10.5.2024 | Svátek má Blažena


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Malá 10.5.2011 16:50

Nečasova podezřelá tajemství...

Nemá žádná tajemství, jen se odmítá s veřejností bavit.Až zase před volbami, ne? K čemu by nás nyní potřeboval?A proč by měl něco sdělovat? Tento sebestředný neschopný hňup ví své: může se škodolibě usmívat či vysmívat národu, ví, že stejně, co slíbil nesplní, ministři se lekli jeho hrozeb a začli pracovat, takže proč by je měl odvolávat?A že nepracovali skoro rok a my jsme je královsky platili? No, co na tom!!!

I. Kudrnová 10.5.2011 16:39

Nečasova podezřelá tajemství

Je to tak, jak píšete, myslíte, že se s tím vůbec někdo zabývá, že se nás někdo zeptá, nemyslím jen  tady  na Neviditelém psu, ale vůbec. Tedˇuž jsme tady všichni, co  jsme zaměstnanci soukromých podniků podnikatelé, živnostníci a my všichni  co vlastně  si   tyto  státní zaměstnance platíme  mimo  hru. A hraje se pěkně  ve vyšších patrech.     Baví nás to vůbec se dívat na hrátky co ten pan Tluchoř už napáchal, sám si neuměl vydělat ani na slanou vodu prodával kazety a organizoval nějaké zábavy , a tento nás bude školit  za naše peníze  vykládat nám, že chtěl zachránit údajně koalice a pak hned řekne, že VV tam nechtěl.  Měli  118 hlasů a měli  se  domluvit,    ale s námi  co  dáváme peníze do státního rozpočtu a opravdu si je musíme vydělat . Velkou chybou je, že tito pánové co jsou ve vládě  buď přišli přímo ze školy, nebo pracovali ve státní službě, ale na sebe si málokdo dovedl vydělat a hlavně nepoznal jak se v takové firmě musí člověk otáčet.. Teď nám jenom nařízují co musíme, co nám zase zvýší a co oni?

J. Malá 10.5.2011 17:00

Re: Nečasova podezřelá tajemství

Nečasovo podezřelé tajemství je např.jeho majetkové přiznání.20let straší v politicetento svazáček z komunistické rodiny. 20let bere neúměrně vysoký plat, půl miliopnu ročně mu dělá jen cestovné do Rožnova, kde už léta nebydlí.A přesto stále splácí družstevní byt a vlastní starou škodovku.To je jeho podezřelé tzajemství!

J. Kos 10.5.2011 16:35

Je to Kocourkov !

Normální občan musí prohlásit: " Je to jako když š..á a nemá kule"!

M. Varadinková 10.5.2011 15:09

Nečas je především slaboch a zbabělec

zejména proto, že se nedovede vypořádat s Tluchořem.

Žádné velké naděje jsem do jeho vlády nevkládala, spíš naopak, ale skutečnost ještě předčila (v tom špatném slova smyslu) všechna má očekávání.

J. Blažej 10.5.2011 15:01

Nečas?

Ten přece pamatuje z historie ODS nespočet nezákonností! Proč se divíte, že je tak opatrnej na slovo? Pohybuje se totiž v minovém poli. Čím kdo nosí víc špíny a výčitek ve svým vědomí, tím uzavřeněji se chová. Otevřenost je v politice žádoucí, mělo by to tak být, ale jen se na to podívejte, jak ČSSD čeká na každou novou kauzu, která se odhalí, aby ji využila ve svůj prospěch a znemožnila vládu. Většina voličů pak papouškuje, co je to za vládu, která přinesla tolik nových kauz o rozkrádání ze státního? Za dobrotu na žebrotu. Kompromis je tedy někde mezi. VV nesmí útočit na ODS do té míry, aby řezala pod koalicí větev a ODS musí bohužel strávit tu špínu, které se historicky zúčastnila. Měli by se dohodnout a "padni komu padni" by mělo jít i na ČSSD, aby to bylo vyvážené, ti mají historii podobnou. Jak se začne vrtat ve vosím hnízdě, je to vždycky prů...

J. Tužil 10.5.2011 13:42

Jaká demokracie?

Demokracie je u nás už dávno v rakvičce, akorát nám ji naší drazí hoši a děvčata nahoře občas pocukrují.....

J. Schwarz 10.5.2011 10:46

Postup českých

úřadů je skandální. politici zvyšují  zaně a "pojistná" víc než svého času Papa doc Duvalier na Haiti a informace o tom, jak jsou utráceny prohlašují úřady skoro bez výjimky za "tajné". Kdyby se to znovu dostal k moci nějaký totalitní vůdce, "zasloužil by se o stát" pokud by své předchůdce, bez ohledu na to k jaké části politického spektra se hlásí, dal postřílet.

P. Schuh 10.5.2011 10:45

Demokracie u nás ?

To je diktatůra jak vyšitá.

K. Janovská 10.5.2011 18:34

Re: Demokracie u nás ?

modlete se, abyste na vlastní kůži nemusel vyzkoušet, jak vypadá diktatura - případně diktatůra, abyste tomu rozuměl - na vlastní kůži. U nás tedy rozhodně situace nemá s diktaturou nic společného -  je tu prostě b....l, ale co taky bychom chtěli s voliči jako jste vy.

P. Novotný 10.5.2011 9:00

Pane Jemelíku

opět perfektní rozbor současnosti až mi jde z toho mráz po zádech.

K. Janyška 10.5.2011 14:23

Re: Pane Jemelíku

Jo, Vy agenti Stb si rozimíte.... Dzp.

K. Janyška 10.5.2011 8:30

Agentům Stb něvco vydávat je nebezpečné... Dzp.