Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

sukcesivní eroze

24. 9. 2008 10:16
Už se ani nedivíme, když kozlové zahradničí...

http://hn.ihned.cz/c1-28120480-julinek-slibuje-vymytim-uplatky" target="_blank" rel="nofollow">http://hn.ihned.cz/c1-28120480-julinek-slibuje-vymytim-uplatky

lze najít ve výročních zprávách sdružení Reforma zdravotnictví. Farmaceutické firmy podle poslance této organizaci, s níž jsou Julínek či jeho náměstek Pavel Hroboň spojeni, poskytly miliony korun. Ministerstvo rozhoduje o úhradě léků, které firmy vyrábějí, podotkl Rath.

http://www.ceskenoviny.cz/domov/index_view.php?id=335034" target="_blank" rel="nofollow">http://www.ceskenoviny.cz/domov/index_view.php?id=335034

0 0
možnosti

No...

24. 9. 2008 13:27
Rath s přítelkyní "zentivou"?

Co mu vadí? Že léky nebudou tolik výdělečný kšeft a jeho "mařka" vydělá míň a nebude na dovolenou v karibiku ? Dráth je ten poslední, kdo má právo do něčeho spojeného se zdravotnictvím kafrat.Sám chtěl stovku za doktora a dvě za den v nemocnici.Když je to třetina, tak řve, že jiní okrádají...neskutečný b.l.b  ....

0 0
možnosti

Klička

24. 9. 2008 10:12
Podstata

Předesílám, že nejsem příznivcem pana Tlustého, jako ostatně žádného bývalého komunisty. Napsat však, že jeho čin byl vůči spolustraníkům zákeřný je hodně přitažené za vlasy.Aby to byla pravda, bylo by nutno panu Tlustému dokázat úmysl svým spolustraníkům nějak ublížit.Jak však víme ( a to jedině bylo dokázáno), nechal se tento na popud "redaktora" Janka Kroupy vyfotit ve vířivce s nějakou slečnou (podotýkám že oba oblečení). Toť vše. Na tom nevidím nic zákeřného proti spolustraníkům.Že to měla být provokace je možno přijmout. Ovšem nikoliv provokace někoho konkrétního a už vůbec ne provokace spolustraníků. To, že se na to chytila rychlokvaška z ODS je jenom souhra náhod, která ovšem má také nějakou vypovídací hodnotu. Zrovna tak se mohl chytit kdokoliv jiný, člen kterékoliv jiné politické strany.Celá tato "kauza" je jen projevem naprostého novinářského amatérismu, jako ostatně cokoliv, co naši "novináři" v poslední době vyplodili v honbě za čtenností či sledovaností, v jejich službě mamonu.Viníkem zde tedy není pan Tlustý, ale Janek Kroupa a televize Nova, která takovýto amatérský paskvil odvysílala a ve svých spekulacích překročila všechny zákony slušnosti. Odhalit korupci je velmi těžké a žádoucí. Způsob, který televize Nova zvolila je však odsouzeníhodný, hodný pouze sprostého bulváru. Její redaktoři, zvláště pak pan Kroupa by měli být posláni za jejich peníze do světa, aby se naučili co je to a s jakými prostředky pracuje investigativní novinařina. Znovu opakuji, pan Tlustý je zde obětí vlastní hlouposti. Naletěl totiž "novinářům", slovy expremiéra Zemana, tomuto póvlu a hnoji v české společnosti.

0 0
možnosti

:-)

24. 9. 2008 13:41
Re: Podstata

poslyšte, vy přece Tlustého nepovažujete za hlupáka, nebo ano?  Co si jinak myslet o politikovi,který se  na popud novináře  nechá nafotit na snímky, které evokují kompromitující situaci a  - a co vlastně čekal, že se s těmi snímky udělá??? Že by chtěl zahájit kariéru fotomodela - to asi ne, že?  Takže už když svoloval k focení, věděl, že je aktivním spolupracovníkem provokace a tím i zákeřným vůči svým kolegům.  Howgh.

0 0
možnosti

jasan

24. 9. 2008 9:56
achich ouvej

rekl bych, ze vse je upne jinak...

1)  Vlastik se dal vyfotit uz v unoru - a pred volbami tohle spustila media

2) Topolanek misto aby si toho nevsimal mlati okole sebe jak  vztekly a evidentne ani nezna stanovy

3)  Pokud nekdo zradil program ODS, tak je to Topolanek - staci pripomenout Lisabon...

4)  Secteno a podtrzeno - clenska zakladna nema z Vlastika zadnou radost  - ale SKODI ji predevsim Topolanek  svou upornou blbosti.

0 0
možnosti

Klička

24. 9. 2008 10:57
Re: achich ouvej

Jak je všeobecně známo a mnohokrát potvrzeno chcípající kobyla koppe.Bohužel kope do vlastních řad. Toť Topolánek, člověk to nehodný svého úřadu a své funkce. Kdy už to ODS konečně pochopí? Má přece ve svých řadách a to zejména v krajích a obcích schopné lidi. Ve vrcholových funkcích však tito lidé nejsou. Proč asi? Ano, ODS potřebuje očistu. Zejména však očistu od pánů Topolánka, Nečase, Julínka, Béma,Zahradila, Langra a jim podobných.

0 0
možnosti

I-Worm

24. 9. 2008 9:39
Když někdo osm let hladověl

a pak se dostane ke korytu, nezřídka se stává, že se přežere a pukne...

0 0
možnosti

PROKOP BUBEN

24. 9. 2008 9:59
Re: Když někdo osm let hladověl

Kdo hladoví, asi více přemýšlí, takže to s tím hladověním zase asi nebylo tak slavné.....I v opozici, zvláště pak mocné opozici se dá lízat.....Že se ovšem vrhli ke korytům, bez náležité přípravy je asi pravda, nebo si možná myslí, že zvolenému a následně i za podivných okolností instalovanému je dovoleno - VŠE....

0 0
možnosti

Chalupa

24. 9. 2008 9:37
Běda nám všem

Topolánek (kterému naprostá většina nevěří) se především zabývá svou pozicí. A. Merkel, která 3. rok šéfuje velké koalici (která je nejoblíbenější političkou),  se zabývá eliminací dopadů krize, věcně kritizuje její příčiny a není ochotná za Američany tahat horké brambory.

Topolánek si libuje jak dobré jsou poplatky. Němečtí politici se intenzívně zabývají přípravou na období (nikoli vzdálené) ,kdy vzhledem k vyčerpanosti zdrojů cena ropy vzroste tak, že může dostat na kolena celou západní civilizaci (padne klasický automobilový průmysl, doprava, zabezpečování domácností mazutem a plynem,...)

Máme smůlu, Topolánek a nejen on, jsou myši, které přez ratlíka a osobní zájmy nevidí slona.

0 0
možnosti

janci

24. 9. 2008 9:51
Re: Běda nám všem

R^

0 0
možnosti

gerontusinza

24. 9. 2008 9:31
Áááááááááá pan Bárta je moralista.....

zlodějna nevadí ale poukázání na svinstava ve vlastní straně velice...... Pane Bárto, nemám rád pana Topolánka a pana Tlustého, ale vy vydáte za oba......;-D Váš morální kredit je tak lehce řitelný, že se divím že si vás ještě někdo objednává na psaní....... a o ODS..;-D. jen mě utvrzujete o jejím a vašem charakteru.....:-/

0 0
možnosti

Kylchap

24. 9. 2008 8:54
Pan autor

mnoha slovy sdělil, že "ODS vovinuly ňáký mraky". Jinak řečena "ODS roste, ale je bita".

0 0
možnosti

3směsi

24. 9. 2008 8:50
Jsem ráda,

že je mým premiérem pan Topolánek, vypracoval se a nevím o nikom lepším v ODS. Taky jsem šťastná, že se nemusím stydět za svého ministra zahraničí. Zato je mi špatně z pana prezidenta, pražského primátora a jejich nohsledů.

0 0
možnosti

fox

24. 9. 2008 8:56
Re: Jsem ráda,

Podepisuji.Topolánka je třeba podržet!!!!!

0 0
možnosti

PROKOP BUBEN

24. 9. 2008 8:26
JAK VIDNO

Má Vlastík Mičurinovič Volavka daleko více příznivců v kLausostraně, než si to autor zřejmě uvědomuje......Rozhodnutí oblastní a nakonec i místní organizace je vypovídající.....

0 0
možnosti

ulman

24. 9. 2008 8:23
primitiv

Pane Bárto, já to vidím trochu jinak - od doby Milouše Jakešů tu větší primitiv v čele vlády nebyl. Taky co by člověk chtěl od idividua z lampasácké rodinky.

0 0
možnosti

PROKOP BUBEN

24. 9. 2008 8:27
Re: primitiv

Snaží se, ale nejde mu TO -  by mohlo znít hodnocení.....

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz