16.5.2024 | Svátek má Přemysl


Diskuse k článku

POLITIKA: Nejen Piráti

I když chtějí všem měnit životy ve jménu většiny, většina jim k tomu nikdy nedala mandát. Propadli už ve volbách v roce 2013, propadli i letos. Mluvme o tom, nebo vám budou do budoucna poroučet.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Hák 1.11.2021 6:54

No, nevím. Různé ozeleněné spolky typu Fridays For Future výsledek voleb nadšeně slavily. Ony totiž mají hojné zastoupení v TOP09, Pirátech a částečně i v amorfním STANu. Ministerstvo školství (STAN) bude jejich, což je pro ně docela klíčové (ono teda už bylo, Plaga za ANO de facto dělal politiku Pirátů).

Progresivističtí voliči určitě ze scény nezmizeli, oni se jen přelili ke stranám, o nichž nám mediální elity tvrdí, že jsou pravicové.

S jejich nebezpečností i kvůli propojení se zmíněnými médii má autor ovšem pravdu.

J. David 1.11.2021 6:10

Nu, Piráti by měli vyvěsit "žlutou vlajku", nákaza a zkáza na palubě. Volby dopadly, jak dopadly, ale ten odredovaný rachitik si klade podmínky. Drzé čelo lepší, než poplužní dvůr. Pětidomek, bon, domečku, domečku, kdo v tobě přebývá... ? Bude sranda, až v pětidomku budou mít ucpaný hajzlík, nu třeba Pekari páskované uchopí péro, a bude prošťuchovat trativod, kouleje bulvami. Bude ještě sranda, ale hřbitovní.

J. Tulejová 1.11.2021 6:26

R^;-D;-D;-D

T. Kubín 1.11.2021 6:00

Krásný příklad hlasatele Jediné Pravdy. To, co se mu líbí je "parlamentní demokracie", to ostatní odpad, krajní cosi a nedemokratické tentononc. Takové jako autor by se dobře chytili v Rudém právu v 70's.

J. Pallas 1.11.2021 15:14

Souhlas, také se mi nelíbí, že „demokraté“ odmítají dát SPD místopředsedu sněmovny, neb prý jde o nedemokratické tentononc.

K. Machala 1.11.2021 2:33

Ano, ale... oni jsou jen radikální odnož toho greendealu, který všechny tři naše velké politické bloky buď podepsaly bez odporu, nebo proti němu ani nepípnou v Bruselu. Jestli je rozdíl mezi zelenými talibanci z ČR a stranami poslušnými zelených talibanců s účastí v německé vládě, se teprve uvidí.

T. Kohout 1.11.2021 0:30

Píšete Martin Stropnický. Zřejmě máte na mysli Matěje, co se tak děsuplně zapsal všude, kam vkročil. Nejhorší zásek udělal na Magistrátu hl.m. Prahy, ale pohromou byl i pro všechny partaje, kde se mihl.

M. Grundmann 1.11.2021 0:23

Všechna tato hnutí mají skutečnou politickou moc na Západě. Je zajímavé, že si jim ve východní Evropě nedaří. U mladých však mají určitou podporu.

T. Kohout 1.11.2021 0:33

Jsou to takoví místní "talibánci". Také si myslí, že my sice máme hodinky, ale oni mají čas a že to tu jednou taky převezmou. Patří mezi ně i Piráti a všeobecně ten odvar z bylin, tedy Kliniky.

R. Tichý 1.11.2021 7:38

Zatim jeste zije dost lidi, kteri si pamatuji sicialismus, vladu jedne strany a vysledky te hruzy.