3.6.2024 | Svátek má Tamara


Diskuse k článku

POLITIKA: Nečas versus Klaus

Finančník a zakladatel Nadačního fondu proti korupci Karel Janeček loni zveřejnil statistickou analýzu ziskovosti firem s Listinnými akciemi na majitele (tedy firem, jejichž majitelé jsou před veřejností utajení) ve veřejných zakázkách.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Urban 3.1.2012 21:54

Viděli jsme, přišli jsme, my jsme

rozhodli - no viděl už někdy někdo takovýho blba?

J. Charvát 3.1.2012 19:01

Že p. Hvížďala píše filosofické bláboly,

jsme si už zvykli. Ale proboha, nemohl by si s. "novinář" zkontrolovat aspoň těch pár faktů, jimiž své slinty prokládá? Konkrétně - to srdce neviselo na sv. Jiljí (tam by nebylo moc vidět), ale na sv. Jiří.

P. Vaníček 3.1.2012 11:41

Na pitomosti Kvíčaly

reagují zase pitomci. Jinak - ten vychvalovaný Janeček,z kterého má Kvíčala mokro v trenkách,je grázl,okolo kterého se seskupili podobní týpci jako Randák a pod. a blahořečili svatého Troubu (jméno už nevím),který si nahrával spolupracovníky...co kdyby!!!

P. Maleček 3.1.2012 7:23

Ufiknout Dobeše jako bradavici

Vyhozením školníka Dobeše by se Nečasovi vláda nerosypala, stejně jako pražskému Svobodovi jeho radnice. Vše je o ekonomickém uspokojení politických stran. A tak by stačilo aby Nečas s křehkým úsměvem na vládě prohlásil, že buď skončí školník Dobeš nebo byť jen část těch 100 miliard ( ono je jich včetně krajů a obcí 200) z předražených veřejných zakázek a podhodnocených prodejů veřejného majetku, které z podstatné části končí v partajních pokladnách. Partaje mají na krku troje volby vč. těch prezidetských.

V tu ránu by školníka Dobeše vynášeli ve svých hryzácích samy veverky za mocného potlesku celé koalice. Ale to by musel Nečas najit o trochu víc odvahy, než když si nechal před koncem roku ufiknout bradvici,jak svědčila od jelení pečeně umaštěná odstávající náplast, kterou se ozdobil v Lánech.

K ufiknutí té bradvice prý Nečase donutila jeho žena. Možná by stačilo právě jí přesvědčit, že Nečasovu tvář przní Dobeš mnohem víc než ona dnes ufiknutá estetická závada. Třeba by pak Nečas ufiknul i Dobeše. Také není v jeho vládě žádnou ozdobou.

A ty unikající miliardy přece počkají. S těmi neleze každý večer Nečas Nečasové do postele jako s tou bradavicí.

V. Vlach 3.1.2012 11:26

Re: Ufiknout Dobeše jako bradavici

Problém je v tom,že naše vláda je samá bradavice.Jsou nakupeny jedna na druhou,stará přes novou,nová přes starou a celé to vypadá jako odporná nestvůra odněkud z galaxie Arkana....Nejvýhodnější by bylo ji rozpustit ve vaně s kyselinou a roztok vypustit pryč(nejlépe směrem Brusel?).

J. Kanioková 3.1.2012 19:14

Miluju takové krajní soudy... znáte skutečná fakta???

Jste trapný..