1.7.2024 | Svátek má Jaroslava


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
huhu 5.5.2006 14:41

Re: Milý Jonáši,

"když došlo na placení, byl ke všemu hluchý a slepý"....Tomáši, jsem rád, že se opět na NP objevujete a těším se na článek :-)

huhu 5.5.2006 14:31

s kým diskutovat

diskutovat lze jen s tím, kdo je ochoten si vyměńovat argumenty. Diskuze se Špidlou, Sobotkou, Paroubkem, Rathem a Jandákem je nesmysl. Pro tyhle je to jen příležitost vykřikovat dokola své pravdy a lži. Je to zaměřeno na posluchače, kteří mají předem jasno - podporují socany protože u nich cítí možnost něco ukradnout a vyžrat. Výsledek diskuze je pro ně předem jasný - nehodnotí argumenty, protože na to většinou ani nemají IQ. Hodnotí jevové stránky - jak kdo řval, použil sporosté slovo, urážel, byl učesán - prostě jako primitivové v hospodě. V USA mají diskuze jasná předem dohodnutá pravidla - kolik kdo má času, v jakém pořadí, jaké budou otázky, jak bude vypadat studio - to by se mělo zavést i u nás, u nás je to necháno dost na moderátorovi," který často není schopen toho, kdo porušuje pravidla zvládnout - viz naposledy v "7" Tvrdíka - ten si mlel své propagandistické plky, na otázky neodpověděl.

huhu 5.5.2006 14:24

Re: Re: Takže si to shrňme.....

co slovo to hloupost..gratuluji :-D

huhu 5.5.2006 14:19

Re: Re: debaty se lháři zrušit

citopval jsem s tím stažením samotné Právo, tedy Novinky..:-D

Ghost 5.5.2006 13:45

Re: Takže si to shrňme.....

" No a Paroubek zas coby náměstek pár let úzce spolupracoval s Bémem a předtím s Němcem. I tam se naučil rétorické manýry modráků."

Kdyz to berete takle tak Paroubek predevsim hodne let spolupracoval s komunisty, minimalne v ramci NF, mozna i jinak.Takze podle vas od nej muzem ocekavat jedine ze s nami zatoci po bolsevicku a posle na nas stb :-)

míša mýval 5.5.2006 12:37

když někdo vymění chlívek za koryto?

Sociální demokracie se spojila s komouši za koryta pro papaláše. Na stříbrném tácu přinesla Lidový dům. V osmdesátém devátém soudruzi "prozřeli" a zase se trhli. Podvodnými fintami přes jakýsi Čas si po uchopení moci Lidový dům "vrátili". Vzhledem k tomu že to jsou bývalí komunisti, nejsou pokračováním předúnorové ČSSD, není to tedy žádná restituce, pouze jeden z mnoha socanských privatizačních triků

svatý 5.5.2006 12:33

pane blaho-jste moc průhledný- vaše motto jest - jsem mistr blábolů

míša mýval 5.5.2006 12:28

vůl zůstane volem

Ale jak řekl Becherovka republikán je pouze zdivočelý socan, takže socan je ochočený fašista. Vůl ale bude dál bučet, že fašisti jsou pravice. Co je pravicového na socialismu? Jenom vůl neví, co to byla Národně socialistická dělnická strana Německa

Mirek Šejna 5.5.2006 12:21

Pete Brichu,

on někdo zcizil Lidový dům? Opravdu? A kdy prosím?

filip 5.5.2006 12:20

Re: Takže si to shrňme.....

Plný souhlas, nevolím ani ODS, ani ČSSD, ale v tomto Vám dávám stoprocentně za pravdu. ODS, ktertá se dovolává slušnosti je skutečně dobrý vtip. Paroubek jim oplácí stejným, bere jim jejich základní pracovní metodu, oni to pak berou jako zcizování know how. Je to stejné, jako jejich důsledné volání po změně zákonlů, které sami zavedli (progresivní daň z příjmů atp.). Nebo velká inkvizitorka p.Němcová, která by nejraději všechny ka každou hloupost vyřazovala navěky z potitiky. Na svou půjčovnu parlamentních aut pro rodinné příslušníky nějak zapomíná.

jonáš 5.5.2006 12:10

Re: Milý Jonáši,

Alzheimera? Mně je to jedno, jaký máte kamarády ;-D

Tomáš Haas 5.5.2006 11:39

Milý Jonáši,

já s tím žádný problém nemám. Dokonce na to poukazuji. Paroubek je docela legálním premiérem, Rath a Jandák jsou docela legálně ministry. Já píši o tom, že Jakl ani Weigl nejsou na úrovni volených činitelů, nebo ministrů.

Problém máte Jonáši vy, a to se čtením. A to jsem přitom ani jednou nejmenoval víte koho. Představte si, jak by vás vytočilo tohle!

jonáš 5.5.2006 11:20

Re: Milý pane Šejno, máte v tom pěkný guláš.

Veškeré funkce ve vládě jsou ovšem rovněž jmenované, nikoli volené. Máte s tím nějaký problém?8-o

John 5.5.2006 11:17

Re: Re: Re: Nechme je v tom samotné

Díky.

Pete Brich 5.5.2006 11:09

Mirku Šejno,

databáze ze zcizeného Lidového domu má těch chybiček povíce.

PB

Kat. Dostálová 5.5.2006 10:57

Re: Mirku Šejno,

To prohlásil Miloš Zeman, ale hlupáčci z ODS si na Zemana netroufli a byli až pak později  agresivní slušného Špidlu. Nyní je samozřejmě (jejich zbraněmi) Paroubek a Rath dusí a tak volají po slušnosti prostřednictvím nocí dlouhých nožů, shitů, prasáren.

Kat. Dostálová 5.5.2006 10:55

Re: franto,

Bohužel opravdu Sládkovci mají program - tak jak píše Franta _ - úplně stejný jako oDS. Jestli vůbec někdo ví, jaký program má ODS ( topolánek: Kdybychom otevřeně řekli, co chceme udělat po volbách, tak by nás nikdo nevolil). Opravdu nechápu prinicpy politické konkurence, ale bláboly jsou to stejné

eTony 5.5.2006 10:49

franto,

tak tohle bylo velice hloupé tvrzení, zřejmě nechápete principy politické konkurence, politického programu a rozdílnost názorů na vývoj ve společnosti.

Čumil 5.5.2006 10:48

Re: Takže si to shrňme.....

Ba, pane Šejno, ODS naříká z jámy, kterou jiným kopala a nějak do ní sama spadla...;-).

eTony 5.5.2006 10:45

Mirku Šejno,

otázka : Kdo si chtěl vázat stranické knížky do kůže politických konkurentů  a veřejně to prohlásil ?

franta 5.5.2006 10:43

Každý má své zkušenosti

Podle těch mých se většina sládkovců přesunula do ODS. Není totiž tajemstvím, že mají mnoho společného, od neustáleého napadání vlády přes postoje k Německu až po odmítání členství v EU.  

Mirek Šejna 5.5.2006 10:39

Takže si to shrňme.....

Rath a Paroubek mají opravdu dost agresivní rétoriku a opravdu to občas zavání hulvátstvím. Mě se to taky moc nelíbí. Mám ale pocit, že se jedná o hrubou záplatu na hrubý pytel. Když nastoupil Špidla, který měl rétoriku velice jemnou, sesypali se na něj modraci s rétorikou téměř žalovatelnou. Pro Tlustého to byl Vl.Iljič Špidla, pro Římana byl Špidla autistou, atd... Tady na psu dělala modrá squdra ze Špidly reinkarnovaného Stalina či Lenina. A přitom Špidla po volbách odmítl jednat s komunisty a vytvořil koalici s US a KDU.

Takže ODS má dnes toho, koho chtěla. Paroubek se s nimi prostě nepatlá. Dokonce mám pocit, že si vybírá hulváty, kteří prošli důkladným školením v řadách ODS (Rath i Jandák tam určitou dobu byli). No a Paroubek zas coby náměstek pár let úzce spolupracoval s Bémem a předtím s Němcem. I tam se naučil rétorické manýry modráků.

Muller 5.5.2006 10:34

Selhání jedince? Nikoliv. Trestání jedince v duchu vládní politiky.

Proč si policista dovolil zmlátit bezbrannou ženu?

 Je to jednoznačně důsledek vládní politiky. Při demostracích v r. 1988 a 1989 trestali esenbáci demostranty na místě bitím hlava nehlava, protože byli přesvědčeni, že jsou beztrestní.

 S Paroubkovým požehnání tak opět činili na Czech Teku a tím, že nebyli potrestáni, nabyli přesvědčení, že si mohou dovolit cokoliv. Pak se nemůžeme divit brutálnímu zákroku jednoho z nich za nečinného přihlížení ostatních policistů.

tatina 5.5.2006 10:33

Re: Re: Re: hledání omluvy

Musím konstatovat,že to jsou členové 0DS,ale chtělo by to nějaký konkrétní příklad jejich zavádějící a vulgární rétoriky v této předvolební době.

Já jen připomenu některé výroky soudruhů Paroubka,Ratha,Jandáka-

Paroubek-pan Gandalovič byl obžalován na základě "ANONYMNIHO" udání.Rath-pan Topolánek je posera,zdravotníci jsou ocásky ODS.Jandák-kdo bude volit ODS,dostane přes držku.To jsem vyjmenoval jen ty nejslušnější.Nyní je řada na Vás.

Mirek Šejna 5.5.2006 10:29

Vlasto.on

Bože ty jsi blbeček. No modrak, že...

Mirek Šejna 5.5.2006 10:18

Tomáši Haasi,

máte pravdu. Kontroloval jsem si seznam poslanců za ČSSD a Paroubek tam opravdu není. Chybička se vloudila do mé "mozkové databáze". Tímto se omlouvám a jdu si dát něco na oživení mé unavené mozkové kůry.

Zdravím

Jirka 5.5.2006 10:15

Re: hmm, - sledovávala jsem moční jednání parlamentu a řekla bych, že soc.dem. pouze vracejí modroftákům to - co sesbírali z

schálně se podívejte na přenos z anglického parlamentu, tam to sem tam nevypadá příliš kultivovaně když půlka bučí. Tím  tady český parlament  neomlouvám, ale je to běžné. A taková hesla......" táhněme za jeden provaz, národ to potřebuje"...... Herdekbabko nejsme ve válce

VH 5.5.2006 10:13

Re: Re: Nechme je v tom samotné

Byla to reakce posluchače na diskusi pánů Drymla (Rathovec) a Tluchoře (poslanec za ODS).   Debata se nesla opačnými názory na oddlužení VZP. Neboli,  pan Dryml se kochal úspěchem nucené správy, pan Tluchoř uváděl, že snížení schodku hospodaření VZP zabezpečil stát nalitím prostředků,  takže jaká vlastně úspora atd, atp.  A onen posluchač co se dovolal shledal, že vrána v k vráně sedá (premiér + ministr zdravotnictví a jejich kariéry) a že se nelze divit - následovala poznámka o IQ. Uf.  Sám jsem zrovna večeřel, a chtěl bych touto cestou poprosit ČR1 Radiožurnál, aby relaci s obsazením lidmi  orientovanými na současnou ČSSD posunula o hodinu zpět nebo vpřed; nechutnalo mi.

Čumil 5.5.2006 10:12

Re: Re: hmm, - sledovávala jsem moční jednání parlamentu a řekla bych, že soc.dem. pouze vracejí modroftákům to - co sesbírali z

Drážka se zasekla...;-D

qqq 5.5.2006 10:07

Re: Přesně tak !

Ach, Vy chudinko! Co všechno musíte vytrpět.