5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Diskuse k článku

POLITIKA: Nedostatečný Babiš

Jestli v české politice není veselo, pak kde už jinde? Andrej Babiš, člověk a premiér v demisi, sdělil do veřejnoprávní bedny, že pokud president republiky pověří sestavením vlády jinou osobu z ANO, bude to respektovat.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Valenta 10.4.2018 9:45

Re: Orban a Kaczinski

Já jsem ten poslední co by se zastával Babiše. No a jak to dopadne ve zmíněných zemích si budeme muset počkat. Zřejmě Vám imponuje plná kontrola nad např. veřejnoprávními médii a podobné výdobytky demokracií zauralského typu.

P. Lenc 10.4.2018 9:57

Re: Orban a Kaczinski

Jo mimochode, "plná kontrola" veřejnoprávních medií, to jste se dozvěděl od ČT a a "reportéra" Mathého, že?A volby byly "naprosto nedemokratické", že?Vaše myšlení je přesně to, o čem tak "zasvěceně" píšete.Zauralského typu.

M. Prokop 10.4.2018 10:53

Re: Orban a Kaczinski

Plná kontrola nad např. veřejnoprávními médii je jeden extrém (špatný), jejich naprostá volnost šířit ne objektivní informace, ale ideje a předsudky svých zaměstnanců (současný stav ČT a ČRo) extrém opačný, neméně škodlivý.

M. Valenta 10.4.2018 14:33

Re: Orban a Kaczinski

Jestli se díváte na zprávy v televizi, jaký kanál volíte? Je podle Vás třeba Moravec tak neschopný politický moderátor, jak ho vykreslují zemanovci?

P. Lenc 10.4.2018 9:52

Re: Orban a Kaczinski

Jo soudruhu Valento.Váš názor jako vždy "úderný" a naprosto "pokrokový". Jenom ti voliči v Maďarsku, ale také v Polsku jsou úplní blbci, kteří se výšinám vašeho EU intelektu opravdu, ale opravdu nemohou rovnat.Takový fízl Babiš, který ráno řekne, že je něco bílé, jenom aby večer řekl, že to je naopak, který nutně potřebuje ovládnout vnitro v pudu sebezáchovy, který jezdí po krajích a slibuje a slibuje, který nám důchodcům přece přidá devět stovek a dopravu málem zdarma, ten přece "nebude měnit zákony", že?Vy levičáci jste stále stejní, nepoučitelní.

M. Valenta 10.4.2018 10:09

Re: Orban a Kaczinski

Vás ale soudruhu Lenci dokáže každá pozitivní zmínka o EU spolehlivě vytočit. A nad tím Babišem ještě hůl nelámejte. Třeba se ještě po domluvě Zemana a za asistence Okamury a komunistů pochlapí a pro začátek, v rámci rozcvičky, "zamente" s US a ČT.

P. Lenc 10.4.2018 10:20

Re: Orban a Kaczinski

Ve vašem případě mne nazývat soudruhem je volání zloděje chyťte zloděje.A váš názor na EU je právě to o čem píši.Vy levičáci jste holt nepoučitelní a proto životu nebezpeční.

M. Valenta 10.4.2018 10:58

Re: Orban a Kaczinski

Tak si to soudruhování příště odpusťte neboť nikdy v životě a to ani za komunistů jsem nevolil levici, ale už jsem Vám to myslím v minulosti psal.

J. Novotny 10.4.2018 8:53

Babiš vyhrál, protože byl lepší volbou, než to stávající

panoptikum. Co se týče prohlášení Babiše, tak je to vzkaz prezidentovi, že je na stole varianta bez něj ve vládě (a bude tahat za nitky z pozadí, jako všichni vlastníci ostatních stran). Evidentně řešení s komunisty a SPD je pro něj (zatím) příliš.

Kdyby neměl hranici, tak už tady dávno máme stabilní vládu, jako v tom Maďarsku, či Polsku.

J. Urban 10.4.2018 8:36

Díky autorovi za tento článek,

krátký a tak výstižný.

J. Holíček 10.4.2018 6:29

Je to fakt.

Babiš vyhrál, protože se do politiky nehodí. Nemá vizi, kromě malé domů pro Agrofert. Problém je ovšem v tom, žeani zavedení politici nemají také o stát zájem. A největším problémem je fakt, že voliči nevybírají podle toho, kdo jim může opravdu prospět, ale kdo se jim nejvíc líbí. Jako koníky v Chuchli.