26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
BRUNO 8.7.2006 10:29

ZASE TEN DEMAGOG JELÍNEK!!!!

PAN JELÍNEK BY SI MĚL SUNDAT TY RŮŽOVÉ BRÝLE. VIDĚL BY, ŽE VLÁDA ČSSD TENTO STÁT ZADLUŽILA O MNOHO MILIARD NAVÍC, ŽE SPOLUPRACOVALA OTEVŘENĚ S KSČM I V ROZPORU S KOALIČNÍ DOHODOU, ŽE KLIENTELISMUS JEN BUJEL A POLITICI DĚLALI KŠEFTY S MAFIEMI, RŮZNÉ SKANDÁLY ( PĚT ČESKÝCH,UNIPETROL,GRIPENY, NÁJEMNÉ VRAŽDY).KUBICEHO ZPRÁVA JE JEN ŠPIČKOU LEDOVCE.KDO TOTO NEVIDÍ,JE FANATIK A BLÁZEN NEBO Z HLÁSÁNÍ TAKOVÝCH BLUDŮ MÁ NĚJAKÝ POŘÁDNÝ ZISK.

jirka.s. 8.7.2006 10:55

Re: ZASE TEN DEMAGOG JELÍNEK!!!!

Milý Bruno! Tohoto oranžgutana (zahlédl jsem na NP a strašně se mi líbí) si vychovává k obrazu svému soudruh Jičínský, aby ho zastoupil až natáhne své bačkory se žebříčkem.

jasan 8.7.2006 10:15

a doufejme

ze se blizi i konec pana jelinka....

PetrM 8.7.2006 9:36

Jelínek

Správně, pane Jelínek - je-li malá strana v koalici s ČSSD, je vše zcela v pořádku, je to dokonce naprosto přirozené; je-li však tatáž strana v koalici s úhlavním nepřítelem, je to zrada, podlost a vůbec fuj. Ty Vaše naivní teze ve mně vzbuzují podezření, že Vám všechny články diktuje Váš nadřízený, verbální entuziaista Zaorálek.

Jaka 8.7.2006 9:24

ježišmarja...

.."pod vedením Špidly, Grosse i Paroubka spravovat zemi tak, že rostla ekonomika i životní úroveň obyvatelstva"...

Tomu fakt věříte, autore? Vy neumíte analyzovat statistické údaje????? A co ty dluhy, keré tak šíleně narostly za vlády ČSSD (i když třetinu už stihla kdysi pravice), ale především to vše, sakumprásk, má na triku KSČ !!! Nebýt roku 48, mohli jsme být nejméně na úrovní Rakouska !

Kdo nechce vidět to šílené a stále roustoucí zadlužení, je slepý a odmítá, že jednou - my, neúspěšná gnerace (omlouvám se schopným pracantům), bankrotáři, budeme nuceni říct svým dětem a vnukům: "Plaťte, jen poctivě plaťte a vděčně vzpomínejte na sociální revoluce"

jirka.s. 8.7.2006 10:56

Re: ježišmarja...

A hlavně narostla slušnost a vstřícnost, že?

Venkovan 8.7.2006 9:06

Sůdruhu Jelínku

Tých posledních pár vět,to je sila,hned je každému jasné kemu šlo o světlé zítřky.Čest Vašej poradenské práci.

clay 8.7.2006 17:15

Re: Sůdruhu Jelínku

...a nechť odpočívá v pokoji

josef 8.7.2006 6:47

opravdu velké úspěchy socanů,

zdesetinásobení zadlužení státu, zdvojnásobení nezaměstnanosti, propojení státní správy

s organizovaným zločinem, nebývalý nárust korupce atd.

míša mýval 8.7.2006 1:02

musí to být hrozné

Mít na hlavě takové parohy, že se nevejdu pod stromy a sluníčko tak praží do hlavy, až se z ní sypou takovéto hovadiny

Mišák 8.7.2006 0:40

Opravdu není koalice jako koalice, ta levicová zvláště.

Pane Jelínek, chybí mi v článku závěr odpovídající začátku. "Vladimír Špidla (dosaďte Jiří Paroubek)...přestože se mu nabízela pohodlná vláda s komunisty. Nesáhl však po ní: zahraničnímu renomé ČR by ublížila". Tomu jste se poněkud demagogicky vyhnul a nahradil jej hloupými frázemi o koalicí lačných, s touhou po moci ODS, bla, bla... Dnes už nepokrytě protlačované spojení Paroubka s komunisty nemůže ublížit zahraničnímu renomé ČR? Z čeho tak soudíte? A vyčítat ODS touhu po moci? Nejzjevnější, až chorobnou, nyní ale vykazuje právě Paroubek. To je ale podle Vás v pořádku? Prahnout po moci je zřejmě pouze výsadou Vašich bratrů v triku, u všech ostatních to je nemravnost "lačných". Takto se skutečně mohou prezentovat jen ti, kteří se stali "druhými vítězi voleb", kteří si spolupráci s komunisty zakázali sjezdovým usnesením a stále nepochopili, že jejich práce v pralamentu (za peníze daňových poplatníků) nespočívá v negaci. Momentální práce spočívá v navržení vlastního kandidáta a v hlasování o všech navržených (bez odevzdávání hlasovacích lístků šéfovi). Až poslanci ČSSD s KSČM splní své pracovní povinnosti, teprve pak mohou začít kritizovat ostatní tři strany a začít vyjednávat podle výsledku hlasování. Pokud se poslanci levice chtějí chovat zbaběle a destruktivně jako dosud, neměli by raději vrátit své platy a odejít do fronty na Úřad práce,

?? 8.7.2006 1:12

Re: Opravdu není koalice jako koalice, ta levicová zvláště.

Mišáku;

proboha co čekáte od toho bývalého poraděnka té party senilních dědků (Křeček, Jičínský) talentů na zlodějinu (Kakaový Bob) vedených velkým  "kormidelníkem" populistou Pablbkem ? 

Martin 8.7.2006 1:41

Re: Opravdu není koalice jako koalice, ta levicová zvláště.

Je velmi jednoduche proc koalice s komunisty nam neublizi v zahranici. Vi to kazdy koho novinarska a odesacka propaganda nezblbla a ma aspon minimalni prehled o deni v tzv. postkomunistickych statech.

Odpoved je prosta, skoro vsude vladli ci vladnou byvali komuniste a evrope to vubec nevadilo. Cechy jsou dosti vyjmecne ze tady vznikla a vladla nekomunisticka levice po 89. Proc by mela tolerovat /a de facto mit rada/ postkomunisty v polsku a byt z niceho nic zhnusena postkomanci z cech ?

jirka.s. 8.7.2006 11:05

Re: Re: Opravdu není koalice jako koalice, ta levicová zvláště.

"Skoro všude vládli či vládnou BÝVALÍ komunisté a evropě to vůbec nevadilo". - konec citátu.

Milý prostoduchý Martine! Jediná potíž je v tom že všude vládnou bývalí komunisté, ale my tady máme stále ty pravověrné, co nejsou schopni se zbavit ani té komoušské nálepky v názvu. A kromě jiného, staré ale dobré: Bývalý komunista je něco jako bývalý černoch.

Martin 8.7.2006 13:38

Re: Re: Re: Opravdu není koalice jako koalice, ta levicová zvláště.

Mily prostoduchy jirko, jestli nekdo zmenil nazev a rika ze pred rokem 89 vse bylo v poradku tak je horsi nez nasi kteri se od minulosti pravidelne distancuji - a takovi prave vladnou ci vladli v ruznych postkomunistickych zemich.

Jan H. 8.7.2006 22:11

Re: Re: Re: Re: Opravdu není koalice jako koalice, ta levicová zvláště.

Nejsem si jist, co je horsi, zda ti "nasi, kteri se od minulosti pravidelne distancuji", nechaji se vsak "zachranovat" svymi StB-ackymi sefy a sami je rovnez na oplatku zachranuji, anebo ti, kteri se sice halasne nedistancuji, ale chovaji se jako slusni lide. Obavam se, ze tisic falesnych slov je mene, nez jeden uprimny cin.. ;-)

Martin 9.7.2006 3:32

Re: Re: Re: Re: Re: Opravdu není koalice jako koalice, ta levicová zvláště.

Myslis ze lustrace existuje jen v cechach ? Hmm oj neni to tak a mezi vladnoucimi co chvili se neco objevi, mimochodem doporucuji par tydnu zpet polsko a demisi ministryne v pravicove vlade ;)

pařez 8.7.2006 18:19

Re: Re: Re: Opravdu není koalice jako koalice, ta levicová zvláště.

jsi vážně nenapravitelný hlupák. V Maďarsku, Polsku nikdy komunisté nebyli -  tedy podle názvu. Tak v čem je rozdíl oproti KSČM? Ani polští nebo maďarští socialisté nepovažují vše před rokem 1989 za špatné. Sám píšeš, že bývalý komunista je jako bývalý černoch. A přitom maďarští nebo polští "komunisté" jsou v Evropě přijímáni. Stejně bude přijímán i bývalý černoch Vlasta Tlustý :-D 

PetrM 8.7.2006 9:40

Re: Opravdu není koalice jako koalice, ta levicová zvláště.

Soudruzi si nesmrdí, od socialistické EU se proto žádné antikomunistické výtky čekat nedají. Navíc - co je komu do nějakého Česka?

franta 8.7.2006 10:45

Můj ty Tondo kolenatej

O jakém zbabělém a destruktivním chování vlastně mluvíte, Mišáku ? Vy jste neslyšel že poslanci ČSSD vyhlásili trojkoalici nulovou toleranci ? Toť vše. To snad mohou, ne ? Nebo to může jenom Topolánkova ODS ?

Vyhlašovat nulovou toleranci je zřejmě pouze výsadou Vašich bratrů v modrém triku, u všech ostatních to je nemravnost "lačných".