6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
wotan 3.11.2008 13:20

ruka

Jak nato kolem,měnová krise,zavírání továren a nezaměstnanost, bude reagovat ta proklamovaná Neviditelná ruka trhu, myslím že se zviditelnila až moc!!!!

PETR 30.10.2008 9:26

Proč odejít ?

1) ODS má stále nejvíce senátorů a slidovci a Schwarzenbergem + dalšími pohodlnou většinu.

2) V PS se nic nezměnilo, nebyly volby poslanců

3) Pokud splní krajské vlády ČSSD předvolební sliby, vyprázdní krajské pokladny a budování všeho možného se zadrhne, protože se finance vyčerpají na poplatky u lékaře a  v nemocnici. Pokud je krajské ČSSD platit nebudou, nesplní své předvolební sliby. Poslanecké volby v roce 2010 ČSSD prohraje tak jako tak.

Navíc - nejde jen o náš vnitřní kolotoč, ale také o ten EU a my musíme být odpovědní. Pan Schwarzenberg vyzval pana Sarkozyho na souboj, bude-li se nám nepatřičně míchat do půlročního šéfování EU. Měli bychom ukázat, že si to zasloužíme a ne trucovat jako puberťáci. 

modré krávo 29.10.2008 0:25

vládní team čtvrté kategorie jel a dojel.

No sám vševědoucí santa Klaus je tím balvanem na kameni-po sarajevu (vytunelování země)se měl stáhnout z politiky a být potichu. To další zlo se odvíjelo od toho datumu od té chvíle, Klausovo bolševické "nic neskončilo, jedeme dál". No a výsledek vidíme-vládní team čtvrté kategorie jel a dojel. V západní civilizaci stejně jako v česku inteligence je levicově zaměřená.

modré krávo 29.10.2008 0:17

vládní tem čtvrtě kategorie jel a dojel

No sám vševědoucí santa Klaus je tím balvanem na kameni-po sarajevu (vytunelování země)se měl stáhnout z politiky a být potichu. To další zlo se odvíjelo od toho datumu od té chvíle, Klausovo bolševické "nic neskončilo jedeme dál". No a výsledek vidíme-vládní tem čtvrtě kategorie jel a dojel.

mik 28.10.2008 23:27

a nechat vládnout v EU Pabroubka se Sarkozym

autor buď zešílel nebo dělá pro KGB

Kvetla 28.10.2008 23:21

Nechoď Vašku s pány na led,mnohý příklad máme...

Snad jste chyběli tenkráte ve škole.Teď vám zbyde jen pláč nad rozlitým mlékem.Nebo si snad myslíte,že Duce bude rozdávat ze svého ? Nikoli,jen z toho,co se mu podaří z nás všech sedřít,případně na další sekery.;-€

Strakoš 28.10.2008 23:06

Proč po prohře, strašit voliče komunistama

Moje rodina od počátku vzniku ODS,volila pouze tuto stranu a to až do 17.10.2008,kdy dalo všech pět členů rodiny svůj hlas ČSSD.Proč,to je úplně jednoduché.Už jsme se nemohli dívat na tu aroganci vlády ,ale i představitelů ODS na krajích.Pochopitelně i Julínkova nezcela správná zdravotní reforma se na tom podepsala.Rozhodně nemůžu souhlasit s poplatkama v lekárnách

a rovněž u dětí a důchodců.Na jedné schůzi hejtman Bendl prohlásil,cituji:"O reformě se nebudu tady s nikým bavit.....Beztoho tomu nerozumíte..." Tak se pak nedivte,že ani voliči se nebudou s Bendlem bavit.

mik 28.10.2008 23:32

Re: Proč po prohře, strašit voliče komunistama

Zato nabubřelá arogance ofenzívního deprivanta Paroubka a asociála Rátha ti imponuje, co?

Naopak, doteď ODS byla nevolitelná. Pokud by se Topolánkovi podařilo ještě zlikvidovat klause, Béma a Tlustého, čemuž moc nevěřím, začal bych uvažovat o tom, že se konečně stává trochu slušnou pravicovou stranou a začal bych ji volit.

Gaston 29.10.2008 0:01

Re: Proč po prohře, strašit voliče komunistama

Mylsím si to saméR^

Honza 28.10.2008 23:56

Re: Proč po prohře, strašit voliče komunistama

Víte, já se nedivím a nemám Vám to za zlé. Je mi jen líto, že když se po mnoha letech objeví předseda vlády, který se pohybuje v rámci který mu daly volby v roce 2006, neleze nikomu do řiti víc než musí a nazývá věci pravými jmény, tak že ho smete ne oranžová tsunami, ale podrazy od vlastní partaje. Je to velice nepopulární úkol, který má, tam nahoře totiž sakra fouká a klacky pod nohy mu hází kde kdo.

Nemyslím si, že by ta vláda byla bez chyb a že by nebyla v některých věcech arogantní, je však po dlouhé době jediná, která se alespoň ve velice úzkém rámci snaží něco s tím snědeným krámem u nás něco udělat.

Populistické pokřikování opozice bez adekvátní reakce vlády však již dosáhlo takové míry, že se opravdu nedivím odlivu voličů. Je to tak, že si prostě asi zasloužíme, aby tuhle republiku socdem s komunisty přivedli na buben. Populární odvolávání se na vlády minulé již neobstojí ani Paroubkovi po letech vlády levice. Současná vláda schodky snižuje, všimli jste si? Jak dlouho si myslíte, že se dá fungovat na dluh?

Honza 28.10.2008 20:54

Nevím, jestli je tupost a zaslepenost

kterou na tady a na podobných diskuzích projevují obdivovatelé Duceho Paroubka obecnou vlastností voličů ČSSD, nebo jde jenom o pár zamindrákovaných a hodně aktivních blbů ...

Honza 28.10.2008 21:36

Re: Nevím, jestli je tupost a zaslepenost

Myslím, že to není obecná vlastnost. Většina voličů oranžovorudé varianty převážně nemá přístup k internetu, tudíž ani k informacím, případně nepřečte písmo o výšce menší než 3 cm. Jak jinak si vysvětlit tu davovou volbu podle palcových titulků na volebních letácích? Typický oranžovo-rudý volič se tedy v těchto diskusích vůbec nevyskytuje.

Těch několik jedinců, kteří se zde takto projevují je intelektuální špička ledovce, takový výběr z jejich zlatého fondu. Tito lidé jsou v této hektické době sice velice zaneprázdněni, ale ve volných chvílích při přestávkách ve vyjednávání o krajských hejtmanech a o předsedovi senátu sem chvatně přispějí.

Ladislav N 28.10.2008 21:56

Re: Nevím, jestli je tupost a zaslepenost .... intelektuální špička ledovce...

 ;-P

PavelS 28.10.2008 23:22

Re: Nevím, jestli je tupost a zaslepenost

Vy snad máte nějakou relevantní studii o tom, že voliči ČSSD nemají přístup na internet nebo jen tak plácáte?

frsi 28.10.2008 21:57

Re: Nevím, jestli je tupost a zaslepenost

Honzo ty musíš být fakt ubožák! Píšeš příspěvek a sám na takovou hovadinu odpovídáš! Ty dělíš lidi vzláštním způsobem,ty chytrý ods,boží hovádka čssd. Musíš být Harry Potter,když to všechno tak víš. Určitě máš mindráky,najdi si holku,nebo to musíš rozchodit!

Honza 28.10.2008 22:05

Re: Nevím, jestli je tupost a zaslepenost

Ano, neznalost fungování internetu a elementární lidské slušnosti je pro tyto lidi typická.

1. Pokud se někdo jmenuje Honza, je to natolik obvyklé jméno, že jich může být v diskuzi i vice. Od toho slouži IP, aby se dali diskutující stejného jména od sebe rozeznat. Přejmenovávat se kvůli Vám nebudu.

2. Vykání je mezi slušnými lidmi normální, netykejte mi prosím, krávy jsem s  Vámi nepásl.

WWW 28.10.2008 22:12

Re: Nevím, jestli je tupost a zaslepenost

Hezky blbe, to rozdeleni na znalce internetu. Past kravy neni zadna sranda Jeniku !

Honza 28.10.2008 22:15

Re: Nevím, jestli je tupost a zaslepenost

Toto přirovnání jsem zvolil ne kvůli náročnosti tohoto jistě potřebného zaměstnání, ale kvůli důvěrnému tónu zvolenému jiným účastníkem diskuze. Cítím potřebu Vám sdělit, že s Vámi jsem je nepásl také.

WWW 28.10.2008 22:18

Re: Nevím, jestli je tupost a zaslepenost

Ale to ja preci vim, take si myslim, ze Vas z toho nikdo nepodezriva ! Snad jste se pri tom pomysleni neopupinkoval ?!

Honza 28.10.2008 22:22

Re: Nevím, jestli je tupost a zaslepenost

Ale vůbec ne. Naopak, kráva je velice sympatické zvíře, ani nemám žádnou averzi k pasákům (rozumějte krav prosím).

Honza 28.10.2008 22:17

Re: Nevím, jestli je tupost a zaslepenost

No vidíte, za chvíli tu bude celé politbyro.

Nomen 28.10.2008 18:58

Pravice je hrdá, levice jí mr..

Omlouvám se, ..ale verš se nabízí sám...Je je prostě přítel Sigmund F.

Honza 28.10.2008 19:02

Re: Pravice je hrdá, levice jí mr..

Zkusil jsem si to obráceně, a co byste řekl?

Také to šlo!    ;-D

Hrad 28.10.2008 18:06

Pravice je hrdá, a lavice je tvrdá....

Venku dunivými kroky proběhla demonstrace naší síly a odhodlanosti, mající odradit všechny případné zločince dělající si nárok na naši  samostatnost, a vy zde mlátíte "prázdnou slámu." Fuj. Není vám hanba?  To ta frustrace z dvojnásobně prohraných je tak velká?  Místo vyjádření hrdosti nad tím,  že v Praze byly k vidění všechny tanky a většina obrněných transportérů vlastněných naší skvělou armádou, co musí i toho největšího skeptika vrátit zpět na zem, si zde ulevujete stylem Yrky Sála - jirka.s. Nahoru naštěstí nebylo díky stratům(to jsou mraky;-() vidět těch 6(nebo čtyři?) gripenů. A hejtmanka se usmívala stylem "Do zbraně". A nejvyšší hejtman sebevědomě seděl, a jednou si také zavelel. Skvělé odpoledne, jaké má v den slavného výročí, být.

Honza 28.10.2008 18:16

Re: Pravice je hrdá, a lavice je tvrdá....

Tady se ti agenti zase rojí.

jirka.s. 28.10.2008 18:16

Re: Pravice je hrdá, a lavice je tvrdá....

No vida ! 5x evidovaná estébácká svi/ňa, smradlavá zřícenina, má dokonce přehled o stavech techniky naší armády!!!8-o Kampak to asi nahlásil? ;-P 

http://www.cibulka.com/cgi-bin/det_os.exe?id=W105932

Hrad 28.10.2008 18:34

Re: Pravice je hrdá, a lavice je tvrdá....

Yrko, každý starý blb musel být kdysi mladým blbem. Tvoje transformace blba na blba-darebáka je úplná. Prozraď svým čtenářum, co tě vedlo na ty Cibulkovy seznamy?  Dostal jsi se tam díky svému věku určitě až po normalizaci. Kdo tam v tomto období vstupoval, byl pragmatik.  Dotáhnout to na agenta a tajného spolupracovník je pro tvou halavičku výkon. Kdo si chce ověřit - tak Jiří Sál(alias Jirka-tak pěkné jméno pro mlsně se usmívajícího konfidenta) 6.6.1946. 

http://www.cibulka.com/cgi-bin/osoby.exe?code=W

http://www.cibulka.com/cgi-bin/osoby.exe?code=W

jirka.s. 28.10.2008 18:43

Re: Pravice je hrdá, a lavice je tvrdá....

Kdepakže to zase smradlavý koprofág asi tak udělal chybu??? ;-D

loula 28.10.2008 18:24

Re: Pravice je hrdá, a lavice je tvrdá....

Tak voni ty obrněné transportéry cestou nechcíply? To je pokrok.

Honza 28.10.2008 18:29

Re: Pravice je hrdá, a lavice je tvrdá....

Já tomu pořád nerozumím. Mohli byste mi prosím vy dva vysvětlit, kdo z vás dvou byl větší udavač, případně, kdo jím pořád ještě je?

http://www.cibulka.com/cgi-bin/det_os.exe?id=W87689

http://www.cibulka.com/cgi-bin/det_os.exe?id=W105932