17.5.2024 | Svátek má Aneta


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Honza V. 16.3.2006 21:49

Re: Za to može seriál jistě pene ministře

Já myslím, že se všichni mýlíte! Ono se to zadrhlo, když odešlo slunce naše zářivé (JP) na úřad vlády! Ten bral 5 mil za zakázku a jak to odsípalo!!
Venkovan 16.3.2006 18:54

Za to može seriál jistě pene ministře

Ten náš si teho věiml a dostal sa až do seriálu jistě panne premiére.Za všecko može TV!
Franta 16.3.2006 18:45

Fantazírování

Pánové,kteří zde uveřejňují své "perly" , ve své nenávisti jsou ochotni k čemukoliv.
dph 16.3.2006 16:43

korupce a ČSSD

Gross moc dobře věděl kudy poteče nejvíce peněz a aby k nim měl co nejblíž potřeboval někoho,kdo v tom umí nejlépe chodit a tak jmenoval náměstka z pražské radnice.
Ale jo 16.3.2006 15:56

Re: Re: Re: Co vy zde,

Co by ne, kdyz bude psat rozumne. To, co tu ale predvadi, to je dilo, to je nenavistna, sprosta hysterie. Ale kope stejnym smerem jako vy, tak to je v poradku, vidte.
kocourek 16.3.2006 14:43

Re: Re: Co vy zde,

Tak ja si Sasu prectu rad,protoze se opravdu v moc veci poucim.Ale vase prispevky jsou horsi nez mor,prirovnal bych je k ptaci chripce v rezii CSSD,spise KSC.Jste trapny a jeste napadate nekoho,komu to oproti vam ,mysli.Kam zalezete vy?Vy totiz budete z kazde diry smrdet.
jeff 16.3.2006 12:44

Re: Re: Milý DP

Ale on Šejna chápe, ale už z podstaty je lež jeho argumentačním nástrojem.
Švrk 16.3.2006 12:26

mám nápad

Jestli oni vlastně nekašlali na průtok miliard z EU ministerstvem pro místní rozvoj. Spíše si uvědomili vlastní prohřešky v oblasti korupce, propojení se zločinci a podobných výstřelků, které se za jejich vlády z výstřelků měnily pomaloučku polehoučku na běžný styl práce. Proto, dobře znaje kvality ministra Němce v nastavování a zavádění naprosto nefunkčních systémů, angažovali jej na ministerstvo spravedlnosti . Přitom jasně věděli, že se mu podaří zneschopnit justici tak dokonale, že se jim na ty prohřešky nepříjde a pokd přijde, tak se jim za ně nižádného trestu nedostane z důvodů nefunkčnosti systému. Geniální.
BuBu 16.3.2006 11:43

Re: Nikoli pane Havránku,

Šejno, já myslel, že jsi někde v Brně -a Ty zatím tady na Psu plácáš ty své "kydy a nesmysly".
Včera Ti tam totiž soudili Tvůj idol : Předsedu Republikánů Sládka ( buď bude platit, nebo půjde bručet)
Doufám, respektive vím, že Ty i ti Tvý povedení soukmenovci skončíte stejně - na smetišti fašisticko - komunistických dějin !!!
Fatman68 16.3.2006 11:20

Re: Milý DP

Chápat text je zdá se i na vás trochu moc, něco jiného je podle mne to když dotace neexistují (to je to co asi  požaduje ODS) a něco jiného když existují a jenom kvůli něčí neschopnosti se nečerpají (a jen blbec, když má tu možnost, jí nevyužije).
J. Mach 16.3.2006 11:19

Re: Troubo,

Šejno, nepoučujte druhé o chápání psaného textu, když s tím máte sám jisté potíže. Je jedno, jestli je autor členem té které strany, ale fakt je, že  že dotace z EU nečerpáme. A je jedno, že autor píše do virtually, podstatné je, že na to opravdu zadělali předchozí ministři ( a že byl mezi nimi Paroubek, to vás asi vytočilo, ne?). A je také pravda, že vaše partaj lidem nakukala, jak se z EU napakujeme a ODS tvrdila, že budeme čistým plátcem. Tak jak je to dnes? Ttakže znova, podstatné není, kdo je autor, ale jestli má, či nemá pravdu!
míša mýval 16.3.2006 11:05

Šejna je diagnóza

Jen tak dál, Šejno, ještě kapku absinthu a bude to počteníčko jako od Pehe
Mirek Šejna 16.3.2006 10:18

Milý DP

stačí umět chápat psaný text, víte? Jestliže aktivní člen ODS a propagátor "modrých" myšlenek Havránek kritizuje socany, že dělají v praxi to, co v teorii propaguje samotná ODS, pak je třeba ho na ten rozpor upozornit.
D.P. 16.3.2006 9:54

Re: Troubo,

Tak zkuste jednou věcnou argumentaci pro ostatní, prosím
dvd 16.3.2006 9:43

A co toho nateče přes ministerstvo zemědělství

a co se tam přes Pozemkový fond rozdělí kamarádíčkům...
Saša 16.3.2006 9:34

Vy už tak nastavujete zadnici?

To teď prý budou mít socdemáci jako povinný vstupní obřad.
Mirek Šejna 16.3.2006 9:23

Troubo,

moje rozumové schopnosti to nepřesahuje. Zato Vaší úroveň znalostí o internetových pisálcích ano. Pan Havránek je nadšeným členem ODS. Pravidelně píše do stranického internetového deníku virtually. Kdyby Havránek nebyl členem a horlivým propagátorem stranické linie ODS, nereagoval bych na něj tak, jak jsem reagoval.
trouba 16.3.2006 9:01

Re: Nikoli pane Havránku,

proč sem zase předhazujete ods?! to je jak s malejma harantama. co je mi potom, že ods by to dělala/chce to dělat taky? zkuste pochopit, že kritik čssd/vlády != volič ods. nebo to přesahuje vaše rozumové schopnosti? dotace prostě nevyužíváme. jestli za tom může jen MMR nebo i ostatní ministerstva mi může bejt taky jedno. a poukazováním na to, že za ods bude ještě hůř, se to NEZMĚNÍ.
Saso 16.3.2006 8:50

Re: Co vy zde,

zalezte uz zpatky do te sve diry a neotravujte diskusi svymi nenavistnymi vypady. Vase pindy se siri v sikusnich forech jako mor.
Saša 16.3.2006 8:22

Co vy zde,

když ostatní teplouši slaví?
 
xy 16.3.2006 7:58

xy

pan havranek se hrube plete, miliardy netecou pouze pres MMR, nybrz i pres dalsi resorty, napr. ten, ktery patri panu skromachovi a; ten prave nejvice pokulhava
pan havranek by nemel zbytecne psat o vecech, kterym vubec nerozumi a sirit bludy
Mirek Šejna 16.3.2006 7:51

Nikoli pane Havránku,

Socani se možná zhlédli v logice ODS . A také možná začali studovat ideologické poučky z Modré knihy. Logika a ideologie modré ODS totiž říká asi toto:
- dotace jsou škodlivé, takže i dotace z EU škodí
- každý ať se postará sám o sebe, takže ať nám EU žádné peníze necpe, my si je vyděláme sami
- platby do EU a z EU jsou formou přerozdělování a to je v rozporu s politikou ODS, takže je nutné to přerozdělování bojkotovat.
A protože se současná socanská vláda chová přesně podle těchto tří pouček, měl byste ji za to chválit, pane Havránku. Nakonec očekávám, že ODS se bude chovat podobně, jinak by zradila své politické ideály.