18.5.2024 | Svátek má Nataša


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
tony 2.10.2006 15:06

pan Jicinsky

jestli nekdo muze vubec byt v politice s Paroubkem, tak jsou to tihle bolsevici

http://cypaty.blog.cz

analytik 2.10.2006 15:00

ODS = strana neschopných všehoschopných

Občanská demokratická strana je zločinecká organizace, založená za účelem soustředění osob, dychtících po moci a majetku bez svého přičinění a sdružující osoby s negativními povahovými rysy a kriminálním chováním, které neuznávají principy sociální solidarity mezi lidským rodem, chovajíce se dle principů sicilské mafie a pražské galerky, negujíce politickou a občanskou historii svých hlavních představitelů, zneužívaje pojmů „občanský“ a „demokracie“ pro zakrytí svých fašizujících choutek k uchopení vlády a dokončení zbídačení prostých obyvatel státu Česká republika, které nemohli dokončit do roku 2002.  !!

tony 2.10.2006 15:07

Re: ODS = strana neschopných všehoschopných

fuj! ty musis byt mamlas!

mapacorp 2.10.2006 15:16

Re: ODS = strana neschopných všehoschopných

Dobry muzi,

    Musim se prazske galerky zastat ! Jakykoliv zkusenejsi policista, ci byvaly clen SNB ( aby to tez obcas nebylo jedno a to same ) vam potvrdi, ze v prazskem podsveti jsou vesmes daleko charakternejsi lide, nez v prostredi politickych stran ! Jestli mi neverite, a zadne policisty rozpracovavajici politickou problematiku osobne neznate :  prectete si na Netu par prispevku od V. Hucina !  A ta absence charakteru a moralky se neomezuje jen  na  jednu  politickou stranu, JSOU TIM PROHNILI VSICHNI, ODS CI NE !

Uz jste videl napriklad takove prazske autickare, ci kapsare kolaborovat a podepisovat smlouvy s cizimi zpravodajskymi sluzbami za zady naroda v jeho jmenu ?

jirka.s. 2.10.2006 17:13

Re: ODS = strana neschopných všehoschopných

Předpokládám, že sám sebe zařazuješ mezi PROSTÉ, a já zdůrazňuji že VELMI PROSTÉ, obyvatele státu Česká republika. Jestliže ODS nestihla dokončit tvé ekonomické zbídačení do roku 2002 (zvláštní datace, když socani tady řádí už osm let), tak každopádně tvé duševní zbídačení KSČSSD už dávno dokončila.

Jaka 2.10.2006 18:59

I ty svatá prostoto..

HanaHrusa 2.10.2006 14:16

soudruh Jičínský

Drzost komunistů, zvláště těch obrodilých, nezná mezí.

MK 2.10.2006 13:30

***

Ano, pane poručíku, pardon - poslanče, ještě že Vás, nestranného a ničím nezatíženého arbitra politické morálky, v té naší malé zemi máme. Předpokládám, že jste o tom hovořil již v roce 1960 s okresním hejtmanem, co to povídám, s tehdejším presidentem Antonínem Novotným...

jirka.s. 2.10.2006 17:17

Re: ***

R^R^R^Ano, Švejk je též má oblíbená četba!R^R^R^

penzista 2.10.2006 13:15

Vážení diskutující

je sice hezké, že nencháte na soudruhu Jičínském nit suchou, ale on ty své bláboly píše především pro své věrné čtenáře v (Rudém) Právu a odtud je, nevím proč, přebírá Neviditelný pes. Asi proto, aby Vás uvedl do varu. Proto byste se měli obrátit na šéfredaktora s dotazem proš je zveřejňuje. Mám dojem, že zase některým z Vás nedovolí diskutovat, protože jste urazili soudruha a to se nesmí.

jerry 2.10.2006 14:13

Re: Vážení diskutující

Myslím, že je to proto, aby byl NP pestřejší a zajímavější. Pro mě je pan Jičínský zajímavý ve své nepochopitelnosti. Nechápu třeba, proč byl po roce 1968 vyloučen ze strany, když po roce 1989 už jako člen ČSSD oslavuje každého předsedu této strany, který se dostane k moci. Jistě by se našel nějaký článek z roku 1993, kde oslavuje vítězství Zemana nad Paroubkem. A ruku na srdce - dokázal by takové neuvěřitelné články psát kdokoliv z nás a myslet to vážně?

To údajné Právo 2.10.2006 15:54

se tváří jako oranžové,ale skutečně je Rudé

.

František Klouček 2.10.2006 16:01

Re: Vážení diskutující

Ano, to je také můj názor.

karbous 2.10.2006 12:58

Jičínského mandát

komentovat uspořádání, dění a mravy v demokratické společnosti je stejně přijatelný a relevantní jako mandát tabákových koncernů pořádat kampaně proti rakovině plic.

Venda 2.10.2006 16:06

Stejně jako jeho strana živitelka

nejprve rozfofruje prachy, na spáleništi sestaví v rozporu se zákonem státní rozpočet a potom,když pablbek zařve,s tímto rozpočtem nesouhlasí.

Jakub Vosáhlo 2.10.2006 12:06

včera a předevčírem

Každý člověk, který nezapomíná co bylo předevčírem jen nevěřícně zírá, kde bere soudruh Jíčínský tu drzost neustále všechny poučovat o ústavním a demokratickém systému, který kdysi označoval za takzvanou demokracii.

Malý Aston 2.10.2006 11:54

Těším se na přímý přenos z poslanecké sněmovny.

Vezmu si volno,zapnu video a budu čumět na bednu.Každý poslanec bude muset říci ano nebo ne. Kdo řekne "NE" je pro vládu dvoukoalice ČSSD+KSČM,pod vedením Paroubka a Filipa. Kdo řekne "ANO" je proti vládě Paroubka a Filipa a návratu komunistů do vlády.Já předpokládám,že to bude pro spoustu poslanců těžký den. Něco jiného je být mezi svými a něco jiného jít po ulici a vysvětlovat,proč nám mají vládnout bolševici z ČSSD a KSČM. Je rok 2006,tanky ani jiná armáda,která tady udržovala komunisty u moci již nikde není připravena,Stb není i když zbytky jejich příslušníků ještě poctivě u policie slouží. Na co čekají ti naši poslanci z ČSSD a KSČM?Že je někdo bude chválit? Nebude,nikdo kromě placených členů jejich sekretariátů je ve vládě nechce,nikdo je nemá rád a ta jejich lůza,která nikdy nepracovala ani za socialismu a která je volí,bude stále menší a menší až úplně zanikne.Hrobař ČSSD,pan Paroubek bude následně vyhozen ze své rodné strany a přejde pod Filipa,nikdo ještě KSČM nepomohl jako on a vezme sebou i soudruha Jičínského,bojovníka disidenta proti komunistům.:-D

Jirka 2.10.2006 12:05

Re: Těším se na přímý přenos z poslanecké sněmovny.

Kez by svet byl tak jednoduchy, jak si ho prejete!

jerry 2.10.2006 14:06

Ale Astone!Re: Těším se na přímý přenos z poslanecké sněmovny.

Pohádky o pracovitých pravičácích a líných levičácích jsou tak na úrovni předčasně senilnějícího Ivana Mládka. /A já ten jeho humor kdysi měl tak rád!/ Život a povahy lidí jsou složitější. Odpovězte mi na tyto otázky: Byl Topolánek vždycky pracovitým člověkem ? Je Langer člověkem na svém místě? Chápu, že jste jako pravičák měl naději, že za ODS se to zlepší. Ale s činností této vlády jste snad spokojen? Nebo snad je dobrým ministrem každý, kdo je pravičák, i kdyby to byl sebevětší blb? Asi jste ještě mladý a naivní.

jirka.s. 2.10.2006 17:23

Re: Těším se na přímý přenos z poslanecké sněmovny.

Malý Astone! Velmi naivní! Už jste někdy viděl poslance (kteréhokoliv) JÍT po ulici a aby se snažil vysvětlovat kolemjdoucím, proč zrovna včera hlasoval tak, jak hlasoval?

Radajan 2.10.2006 17:39

Re: Těším se na přímý přenos z poslanecké sněmovny.

Milý Malý Astone - chtěl jsem k tvému výlevu nenávisti ke všem, kteří nejsou těmi úspěšnými napsat pár slov. Po přečtení několika dalších příspěvků však považuji za absolutně zbytečné zasahovat do diskuze tak vyspělé společnosti. Ještě že výsledek těchto diskuzí má vliv tak maximálně na strupovitost brambor.

Xaver X.X. 2.10.2006 11:13

Haha, admine

Redakce si vyhrazuje právo odstranit komentáře, které jsou neslušné, útočí na autora článku nebo na jiné osoby, komentáře, jež se netýkají uveřejněného článku, a to včetně zákazu přístupu pisatelů takovýchto komentářů na diskusní stránku.

No, dneska by se nějaké důvody našly, ne?

Józa 2.10.2006 11:22

Re: Haha, admine

Naprostý souhlas! NP se publikováním žvástů skalního bolševika Jičínského, milovníka vedoucí úlohy strany či pracujícího lidu, dozajista dopouští trestné činnosti. Podejme masové trestní oznámení! Publikování Jičínskébho je flusnutí do ksichtu poctivým čtenářům NP, Astone.

Xaver X.X. 2.10.2006 11:34

No Józo, jestli to padne na Jičínskýho, tak na vás asi taky...

;-D;-D;-D!!!!!!

Vašek 2.10.2006 16:10

Až začne fungovat pablbkovo Velké ucho

.

Terrry 2.10.2006 10:55

Personální otřesy

Takže např. chování Rathových "nezastižitelných" a "neodvolatelných" náměstků bylo v intencích toho, že by mohli - měli (nepřetržitě) náměstkovat dál, až... 

Myslím, že stejnou "výměnu" provádí všechny strany (a prováděla to samozřejmě i "spravedlivá mezi spravedlivými" ČSSD nejen po převzetí vlády, ale ještě těsně před Paroubkovou demisí, zvláště aktivní byl právě ministr Rath; jen pro úsměvnost uvádím, že když se dostal na Slovensku kdysi k moci Mečiar, tak se "personální výměna" na ministerstvech prováděla až na úroveň uklízeček :-/), takže "pláč" soudruha Jičínského je v kontextu obecného chování politických stran a politické kultury (kterou zvláště ČSSD nijak nepozvedla, spíše naopak) v ČR poněkud trapný.

jirka.s. 2.10.2006 10:44

Každý člověk, který nezapomíná, co bylo včera .....

Soudruhu Jičínský! Hovořit o paměti je od tebe vrchol drzosti. Je zajímavé, že geront jako ty by si chtěl ausgerechnet vzpomínat na to, co bylo včera. Při tom je všeobecně známo, že staří válečníci od Piávy si pamatovali každý krtinec v zákopu, ale co měli včera k obědu už většinou nevěděli. Ale pro jistotu pro osvěžení i tvé dávné paměti:

Základy teorie státu a práva, rok 1954, autor Zdeněk Jičínský

 Základní rozdíl v třídní podstatě buržoazního státu povolaného k udržování panství buržoazie, k potlačování dělnické třídy a pracujících mas a státu socialistického, jehož činnost směřuje k likvidaci vykořisťovatelských tříd určuje i zcela jiný vztah proletariátu k existujícímu státnímu aparátu. Buržoazie v buržoazní revoluci neničí starý státní aparát, ale přejímá jej, přizpůsobuje novým cílům a úkolům a dále jej posiluje. Proletariát nemůže převzít buržoazní státní aparát, ale musí jej rozbít, zničit a na jeho troskách vybudovat státní aparát zcela nový.

Vládnoucí dělnická třída odnímá pomocí socialistického práva nepřátelským elementům různá práva a svobody, kterých by mohly využívat k působení na pracující vrstvy, k boji proti socialismu. Zbytky svržené buržoazie jsou zbaveny možnosti legálně politicky působit, je jim zakázáno se politicky organizovat, konat schůze, vydávat vlastní tisk a podobně. Socialistické právo otevřeně prohlašuje, že politická práva a svobody slouží pracujícím, nikoliv však buržoazii.. Socialistické právo a zákonnost v lidově demokratickém Československu, Rudé právo 1956, autor Zdeněk JičínskýV socialistickém státě veškerá činnost státních orgánů, tedy i právotvorná činnost socialistického státu, zejména zákonodárství, jsou určovány silou diktatury proletariátu, komunistickou stranou

I.L. 2.10.2006 11:58

Re: Každý člověk, který nezapomíná, co bylo včera .....

A o 33 let pozdeji: To jiz podepisuje Jicinsky Chartu 77, zatimco mlady uvedomely svazak Topolanek cerstve vystudoval socialisticke vojenske gymnasium, a jeho maminka "slouzi" jako sekretarka u nejvetsiho tehdejsiho partajniho sekernika, krajskeho tajemnika KSC Mamuly :-)

I.L. 2.10.2006 11:58

Re: Re: Každý člověk, který nezapomíná, co bylo včera .....

Pardon, o 23 let pozdeji

jirka.s. 2.10.2006 13:55

Re: Re: Re: Každý člověk, který nezapomíná, co bylo včera .....

Ty jsi zřejmě dělal u Topolánků v baráku domovního důvěrníka, viĎ?