8.6.2024 | Svátek má Medard


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Józa 2.10.2006 11:22

Re: Haha, admine

Naprostý souhlas! NP se publikováním žvástů skalního bolševika Jičínského, milovníka vedoucí úlohy strany či pracujícího lidu, dozajista dopouští trestné činnosti. Podejme masové trestní oznámení! Publikování Jičínskébho je flusnutí do ksichtu poctivým čtenářům NP, Astone.

Xaver X.X. 2.10.2006 11:13

Haha, admine

Redakce si vyhrazuje právo odstranit komentáře, které jsou neslušné, útočí na autora článku nebo na jiné osoby, komentáře, jež se netýkají uveřejněného článku, a to včetně zákazu přístupu pisatelů takovýchto komentářů na diskusní stránku.

No, dneska by se nějaké důvody našly, ne?

Terrry 2.10.2006 10:55

Personální otřesy

Takže např. chování Rathových "nezastižitelných" a "neodvolatelných" náměstků bylo v intencích toho, že by mohli - měli (nepřetržitě) náměstkovat dál, až... 

Myslím, že stejnou "výměnu" provádí všechny strany (a prováděla to samozřejmě i "spravedlivá mezi spravedlivými" ČSSD nejen po převzetí vlády, ale ještě těsně před Paroubkovou demisí, zvláště aktivní byl právě ministr Rath; jen pro úsměvnost uvádím, že když se dostal na Slovensku kdysi k moci Mečiar, tak se "personální výměna" na ministerstvech prováděla až na úroveň uklízeček :-/), takže "pláč" soudruha Jičínského je v kontextu obecného chování politických stran a politické kultury (kterou zvláště ČSSD nijak nepozvedla, spíše naopak) v ČR poněkud trapný.

Luc 2.10.2006 10:50

Re: Mrazení v zádech

Ja myslim ze je dobre ze se zverejnuji. Abychom nezapomeli, jakou verbez jsou nasi, zejmena moravsti, spoluobcane schopni zvolit.

jirka.s. 2.10.2006 10:44

Každý člověk, který nezapomíná, co bylo včera .....

Soudruhu Jičínský! Hovořit o paměti je od tebe vrchol drzosti. Je zajímavé, že geront jako ty by si chtěl ausgerechnet vzpomínat na to, co bylo včera. Při tom je všeobecně známo, že staří válečníci od Piávy si pamatovali každý krtinec v zákopu, ale co měli včera k obědu už většinou nevěděli. Ale pro jistotu pro osvěžení i tvé dávné paměti:

Základy teorie státu a práva, rok 1954, autor Zdeněk Jičínský

 Základní rozdíl v třídní podstatě buržoazního státu povolaného k udržování panství buržoazie, k potlačování dělnické třídy a pracujících mas a státu socialistického, jehož činnost směřuje k likvidaci vykořisťovatelských tříd určuje i zcela jiný vztah proletariátu k existujícímu státnímu aparátu. Buržoazie v buržoazní revoluci neničí starý státní aparát, ale přejímá jej, přizpůsobuje novým cílům a úkolům a dále jej posiluje. Proletariát nemůže převzít buržoazní státní aparát, ale musí jej rozbít, zničit a na jeho troskách vybudovat státní aparát zcela nový.

Vládnoucí dělnická třída odnímá pomocí socialistického práva nepřátelským elementům různá práva a svobody, kterých by mohly využívat k působení na pracující vrstvy, k boji proti socialismu. Zbytky svržené buržoazie jsou zbaveny možnosti legálně politicky působit, je jim zakázáno se politicky organizovat, konat schůze, vydávat vlastní tisk a podobně. Socialistické právo otevřeně prohlašuje, že politická práva a svobody slouží pracujícím, nikoliv však buržoazii.. Socialistické právo a zákonnost v lidově demokratickém Československu, Rudé právo 1956, autor Zdeněk JičínskýV socialistickém státě veškerá činnost státních orgánů, tedy i právotvorná činnost socialistického státu, zejména zákonodárství, jsou určovány silou diktatury proletariátu, komunistickou stranou

emil 2.10.2006 10:30

Re: NP aneb NE PAROUBKOVI

Kecáš, všude píšu Puchejř, přidám ještě upocenej, vzteklej, ješitnej narcis.

Emil 2.10.2006 10:27

Stále stejný bolševik, stále stejné řeči.

Naprosto trapný pane Jičínský, je dobré, že se snažíte ukázat, že vláda Topolánka nemůže vládnout, ale co dělá Paroubek, který nemá mandát k sestavení vlády ? Jeho chytré nápady a kritiky vlády, to je úplná a totální Puchejřova zhovadilost. Po akci ODPOSLECHY musí každý, byť s Vaší věkem postiženou inteligencí pochopit, že celé vnitro a k němu přiléhající úřady jsou prolezlé ČSSĎáky , kteří nepracují pro blaho tohoto státu, ale na Puchejřův nenápadný (nikde samozřejmě písemně nepotvrzený)  nátlak. Už vidím v opačném gardu, jak Puchejř všechny vyhazuje, protože se jen otřeli o ODS- viz. novináři v rozhlase a televizi (také nikde není Puchejřův likvidační podpis).

jarope 2.10.2006 10:25

Mrazení v zádech

Mrazení v zádech mám já z příspěvku p. Jičínského. Jak může Neviditelný pes zveřejňovat takové výplody starého senilního komunisty ???!!!

jirka.s. 2.10.2006 10:19

Re: Věcnost se vytratila

Jak tak koukám, ty jsi už totálně přešlechtěný.

marek 2.10.2006 10:07

bolševik

Jak víš jaký mandát vláda dostane,pokud čtyřletou stejně než ze Státních služeb dostane ty vaše zaprodance,zloděje a vrahy to bude chvíli trvat!PRO vaše vystoupení v perlamentu-čtvereček opravdu není kulatý,byť to tvrdil VILenin!>-

milan007 2.10.2006 9:57

Re: Věcnost se vytratila

Díky za radu, ale na stromech je už obsazeno příznivci ČSSD.

Jarda 2.10.2006 9:42

Re: Jičínský

To by bylo bezvadný!

Kylchap 2.10.2006 9:40

Re: Re: Re: Re: Je vidět, že

To není nadávka, to je konstatování faktu.

huhu 2.10.2006 9:35

Re: Věcnost se vytratila

mohl byste vysvětlit co vy považujete za práci a kdo má cenit a rozdělovat vytvořené hodnoty ?

SKEPTYK 2.10.2006 9:34

Re: Re: Re: Je vidět, že

Autor: Kylchap IP: 212.209.9.xxx Datum: 02.10.2006 08:39modrá pěchota nemá argumenty a tak se uchýlila k nadávkám.

Hlavně, že se k nadávkám neuchyluješ ty! Rv

huhu 2.10.2006 9:34

Re: NP aneb NE PAROUBKOVI

především pryč s těmi (ksčssd), kteří politiku a moc mají jen k tomu, aby žili na úkor jiných a aby se jiným pletli do života...socani odmítají objektivního soudce rozdělování hodnot svobodný trh a mocensky pro sebe kradou více, nežli by ve svobodné konkurenci byli schopni získat....socialismus at nacionální či "demokratický" nebo komunistický je ideologií vyžírek, zlodějů a násilníků

Herakleitos 2.10.2006 9:33

Věcnost se vytratila

když jsem si přečetl dnešní reakce na Jičínského příspěvek, tak jsem musel reagovat jednoznačně, že lituji ODS za úroveň jejich příznivců. To dokresluje situaci i v jejich počínání. V předvečer nevyslovení důvěry se tento fan klub uchyluje k nechutným reakcím, které již pronikají i na vládní úrovni. Trochu sebekritiky by vám neuškodilo. Věnujte se práci, ona totiž šlechtí. Jak zakrníte vrátíte se na stromy.

PROROK ELIÁŠ 2.10.2006 9:31

Re: Pane Jičínský

 To on možná je, ale profesorisimus v čele šmoulů ho trumfuje setrvale....

PROROK ELIÁŠ 2.10.2006 9:28

Re: Re: Re: Je vidět, že

 Ano a Klausostrasna si hýčká komunisty už příliš dlouho, takže i z tohoto má potíže....

Arab 2.10.2006 9:26

Jičínský

Škoda,že bolševici nemají svojí debatní stránku,šel by slintat rudej dědek někam jinam.

Kylchap 2.10.2006 9:18

Re: Re: Je vidět, že

Jseš vůl!  Po zákazu KSČM už ODS nevyhraje žádné volby! Proto si ODS musí komunisty hýčkat. A z tvé touhy po Pinochetovi je vidět, že jsi opravdový demokrat.

I.L. 2.10.2006 9:14

NP aneb NE PAROUBKOVI

Jediny clanek celeho tohoto webu (vsak ma taky o to "mastnejsi" diskusi) ktery se nenese v duchu prvoplanove kampane "Pryc s Paroubkem za kazdou cenu". Vsechno sneseme, Kuchtovou, jak ridi privatizaci CEZu (za mlceni, nahle vuci zelenym zcela zkrotlych, "pravicaku" tresoucich se o 6 jejich hlasu) apod. ale kapitalistickou republiku si Paroubkem rozvracet nedame!

Nikdo samozrejme nemuze po Astonovi chtit jakousi

pofiderni "nezavislost" jeho listu ale co je moc, to je prilis, projedte si to dnesni vydani jazykovym korektorem,

vsude jen samy "Paroubek"

conqueror 2.10.2006 9:13

Re: Conquerore, máš můj

Vždycky mě vytočí když někdo jako Jičínský, s vagonem másla(a kdoví čeho ještě) na hlavě začne moralizovat a poučovat. Ta drzost je fascinující a urážející.

SKEPTYK 2.10.2006 9:09

Re: Je vidět, že

Levice zabránila zákazu propagace komunismu Hlasy komunistických a soc. dem. poslanců včera Sněmovna zamítla novelu trestního zákona, jíž Senát chtěl zakázat propagaci komunismu. ... Podle Zdeňka Jičínského (ČSSD) má trestní právo upravovat jen konkrétní trestné činy, které jsou v rozporu s hodnotami dané země. Postavil se na stranu odpůrců zákona a text nazval hloupým. Šéfka mandátového a imunitního výboru Eva Dundáčková (ODS) poté citovala z jeho děl z padesátých let. Před deseti lety totéž udělal Jiří Payne (ODS). Tak jako tehdy i nyní Jičínský prohlásil, že každý má právo na vývoj. "Myslím, že můj další život ukázal, že jsem toto právo použil pozitivně," bránil se a dodal, že se nemá za co stydět, neboť mládí bývá radikálnější. ČSSD má trumf, který sama nečekala »Komunisty musíme považovat za levicovou stranu a z tohoto hlediska máme hodně společného v sociální oblasti,« podporuje spolupráci s KSČM Zdeněk Jičínský A tak dál, pokud ti to nestačí, najdi si něco sám. Jsem v tomto případě pro t. zv Pinočetovo řešení.

?? 2.10.2006 8:54

Re: soudruzi nyní přátelé

Navrhuji  doplnit to trio na kvarteto lemplů o JUDr Křečka..;-ORvRv

Kylchap 2.10.2006 8:39

Je vidět, že

modrá pěchota nemá argumenty a tak se uchýlila k nadávkám.

bobo 2.10.2006 8:14

pane Kičínský,

máte-li mrazení v zádech, odstěhujte se do tropů, budete vysmátý:-D

SKEPTYK 2.10.2006 8:14

Pane Jičínský

provedl jste si kontrolu svého spodního textilu? Je tu cítit nějaký zápach! Kdy už přestanete kolem sebe šířit bolševický puch, ječtě vám nedošlo, že jste tragická postava dějin ČR ?

Milan 2.10.2006 7:59

Novinky

Příště napíše pan Jičínský určitě něco nového o ODS, protože už o ní už dlouho nepsal. Už se těším...

Netřeba 2.10.2006 7:02

Re: Upozornění:

Po spuštění blokace nemám co číst  .  .  .