20.5.2024 | Svátek má Zbyšek


Diskuse k článku

POLITIKA: Nemám rád Andreje Babiše

Andrej Babiš nepochybně ohrožuje demokratický řád v České republice. Ne snad, že by on sám jako osoba chtěl zavádět do ústavního pořádku státu nějaké autoritativní prvky...

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Prokop 16.9.2019 10:27

Ano, protože základ problému je, JAK je splňovala.

M. Prokop 16.9.2019 10:26

"Po dvou letech tanců policie a státního zastupitelství je tu Andrej Babiš čistý a silnější, než byl kdy předtím."

Silnější možná (ač i o tom pochybuji, počet koblihářů je ± stejný), ale čistší ani náhodou. Čápák je jen menší z jeho četných prohřešků, a ani o něm soud neproběhl, jen bylo vyšetřování za poněkud pochybných okolností ukončeno. http://dfens-cz.com/nenavist-proti-letne-divide-et-empera/

Jinak souhlas.

B. Rameš 16.9.2019 10:16

Se zemí, kde je čtyři roky vedené vyšetřování s výstupy zvíci čtyřiceti hodně tučných knih shrnuto do věty "firma splňovala podmínky pro udělení dotace" je něco špatně, a to bez ohledu na to, kde je pravda.

P. Dvořák 16.9.2019 10:10

Je to trik. Jak se říká, o kom se nemluví ani nepíše, jako by nebyl.

Tudíž Babiš je a je a je a . . . .

P. Hlosta 16.9.2019 10:06

Co myslíte, zvítězí demokracie a volby rozhodnou kdo má mít vládu? Nebo vámi uvedený car nám zruší tuhle demokratickou volbu? Já bych sázel, že demokraticky si zvolíme opět car necar. Jen je otázka, kdo bude spokojený s výsledkem demokratických voleb. Já to odhaduji, že vy ne. ;-)

P. Hlosta 16.9.2019 10:01

Václavamoravcepořad řešil jak je to vlastně s tím zastavením Babiše. Čtyři chytří tam meditovali a závěr jejich meditací je, že nic není jisté, ani zastavení stíhání Babiše, ovšem je jisté, že je vše nejisté. Jsou to taková zadní vrátka pro případ neúspěšnosti přaného si výsledku kriminalizování Babiše. Podle té chytrystyky ač Babiš nebude trestně stíhatelný, není jisté, že NENÍ podvodník a zločinec. Jejich mudrlanství má ale jednu chybu. Totiž dle této metody posuzování, lze úspěšně tvrdit, že není jisté, že Babiš JE podvodník a zločinec.

Tak nějak propagandisté z ČT neví kudy kam. ;-))

J. Oldfart 16.9.2019 10:00

V čem spočívá ten řád a pořádek? Nic kromě zvyšující se byrokracie a buzerace, viz kontrolní hlášení a EET.

J. Ptáček 16.9.2019 9:53

Zas tak úplně nesouhlasím. Jednak to opravdu, aspoň formálně, není ještě uzavřeno. I tak to asi skončí Babišovým "vítězstvím". Už proto, že si to přeje náš car, kvůli Ústavě určitě ne. Ale jeho figurka na šachovnici, Andrej, vidí, že nějaký špagát na něj je. Do hlavy mu nevidím, ale myslím si, že má filipa (určitě s malým "f") a příště si podobný fígl dobře rozmyslí. Car jednou docaruje.

L. Písařík 16.9.2019 9:42

Nemusíte mít rád Babiše, ale musíte uznat, že za jeho vlády tady začíná pozvolna být pořádek, krást a okrádat stát je stále obtížnější a proto ten odpor.

F. Houžňák 16.9.2019 9:16

Jenom mi není jasné, jak že to je s tou Babišovou "mediální mocí": ať otevřu noviny takové či onaké, pustím rádio, zapnu televizi, všude na něj nadávají. To je nějaká divná mediální moc. Nebo je to nějaký rafinovaný, babišovsko-putinovský trik?

K. Salajka 16.9.2019 8:59

Zatím to vypadá, že přes Sorošovu Metropolitní univerzitu a objektivní genie jako Jirka Pehů budou naznačovat, že věc vlastně vůbec není uzavřena. Zajímavé bude, jestli potrvá jejich požadavek na doživotní neodvolatelnost státních zástupců. Jejich útok na demokracii je nebezpečnější než vše, co spáchal AB , ač s Vaším titulkem souhlasím.

Asi si najdou nové téma, nejspíš klima.

J. Pavelka 16.9.2019 7:37

Ve starých Benátkách byl ovšem málokdo gramotný...

J. Kočí 16.9.2019 7:34

"Celá ta veselice začala jedním anonymním udáním"

Někde na psu jsem četl, že ho podal jakýsi právník Top09. Nemělo by se to taky zveřejnit?

S. Sedlák 16.9.2019 4:21

Ještěže jste napsal, že nemáte Babiše rád. Hned zpočátku. Jinak by to vypadalo, že to napsal marmeládový bezmozek, který nejenže nehledí na fakta, na Olaf ale ani neví, že vyšetřování trvalo 4 roky.

T. Kohout 16.9.2019 2:26

Tak on už není trestně stíhaným! Lidičky, proboha, co s tím budeme dělat? Pevně věřím, že nějaká originální hlava najde řešení, co dál, jak dál. Babiš zůstal, Koněv padnul, tak co tu máme dál? "ová"? Nebo ten Žižka, dřív hrdina.