4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Nenávidíte Zemana?

Tak to nejste sami. Takových je v horních vrstvách společnosti - tedy v těch, co se považují za horní - plno. Já nepatřím mezi „horní“, ale osobně jsem mu nemohl, jak se říká, přijít na jméno, když vyhlašovat v letech 1998 a dalších, že je Česko „spálená země“.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
R. Brzák 6.3.2016 10:20

Re: STAČILO NAPSAT:

Vidím to podobně.

K. Vyšata 6.3.2016 15:25

Re: STAČILO NAPSAT:

Myslíte si, že prezident od některých našich novinářů očekává něco jiného, něco čeho nejsou schopni?

F. Zemek 6.3.2016 4:55

dobrýýýýýýýýýýýý

už dlůho sa nestalo abych si něco přečet dvakrát

Už dlouho se nestalo abych si něco přečet dvakrát !!!

;-)

P. Hlosta 6.3.2016 4:08

Zemana si stvořili jeho odpůrci sami!

Dost neznámé je, že Schwarzenberg by v případě povýšení zákonů EU nad naše republikové, měl šanci získat majetky v hodnotě 60 miliard korun. Že je v současnosti nejmajetnějším knížetem v EU o tom se dávno ví. Že skupuje další a další nemovitosti, o tom se ví také. Z tohoto také pramení ona nenávistná kampaň proti seriozně zvolenému prezidentovi Zemanovi. Údajná noblesa toho knížete vybledla po jeho protičeských výrocích a ne po Zemanových. Už před druhým kolem volby byla averze k této Kalouskem předloženou maskovací kapotou. A to v široké vrstvě občanů citlivě zasažených Kalousko Nečasovou vládou v oblasti sociálního zabezpečení. Prostě nechtěli na Hradě Kalouskovu figuru, ač mediální masáž byla hodně silná. Kalousek je spjatý se Schwarzenbergem v dřívějších aktivitách a jedna ze známých je např. firma Becher. Počítá se ovšem s tím, že občané v té změti informací nemají dostatečnou paměť. A v tom byl omyl nejen Kalouska, ale celé falešné pravice, co tak dokonale dokázala zničit naděje ODS. Topolánek prostě vytáhl Kalouska nahoru z blbosti sobě vlastní.

Zeman nemá manýry šlechticů. Je to "zeman" a ne kníže. Proto byl i přes určité kontroverznosti občany volen proti Schwarzenbergovi. V současnosti zavazí i své bývalé ČSSD. On si může dovolit být mluvčím (už)milionů Českých občanů! Aspoň někdo, když "elita" stojí za houno. Zprofanovala se ta "elita" a s celou kulturní frontou se může jít i bodnout. Občané nepotřebují elitu, která jimi pohrdá, nazývá je lůzou, v lepším případě hlupáky, v horším pátou kolonou předem určeného nepřítele. Schwarzenberg neváhal tuto část občanů dehonestovat velmi urážlivě. Zeman se za ně staví názorově.

Zemana si stvořili Kalousek a spol.! Jen si připoměňme jak a proč byla prezidentská volba změněna na přímou. Podepsaní jsou pod tím všichni v politice, kteří dnes Zemanovi nemohou přijít na jméno!

J. Urban 5.3.2016 22:23

O jednom žádná: migrační vlnu seslalo Zemanovi

samo nebe. A aby tomu nebylo dost, korunuje ji impotence a totální tupost, omezenost a bohorovnost evropských (j)elit, ovšem řádně zvolených (bohužel) - stejně či podobně jako Zeman (bohužel). Na výše uvedeném se zviditelňovat není třeba být žádným politickým velikánem, na to stačí být v české kotlině prachobyčejným vožungrem. A tak místo rozumu, serióznosti, pomoci těm skutečně potřebným a před válkou prchajícím, prostě konstruktivního politického přístupu (ke kterému patří samozřejmě i předvídavost a domýšlení důsledků vlastních politických rozhodnutí) máme na jedné straně obvykle typ sluníčkář, na druhé straně obvykle typ fašistoidní, nestoudný, arogantní lhář, demagog či rovnou nácek. :-(

S. Ševeček 6.3.2016 6:48

Re: O jednom žádná: migrační vlnu seslalo Zemanovi

Nebe?

Snad Putin, ne?!

V. Vlk 6.3.2016 16:13

Re: O jednom žádná: migrační vlnu seslalo Zemanovi

Jistě . Putin, židi a cyklisti. ...

M. Prokop 5.3.2016 20:50

Nenávidět Zemana?

Za to nestojí.

Nenávidět bych mohl někoho, kdo je i ve špatnosti formát, ne přiožralého autora šplechtů.

J. Kanioková 5.3.2016 20:37

Díky, pane autore,

Zemana jsem volila, protože fakt nebyl výběr, vnímala jsem ty kandidáty téměř totožně. A když už zbyl jen ten konečný duel, nebylo o čem přemýšlet, EUfandu K.S. bych na "trůnu" nevydýchala. Bylo mi jasné, že provokatér Zeman přivodí lecjakou pitominu, přesto byl a je mým prezidentem, protože stokrát radši preferuji lidi typu - co na srdci, to na jazyku. Tací jsou většinou předvídatelní a daleko méně nebezpeční, než to kultivovaně žvanící obludárium ušlechtilců zaštiťujících se politickou korektností a "lidskými právy" pro cizí..

P. Scheck 6.3.2016 3:00

Re: Díky, pane autore,

Paní Kanioková, mými prezidenty byli všichni (i když jsem tenkrát třeba ještě nežil). Od Masaryka přes Gottwalda, Novotného, Husáka, Havla, Klause. A tedy samozřejmě i Zemana. Trochu nesouhlasím s tím, že u Zemana platí: "...- co na srdci, to na jazyku." On je to pěkná "vychcandíra", který si dává hodně velký pozor, aby si neuškodil. Kdyby takový byl, nejezdil by zajisté tak rád do Moskvy. Jenže on panáček dobře ví, že nic není zadarmo...

J. Lancik 5.3.2016 20:32

Proc nenavist?

Proc bych mel pana prezidenta nenavidet kdyz k nemu jednoduce nemam zadnou uctu-respekt, jinak je mi zcela lhostejny. To zrejme se panu Vlkovi vic nez nelibi. Jenze respekt si musi kazdy ziskat, nadiktovat se neda. Jaky respekt projevuje P. Zeman ke svym bliznim takovy od nich ziskava. Treba od nekuraku, jaky mel k nim respekt? Jaky respekt k nemu jako Moravak mam mit ja? Pote co Zeman jako predseda vlady tak odporne sprasil v roce 1998 statni usporadani a ukazal tak se spupnou aroganci pohrdani k tisicilete historii zemskeho zrizeni a zemske hranici a disrepekt k citeni Moravanu. To si nedovolil zadny z Habsburgu, kazdy z nich byl lepsi nez Zeman. Jaky respekt si zaslouzi? Jediny z prezidentu (od roku 1918) ktery si ziskal respekt ve vsech vrstvach obyvatelstva byl a zatim zustava Tomas Garigue Masaryk pak uz zadny.

J. Urban 5.3.2016 22:27

Re: Proc nenavist?

To, co píšete, vcelku podepisuji, až na ten všeobecný respekt TGM - ve všech vrstvách obyvatelstva určitě nebyl (viz např. Karel Kramář).

J. Lancik 6.3.2016 1:25

Re: Proc nenavist?

Dekuju Vam za reakci pane Urbane, ale vyraz "vseobecny respekt" jsem nepouzil. Jen ve vsech vrstvach a samozrejme ve vsech vrsvach se vyskytovali a vyskytuji jedinci nerespektujici. Je me i znam Kramaruv vyrok kdyz tazan proc neemigroval a nezucastnil se odboje odpovedel: Jsem podnikatel a musim si hledet sveho podniku, nemel jsem cas se valeti po hotelich jako Masaryk". Je vsak nesporne, ze takovou miru ucty a respektu nemel a soucasne nema zadny z cs. prezidentu.

P. Scheck 6.3.2016 3:05

Re: Proc nenavist?

Samozřejmě, pane Urbane. Určitým vrstvám TGM nemohl vonět. Vidíte na tom něco nelogického?

J. Buriánek 5.3.2016 20:24

Proč ta hysterie?

To, co nám chtěl pan autor říct, dalo se říct o klidněji a stručněji. Mohl do toho klidně například nemotat dávno mrtvýho Havla. Stačilo napsat: Moc se bojím uprchlíků, zaplavujou Německo, Zeman se je nestydí urážet a házet všechny do jednoho pytle, proto ho miluju. Moc logiku to sice nemá, ale koneckonců máme svobodu slova. Na průjem jsou prášky i bez předpisu, Václave Vlku st. :)))

J. Urban 5.3.2016 22:27

Re: Proč ta hysterie?

on ten článek pana Vlka je tak trochu "vrtěti psem" :-)))

V. Kusý 5.3.2016 19:36

Nenávist? Ale kdež, jen lítost.Můžeme

si však za to sami.Hulvátské manýry,(Čech je buď hulvát, nebo lokaj), nepotvrzuje to snad svým chováním? Mnoha lidem se líbí, jak "jim to nandal", ale to, že jsou mezi těmi jimž bylo nandáno, to jim jaksi nedochází.Inu, už se na Hradě vystřídalo ledacos, takže.......Příště třeba sluníčkový Zdenda?

J. Urban 5.3.2016 22:30

Re: Nenávist? Ale kdež, jen lítost.Můžeme

Citát, který uvádíte, je tuším od posledního místodržícího hraběte Thuna a měl jej říct (nevím už kdy?) TGM? Jak dokonale znal Thun českou povahu!

J. Kyselková 5.3.2016 19:28

Jasná zpráva.

Pana Zemana jsem nevolila, ale souhlasím s panem Vlkem, že Miloš Zemen je pro nás nejlepší volba. Chová se jako chlap a v této nebezpečné době, ohrožení republiky - je na něj spolehnutí.

Že různí fňukalové a fajnovky nešetří výsměchem a přehnanými urážkami je bezpředmětné. Zásadní je jeho statečný postoj vůči islamizaci Evropy. Článek pana Vlka je zcela výstižný.

V. Kusý 5.3.2016 19:38

Re: Jasná zpráva.

Vaše představa o chlapech je na exkluzivní smlouvu s nejbližší psychiatrickou léčebnou.Ale že je to echt Romeo :-)) což?

J. Kyselková 5.3.2016 20:18

Re: Jasná zpráva.

Pane Kusý - nebuďte osobní a zároveň jako malý Jarda. Co Vás tak zasáhlo, že to nemůžete vydýchat ? Pořád lepší poplakat si nad legráckami prezidenta a vytahovat se nad něj než skučet pod nadvládou cizích násilnických etnik a exotů. Že se sem přelijí, není pochyb. Bude třeba statečných a rozumných chlapů, kteří nás budou bránit a nebudou pípat, že "ách ! prezident není košér".

V. Kusý 5.3.2016 20:49

Re: Jasná zpráva.

Rozhodně jsem ve svých téměř sedmdesáti ochotnější a hlavně schopnější dokázat že jsem chlap, než Zeman.Já, na rozdíl od něj jsem byl na vojně a s kalašnikovem jsem byl velmi dobrý.Moje děti a vnoučata by ocenili skutky víc, než sebesilnější provolání.A já jsem k nim připraven, přesto, že si prezidenta nemohu vážit.A ještě k těm legráckám, budu osobní, poněvadž pokud nedostatek vkusu, taktu a sociální idiocii kombinovanou se začínající senilitou považujete za legrácky, je to víc, nežli na pováženou.

B. Uhlich 5.3.2016 23:10

Re: Jasná zpráva.

Vy jste měl na vojně "kalašnikova"..hm, no to by mě zajímalo kde jste to vlastně sloužil.. :-))) Nebo pán je pohádkář a ničemu moc nerozumí a to více diskutuje..., že? To bude asi to pravé, že?

V. Kusý 6.3.2016 9:43

Re: Jasná zpráva.

Ten kalašnikov byl jen reminiscence na Zemanovu poznámku stran přístupu k řešení vztahů s premiérem.Jinak pamatuji ještě vz.23, z osmapadesátky jsem si také zastřílel, ale sám jsem měl jako řidič tanku pistoli.Vaše útoky jen zdůrazňují fakt, že nehledáte myšlenkovou hloubku výroků pana prezidenta, vašeho milce :-)))Konečně, pan Uhlich zřejmě podle své planety hádá, ne - li?

B. Novacek 6.3.2016 10:48

Re: Jasná zpráva.

Pane Uhlichu, Kusy je vul, to vi vetsina zdejsich ctenaru...svou mentalni postizenost bali do radoby yntelechtualnich sentenci, ale povetsinou jen zvatla uplne hlouposti...a to vzdycky pod clanky pana Vlka. st., zrejme je to placeny troll z okruhu odpurcu zdraveho rozumu a trefnych, burcujicich provolani, ktera zde pan Vlk presentuje.Ve svych skoro sedmdesati je Kusy na urovni frekventantanta zvlastni skoly, ktery zrovna prochazi pripravou na inkluzi a je ponekud vice nez zmaten...

V. Kusý 6.3.2016 11:14

Re: Jasná zpráva.

Pane Nováčku (všimněte si, že používám tečky a čárky), od některých lidí mi nadávky nevadí, dokonce mne utvrzují v tom, že bych mohl zřejmě mít pravdu.

J. Jurax 6.3.2016 0:37

Re: Jasná zpráva.

Splést si Sa58 s kalachem - kdeže jste to byl na vojně?

J. David 6.3.2016 4:26

Re: Jasná zpráva.

Pane Vladimíre, kdeže jste to "byl dobrý s kalachem"? Vy si asi pletete i vzpomínky na ZVS, co jste to držel v pazourách a nosil na pleci. Sedm křížků Vás ale omlouvá, tedy i to Vaše "provolání" se začínající senilitou. Ono to střílelo jako "kalach", habius to mělo jako "kalach", patrony stejné jako "kalach", ale nebyl to "kalach". Byl to SA vz.58 (útočná puška), která se technicky liší od "kalacha" dosti podstatně. Když Vám potmě podstrčím složit AK 47, místo SA 58, budete asi v řiti, jako Baťa s dřeváky, tedy pokud jste kdysi nesloužil u "Specnaz" našich bratří z východu.

Jinak, někdo má rád holky, jiný vdolky ("nedostatek vkusu, taktu a sociální idiocii kombinovanou se začínající senilitou..."), nuž, každý má jiný naturel a tudíž i jiný způsob vyjadřování. Jenom by mne zajímalo, zdali sám na veřejnosti, když Vám někdo skřípne prsty do veřejí dveří veřejného hajzlíku, zachováte verbální lehkost, vkus a takt typu Dr. Gutha Jarkovského. Cit.:"Moje děti a vnoučata by ocenili skutky víc, než sebesilnější provolání". Tutlat skutek skřípnutí si pazoury ve dvěřích, nebo si lidsky a jadrně ulevit od bolesti? Dědo, a bolelo to, ptá se vnouček? Nebolelo, pokrytecky říká dědek (politicky korektně, aby ospravedlnil výrok, který je nedostatkem vkusu a taktu). Druhý den si vnouček taky ve veřejích přiskřípne prsty. Za vše pak ale může dědek, že důrazně popřel své výroky a zvolání, že pazoura skřípnutá ve veřejích hajzlíku nebolí. Pane Kusý, pokud objektivní realitu nepojmenujete příhodným, jasným a výstižným výrazivem, označte se za vola, tedy pokud to budete chtít sám. A AK47 moc nepromazávejte, zpomaluje to kadenci a způsobuje "zádržky" ("kalach" nejlépe jede "na sucho", na rozdíl od hrm). Přeji pěknou neděli.

V. Kusý 6.3.2016 9:50

Re: Jasná zpráva.

Děkuji za , sice delší, leč poučné čtení.Kalašnikova jsem objasnil výše a stran prstů ve dveřích, možná jsem nechápavý, ale souvislost s nedostatkem vkusu pana Zemana mi poněkud uniká.Že se chová tak, jak se chová jen proto, že může, je podle mně projev sociální idiocie, což jak jistě sám uznáte není pravá kvalifikace pro hlavu státu.

M. Prokop 5.3.2016 20:52

Re: Jasná zpráva.

Chlap dokáže uznat, pokud udělá chybu. Vlastnost mamánkovi Zemanovi zcela cizí.