Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Josef

25. 9. 2008 0:20
Inteligentní idioti

Dnešní Topolánek je někde jinde a za výkony, které předvedl na zeleném sjezdu i v nedělní Partii na Primě zaslouží nejvyšší známky za technickou hodnotu i umělecký dojem. Stačí si pozorně prohlédnout, poslechnout a přečíst jeho projev. S emocemi pracoval velmi účelně a naprosto racionálně, stejně tak s tím, co v emočním vypětí sděloval. To není člověk s nervy v kýblu.

Ano tleskali mu ti idioti zelení. Jste hlupák pane Bárta.

0 0
možnosti

DAN

24. 9. 2008 21:54
Indulona

Racionální Topolánek na Primě? Pane Bárto, namažte se indulonou, ať se Vám do té modré řiti lépe leze.

0 0
možnosti

BuBu

24. 9. 2008 22:00
Re: Indulona

Bárta za to nemůže . . . že si ho mastíte indulónou . . . červenou !  :-D

0 0
možnosti

Laďa

24. 9. 2008 20:17
Výborně pane Bárto,

vidím to úplně stejně!!! R^ To co se děje v ODS se dalo lehce předpokládat už před volbami. Ale Mirek to kočíruje skvěle. Až to vyčistí, zas bude koho volit !! Myslím, že na to čeká 10-15% voličů. :-)

0 0
možnosti

Laďka

24. 9. 2008 20:30
Re: Výborně pane Bárto,

Tam bude asi omyl v těch procentech voličů, správně jste měl uvést  1 - 5 %. Ano, to bude velmi pravděpodobné.

0 0
možnosti

jos

24. 9. 2008 19:55
Autore,

hned na začátku máš pěknou velkou kulatou lež. Zjevně účelově jsi jaksi "zapomněl" na Kubiceho podvod před volbami 2006, tak "obratně" předem uvedený Topolánkem v televizní debatě. Ten váš "ubohý" Topolánek dojel, a ještě dojede, na praktiky, které zavedl on a jeho ODS.

0 0
možnosti

kamil

24. 9. 2008 19:53
pane bárta-jako vždy-prapor ods výšs-jen výše-kolik vám ta parta platí-jste ubohej a nehodnej každé polemiky-s fanatiky a lháři se nedá diskutovat

0 0
možnosti

H.K.

24. 9. 2008 20:39
Re: pane bárta-jako vždy-prapor ods výšs-jen výše-kolik vám ta parta platí-jste ubohej a nehodnej každé polemiky-s fanatiky a lháři se nedá diskutovat

Napište něco k věci a pokusíme se diskutovat. Nálepkovat a osočovat umíte, ještě napište nějakou myšlenku.

0 0
možnosti

Tomáš

24. 9. 2008 18:12
Ono to tak nějak asi bude:

členové ODS si s tím poradí a po vítězných volbách zvolí na kongresu dobřeR^

0 0
možnosti

mig

24. 9. 2008 15:30
Nic nového pod sluncem

Vás, ne-přívržence Topolánka je zábavné číst. Už  6 let vám leží  v žaludku a ne a ne ven. Útočíte rádoby zleva, rádoby zprava - a on si mirnix dirnix pořád vede svou. Vyhrává co se dá, vítězí, sestavuje nesestavitené vlády, kočíruje ten ODScký pytel blech, směje se vám do očí. - Bravo, Topolánku. Znovu to,chlapci,projedete. Vaše mantry jsou průhledné.

0 0
možnosti

femina

24. 9. 2008 16:10
Re: Nic nového pod sluncem

¨Kdo se směje naposledy, ten se směje nejlépe, znáte to přísloví? Uvidíme po volbách, komu bude do smíchu, ale myslím, že vy to nebudete. Jinak o Topolánkových výhrách víme každý své, že? Asi bych to ani nepřipomínala být vámi, on si totiž každý dobře pamatuje jak to bylo s Melčákem a Pohankou, potažmo na nátlak na pana Kořistku. Takže žádná sláva, žádné vítězství, jen prachobyčejné kupování hlasů poslanců. Nazývejme věci pravými jmény.

0 0
možnosti

woodward

24. 9. 2008 14:09
Snad nebude tak zle

Úvahy na téma, kterej z politiků krade, bere úplatky, protlačuje kámoše do výhodných kšeftů apod. nemaj žádnej smyl. Dělaj to všichni. Vystřílet je taky nemá smysl, protože my, jejich voliči, nejsme o nic lepší. Takže to jediný, na čem opravdu záleží, je to, jak dlouhou dobu ještě od historie dostaneme na to, abychom se jako národ trochu zcivilizovali.

Právě z tohoto hlediska je třeba vnímat zahraničněpolitické úlety pana profesora na hradě jako významné nebezpečí pro budoucnost této země. Svou přiblblou nekritickou adorací všech diktátorů světa a zejména pak bývalýho agenta KGB Putina ohrožuje pevnost ukotvení Česka v politických a bezpečnostních strukturách západního věta a kdyby nedej bože přišla nečekaná krize, kdoví, jak dlouho by tomuhle uko ješitovi trvalo, než by se zorientoval, kdo je nepřítel.  Nicméně věřím, že většina členů ODS má v otázkách zahraničněpolitické orientace republiky názory mnohem zdravější než náš (s odpuštěním) prezident, takže snad nakonec ty jeho pohrobky převálcujou.

0 0
možnosti

xxx Kubeš

24. 9. 2008 15:56
Re: Snad nebude tak zle

R^

0 0
možnosti

marie

24. 9. 2008 13:40
Pravdivé hodnocení

Bojím se ale, že tak širokou nepřátelskou frontu náš premiér neustojí. Bohužel. Po dlouhé době politik - slušný člověk. Dopředu říkám, že nemusíte reagovat s hláškami o jeho hulvátství a vulgaritě. Pro mě je takový zvednutý prostředníček na sprosťáka přijatelnější, než donekonečna snášet zlé, jedovaté a lživé projevy před televizí při poslaneckých interpelacích.

0 0
možnosti

I-Worm

24. 9. 2008 17:14
Re: Pravdivé hodnocení

no jasně, okopávat novinářům auto - to může jenom slušnej člověk!

0 0
možnosti

alva

24. 9. 2008 13:28
Opravdový a svatý Topol

V té obhajobě stávajícího předsedy ODS postrádám vyhodnocení onoho "Augiášova chléva", jemuž onen veleúspěšný předseda šéfuje už několik let. Ono úsloví, že ryba smrdí od hlavy, by možná reflektovalo situaci v ODS nejlépe. Všichni dalíci, íčka a jiní předsedovi chlapci i s jejich praktikami nejsou veřejnosti neznámí. Pokud dnešní ODS je pokračovatelem "ODS před Sarajevem" , pak to svědčí o špatné manažerské práci stávajícího vedení, které vesele konzumuje výsledky oněch neblahých praktik, je aby se chlapci ve svých dobytých postech v Praze udrželi. Bohužel to není problém jenom v ODS. Tak proč tak hájit Topolánka ?

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz