28.5.2024 | Svátek má Vilém


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Frank 28.10.2008 7:27

Bartoni, kdy půjdete k čertu i vy?

Zatím jenom žvaníte nesmysly a lžete. Ano, ODS sestavila po volbách vládu, ale jakými praktikam? Co to melete o zodpovědnosti, kterou na sebe vzala. To byla jenom chorobná touha Topolánka a jeho party po moci. Proč nepíšete, o zradě svých voličů, se kterými uzavřela jakousi smlouvu? Ano, za každou cenu být u moci. Za cenu uplácení či vydírání přeběhlíků. A takoví pitomci jako vy jim k tomu sekundovali. Dneska jste opět chytý a mudrujete dále. ODS rezignovala na slušnou pravicovou politiku. Jak snížila byrokracii, daně? To jsou přece hlavní atributy, který se pyšní pravicové vlády. Místo toho urážky, posunky a inzultace. Jděte k čertu. Jste zrovna takový šašek, jako Topolánek, Bém a jiní.

jirka.s. 28.10.2008 10:04

Re: Už se těším jak bude Bufo bufo plnit své předvolební sliby!!!

Z Bufo bufovy slibotechny:

2. Naším cílem je zvyšování životní úrovně pro všechny. Průměrná mzda dosáhne úrovně nejméně 26 500 korun.  6. Nadále budeme snižovat tempo zadlužování a udržovat nízký podíl veřejného dluhu k HDP.  8. Výrazně zvýšíme vymahatelnost práva, zkrátíme délku soudních řízení. Prosazením nových zákonů do praxe, včetně zavedení testu integrity ve veřejné správě, majetkových přiznání a institutu korunního svědka, výrazně snížíme korupci.  9. Zlepšíme životní prostředí. Zajistíme stabilní tempo poklesu jednotkové energetické náročnosti hospodářství nejméně o 3,5 % ročně a stabilizujeme spotřebu primárních zdrojů energie na úrovni roku 2005. Podíl využití obnovitelných zdrojů energie zvýšíme nad 5 %. No a pamlsek na závěr: 10. Větším zapojením do evropského integračního procesu a rozvíjením transatlantických vazeb zásadním způsobem upevníme mezinárodní postavení a bezpečnost České republiky. A podobných lahůdek je zde ( http://volby.glosy.info/volebni-program/cssd/ ) mnohem více!

kiri 28.10.2008 7:27

Na tomto řešení jsme se s přáteli také shodli.

Mirek předá Jirkovi klíče od Strakovky. Tak tady to máš, to tvý vítězství bylo fakt grandiózní! Já to tu balím.Pár drobností. Je tady to předsednictví EU. Ekonomická recese jako sviňa na krku, ale ty máš Sobotku. Důchody. No to počká. S tím radarem opatrně. On totiž může stát kdekoli. Je to výzva pro Vítěze. Tak pa.

bibabu 28.10.2008 7:59

Re: Na tom řešení jsme se s přáteli také shodli

K tomu ještě zrušení těch poplatku ve zdravotnictví. No naši starouškové se dočkají. Za malo peněz žebračebka. Žádné baypasy, kardiostimulátory, operace šedého zákalu a čočky  zadara..., endoprotezy.... Babi , děto nechceta raději LDNku, tam Vás zrehabilitujem. No endoprotezu Vám dáme,  ale ne za 2 roky, ale za 5 let, jste, v pořadníku. ( no ale tučná obálka dovede změnit i pořadník, kolik že v té obálce je 30 ti korun ?) Kolik se dočká, dožije....?   Dráth  svého času, ještě nebyl ČSSD,prohlásil zdravotní reforma MUSÍ BOLET!!  ....No a mají to z krku, z LDNky do krematoria. Na důchodech ušetří, příbuzni si odechnou, jo starouškové naši milí,  dobře už jste se měli, bude hůř.

pilný 28.10.2008 8:15

Re: Na tom řešení jsme se s přáteli také shodli

Dobře jim tak, ale jak tomu příjdem My?

XP 28.10.2008 8:18

Re: Na tom řešení jsme se s přáteli také shodli

No, co ti dementní manipulovatelní, ale kde jsou ti druzí a Ti náctletí, kteři se na to vykašlali? Drahá ignoračka, budou to muset zaplati!

pilný 28.10.2008 8:21

Re: Na tom řešení jsme se s přáteli také shodli

Ale i těch dvacetiletých  bylo jak šafránu, ti to budou platit.

janika 28.10.2008 11:11

Re: Na tom řešení jsme se s přáteli také shodli

Tohle je vždy nejlepší argument, ohánět se jak starouškove nedostanou endoprotézu a pod. Ale, že ty starouškove byli dříve už v důchodu a dnes musí  chudáci šmatlat do práce/ což se týká i mne/ to už nevykřikuješ. Ty si dřepíš někde na uřednickém postu a děsíš . Ale představ si, že mne neděsí ani tak, že mne neodoperují, ale to, že mne z Topolánkovi vlády šlehne a zaplatím tobě lázně či operaci.:-/

stenly 28.10.2008 7:09

taky neví jak dál

>-R^v této zemi nikdo neví jak dál a hlavně s kým. já jsem přesvědčen že ale všchni jak né a s kým ne., to je ten problém. nikdo nepřijde a rekne tak ted budeme chvíli makat a pak se sejdem a něco vymyslíme nové volby  přechodnou vládu nového předsedu a tak ale to by tam neměli byt topol paroubek bursík a černoprdeník čunek

bibabu 28.10.2008 8:03

Re: taky neví jak dál

NihilistoR^, idealisto, Kde se chceě sejít, na veřejné schůzi KSČM- Tam se blábolilo jak všichni spolu....Jsou jiné motivace.  Když chce někdo něco změnit musí vědět jak dál

Tenager 28.10.2008 8:05

Re: taky neví jak dál

Koho tím myslíš my, nebo snad samozvanci VYMYSLÍ, nové volby. To je hustý, jaké bláboly tady na psu čtu.

jirka.s. 28.10.2008 10:10

Re: "v této zemi nikdo neví jak dál a hlavně s kým."

Ale ví, stenly, ví!!! Minimálně Bufo bufo to ví! A i kdyby nevěděl jak dál, tak hlavně ví s KÝM !!! ;-P

čtenář1 28.10.2008 6:47

ODS by se měla snažit udržet do řádných voleb - její nulové šance se tím nezmění.

Chtěl bych poznat stát, ve kterém v době nastupující ekonomické krize zvítězí strana tvářící se jako pravicová. To je logický nesmysl. Jen málo voličů zajímají teze, že nelze donekonečna žít na dluh, že je nutno zatáhnout za brzdu ve veřejných výdajích apod.. Daleko širší množinou jsou ti, kterým nějak nezbývá na spoření a často jedou v dluzích - až jim to připadá býti normální. A tady je široká voličská základna levicových stran. Stačí sem tam něco naslibovat, hodit do placu nějaké pastelkovné, které sice na rozpočet vůbec nemá vliv, neboť v porovnání s celkovými výdaji jsou jen kapkou v moři, avšak ve volebních předváděčkách mají cenu zlata a výsledek je téměř jistý.

Mirek 28.10.2008 5:42

Změna vedení

ODS potřebuje nové tváře a vedení- tedy nový náboj a nápad nahradit Topolánka Bémem je jen protahování katastrofy, kterou sem tito dinosauři zatahují pro svoje přežití. Pokud si myslí, že příště je budou voulit tak to žijí na blb-. lodi. Oni ani nepochopili proč prohráli. Zradili své voliče a zahodili sbvůj předvolební slib 2006. Bém Je číslo dva. Tak jakej je mezi ním a Topolem rozdíl. (Y)

H.K. 28.10.2008 7:06

Re: Změna vedení

...příště je budou voulit tak to žijí na blb-. lodi.

Poraďte.  Koho volit?

občan 28.10.2008 13:26

Re: Změna vedení

Volte konzervativní a slušnou KDU.

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 28.10.2008 2:58

ovsem jakou ODS?

Ze by se ODS mela zmenit, o tom neni pochyb. Ovsem otazkou je, jakou ODS se ta strana chce stat. Chce se stat opet Klausovskou ODS, o ktere mnozi tvridil, ze je to spise obdoba nabozenske sekty, nez politicka strana? Nebo se chce ODS stat skutecnou moderni pravicovou stranou? Ackoliv Topolanek je ponekud hrubian, fandil jsem mu. Na rozdil od ruznych Bemu, Zahradilu a podobnych, alespon neco delal, o neco se snazil, ne jen o sve koryto.

Ladislav N 28.10.2008 3:01

Re: ovsem jakou ODS?

Tak tak, vidím to podobně. ;-)R^

kopec 28.10.2008 11:18

Re: ovsem jakou ODS?

Ano snazil se i o to ,aby se Cunek z Bursikem udrzeli u koryt

Kylchap 28.10.2008 2:46

Mirku vydrž!

Ještě  jsme si s tebou mnoho neužili. S nikým jiným už nebude tolik legrace.

čtenář1 28.10.2008 6:41

Re: Mirku vydrž!

Nezapomínejme na Rátha - s tím je sranda daleko, daleko větší.

H.K. 28.10.2008 7:08

Re: Mirku vydrž!

Pěkně se nasmějeme až za nás začne ČSSD platit poplatky u doktora. Nebojte se bude veselo.

Ladislav N 28.10.2008 2:17

Nevím, co by ODS získala odchodem z vlády do opozice...

...a není moc jisté, zda by získala vládu po dalších řádných volbách. Zato ve způsobu prezentace vládní politiky na veřejnosti může leccos změnit, aniž by z vlády odešla.

Kecy o tom, že odchodem Topolánka jako obětního beránka by najednou byla ODS lepší a voliči by ji začali radostně volit, jsou výplody chorých hlav.

H.K. 28.10.2008 7:21

Re: Nevím, co by ODS získala odchodem z vlády do opozice...

R^. Ve volbách dostala ODS téměř 38 % hlasů. Pokud by zůstala v opozici, tak by ODS vyčítali promarněnou příležitost. Myslím, že tento výsledek je neopakovatelný. Topolánkova vláda vládne něco přes rok. V polvině vládnutí bývá u každé vládní strany pokles popularity.

ČSSD se může znemožnit vtáhnutím komunistů do rozhodování v krajích. Pokud se jí to podaří a voliči budou nadále volit komunisty a ČSSD, tak odblokují hlasy komunistů. Krajní levice bude vládnout  dlouhou dobu.

Robin 28.10.2008 15:24

Re: Nevím, co by ODS získala odchodem z vlády do opozice...

"ČSSD se může znemožnit vtáhnutím komunistů do rozhodování v krajích". Jenže co když se tím neznemožní. Co pak?

Brabec 28.10.2008 1:49

Vláda by měla padnout !

Stejně vládne Bursík a Čunek - žádný program ODS. Doufám, že Bém se pochlapí a postará se o pád této vlády.

Cato 28.10.2008 1:43

Věcně a pravdivě popsaný stav

Osobně si ale neumím představit, že lidé z širšího vedení ODS, kteří mají současný tragický stav na svědomí, jako Vondra, Nečas, Tluchoř, Tlustý, Benda,Němcová a další dobrovolně odejdou z teplých míst a začnou se "konzervativně pravicově" starat sami o sebe pouze silou svého vlastního intelektu, navíc před tím, než by se podařilo zprivatizovat letiště,poštu a ČEZ.

Jsem přesvědčen, že se budou zuby nehty držet svých židliček,byť by to mělo celou ODS poslat na hodně dlouho skřípat zuby za holý poslanecký plat do opozice.To, že tady bude vládnout ČSSD s komunisty je zcela jednoznačne pouze důsledek způsobu politiky právě vedení ODS v regionálním i celostátním měřítku, nikoliv úspěchu ČSSD.

A tak nakonec za 80 mld církvím, americkou základnu, reformu veřejných financí i zdravotnictví zaplatíme opravdu všichni, tedy i ODS, co celou tuhle katastrofu způsobila novou vládou ČSSD, jak již delší dobu upozorňuji. 

severočech 28.10.2008 8:46

Re: Věcně a pravdivě popsaný stav

ODS v opozici? To bude znamenat i uzavření kohoutku se sponzorskými dary! Protože sponzorské dary jsou objednáním pro dotyčného podnikatele potřebného politicko-ekonomického rozhodnutí.

A opozice nerozhoduje, takže v zájmu firmy se musí dary přesměrovat tam, kde se bude rozhodovat.

Takže ODS v opozici se stane finančně slabou stranou a ČSSD u moci se stane stranou zkorumpovanou. A věčný koloběh neviditelné ruky trhu, strkající penize do kapes vládnoucích bude pokračovat.

mol 28.10.2008 1:41

nesouhlas

Pokud je ještě možnost prosadit reformy, pak je potřeba vládu podržet. Cílem politiky je přece něco prosadit (a socani všechno tak snadno zpět nevrátí, to se nikdy nikde nestalo) a ne vyhrát volby.

Cato 28.10.2008 1:44

Re: nesouhlas

Opak je pravdou, důležité je korýtko a dlouho se ho udržet.