17.5.2024 | Svátek má Aneta


Diskuse k článku

POLITIKA: Německé nebe mít

Jsou věci, které se opakují s pravidelností hodnou lepší věci. A tím je třeba rozpor mezi zájmy Čechů a Němců. To mne napadlo, když jsem si přečetl, že byl Daniel Herman dne 27. 5. 2017 zvolen do předsednictva KDU-ČSL.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Kovaříček 2.6.2017 4:14

Chvála Václava

S tím svatým Václavem, pane Vlku, opatrně! Byl to člověk prozíravý a měl na mysli blaho naší země, proto posílal do Němec ty voly. U toho mělo zůstat, dnes by se to náramně hodilo. To by s těmi voli jezdily vlaky z Čech 24/7, vlaky pěkně dlouhé. Anebo by z ekologických důvodů mohli ti volové pochodovat, po dálnici na Rozvadov v pětistupu ve dne v noci. Ó jak by se české zemi ulevilo, sice bychom tak přišli o "elitu", nejen politiky, ale také akademiky a redaktory, ba dokonce i o některé zde přítomné pripodotykače, to by však byla jen nepatrná ztráta. A Německu by to nikterak neuškodilo. I tam je těch volů požehnaně, takže ti naši čeští volové by se mezi nimi ztratili. Tož svatý Václave, krleš?

P. Sulc 2.6.2017 2:40

Jeste nam, pane Vlku,

napiste o ''spanilych jizdach'' do dnesniho Nmecka a Polska, ale i Slovenska, co delali ti hodni, mirumilovni Husete. Pokud vim, jen na Slovensku zcela mirimilovne, vzdyt to byli Cesi, ne, vypalili na 170 klasteru a to i z knihovnami !!!! A mnichy, pokud neutekli, upalili.A tech vypalenych klasteu i s knihami bylo v Cechach daleko vice.