život nic dobrého nepřinesla. Je to opět nová strana sloužící mafiánským a korupčním rychlozbohatlíkům. 

Jestli by někoho čekalo něco při vítězství ČSSD horšího, pak by to bylo horší jen pro mafiánské zbohatlíky. On by také mohl někdo začít zjišťovat, jak přišli ke svým obrovským majetkům. Naopak pro obyčejné lidi, živící se poctivou prací nebo pro důchodce je vítězství levice mnohem lepší.

A proto vezměte rozum do hrsti a volte podle svého sociálního postavení ve společnosti. Nenechte si vymýt mozek mediálními slouhy mocných ani dětičkami zbohatlíků - spratky, píšícími jak o závod do těchto diskuzí, neboť mají strach, že by i jim musel tatíček přiškrtit tučné kapesné, které je obvykle větší, než běžný starobní důchod.

Tazatel 27.8.2009 6:13

Jak to vlastně je?

1) Prý házení kameny. Žádný kámen, tedy corpus delicti, nebyl veřejnosti ukázán. Takže někteří logičtěji uvažující novináři začali říkat, že to byly malé kamínky.

2) Samotní házeči říkají, že to byla vajíčka. Vyšlo i najevo, že M.T. nějaký den před tím, utrpěl úraz při ládování historického děla. Nemohlo to být tedy tak, že byla skutečně hozena vajíčka, která seškrábla nějaký stroupek ve tváři M.T. ?

3) Když byl trefen Topolánek, tak byl podle českých žurnalistů napaden zlými útočníky. Když však byl mnohokrát trefen Paroubek, tak "objektivní" čeští žurnalisté učurávali a psali, že česká mládež demokraticky vyjádřila svůj názor! .... Není to na zblití ??

čtenářka 27.8.2009 6:01

Re: Tak se mi to líbí.

Záleží na úhlu pohledu. Mě přišly ty bilbordy vtipné a letně odlehčené. Docela mě pobavila představa toho oranžového betlému v plavkách.

VL 27.8.2009 5:53

Re: Tak se mi to líbí.

Měl bych takový malý dotaz, je levnější den na jachtě nebo v pronajaté vile, nebo v prezidentském apartmá hotelu Kempinsky, kde měli "mejdlo" Paroubek, Tvrdík a Brožová?

hobous 27.8.2009 3:56

Re: Tak se mi to líbí.

Právě jsem se vrátil z ....... Dalmácije. Pěkně napruženej, protože jsem tam hooooodně často viděl plakát s Topolánkem,Langrem,Gandalovičem a Vodrážkou,kterak nás vyzývají:Tady nás nechte za vodou.Jsou blbí nebo navedení? Konkrétně tuhle skvadru rád nechám za  vodou kdekoliv, nejlépe u nás, natož  tam.Tohle není agitace,to je cílená provokace.Hodně jsem se smál,když se psalo o luxusních jachtách,kterých si měl Topolánek užívat. Normální loďky,nic moc,má to možná WC, kávovou kuchyňku a kde si dát šlofíka, víc těžko.Tam jich je.Luxusní jachta má jiné parametry,kapitána,obsluhu,několik kajut,společenský salon(ek).Jen se ukázalo,že z burana lorda neuděláš,to jen ten buran si myslí,že na to má.O tragikomikovi Randákovi snad lépe nehovořit.Nicméně jejich výzva je velmi podnětná a pokud se do voleb neaklimatïzuji,tak budou mít hoši v plavkách o co si v Chorvatsku řekli:Nechám je za vodou.Jsem člověk přející, tak proč bych jim nevyhověl,že.Jen ten pocit trapnosti,kdy jsem Chorvatům nedokázal vÿsvětlit smysl těch trapných bilbordů,kdyby ve mně nezůstal.

Martin Drnek 27.8.2009 2:00

Re: Jelene, něco podstatného ti vypadlo

to se nehodilo ;-)

Martin Drnek 27.8.2009 1:59

Re: Spontánní demonstranti v akci

:-D:-D:-D

Tomas Pansky 27.8.2009 1:33

Pane Jelinku, vezmeme to poporade ... ODS je konzervativni strana?

A to jste vycetl kde?  Pravicove jeste neznamena konzervativni ci liberalni. Zkuste to nastudovat .... Za dalsi: napad, ze program ODS bude napsan volici, je stejneho razeni jako napad pana Paroubka stavet svuj volebni program na neustalych pruzkumech sve popularity.  Obema stranam, jak se zda, dosla para a nevi jak dal, nebot nevychaze z nejakeho filosofickeho zakladu, ale touhy po moci .  Za dalsi: "Výzva předsedy sociální demokracie Jiřího Paroubka k uzavření Memoranda

o vedení slušné volební kampaně by mohla vést k sympatickému gestu

politiků, ....."  Ano, toto je pouhe gesto pro nemyslici jedince z rad volicstva.  Pokud to mysli vazne, potom sam muze prestat prirovnavat sve odpurce k nacistum a podobne.  .... Ja nejsem stoupencem modrych ptaku, z toho me nikdo podezrivat nemuze.  Ale toto vase dilko je opet lacina agitka.   S pozdravem, top0625top@hotmail.com

Jirka 27.8.2009 1:12

Re: Vysíláno na ČRo 6.

Překlep:ČRo 6.